![]() |
2007.06.07. 18:14
sxoe írta:Buzat86 írta:sxoe írta:Diabolica írta:sxoe írta:Egy olyan gépbe amibe nincs 16.9 gyárilag abba mennyi pízér lehet belerakatni, úgy, hogy minden működjön rendesen? Kíváncsi vagyok, hogy mennyit kell majd még összespórolni az extrákra.
nulláról min 400e körül lesz kb (MK-4-el kicsit több) és akkor még sok mindent neked kell megcsinálni otthon, ha van már tv-d és csak 16:-re váltasz akkor töredéke. De lehet mázlid is, én három hónapja egy komlpett szettet hagytam ott 300-ért, ugyan 46-osba de abba nehezebb is egy kicsit mert sokkal ritkább. Ma is bánom...
Pffff...aham. Akkor asszem szerzek majd bele valami 2din-es multimédia cuccot. Gondolom ahhoz valami beépítő keret létezik, vagy? Mert láttam, hogy hogyan lehet beletenni egy sima rádiót és az undorító. Borzalmas az a beépítő keret...
A 2din-es beépitő keret sem lesz szebb.. Szerintem.
Az 1988-as Toyota Hilux-omba rakosgattuk az ilyen multimédia csim-bumm cuccokat. Abban még mutatott is valahogy. A BMW más..
óóóó bázzee...akkor majd felokosítom mp3-as cd tárral. aztán a többi meg mindegy. majd veszek valai külső navit.
2007.06.07. 18:26
2007.06.07. 23:11
sxoe írta:Én is örülnék ha gyári lenne benne minden, de ezzel szerintem szinte mindenki így van aki bömöst vesz. Ha mondjuk lenne 4-5 millióm a kocsira, akkor belerakatnám. De ha veszek 2,5 millió körül autót, akkor azér nem akarok még 500-at erre költeni. Mert lényegében ennyi pénzből jobbat is vehetnék, meg mire összespórolok ennyit addigra úgyis már régen szükséges lenne a GPS, szal meg kéne oldani másképp úgyis.
2007.06.07. 23:42
efer írta:sxoe írta:Én is örülnék ha gyári lenne benne minden, de ezzel szerintem szinte mindenki így van aki bömöst vesz. Ha mondjuk lenne 4-5 millióm a kocsira, akkor belerakatnám. De ha veszek 2,5 millió körül autót, akkor azér nem akarok még 500-at erre költeni. Mert lényegében ennyi pénzből jobbat is vehetnék, meg mire összespórolok ennyit addigra úgyis már régen szükséges lenne a GPS, szal meg kéne oldani másképp úgyis.
valaki egyszer meggyőzhetne, hogy a navi megéri azt a rahedli pénzt... mert szerintem egy gadget csupán, ami max néha hasznos is lehet (papír térképpel elég messzire sikerült már eljutni, és eddig még mindíg hazataláltam. és kifejezettem élvezem, hogy nem tompulok el vezetés közben)
félreértés ne essék: ha lenne a kocsiban, biztos nem dobnám ki, de hogy egy fillért nem adnék érte, az is biztos.
és ez persze szigorúan csak az én véleményem
2007.06.07. 23:55
admin írta:efer írta:sxoe írta:Én is örülnék ha gyári lenne benne minden, de ezzel szerintem szinte mindenki így van aki bömöst vesz. Ha mondjuk lenne 4-5 millióm a kocsira, akkor belerakatnám. De ha veszek 2,5 millió körül autót, akkor azér nem akarok még 500-at erre költeni. Mert lényegében ennyi pénzből jobbat is vehetnék, meg mire összespórolok ennyit addigra úgyis már régen szükséges lenne a GPS, szal meg kéne oldani másképp úgyis.
valaki egyszer meggyőzhetne, hogy a navi megéri azt a rahedli pénzt... mert szerintem egy gadget csupán, ami max néha hasznos is lehet (papír térképpel elég messzire sikerült már eljutni, és eddig még mindíg hazataláltam. és kifejezettem élvezem, hogy nem tompulok el vezetés közben)
félreértés ne essék: ha lenne a kocsiban, biztos nem dobnám ki, de hogy egy fillért nem adnék érte, az is biztos.
Kinek a pap kinek a pap né nekem spec a lánya
2007.06.08. 15:37
efer írta:admin írta:efer írta:sxoe írta:Én is örülnék ha gyári lenne benne minden, de ezzel szerintem szinte mindenki így van aki bömöst vesz. Ha mondjuk lenne 4-5 millióm a kocsira, akkor belerakatnám. De ha veszek 2,5 millió körül autót, akkor azér nem akarok még 500-at erre költeni. Mert lényegében ennyi pénzből jobbat is vehetnék, meg mire összespórolok ennyit addigra úgyis már régen szükséges lenne a GPS, szal meg kéne oldani másképp úgyis.
Kinek a pap kinek a pap né nekem spec a lánya
és ez így van jól!
2007.06.08. 17:14
efer írta:valaki egyszer meggyőzhetne, hogy a navi megéri azt a rahedli pénzt... mert szerintem egy gadget csupán, ami max néha hasznos is lehet (papír térképpel elég messzire sikerült már eljutni, és eddig még mindíg hazataláltam. és kifejezettem élvezem, hogy nem tompulok el vezetés közben)
2007.06.08. 18:55
g4400 írta:efer írta:valaki egyszer meggyőzhetne, hogy a navi megéri azt a rahedli pénzt... mert szerintem egy gadget csupán, ami max néha hasznos is lehet (papír térképpel elég messzire sikerült már eljutni, és eddig még mindíg hazataláltam. és kifejezettem élvezem, hogy nem tompulok el vezetés közben)
Gadget, de nagyon jól tud jönni adott esetben:
Három hete Stuttgart-ot 25 perc alatt sikerült átszelnem a navigációval.
