![]() |
2010.02.11. 22:36
bmw520ds írta:Hát ha már a hangárban huncutkodtak,akkor mit csinálhattak amikor nem forgott a kamera?Fékezéskor is lezúzták a díszlécet a kamerával,de a bűnbánás nem volt jelen a képükön és a hangjukon.Hát Ők tesztelni mentek,nem segget nyalni,ettől függetlenül szinte kizárólag jót mondtak az autóról!lepke írta:bmw520ds írta:Ezzel én is így vagyok!Amikor a Totalcar-on tesztelte e modell rajt automatikáját,gondolom csak a forgatás alatt ellőték ezt a mennyiségű rajtprocedúrát!Vagy úgy történt a tesztvezetés,1.gyülekező,2.a jármű ismertetése elméletben,3.gyakorlatban,4.felhívás!Senki ne használja a Launch Control-t!,5.lehet egyedül veretni,ne törjék össze kérve-kérjük Önöket!Szerintem ez nem valós dolog.kovessyroli írta:ez a 15 rajtprogram után ugrik a garancia nem csak afféle urbanlegend![]()
![]()
látta ezt már valaki leírva mondjuk egy E60 M5 szervízkönyvében![]()
nehezen tudom elhinni, hogy a bmw ag ilyen szöveget tenne bele egy gyári könyvbe, de könnyű kideríteni:
akit ez a téma annyira mozgat, az ugorjon már be egy kereskedésbe és kérjen már róla egy írásos, gyári anyagot erre a korlátozásra vonatkozóan.
amíg ezt nem látom ,addig nem igazán hiszem el
Helo
Ezt a két manust kitiltották majdnem a tesztvezetésről
mert a hangárban padlózták az M5-ös gépet
üdv zoli
2010.02.12. 11:26
Szerintem semmi olyat nem mondtak ami nem állja meg a helyét.Arról hogy télvíz idején egy TV-ben látható népszerű műsorral rendelkező stábnak odaadja a kereskedő nyári gumival az autót, az nem a Bazsóék hibája volt!Én úgy emlékszem, mikor elhozták nem volt hó, másnap pedig beágyaztak föntről.Ilyen is van.Szerintem nagyon viccesen megközelítve a valóságot mutatták be, semmi kivetni való nincs ebben.A haver E-60 30d-vel ugyan ez a szituáció, bekapcsolt kipörgésgátló-kikapcsolt-nyomva tartva kikapcsolt, álltunk egy helyben hintáztatta volna, előre-hátra,természetesen téli gumival, harminc méter enyhe emelkedőn tíz perc alatt, szánalmas volt!Én nagyon szeretem a Bmw-t, de nem dugom a fejem a homokba, ahol fény-ott árnyék is van!Elolvad a hó és semmi gond.Ha ellenszenv nélkül végignézed, szerintem a végén nagyon megdicséri a kifutó modellt és a visegrádi emelkedőn ha nyári gumival felküldte, akkor az magáért beszél!A mostani TV-s autó mánia, meg ilyen műsorok,jön az autó szemben, más kamera állásból jön, kikockázva jön, ugrálva, vibrálva, meg állva-indulva jön effektusok miatt idegesítő,nem tart ott a képernyő előtt és hozzá jön a száraz tényeken alapuló, sablon szöveg...Szerintem meg egyediek és korrektek voltak!Azt hogy ezért pénzt tettek el, vagy nem,gőzöm sincs.lepke írta:bmw520ds írta:Hát ha már a hangárban huncutkodtak,akkor mit csinálhattak amikor nem forgott a kamera?Fékezéskor is lezúzták a díszlécet a kamerával,de a bűnbánás nem volt jelen a képükön és a hangjukon.Hát Ők tesztelni mentek,nem segget nyalni,ettől függetlenül szinte kizárólag jót mondtak az autóról!lepke írta:bmw520ds írta:Ezzel én is így vagyok!Amikor a Totalcar-on tesztelte e modell rajt automatikáját,gondolom csak a forgatás alatt ellőték ezt a mennyiségű rajtprocedúrát!Vagy úgy történt a tesztvezetés,1.gyülekező,2.a jármű ismertetése elméletben,3.gyakorlatban,4.felhívás!Senki ne használja a Launch Control-t!,5.lehet egyedül veretni,ne törjék össze kérve-kérjük Önöket!Szerintem ez nem valós dolog.kovessyroli írta:ez a 15 rajtprogram után ugrik a garancia nem csak afféle urbanlegend![]()
![]()
nehezen tudom elhinni, hogy a bmw ag ilyen szöveget tenne bele egy gyári könyvbe, de könnyű kideríteni:
akit ez a téma annyira mozgat, az ugorjon már be egy kereskedésbe és kérjen már róla egy írásos, gyári anyagot erre a korlátozásra vonatkozóan.
