![]() |
2008.09.21. 15:39
Qwerti írta:Sziasztok!
Az érdekelne, hogy ti PDA-t hogyan kötnétek rá a kocsira? Azért érdekel mert rengeteg mp3-van rajta, és így egyszerűbb lenne hallgatni, mint írni egy csomó cd-t. A PDA kimenete 2,5-jack, viszont a kimenet tartalmaz egy mikrofon kimenetet is headset-hez, amivel az a félelmem, ha sima 2,5-ös jack-et beledugog lehet, hogy valami baja lesz a mikrofonnak.
Azért ide írtam, mert a kocsiban 4:3-as navi van. Ha úgy érzitek, hogy mégis rossz helyen van akkor átteszem a hifi-s topikba.
Köszönettel: István
2008.09.21. 18:02
Labi írta:pl úgy látom ez még méretileg is jó bele.
http://shop.for-max.hu/product_info.php?products_id=385
egészen pofás és a világosszürke belsőhöz is passzol!...van akadálya, hogy ilyet beépítsen az ember?
2008.09.21. 18:46
2008.09.21. 20:47
2008.09.22. 08:37
Labi írta:értem és köszönöm![]()
azt mondod hogy nem látszik a kesztyűtartó alatt a lejátszó? egy kicsit tartok attól a helytől!
2008.09.22. 21:36
2008.09.22. 21:54
Labi írta:köszi, kíváncsi vok. ha van képed küldd el!![]()
amúgy a kérdésem az az volna, hogy a rádiómodulom tud MP3-at. ezt hogy tudnám kihasználni? (hülye vok hozzá, tehát úgy fogalmazzatok!)
2008.09.22. 22:08
admin írta:Labi írta:köszi, kíváncsi vok. ha van képed küldd el!![]()
amúgy a kérdésem az az volna, hogy a rádiómodulom tud MP3-at. ezt hogy tudnám kihasználni? (hülye vok hozzá, tehát úgy fogalmazzatok!)
Nem MP3-at tud hanem MP3 ID tag kijelzést.Magyarul ha van egy MP3-as Cd tárad És egy MK4-ed akkor szépen ki írogatja az MP3 ID tagokat.
2008.09.23. 08:27
Labi írta:köszi, kíváncsi vok. ha van képed küldd el!![]()
2008.09.23. 08:31
vaszarig írta:Labi írta:köszi, kíváncsi vok. ha van képed küldd el!![]()
Este csinálok képeket, és elküldöm neked!
2008.09.23. 10:42
2008.09.24. 07:54
Nagy lászló írta:Üdv Navi Profi !
A V32 miben más az előző verzióktól ?
MKIV van az autóban érdemes frissíteni?
Nem tudom melyik verzióval megy most , Te frissítetted az idén tavasszal.
2008.09.24. 14:53
2008.09.24. 19:16
2008.09.25. 11:27
2008.09.25. 13:53
whitehorse írta:Navteq BMW VDO Dayton navigation 9 cd set Europe version 2008-2
(ha valakit érdekel, persze csak akkor töltse le...)
http://www.torrentreactor.to/torrents/v ... 008_2.html
Egy kicsit lassan jön, és persze az sem biztos, hogy működik, de egy próbát talán megér...
2008.09.25. 17:32
cali írta:sziasztok!
talán másik rovatba kéne, de ti akik ezt inkább olvassátok talán tudjátok, honnan szerezhetnék egy 16:9-es nem
működő cuccot. de ha nincs egészben nekem még az előlapja is elég lenne!
bontott, vagy valami, persze nem volna baj ha nem lenne szét gyalázva, ugyanis továbbfelhasználásra kellene
![]()
előre is köszi!!!
cali
2008.09.25. 20:08
admin írta:cali írta:sziasztok!
talán másik rovatba kéne, de ti akik ezt inkább olvassátok talán tudjátok, honnan szerezhetnék egy 16:9-es nem
bontott, vagy valami, persze nem volna baj ha nem lenne szét gyalázva, ugyanis továbbfelhasználásra kellene
![]()
előre is köszi!!!
cali
Minek kell pontosan?
2008.09.25. 21:59
cali írta:admin írta:cali írta:sziasztok!
![]()
előre is köszi!!!
cali
Minek kell pontosan?
őszinte leszek, agyalok. szeretnék berakni egy touch screent (carPC) csak kéne valami keret. azaz a screent kihajintanám belőle és beletenném a touch-ot. mégiscsak jobban mutat gombokkal egy keret mint valami fabrikált valami...
de még azt sem tudom hogy az eredeti (screen) mekkora (incsben) és mekkora férne be, mondjuk 8" (wide!)?
szóval agyalok... de igazából szeretnék a 7"nál nagyobbat betenni a cd és a mid helyére...valahogy...hmmmm... szóval ezért kellene...
2008.09.26. 16:39
admin írta:cali írta:admin írta:cali írta:sziasztok!
![]()
előre is köszi!!!
cali
Minek kell pontosan?
őszinte leszek, agyalok. szeretnék berakni egy touch screent (carPC) csak kéne valami keret. azaz a screent kihajintanám belőle és beletenném a touch-ot. mégiscsak jobban mutat gombokkal egy keret mint valami fabrikált valami...
de még azt sem tudom hogy az eredeti (screen) mekkora (incsben) és mekkora férne be, mondjuk 8" (wide!)?
szóval agyalok... de igazából szeretnék a 7"nál nagyobbat betenni a cd és a mid helyére...valahogy...hmmmm... szóval ezért kellene...
Értem.Akkor a legjob megoldás egy komplet 16:9 kell mert a keret anélkül nem igazán áll meg.Az Ebay-on kell nézelődni hátha van valami hibás.