Sietnem kellett, mert mindenféle váratlan események (karterlevegőztető mebrán cseréje okán elvesztegetett 9 óra) miatt késésben voltunk, egy olyan időhöz kötött programra (koncert) igyekezve, ami miatt az egész út nem kevés pénzért létrejött.
Ha nincs a navi, meg kell állnom térképért egy benzinkútnál (5-10 perc), és mivel utasaim nem jeleskednek a térképről navigálásban (a nők agya másképp működik, komolyan!), nekem kellett volna a térképet is olvasva vezetnem... Az esélyes eltévedéseket (hátha én sem jeleskedek)is beleszámítva 25 perc helyett legalább egy óra lett volna (ha nem történik még nagyobb baj), és elkésünk...
Ezzel együtt, ha nem lenne a kocsiban, én sem vennék gyárit.
A gyári 16:9-es szett árának negyedéért egész jó hordozható GPS-eket lehet venni (Mio C520 pl.)
Ha meg netán mégis ilyen sok pénz (mert nem számít - ez kizárt), akkor inkább:
http://www.autohifi.hu/default.asp?open ... ka=Kenwood
Sxoe, ilyesmire gondoltál, ugye?
2007.06.08. 19:18
2007.06.08. 23:57
g4400 írta:efer írta:valaki egyszer meggyőzhetne, hogy a navi megéri azt a rahedli pénzt... mert szerintem egy gadget csupán, ami max néha hasznos is lehet (papír térképpel elég messzire sikerült már eljutni, és eddig még mindíg hazataláltam. és kifejezettem élvezem, hogy nem tompulok el vezetés közben)
Gadget, de nagyon jól tud jönni adott esetben:
Három hete Stuttgart-ot 25 perc alatt sikerült átszelnem a navigációval.
Sietnem kellett, mert mindenféle váratlan események (karterlevegőztető mebrán cseréje okán elvesztegetett 9 óra) miatt késésben voltunk, egy olyan időhöz kötött programra (koncert) igyekezve, ami miatt az egész út nem kevés pénzért létrejött.
Ha nincs a navi, meg kell állnom térképért egy benzinkútnál (5-10 perc), és mivel utasaim nem jeleskednek a térképről navigálásban (a nők agya másképp működik, komolyan!), nekem kellett volna a térképet is olvasva vezetnem... Az esélyes eltévedéseket (hátha én sem jeleskedek)is beleszámítva 25 perc helyett legalább egy óra lett volna (ha nem történik még nagyobb baj), és elkésünk...
Ezzel együtt, ha nem lenne a kocsiban, én sem vennék gyárit.
A gyári 16:9-es szett árának negyedéért egész jó hordozható GPS-eket lehet venni (Mio C520 pl.)
Ha meg netán mégis ilyen sok pénz (mert nem számít - ez kizárt), akkor inkább:
Sxoe, ilyesmire gondoltál, ugye?
2007.06.08. 23:58
Diabolica írta:időközben megtaláltam amiről fent írtam, de felül kell bírálnom az emlékezetem, fiúk, ez sajnos mégsem néz ki olyan jól mint az nekem rémlett, sőőőőt. Ime:
az a gond, hogy egy ilyenért is elkérnek akár 200Ft-ot és akkor már nincs is olyan messze a gyári, főleg ha valalki nem vesz hozzá navit, ami spec nekem is volt és van, de sohasem használom szóval.....
2007.06.09. 18:23
2007.06.09. 21:18
Buzat86 írta:OFF
g4400!! Láthatnánk fotókat a 7-esről?? Klubtalin mutattál fotókat telefonon, de szivesen megnézné(nk)m még 1x! Köszi!
2007.06.11. 00:04
2007.06.11. 12:03
2007.06.11. 14:52
sxoe írta:Srácok, ti valamit nagyon rosszul csináltok! Súlyos pénzeket költötök olajra! DE MINEK??
Ő tudja, hogy mi a stájsz:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1126176&command=ugras&screenwidth=1024
Majdnem kiesett a szemem, mikor olvastam, hogy a filter miatt nem kell olajat cserélni, csak ellenőrizni a szintet!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Privát véleményem erről: "ez hülye bazz"
2007.06.11. 19:31
boccanto írta:Sziasztok.
Segitsetek.A tippek trükkök-ben szo van a dvd beszereléséröl,illetve,az AV.bekötésröl.
Nem tudom,hogy hol keressem.98-as touringom van.köszi.
2007.06.11. 21:21
kbhont írta:sxoe írta:Srácok, ti valamit nagyon rosszul csináltok! Súlyos pénzeket költötök olajra! DE MINEK??
Ő tudja, hogy mi a stájsz:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1126176&command=ugras&screenwidth=1024
Majdnem kiesett a szemem, mikor olvastam, hogy a filter miatt nem kell olajat cserélni, csak ellenőrizni a szintet!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Privát véleményem erről: "ez hülye bazz"
Nem biztos! Lehet, hogy motorfelújítással foglalkozik! Vagy BMW bontója van!![]()
Az a hülye, aki ezt beveszi!![]()
![]()
2007.06.12. 11:24
2007.06.12. 13:33