Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: xenonlámpák

2012.01.24. 18:57

Tiszteletem az Uraknak!
Napokban vettem észre, hogy a bal oldali tompított "elszintezi" magát. Gyári xenon van benne, szintszabályzóval. Indítás után megcsinálja a köszöntő bólintásokat és szépen beáll a két vetítési kép teljesen vízszintesre, tehát minden ok. Mihelyt az autóval elindulok és szintkülönbség lép fel (teszem azt kiállok az udvarból, és lejtős padkán kanyarodva legurulok) a bal a jobb alá szintezi magát és úgy marad :( . A szintszabályzás továbbra is működik, csak az a kis szintkülönbség megmarad a bal és a jobb közt. Leállítom, lekapcsolom a lámpát majd újra fel, minden újra ok, az első gödörig.
Ma fogtam és szétszedtem a bal oldali lámpát, minden ok benne, semmi nincs eltörve, minden a helyén.
Találkozott már valaki ilyennel? Olyan, mintha az első szintszabályozásnál az állító motorok nem egyforma jelet kapnának, utána pedig megy minden ahogyan megvan írva...

2012.01.24. 19:30

Köszi srácok
Már keresem is

2012.01.26. 17:53

Újra itt

MitoGábor klubtárshoz valakinek volna elérhetősége?Írtam Neki privit de nem sűrűn jár erre...
Csak azért hajtom ennyire mert megígértem egy kedves barátom OFF tipusú autójába az izzókat..

Köszönettel :Bajoros

2012.01.26. 17:59

Bajoros írta:Újra itt

MitoGábor klubtárshoz valakinek volna elérhetősége?Írtam Neki privit de nem sűrűn jár erre...
Csak azért hajtom ennyire mert megígértem egy kedves barátom OFF tipusú autójába az izzókat..

Ha jól tévedek, akkor írd be a gugliba a nevét és felhozza a hírdetéseit, ott pedig már van tel.szám. A power-en is hírdet + egyéb oldalakon is. Én vásároltam tőle xenont, de már nincs meg a száma.

xenonlámpák

2012.01.26. 18:01

Alkatrészes topikba is ott van szerintem.

iPhone Tapatalk

2012.01.26. 18:02

Bajoros írta:Újra itt

Tel.: 06-70-385-0717

2012.01.26. 19:56

Köszi Jerryé a pont :D

2012.01.26. 20:38

Sziasztok !

Imco szólt, hogy nagyon kerestek engem. Sajnos rossz hírem van: 3 hete teljesen kifogytam a D2S izzókból ! :? Remélhetőleg 1-2 hónapon belül kapok, de semmit nem tudok ígérni. Ahogy lesz, azonnal írok a fórumba !

2012.01.26. 21:16

Bajoros írta:Szevasztok hejj.

DS2 izzóra mi most a legjobb beszerzési forrás?

Ha sürgős, és nem tudod kivárni Gábort, tudok adni izzókat.

2012.01.26. 22:05

Köszönöm Attis.

Mivel nem nekem kellene hanem egy nagyon jó barátomnak, ezért nem meríteném a keretedet :)
De mindenesetre nagyon köszönöm az ajánlatot és a lehetőséget.

Üdv :Bajoros

xenonlámpák

2012.01.26. 22:07

Bajoros írta:Köszönöm Attis.

Mivel nem nekem kellene hanem egy nagyon jó barátomnak, ezért nem meríteném a keretedet :)
De mindenesetre nagyon köszönöm az ajánlatot és a lehetőséget.

Üdv :Bajoros

Kérdezrá bombolore neki is szokott lenni!

iPhone Tapatalk

2012.01.26. 22:15

Igen Ő a következő az ismertek közül akihez terveztem h fordulok

Köszi Lac

Bajoros

2012.01.28. 19:22

Sziasztok vettem új izzókat és van ingyen eladó :lol: 1 db D2S annyi hibája van, hogy az egyik 'füle' le van törve, de rá lehet dugni a csatlakozót. A mostani pár 6000K-s és ez egy nem volt olyan 'kékes' de sajnos nem tudom, hogy milyen színhőmérsékletű nincs ráírva.
Ha kellene valakinek és eljön érte Erzsébetre ingyé az övé.

2012.02.05. 19:53

Merga13 írta:Sziasztok vettem új izzókat és van ingyen eladó :lol: 1 db D2S annyi hibája van, hogy az egyik 'füle' le van törve, de rá lehet dugni a csatlakozót. A mostani pár 6000K-s és ez egy nem volt olyan 'kékes' de sajnos nem tudom, hogy milyen színhőmérsékletű nincs ráírva.
Ha kellene valakinek és eljön érte Erzsébetre ingyé az övé.

