![]() |
2011.11.16. 23:05
lepke írta:Rjani530d írta:lepke írta:leslie írta:renaissance írta:Üdv. Erről tud valaki valamit vagy nézte már esetleg? Illetve véleményeket várok. Ha minden jól megy mostanában mennék el megnézni ha van rá lehetőségem.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/523 ... el-5233095
Kívülröl első ránézésre szép, belülről full fapad. ( szerintem )
Helo
Valóban igazad van
Annyira fapados hogymár rágja a szú
Miért olyan fapados ez fiúk???
Mi a nem fapados?
Helo
Kellene egy pár oldalt írni hogy mik hiányoznak belőle
Az eladó szerint FULL extrás a kocsi, valójában teljesen fapados alap felszereltségű
2011.11.16. 23:14
2011.11.16. 23:40
Flashrider írta:Hello !
Gondolom az zavarja őket,hogy se navi,se elektromos ülés,se hátsó roló,se napfénytető,se shadowline..Vagy nem így van?
2011.11.17. 09:40
2011.11.17. 11:53
szekeres írta:Őszintén, 8-900 ezerért mit vártok? Mind ilyen, mind "fapados"!
Szerintem azt kellene nézni, milyen a kocsi, tényleg valaki írta , hogy mindent mindenki le fapadosoz
Ez a fapados is EXTRÁSABB, mint egy opel, audi, vagy volkwagen!!!
Az enyém is ezek szerint is egy szar fapados kotu, nem?![]()
Mégis, ha beleülök, vagy viszek valakit megcsodálja, kényelemmel öleli át, nem zörög, minden működik, a motorról és a futóműről nem is beszélve.
Igen, vannak ilyen olcsók is, rá kell verni 1 millát és jó lesz. Feltéve, ha a motor váltó ok. Ez is egy gondolatmenet. Bár itt szerintem nem erről lett volna szó.
2011.11.17. 11:57
mayer015 írta:szekeres írta:Őszintén, 8-900 ezerért mit vártok? Mind ilyen, mind "fapados"!
Szerintem azt kellene nézni, milyen a kocsi, tényleg valaki írta , hogy mindent mindenki le fapadosoz
Mégis, ha beleülök, vagy viszek valakit megcsodálja, kényelemmel öleli át, nem zörög, minden működik, a motorról és a futóműről nem is beszélve.
Igen, vannak ilyen olcsók is, rá kell verni 1 millát és jó lesz. Feltéve, ha a motor váltó ok. Ez is egy gondolatmenet. Bár itt szerintem nem erről lett volna szó.
A VW-t nem fikázniNekem volt egy Jetta V-söm és nagyon jó autó volt
Az más, hogy BMW-re vágytam amit szint úgy imádok..
De ha egyszer a BMW-n kivűl vennék mást az csak VW lenne
![]()
" De ha egyszer a BMW-n kivűl vennék mást "![]()
![]()
Én a minap azon agyaltam, hogy ha esetleg a válság utólér valami miatt én akkor is bmw-t fogok venni. Max. annyi, hogy 20-25 éves lesz, de akkor is BMW.
Üdv: Dani
2011.11.17. 12:07
leslie írta:mayer015 írta:szekeres írta:Őszintén, 8-900 ezerért mit vártok? Mind ilyen, mind "fapados"!
![]()
![]()
Én a minap azon agyaltam, hogy ha esetleg a válság utólér valami miatt én akkor is bmw-t fogok venni. Max. annyi, hogy 20-25 éves lesz, de akkor is BMW.
2011.11.17. 12:09
mayer015 írta:leslie írta:mayer015 írta:szekeres írta:Őszintén, 8-900 ezerért mit vártok? Mind ilyen, mind "fapados"!
![]()
![]()
Természetesen nem szándékozom lecserélni, erről álmodtam elég régóta, az új álom meg egy f10, természetesen csak benzinÉn csak azt mondtam, hogy vw sem rossz mostanság! BMW forever
2011.11.17. 20:37
szekeres írta:Őszintén, 8-900 ezerért mit vártok? Mind ilyen, mind "fapados"!
2011.11.17. 21:56
lepke írta:szekeres írta:Őszintén, 8-900 ezerért mit vártok? Mind ilyen, mind "fapados"!
Helo
Nem a TE kocsiddal van itt a bajha visszaolvasnál pár hozzászólást és NEM csak az útólsó hozzáírásra összpontosítanál akkor megértenéd hogy miért egy fapados SZAR az egész kocsi
Görgess visszább tegnap estére
2011.11.17. 22:19
ruckroland írta:mayer015 írta:A VW-t nem fikázniNekem volt egy Jetta V-söm és nagyon jó autó volt
![]()
Az első autóm egy pdtdi passat volt. Imádtam... Nyomatékos (285NM), gazdaságos, tágas, kényelmes ülések + olcsó hozzá az alkatrész. A világ végére is el mertem vele indulni mert tudtam, hogy hazavisz... Persze nem prémium kategória de a francia és olasz hulladékokat minden tekintetben kenterbe veri! Simán lehetett vele alázni a 1.4-es rizsrakétákat igaz ők azt se tudják, hogy a forgatónyomatékot eszik vagy isszák.
