![]() |
2013.09.07. 21:53

2013.09.08. 01:09
Gallaca írta:Bővebben a blogomban...
2013.09.08. 10:59
hamoriarpi írta:Gallaca írta:Bővebben a blogomban...
Azt hittem én vagyok a legbetegebb a fórumon.
2013.09.08. 19:24
2013.09.08. 19:26
Gallaca írta:Sziasztok!
Kibontottam a motorhoz a faceliftesítő szettet.Indulhat a project. Már unatkoztam.
![]()
Bővebben a blogomban...
2013.09.08. 21:02
kzolee írta:Gallaca írta:Sziasztok!
Kibontottam a motorhoz a faceliftesítő szettet.Indulhat a project. Már unatkoztam.
![]()
Bővebben a blogomban...
Elolvastam a blogodat. Király.![]()
Nem tudom csináltak -e már M67 átépítést E39-be...![]()
Csak hogy adjak még ötleteket.
2013.09.08. 21:21
Gallaca írta:kzolee írta:Gallaca írta:Sziasztok!
![]()
Bővebben a blogomban...
Elolvastam a blogodat. Király.![]()
Nem tudom csináltak -e már M67 átépítést E39-be...![]()
Csak hogy adjak még ötleteket.
Köszönöm!
Utánanézek!
2013.09.10. 14:41
2013.09.10. 15:19
akos51 írta:Sziasztok,
motorolás, csúsztatható könyöklő van a kocsimban, de szeretnék egy tárolósat helyette. ETK-t nézegetem, de nem egyértelmű nekem, hogy elég egy nem csúsztatható könyöklőt vennem, és át tudom bele tenni a mostani csúszkáját vagy alapból csúsztatható tárolós kell, mert nem az a rész nem szerelhető?
Köszönöm!
2013.09.10. 15:24
Schnitzer írta:Hú-ha.Tisztázzuk,mert már a másik topikban is szó volt róla de az sem volt érthető igazából.
Ha simát raksz bele(nem csúsztathatóst)akkor az felnyílik,és van benne egy kis tároló fakk.
Ha csúsztathatót,akkor azt tudod előre húzni,de nem nyílik fel,ezért nincs kis fakk.
A telefonos az csúsztatható csak,és nem nyílik.
Bármelyiket tudod cserélni,a másik helyett.A fixnek ha cseréled,akkor ahhoz kel a kis fakk hozzá.
Értjük...........
2013.09.10. 15:45
2013.09.10. 16:04
Schnitzer írta:akos51 írta:Sziasztok,
motorolás, csúsztatható könyöklő van a kocsimban, de szeretnék egy tárolósat helyette. ETK-t nézegetem, de nem egyértelmű nekem, hogy elég egy nem csúsztatható könyöklőt vennem, és át tudom bele tenni a mostani csúszkáját vagy alapból csúsztatható tárolós kell, mert nem az a rész nem szerelhető?
Köszönöm!
Hú-ha.Tisztázzuk,mert már a másik topikban is szó volt róla de az sem volt érthető igazából.
Ha simát raksz bele(nem csúsztathatóst)akkor az felnyílik,és van benne egy kis tároló fakk.
Ha csúsztathatót,akkor azt tudod előre húzni,de nem nyílik fel,ezért nincs kis fakk.
Bármelyiket tudod cserélni,a másik helyett.A fixnek ha cseréled,akkor ahhoz kel a kis fakk hozzá.
Értjük...........
2013.09.10. 16:59
akos51 írta:Gondolom a csúsztatható felnyílós ritka cucc... Jó lenne, ha legózható lenne a fedél és a csúszka. ETK-ban van külön csúszka, ezért reménykedem, hogy szét lehet szedni. Csak valaki erősítsen meg:)
2013.09.10. 18:30
Schnitzer írta:akos51 írta:Sziasztok,
Köszönöm!
Hú-ha.Tisztázzuk,mert már a másik topikban is szó volt róla de az sem volt érthető igazából.
Értjük...........
2013.09.10. 19:03
barbrady írta:Schnitzer írta:akos51 írta:Sziasztok,
Köszönöm!
Értjük...........
Pont tőled vettem csúszós felnyílósat
Tapatalk 4
2013.09.10. 22:58
barbrady írta:Schnitzer írta:akos51 írta:Sziasztok,
Köszönöm!
Értjük...........
Pont tőled vettem csúszós felnyílósat
Tapatalk 4
Tudom hogy neked is olyat adtam el,meg már egy jópárat pedig.Elnézést a félre tájékoztatásért" Amúgy van szürke csúsztathatós könyöklőm(fel is nyílik) esetleg ha kel valakinek. 2013.09.10. 23:03
Schnitzer írta:Ezt nagyon benéztem valamiért.Mi van velem..............Tudom hogy neked is olyat adtam el,meg már egy jópárat pedig.Elnézést a félre tájékoztatásért" Amúgy van szürke csúsztathatós könyöklőm(fel is nyílik) esetleg ha kel valakinek.
2013.09.11. 09:01
hamoriarpi írta:Schnitzer írta:Ezt nagyon benéztem valamiért.Mi van velem..............Tudom hogy neked is olyat adtam el,meg már egy jópárat pedig.Elnézést a félre tájékoztatásért" Amúgy van szürke csúsztathatós könyöklőm(fel is nyílik) esetleg ha kel valakinek.
Szerintem a telefonnal keverted. Mert az hiába csúszik - nem nyílik fel.
2013.09.11. 10:26
Schnitzer írta:Ezt nagyon benéztem valamiért.Mi van velem..............Tudom hogy neked is olyat adtam el,meg már egy jópárat pedig.Elnézést a félre tájékoztatásért" Amúgy van szürke csúsztathatós könyöklőm(fel is nyílik) esetleg ha kel valakinek.
2013.09.11. 16:37
akos51 írta:Schnitzer írta:Ezt nagyon benéztem valamiért.Mi van velem..............Tudom hogy neked is olyat adtam el,meg már egy jópárat pedig.Elnézést a félre tájékoztatásért" Amúgy van szürke csúsztathatós könyöklőm(fel is nyílik) esetleg ha kel valakinek.
Ha szembe jön veled egy fekete, akkor arra igényt tartanék.