![]() |
2010.02.17. 22:44
strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Akkor pillantsd meg ezt is...
Oroszlán M5-jeee
2010.02.17. 22:51
mate írta:strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Oroszlán M5-jeee
Tényleg szép lenne, csak egy pár helyen hibázik a történet:
A képen látható IGAZI autóban 74e km van a hirdetésben pedig 90e.
Az autó IGAZI ára kint 33.900 EUR, a hirdetésben 25.300 EUR körül van.
Amit én gyanítok az az, hogy lopottak a képek és nem az az autó látható a képen ami a valóságban is.
Vagy az egész hirdetés egy ún. "fényképhirdetés" vagy csak az árakat szeretné vele lejjebb nyomni.
Amúgy az igazi NÉMET autó itt megtekinthető:
M5
2010.02.17. 22:52
simi64 írta:Szoboszló és Nyíregy közt van Dunakeszi
![]()
Ezt én eddig nem így tudtam!
...de ha Te mondod..
2010.02.17. 23:13
Labi írta:simi64 írta:Szoboszló és Nyíregy közt van Dunakeszi
![]()
Ezt én eddig nem így tudtam!
...de ha Te mondod..
most miért?nem?
2010.02.17. 23:16
2010.02.17. 23:19
jackson írta:mate írta:strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Oroszlán M5-jeee
Amit én gyanítok az az, hogy lopottak a képek és nem az az autó látható a képen ami a valóságban is.
Vagy az egész hirdetés egy ún. "fényképhirdetés" vagy csak az árakat szeretné vele lejjebb nyomni.
M5
Azt a fénykép tolvaj mindenit
Jackson, aki most hasonlitotta össze
2010.02.18. 09:45
Oroszlan írta:jackson írta:mate írta:strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Oroszlán M5-jeee
M5
Azt a fénykép tolvaj mindenit
Jackson, aki most hasonlitotta össze
Csak a kép azonos, minden más (km, évjárat, ár) nem.
Hát nem kell tovább gondolkodnom.
Simi, Labi, Strobi: nem megyek ...
2010.02.18. 10:16
2010.02.18. 11:07
mate írta:strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Oroszlán M5-jeee
M5
2010.02.19. 10:16
strobi írta:mate írta:strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Oroszlán M5-jeee
M5
Ezekszerint akkor az is kamu amelyik 7.8Milláért van fent?!
Pedig az azt írja,hogy magyarországi és vezetett szervízkönyves...
2010.02.19. 10:42
White-M5 írta:
Melyik van fönt 7.8-ért? Én most egyet sem látok.
2010.02.19. 11:59
strobi írta:White-M5 írta:
Melyik van fönt 7.8-ért? Én most egyet sem látok.
Hali!
Ez az az M5...
Hitel esetén 7.5Milla kp esetén pedig 7.8Milla...![]()
Szerintem valós mert magyarországi és a képeken látszik egy Magyar rendszámos kocsi is a szalonban asszem Ford...![]()
E60 M5
2010.02.19. 17:16
madox írta:lepke írta:madox írta:lepke írta:madox írta:Oldboy írta:.....Bmw ide vagy oda, mi a f.sznak tették akkor bele ha nem bírja ?
Azért papuskám, mert ez egy plusz, egy extra, egy lehetőség, amit neked nem kell használnod, ha nincs annyi zséd és ha meg van, akkor használod egészséggel és lerepül a parókád.......
Tulajdonképpen midkettőtöknek igaza van, de az autó sajnos kizárólag pénz kérdése semmi más. Vagy van rá, vagy nincs.
Ezzel megint csak nem tudok egyetérteni, mert ha megveszek mondjuk 30 millióért egy új M5-öt , elvárom, hogy a beletett extrák használatát ne korlátozza senki!
Mi az ,hogy csak 15-ször használhatod a rajtelektronikát ? Vagy ne tegyék bele, vagy csinálják meg úgy ,hogy használható legyen korlátlanul...Jól néznénk ki ha az ülésfűtést, vagy mondjuk a navi-t is korlátoznák garanciálisan...