Helo
üdv zoli
Helo
Az a két manus azért nincs a MÉDIÁBAN mert náluk az van mennyit tesznek a zsebbe
és arról csak jót mondanak
akkor azt nem is írom le mikor az E39 30d leminősítették
olyan dolog miatt mikor a kereskedő nyári gumival adta oda a ikocsit tesztelésre TÉLEN 20-centis hóban
üdv zoli
2010.02.13. 10:14
bmw520ds írta:Szerintem semmi olyat nem mondtak ami nem állja meg a helyét.Arról hogy télvíz idején egy TV-ben látható népszerű műsorral rendelkező stábnak odaadja a kereskedő nyári gumival az autót, az nem a Bazsóék hibája volt!Én úgy emlékszem, mikor elhozták nem volt hó, másnap pedig beágyaztak föntről.Ilyen is van.Szerintem nagyon viccesen megközelítve a valóságot mutatták be, semmi kivetni való nincs ebben.A haver E-60 30d-vel ugyan ez a szituáció, bekapcsolt kipörgésgátló-kikapcsolt-nyomva tartva kikapcsolt, álltunk egy helyben hintáztatta volna, előre-hátra,természetesen téli gumival, harminc méter enyhe emelkedőn tíz perc alatt, szánalmas volt!Én nagyon szeretem a Bmw-t, de nem dugom a fejem a homokba, ahol fény-ott árnyék is van!Elolvad a hó és semmi gond.Ha ellenszenv nélkül végignézed, szerintem a végén nagyon megdicséri a kifutó modellt és a visegrádi emelkedőn ha nyári gumival felküldte, akkor az magáért beszél!A mostani TV-s autó mánia, meg ilyen műsorok,jön az autó szemben, más kamera állásból jön, kikockázva jön, ugrálva, vibrálva, meg állva-indulva jön effektusok miatt idegesítő,nem tart ott a képernyő előtt és hozzá jön a száraz tényeken alapuló, sablon szöveg...Szerintem meg egyediek és korrektek voltak!Azt hogy ezért pénzt tettek el, vagy nem,gőzöm sincs.lepke írta:bmw520ds írta:Hát ha már a hangárban huncutkodtak,akkor mit csinálhattak amikor nem forgott a kamera?Fékezéskor is lezúzták a díszlécet a kamerával,de a bűnbánás nem volt jelen a képükön és a hangjukon.Hát Ők tesztelni mentek,nem segget nyalni,ettől függetlenül szinte kizárólag jót mondtak az autóról!lepke írta:bmw520ds írta:Ezzel én is így vagyok!Amikor a Totalcar-on tesztelte e modell rajt automatikáját,gondolom csak a forgatás alatt ellőték ezt a mennyiségű rajtprocedúrát!Vagy úgy történt a tesztvezetés,1.gyülekező,2.a jármű ismertetése elméletben,3.gyakorlatban,4.felhívás!Senki ne használja a Launch Control-t!,5.lehet egyedül veretni,ne törjék össze kérve-kérjük Önöket!Szerintem ez nem valós dolog.kovessyroli írta:ez a 15 rajtprogram után ugrik a garancia nem csak afféle urbanlegend![]()
![]()
Helo
üdv zoli
Helo
Az a két manus azért nincs a MÉDIÁBAN mert náluk az van mennyit tesznek a zsebbe
olyan dolog miatt mikor a kereskedő nyári gumival adta oda a ikocsit tesztelésre TÉLEN 20-centis hóban
üdv zoli
2010.02.13. 11:15
