![]() |
2008.09.04. 18:50
Zola írta:cantor írta:Na az álom véget ért, nem tudtam megvenni 528iA és tegnap elvitték... Neten találtam egy 540i-t, kevesebb mint egy millával drágább mint az 528i és jóval szebb így képeken... VIszont a fogyasztása durva lehet. De nem akarok erről is lecsúszni, lehet hitel lesz belőle, de félek a fogyasztás és a szervíz költségek miatt. Első bmw-ém lenne... Ha valakinek van ideje és kedve írjon pár sor véleményt... Köszönöm.
Szia!
Sajnálom, hogy lemaradtál, de lehet, hogy így jártál jól.Nekem 25D-m van számámra az is jól megy, na de egy 40i az nem piskóta
. Szerintem a fogyasztása lehet "kicsit" magasabb, de az élmény megfizethetlen.
Üdv. Zola
2008.09.05. 08:21
cantor írta:Zola írta:cantor írta:Na az álom véget ért, nem tudtam megvenni 528iA és tegnap elvitték... Neten találtam egy 540i-t, kevesebb mint egy millával drágább mint az 528i és jóval szebb így képeken... VIszont a fogyasztása durva lehet. De nem akarok erről is lecsúszni, lehet hitel lesz belőle, de félek a fogyasztás és a szervíz költségek miatt. Első bmw-ém lenne... Ha valakinek van ideje és kedve írjon pár sor véleményt... Köszönöm.
Szia!
Sajnálom, hogy lemaradtál, de lehet, hogy így jártál jól.Nekem 25D-m van számámra az is jól megy, na de egy 40i az nem piskóta
. Szerintem a fogyasztása lehet "kicsit" magasabb, de az élmény megfizethetlen.
Üdv. Zola
Köszi, hogy vigasztalsz. De ez a 528i pont olyan volt, amilyen nekem kell, egyszerűen beleszerettem, csak sajnos nem jött össze, fiatal vagyok még egy önálló bmw-hez. Viszont mire odajutok már csak az új szériások fognak futkosni az utakon, azok viszont nem tetszenek annyira mint az E39esek...
2008.09.06. 09:59
2008.09.06. 10:28
szku írta:Még mindig e39 touring diesel keresésében vagyok, volna ezzel kapcsolatban egy kérdésem.
Nagyon szeretnék világos bőr kárpittal szerelt autót kapni, viszont itthon csak leharcolt olasz példányokat lehet látni. Hoztam már 1-2 autót a németektől, de a neten szinte egy olyan német autó sincs, aminek nem fekete lene a belseje... miért lehet ez, csak én látom ennyire szépnek a vaj belsőt? Vagy a németeknek más az ízlésük??? Nagyon drága extra volt? Vagy mi lehet az oka, hogy szinte egy germán barátunk sem vaj belsővel kérte???
2008.09.07. 11:18
2008.09.10. 20:59
2008.09.10. 21:25
szku írta:Tisztelt Topic!
Újabb autó ügyében kérném ki a véleményeteket.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=003
Az ebay-en találtam, kiderült hogy a tulaj egy kint élő magyar, így hétvégén megnézhettem Pesten az autót. Az első lökhárító érdekes, ilyet még más autón nem láttam, a hátsó M-es. Rengeteg hirdetést átlapoztam már, de ennek nincs párja. A tulaj szerint ez egy nagyon kis szériában készült individual változat.
12ezerért adná az autót, így 4M körül állna meg. Felszereltsége nagyon jó, de vannak hiányosságai: tetőkárpitban volt vmi multimédiás egység, ott a nyoma. nincs meg a csomagtérháló ill. roló, hiányzik a pótkerék, egy kis rész kitört az első lökhárítóból vmi parkoló-baleset következtében, az első két gumi valami fos wanli, nagyon erős búgó hangja van...
Egyébként karcmentes a fényezés, gyönyörűen megkímélt belseje van, és ez a sárga bőr is sokkal jobban néz ki mint a fotókon.
Tehát jól felszerelt, fiatal, keveset futott, de sok apró hibával rendelkező autó... érdemes foglalkozni vele?
Köszönöm a segítséget.
2008.09.10. 22:13
ptamas írta:szku írta:Tisztelt Topic!
Újabb autó ügyében kérném ki a véleményeteket.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=003
Az ebay-en találtam, kiderült hogy a tulaj egy kint élő magyar, így hétvégén megnézhettem Pesten az autót. Az első lökhárító érdekes, ilyet még más autón nem láttam, a hátsó M-es. Rengeteg hirdetést átlapoztam már, de ennek nincs párja. A tulaj szerint ez egy nagyon kis szériában készült individual változat.
