![]() |
2015.09.08. 12:36
juhaszlaci írta:Kezdő vagyok a szerelésben ezért az a kérdésem, hogy egyáltalán hogyan kell kiszabadítani a gyári rádiót???
Tulajdonképpen az utólag beépített nokia telefonkihangosítót szeretném kioperálni belőle mert semmi szükség rá.
Köszönettel!
2015.09.08. 16:10
admin írta:SvidronyA írta:rockolo77 írta:Nagyon gyenge a rádióm FM vétele, ahogy elhagyom Pestet elkezd sisteregni az adás, vannak olyan helyek -autópályán is- ahol semmilyen adót nem talál.
Van esetleg valakinek tippje minek a hibája okozhat ilyen tüneteket?
Milyen rádiód van? Első körben már az is sok mindent behatárolhat.
A csatlakozásokat vizsgálnám először az antennától a rádió(modul)ig.
Vagy megpurcant az antenna erősítő a D oszlopon. Diag meg mondja.
2015.09.08. 20:50
kopasze-28 írta:kusba ülni,mer ugye a cd tár se megyen,bár lehet h egy tisztító lemez helyre hozná...
2015.09.30. 16:21
2015.09.30. 19:18
dreizwanzig írta:sziasztok!
Átolvastam jópár oldalt, de nem láttam, hogy bárki is szenvedne hasonló hibával, mint én.
A kocsit úgy vettem, hogy volt benne CD tár, ha átváltottam a rádiót CD tárra, akkor ki tudtam választani a cd-ket, de egyiket sem olvasta be. Nem is foglalkoztam a dologgal, mert tudtam, hogy majd úgyis emulátort akarok. Vettem egy yatour-t az ebay-en, összedugtam, semmi. Vettem hozzá másik fajta kábelt, ami nem a BM54-re megy, hanem a CD tár csatira, mert néhol azt írták, hogy csak az jó a nagynavishoz. Összedug, nem megy.
Tápot kap, azt látom, mert olyan pendrive van bedugva, amin világít egy LED. SD kártyáról sem működik. A fájlok és a mappák úgy vannak felrakva, ahogyan azt a leírásban írja. hiába nyomom a mode gombot, nem adja be a CD tár menüjét.
ITT látható, hogy milyen kábelek vannak. Nekem mindkettő van.
Valakinek valami ötlet?
Esetleg ha BP-n van valaki, aki használ yatourt, akkor találkoznék vele és rádugnám az enyémet tesztből, hogy egyáltalán működik-e.
2015.09.30. 19:19
admin írta:dreizwanzig írta:sziasztok!
Átolvastam jópár oldalt, de nem láttam, hogy bárki is szenvedne hasonló hibával, mint én.
A kocsit úgy vettem, hogy volt benne CD tár, ha átváltottam a rádiót CD tárra, akkor ki tudtam választani a cd-ket, de egyiket sem olvasta be. Nem is foglalkoztam a dologgal, mert tudtam, hogy majd úgyis emulátort akarok. Vettem egy yatour-t az ebay-en, összedugtam, semmi. Vettem hozzá másik fajta kábelt, ami nem a BM54-re megy, hanem a CD tár csatira, mert néhol azt írták, hogy csak az jó a nagynavishoz. Összedug, nem megy.
Tápot kap, azt látom, mert olyan pendrive van bedugva, amin világít egy LED. SD kártyáról sem működik. A fájlok és a mappák úgy vannak felrakva, ahogyan azt a leírásban írja. hiába nyomom a mode gombot, nem adja be a CD tár menüjét.
ITT látható, hogy milyen kábelek vannak. Nekem mindkettő van.
Valakinek valami ötlet?
Esetleg ha BP-n van valaki, aki használ yatourt, akkor találkoznék vele és rádugnám az enyémet tesztből, hogy egyáltalán működik-e.
Ha tápot kap és nincs a menübe a cd akkor I-Busz hiba van. Meg kell nézni hogy jóhelyre megy e az I-Busz vezeték.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2015.09.30. 19:37
dreizwanzig írta:Es hova kene mennie?
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
2015.10.13. 21:11
2015.10.13. 21:33
cetabraham írta:Sziasztok! Két kérdésem lenne. Az első, hogy a gyári cd-s rádió csak cd errort ír ki. Ez mitől lehet? Fej rossz? Lehet kezdeni vele valamit? A második kérdés, hogy a nagyobbik kijelzős mid neme tudja a cd tárba lejátszott zenék címét megjeleníteni?
2015.10.17. 23:41
SvidronyA írta:cetabraham írta:Sziasztok! Két kérdésem lenne. Az első, hogy a gyári cd-s rádió csak cd errort ír ki. Ez mitől lehet? Fej rossz? Lehet kezdeni vele valamit? A második kérdés, hogy a nagyobbik kijelzős mid neme tudja a cd tárba lejátszott zenék címét megjeleníteni?
A lézerdióda "elfáradhat", illetve koszolódhat.
Utóbbi függhet az égetés (írás) mikéntjétől is-ID TAG, amennyiben a lejátszód alkalmas ezen adatok küldésére, illetve a MID a megjelenítésükre.
2015.10.18. 20:53
admin írta:dreizwanzig írta:Es hova kene mennie?
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
A cd három pines csatijába ott volt mert különben nem látad volna a menübe. Kérdés hogy onnan eljut-e a ketyere megfelelő pontjára.
2015.10.23. 23:13
2015.10.25. 16:53
2015.10.25. 17:42
Remekember írta:Sziasztok!
Van egy bosszantó problémám. Nagy navis, cd táras egységem indulás után pár percre elnémul.Néha indításkor sincs hangja. Látszólag minden működik,fogja a rádió adásokat, megy a magnó,játszik a cd tár ,gps navigál csak nincs hangja semminek ,némaság van.
Találkozott már valaki ilyen hibával? Mi lehet a gond?
2015.10.26. 15:52
2015.10.26. 20:07
Pista525 írta:Sziasztok!
Van egy kis problémám az autóm hangszóróival.
A fejegység gyári kazettás nagyképernyős cdtáras.
A jelenség csupán annyi hogy a jobb oldali hangszórók közül egy sem szól csak az ami a plafonba van beépítve.
A jobb oldal szépen működik.
Szerintetek mi okozhatja a hibát a hangszórók mentek ki vagy a fejegység?
2015.10.26. 20:21
2015.10.26. 20:31
2015.10.26. 21:14
Pista525 írta:Egyébként melyik nyákot forrasszam át?
2015.10.26. 21:15