, egy 2.0tfsi blokkos kellett volna belőle. Az biztos, hogy megbízható.. És olcsó fent tartani, meg szerintem már közelít a prémium márkák felé. A multkór ültem egy passat cc-ben, és nagyon tetszett. Egyébként nekem is ez volt az első autóm, lehet ezért is hiányzik néha... Az érzelmek... A BMW-be 100x több erő van, meg extra, de néha kedvem támadna beülni a Jettába egy körre. Lehet kicsit szentimentális vagyok. Ez olyan, mint, hogy megfogadtam, hogy mivel ez az első BMW-m ezt soha nem adom el
2011.11.21. 13:43
2011.11.21. 13:57
renaissance írta:Akkor én ezt már meg sem merem mutatniAzért nézek olcsót mert ezt engedhetem meg magamnak sajna:( Ne a "fapadot" nézzétek hanem az állapotáról kérnék véleményt. Gondolom egy 100assal visszább van tekerve. De ülések nem kopottak, kormány nem kopott, multigombok sem. Amúgy a kulcsból lehet kiolvasni a tényleges futást? Carsoftal vagy modiccal? Vagy ezt csak szervizben lehet?
Színét szokni kell nekem legalábbis, de ha úgy alakul megpróbálom megnézni közelebbről.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/528 ... ta-5287645
2011.11.21. 14:16
mayer015 írta:renaissance írta:Akkor én ezt már meg sem merem mutatniAzért nézek olcsót mert ezt engedhetem meg magamnak sajna:( Ne a "fapadot" nézzétek hanem az állapotáról kérnék véleményt. Gondolom egy 100assal visszább van tekerve. De ülések nem kopottak, kormány nem kopott, multigombok sem. Amúgy a kulcsból lehet kiolvasni a tényleges futást? Carsoftal vagy modiccal? Vagy ezt csak szervizben lehet?
Színét szokni kell nekem legalábbis, de ha úgy alakul megpróbálom megnézni közelebbről.
Jól áll az a váltókar ott? Valahogy az enyémben nem így áll....
2011.11.21. 14:45
biyi írta:mayer015 írta:renaissance írta:Akkor én ezt már meg sem merem mutatniAzért nézek olcsót mert ezt engedhetem meg magamnak sajna:( Ne a "fapadot" nézzétek hanem az állapotáról kérnék véleményt. Gondolom egy 100assal visszább van tekerve. De ülések nem kopottak, kormány nem kopott, multigombok sem. Amúgy a kulcsból lehet kiolvasni a tényleges futást? Carsoftal vagy modiccal? Vagy ezt csak szervizben lehet?
Hello!
A rádió meg a klíma között sincs minden rendben ha jól látom,meg a kesztyűtartó is fura szerintem.
2011.11.21. 15:45
mayer015 írta:renaissance írta:Akkor én ezt már meg sem merem mutatniAzért nézek olcsót mert ezt engedhetem meg magamnak sajna:( Ne a "fapadot" nézzétek hanem az állapotáról kérnék véleményt. Gondolom egy 100assal visszább van tekerve. De ülések nem kopottak, kormány nem kopott, multigombok sem. Amúgy a kulcsból lehet kiolvasni a tényleges futást? Carsoftal vagy modiccal? Vagy ezt csak szervizben lehet?
2011.11.21. 15:56
renaissance írta:Hmm. Valóban van némi hézag a magnó és a klíma közt, bár lehet az is hogy levették a burkolatot és valami kontár kókányul rakta vissza mert mintha az egész alsó burkolat ferdén állna.
2011.11.21. 16:06
2011.11.21. 16:19
Jerry írta:renaissance írta:Hmm. Valóban van némi hézag a magnó és a klíma közt, bár lehet az is hogy levették a burkolatot és valami kontár kókányul rakta vissza mert mintha az egész alsó burkolat ferdén állna.
Bizony, azt valaki kibontotta valamiért és nem tolta eléggé vissza a helyére összeszereléskor. Namost ha azt majd ki akarod javítani, akkor lesz vele egy laza fél nap elfoglaltságod. De ha tényleg csak annyi, akkor megéri. Persze a váltókar ettől még kérdés marad...
2011.11.21. 16:36
bomostomi írta:Jerry írta:renaissance írta:Hmm. Valóban van némi hézag a magnó és a klíma közt, bár lehet az is hogy levették a burkolatot és valami kontár kókányul rakta vissza mert mintha az egész alsó burkolat ferdén állna.
Bizony, azt valaki kibontotta valamiért és nem tolta eléggé vissza a helyére összeszereléskor. Namost ha azt majd ki akarod javítani, akkor lesz vele egy laza fél nap elfoglaltságod. De ha tényleg csak annyi, akkor megéri. Persze a váltókar ettől még kérdés marad...
Üdv urak!
Ez a váltós dolog ebben a kocsiban nem véletlenül jobb kormányos autóból eredeztethető?
Megvan rá az esély.