12ezerért adná az autót, így 4M körül állna meg. Felszereltsége nagyon jó, de vannak hiányosságai: tetőkárpitban volt vmi multimédiás egység, ott a nyoma. nincs meg a csomagtérháló ill. roló, hiányzik a pótkerék, egy kis rész kitört az első lökhárítóból vmi parkoló-baleset következtében, az első két gumi valami fos wanli, nagyon erős búgó hangja van...
Egyébként karcmentes a fényezés, gyönyörűen megkímélt belseje van, és ez a sárga bőr is sokkal jobban néz ki mint a fotókon.
Tehát jól felszerelt, fiatal, keveset futott, de sok apró hibával rendelkező autó... érdemes foglalkozni vele?
Köszönöm a segítséget.
Szia!
Nekem csak ket eszrevetelem lenne:
- az elso lokos a normal, faceliftes lokharito. Erdekes, hogy elol miert nem M-es. Lehet az a parkolo baleset kicsit nagyobb volt...
- A tobbiek majd kijavitanak, de en meg nem lattam olyan valtobort, ami nem fekete. Ez csak erdekesseg.
Meg valami. A hianyzo dolgok potolhatoak. CSak eppen tukrozik a gazda igenyesseget, foleg ha regota nala van.
Tamas
2008.09.10. 22:56
2008.09.11. 10:15
ptamas írta:Szia!
Nekem csak ket eszrevetelem lenne:
- az elso lokos a normal, faceliftes lokharito. Erdekes, hogy elol miert nem M-es. Lehet az a parkolo baleset kicsit nagyobb volt...
ptamas írta:- A tobbiek majd kijavitanak, de en meg nem lattam olyan valtobort, ami nem fekete. Ez csak erdekesseg.
2008.09.11. 22:03
szku írta:breyton lökhárító
http://home.rhein-zeitung.de/~ulf.muell ... e39-11.jpg
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... le=BMW+E39
2008.09.18. 15:23
2008.09.18. 15:49
2008.09.18. 16:06
jackson írta:Sziasztok!
Mivel most már kezd komolyabra váltani az autó csere igényem, ezért el kezdem a többiek jelzés alapján számítható fél éves kanossza járásomat egy E39-ért....
Jackson
2008.09.18. 16:18
2008.09.18. 17:36
Att530d írta:Mi az az állóhűtés?
Az asszony meg nem fogja érezni a gázolajszagot, feltéve, hogy nem ő tankol...
2008.09.18. 17:49
jackson írta:Att530d írta:Mi az az állóhűtés?
Az asszony meg nem fogja érezni a gázolajszagot, feltéve, hogy nem ő tankol...
Talán állóhelyzeti szellőztetés a rendes neve? Amikot időre be lehet állítani a bordon (az állóhelyzeti fűtés párja).
Mindig utálja ha dizel után megyek. Nem a gázolaj szaga hanem a kipufogó gáz szaga iritálja persze nem azonnal. Csak éppen otthon pl. teremgarászban állunk ott azért érezni fogja ha kiszállunk.
Korfura menetben is, volt egy nagy nyomású tüzelőanyag cső repedése a buszban és a sofőr mellett álltuk végig az utat a kompig mert hányni kellett a busz meg lekéste volna a kompot:)
Szerintem BMW párti vagy szerintem nem. Csak BMW megszállott:)
2008.09.18. 18:45
MChris írta:jackson írta:Att530d írta:Mi az az állóhűtés?
Talán állóhelyzeti szellőztetés a rendes neve? Amikot időre be lehet állítani a bordon (az állóhelyzeti fűtés párja).
Az E39-en van AUC szenzor! Az automatikusan tud váltani a külső és a belső levegőkeringetés között! Hűtőventinél találod ha kíváncsi vagy rá,gyufásdoboz méret 4 db vezetékkel!
2008.09.18. 19:18
jackson írta:MChris írta:jackson írta:Att530d írta:Mi az az állóhűtés?
Az E39-en van AUC szenzor! Az automatikusan tud váltani a külső és a belső levegőkeringetés között! Hűtőventinél találod ha kíváncsi vagy rá,gyufásdoboz méret 4 db vezetékkel!
Nem az AUC mert azt a klíma panelon van és ugyebár az automatikus keringetés. Sokáig nem értettem mikor is kell nagyon. Hát a svájci olasz francia alpok rész hatmilló kis alagútjánál amikor alagútba be és ki és ilyenkor automatice kapcsolatja ki a szellőzést az alagutakban.
Állóhelyzeti szellőztetés = user manual "Független szellőzés" (egyik kereskedő amikor kérdeztem így van-e nézett mint ama borjú az újkapura)
Az állóhelyzeti szellőtetés az amit a bord menüjében tudsz beállítani két időpontot és "A belső teret szellőzteti és csökkenti a hőmérsékletet a fűtőberendezés, vagy a klímaautomatika ventilátorának segítségével" (idézet a doksiból).
Üdv: Jackson, aki nagyon nyomja
2008.09.18. 21:01