Az E39 M5-ben semmiféle ilyen garanciális korlát nem volt...benzint bele, figyeld az olajfogyást oszt nyomjad nekije...
Helo
Akinek van 30-milliója azt nem érdekli a váltó![]()
![]()
6800-euró egy váltó az M5- géphez
üdv zoli
Ezzel, megint csak nem tudok egyetérteni, neked is van pénzed, de gondolom téged is zavarna ,ha ennyit kéne költened váltóra...Sőt, elég sok olyan ismerősöm van, akiknél van zsé, de egyik sem dobálja szívesen ,sőt egy ilyen esetben egyenesen átverve éreznék magukat...
Helo
Murphy törvénykönyve
Ami el tud romlani, az el is romlik![]()
üdv zoli
...de ha lehet , akkor inkább ne romoljon el...
2010.02.19. 17:36
Simi!simi64 írta:madox írta:lepke írta:madox írta:lepke írta:madox írta:Oldboy írta:.....Bmw ide vagy oda, mi a f.sznak tették akkor bele ha nem bírja ?
Azért papuskám, mert ez egy plusz, egy extra, egy lehetőség, amit neked nem kell használnod, ha nincs annyi zséd és ha meg van, akkor használod egészséggel és lerepül a parókád.......
Tulajdonképpen midkettőtöknek igaza van, de az autó sajnos kizárólag pénz kérdése semmi más. Vagy van rá, vagy nincs.
Ezzel megint csak nem tudok egyetérteni, mert ha megveszek mondjuk 30 millióért egy új M5-öt , elvárom, hogy a beletett extrák használatát ne korlátozza senki!
Mi az ,hogy csak 15-ször használhatod a rajtelektronikát ? Vagy ne tegyék bele, vagy csinálják meg úgy ,hogy használható legyen korlátlanul...Jól néznénk ki ha az ülésfűtést, vagy mondjuk a navi-t is korlátoznák garanciálisan...
Az E39 M5-ben semmiféle ilyen garanciális korlát nem volt...benzint bele, figyeld az olajfogyást oszt nyomjad nekije...
Helo
Akinek van 30-milliója azt nem érdekli a váltó![]()
![]()
6800-euró egy váltó az M5- géphez
üdv zoli
Ezzel, megint csak nem tudok egyetérteni, neked is van pénzed, de gondolom téged is zavarna ,ha ennyit kéne költened váltóra...Sőt, elég sok olyan ismerősöm van, akiknél van zsé, de egyik sem dobálja szívesen ,sőt egy ilyen esetben egyenesen átverve éreznék magukat...
Helo
Murphy törvénykönyve
Ami el tud romlani, az el is romlik![]()
üdv zoli
...de ha lehet , akkor inkább ne romoljon el...
Ehhez az okfejtéshez találtam egy TC-véleményt is.
TC népítélet BMW E60 M5 váltóhiba
Madox! Lebuktál!![]()
Új avatarod van!
Csak hallgatózunk, olvasgatunk, nem írogatunk, mert kimoderálják.![]()
Nekem is töröltek már hozzászólásomat! (mégsem kaptam fel a vizet)![]()
Ez a dolguk! El kell fogadnod! Vannak szabályok, amiket be kell tartani, és ez így van rendjén!
Nem kell itt durcizni! Írjál!
Ha csúnyát írsz,bünti jár
2010.02.19. 17:41
2010.02.19. 17:53
2010.03.03. 00:47
2010.03.03. 07:46
Gabze írta:hello Mindenki!
Megosztom egy két tapasztalatomat, ..............
Üdv
Gabze
2010.03.03. 07:54
jackson írta:Gabze írta:hello Mindenki!
Megosztom egy két tapasztalatomat, ..............
Üdv
Gabze
És hova lett az avatar képed?
Jackson, aki keresi