lepke írta:bmw520ds írta:Szerintem semmi olyat nem mondtak ami nem állja meg a helyét.Arról hogy télvíz idején egy TV-ben látható népszerű műsorral rendelkező stábnak odaadja a kereskedő nyári gumival az autót, az nem a Bazsóék hibája volt!Én úgy emlékszem, mikor elhozták nem volt hó, másnap pedig beágyaztak föntről.Ilyen is van.Szerintem nagyon viccesen megközelítve a valóságot mutatták be, semmi kivetni való nincs ebben.A haver E-60 30d-vel ugyan ez a szituáció, bekapcsolt kipörgésgátló-kikapcsolt-nyomva tartva kikapcsolt, álltunk egy helyben hintáztatta volna, előre-hátra,természetesen téli gumival, harminc méter enyhe emelkedőn tíz perc alatt, szánalmas volt!Én nagyon szeretem a Bmw-t, de nem dugom a fejem a homokba, ahol fény-ott árnyék is van!Elolvad a hó és semmi gond.Ha ellenszenv nélkül végignézed, szerintem a végén nagyon megdicséri a kifutó modellt és a visegrádi emelkedőn ha nyári gumival felküldte, akkor az magáért beszél!A mostani TV-s autó mánia, meg ilyen műsorok,jön az autó szemben, más kamera állásból jön, kikockázva jön, ugrálva, vibrálva, meg állva-indulva jön effektusok miatt idegesítő,nem tart ott a képernyő előtt és hozzá jön a száraz tényeken alapuló, sablon szöveg...Szerintem meg egyediek és korrektek voltak!Azt hogy ezért pénzt tettek el, vagy nem,gőzöm sincs.lepke írta:bmw520ds írta:Hát ha már a hangárban huncutkodtak,akkor mit csinálhattak amikor nem forgott a kamera?Fékezéskor is lezúzták a díszlécet a kamerával,de a bűnbánás nem volt jelen a képükön és a hangjukon.Hát Ők tesztelni mentek,nem segget nyalni,ettől függetlenül szinte kizárólag jót mondtak az autóról!lepke írta:bmw520ds írta:Ezzel én is így vagyok!Amikor a Totalcar-on tesztelte e modell rajt automatikáját,gondolom csak a forgatás alatt ellőték ezt a mennyiségű rajtprocedúrát!Vagy úgy történt a tesztvezetés,1.gyülekező,2.a jármű ismertetése elméletben,3.gyakorlatban,4.felhívás!Senki ne használja a Launch Control-t!,5.lehet egyedül veretni,ne törjék össze kérve-kérjük Önöket!Szerintem ez nem valós dolog.kovessyroli írta:ez a 15 rajtprogram után ugrik a garancia nem csak afféle urbanlegend![]()
![]()
Helo
üdv zoli
Helo
üdv zoli
Helo
Egy automata váltós kocsit hogyan lehet hintáztatni![]()
![]()
üdv zoli
2010.02.13. 11:31
2010.02.13. 15:23
A tesztre gondolsz?Hát paraszti ésszel ha mozog pár centit, megtartani a végén fékkel, ellenkező irányba tolom a váltókart, várom még végbe megy a kapcsolás, leszállok a nagy széles pedálról, miközben rúgom a hosszabbikat.Aztán ahol meg áll megtartom fékkel és vissza!Én nem tartom lehetetlennek.Ne haragudj már a Bazsóra,hidd el, tanult ember!Ha azt mondta volna, hogy a világ legjobb, legtökéletesebb, legszebb autója, azzal valósat állítana?Szervusz!lepke írta:bmw520ds írta:Szerintem semmi olyat nem mondtak ami nem állja meg a helyét.Arról hogy télvíz idején egy TV-ben látható népszerű műsorral rendelkező stábnak odaadja a kereskedő nyári gumival az autót, az nem a Bazsóék hibája volt!Én úgy emlékszem, mikor elhozták nem volt hó, másnap pedig beágyaztak föntről.Ilyen is van.Szerintem nagyon viccesen megközelítve a valóságot mutatták be, semmi kivetni való nincs ebben.A haver E-60 30d-vel ugyan ez a szituáció, bekapcsolt kipörgésgátló-kikapcsolt-nyomva tartva kikapcsolt, álltunk egy helyben hintáztatta volna, előre-hátra,természetesen téli gumival, harminc méter enyhe emelkedőn tíz perc alatt, szánalmas volt!