A gyári színhőmérséklet 4300K. Azért kékesebb az új, mert annak magasabb.

2012.02.07. 01:05

A gyári színhőmérséklet 4300K. Azért kékesebb az új, mert annak magasabb.[/quote]

NEM IGAZ !
AZ ÚJ KISÜLÉSES IZZÓ NEM KÉKEBB, HANEM ÉPP ELLENKEZŐLEG SÁRGÁS-FEHÉR.
A GYÁRI 4300 KELVIN FOK SZÍNHŐMÉRSÉKLET ÁLL LEGKÖZELEBB AZ EMBERI SZEM ÁLTAL ÉRZÉKELT FÉNY SPEKTRUMÁHOZ ? AZAZ A NAPFÉNY SZÍNÉHEZ. A STANDARD 4300 K FOKOS IZZÓ FÉNYERŐSSÉGE 3200 LUMEN. AMENNYIBEN A KELVIN FOK ÉRTÉKE EMELKEDIK AZ IZZÓK SZÍNE ENNEK MEGFELELŐEN KÉKÜL ÉS A FÉNYERŐSSÉGE CSÖKKEN.
AHOGY AZ IZZÓK ÉLETTARTAMA CSÖKKEN ÚGY ELŐSZÖR FEHÉR JELLEGŰ, MAJD KÉKES VÉGÜL RÓZSASZÍNES ÁRNYALATÚ LESZ A SZÍNSPEKTRUMA

2012.02.07. 02:02

kissca írta:
BMWFUN írta:A gyári színhőmérséklet 4300K. Azért kékesebb az új, mert annak magasabb.

NEM IGAZ !
A GYÁRI 4300 KELVIN FOK SZÍNHŐMÉRSÉKLET ÁLL LEGKÖZELEBB AZ EMBERI SZEM ÁLTAL ÉRZÉKELT FÉNY SPEKTRUMÁHOZ ? AZAZ A NAPFÉNY SZÍNÉHEZ. A STANDARD 4300 K FOKOS IZZÓ FÉNYERŐSSÉGE 3200 LUMEN. AMENNYIBEN A KELVIN FOK ÉRTÉKE EMELKEDIK AZ IZZÓK SZÍNE ENNEK MEGFELELŐEN KÉKÜL ÉS A FÉNYERŐSSÉGE CSÖKKEN.
AHOGY AZ IZZÓK ÉLETTARTAMA CSÖKKEN ÚGY ELŐSZÖR FEHÉR JELLEGŰ, MAJD KÉKES VÉGÜL RÓZSASZÍNES ÁRNYALATÚ LESZ A SZÍNSPEKTRUMA

Megsúgom, hogy a cáfolatod után ugyanazt írtad le, mint én. :mrgreen:

"A mostani pár 6000K-s és ez egy nem volt olyan 'kékes' de sajnos nem tudom, hogy milyen színhőmérsékletű nincs ráírva. "

A régi (gyári) 4300K volt neki, most 6000K-sat vett és kékebb. Akkor hol is van a gond?
A Caps Lock nélkül is el tudom olvasni. ;)

2012.02.07. 08:25

BMWFUN írta:
kissca írta:
BMWFUN írta:A gyári színhőmérséklet 4300K. Azért kékesebb az új, mert annak magasabb.

NEM IGAZ !

Megsúgom, hogy a cáfolatod után ugyanazt írtad le, mint én. :mrgreen:

:hehe

2012.02.07. 11:09

http://www.youtube.com/watch?v=V50VR2tF ... re=related

Ezt hogyan lehet programozni, hogy ilyeneket csináljon?

2012.02.07. 11:22

csavitouring írta:

A hozzászólásokban olvashatod, hogy guglizz rá a HappyLightShow-ra és akkor találsz érdekes leírásokat. Igaz én hirtelen csak Opelhez találtam, de gondolom BMW-hez is gyártanak ilyen modulokat.

Javítok, mert közben jobban utánanéztem:

Tőlük tudsz ilyet rendelni.

2012.02.07. 12:03

Jerry írta:
csavitouring írta:

A hozzászólásokban olvashatod, hogy guglizz rá a HappyLightShow-ra és akkor találsz érdekes leírásokat. Igaz én hirtelen csak Opelhez találtam, de gondolom BMW-hez is gyártanak ilyen modulokat.

Javítok, mert közben jobban utánanéztem:

Tőlük tudsz ilyet rendelni.

aha, köszönöm szépen, azt hittem, hogy az autó tud ilyet(LCM modul beprogramozásaval)
Hozzászólás küldése

VigLink badge