Én nagyon szeretem a Bmw-t, de nem dugom a fejem a homokba, ahol fény-ott árnyék is van!Elolvad a hó és semmi gond.Ha ellenszenv nélkül végignézed, szerintem a végén nagyon megdicséri a kifutó modellt és a visegrádi emelkedőn ha nyári gumival felküldte, akkor az magáért beszél!A mostani TV-s autó mánia, meg ilyen műsorok,jön az autó szemben, más kamera állásból jön, kikockázva jön, ugrálva, vibrálva, meg állva-indulva jön effektusok miatt idegesítő,nem tart ott a képernyő előtt és hozzá jön a száraz tényeken alapuló, sablon szöveg...Szerintem meg egyediek és korrektek voltak!Azt hogy ezért pénzt tettek el, vagy nem,gőzöm sincs.lepke írta:bmw520ds írta:Hát ha már a hangárban huncutkodtak,akkor mit csinálhattak amikor nem forgott a kamera?Fékezéskor is lezúzták a díszlécet a kamerával,de a bűnbánás nem volt jelen a képükön és a hangjukon.Hát Ők tesztelni mentek,nem segget nyalni,ettől függetlenül szinte kizárólag jót mondtak az autóról!lepke írta:bmw520ds írta:Ezzel én is így vagyok!Amikor a Totalcar-on tesztelte e modell rajt automatikáját,gondolom csak a forgatás alatt ellőték ezt a mennyiségű rajtprocedúrát!Vagy úgy történt a tesztvezetés,1.gyülekező,2.a jármű ismertetése elméletben,3.gyakorlatban,4.felhívás!Senki ne használja a Launch Control-t!,5.lehet egyedül veretni,ne törjék össze kérve-kérjük Önöket!Szerintem ez nem valós dolog.kovessyroli írta:ez a 15 rajtprogram után ugrik a garancia nem csak afféle urbanlegend![]()
![]()
Helo
üdv zoli
Helo
üdv zoli
Helo
Egy automata váltós kocsit hogyan lehet hintáztatni![]()
![]()
üdv zoli
2010.02.15. 18:35
2010.02.15. 19:40
Dehogy is!Szó sem volt ilyenrőlWhite-M5 írta:Mi történt itt emberek?
Nehogy már egymás torkának ugorjunk, azt hagyjuk meg a hondásoknak
2010.02.17. 17:31
2010.02.17. 18:29
strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Akkor pillantsd meg ezt is...
Oroszlán M5-jeee
2010-es évre befizetve teljesítményadó+luxusadó393600ft
2010.02.17. 19:44
Oroszlán M5-jeee
2010.02.17. 20:50
Oroszlán M5-jeee
2010.02.17. 21:03
Blais írta:strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Oroszlán M5-jeee
Ilyenkor eszembe jutnak az 5-6 millás e39 m5-ök.
2010.02.17. 21:06
Labi írta:Blais írta:strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Oroszlán M5-jeee
ne kezd, ne kezd!
2010.02.17. 21:19
Oroszlán M5-jeee
2010.02.17. 22:03
Oroszlan írta:strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Oroszlán M5-jeee
Na hát ezt nem kellett volna.
Most megint az csinálom, amit nem kéne: GONDOLKODOM ...
2010.02.17. 22:06
strobi írta:Oroszlan írta:strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Oroszlán M5-jeee
Na hát ezt nem kellett volna.
Most megint az csinálom, amit nem kéne: GONDOLKODOM ...
Egyet ígérj meg nekem...![]()
Ha véletlen jól döntesz vagyis megveszed akkor leruccansz hozzám és bemutatod az új szerzeményed...![]()
Vendégem leszel egy ebédre én meg a te vendéged egy E60 M5 mustrára...
2010.02.17. 22:08
2010.02.17. 22:23
Szoboszló és Nyíregy közt van Dunakeszi
2010.02.17. 22:42
Blais írta:strobi írta:Oroszlán ha esetleg még nem sikerült volna még döntened...![]()
Oroszlán M5-jeee