![]() |
2007.06.05. 23:23
2007.06.06. 10:24
2007.06.06. 11:05
2007.06.06. 11:19
efer írta:Honi írta:Hero írta:Honi írta:Sziasztok!
Kellene nekem egy motor az intenzív mosótartályhoz. Hol lehetne ilyet szerezni? Jó a bontott is. Vagy ha van vkinek eladó az írjon pü-t!
Előre is köszönöm!
Honi
Ez nekem is hibádzik a gépbe, egyszerűen eltört, de amióta nincs azóta semmi változás nincs
Ja nekem is el van törve a nyakánál. Engem csak idegesít, hogy nem jó, ezért akarom kicserélni.
az enyémben is el vagyon törve (vagy valami szelep ereszt, nem tudom...), és kifolyik a tartályból a cucc, ha teletöltöm. mivel nem hiányzik, nem abajogtam vele.
több helyen olvastam már, hogy a gyári intenzívmosó folyadékot használják, ami nem drága, viszont nagyon jó. saját tapasztalatom nincs, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni.
2007.06.06. 14:18
whitehorse írta:Keresek BMW bontót.
Tudna valaki adni egy címet, vagy elérhetőséget?
Köszike!
2007.06.06. 21:52
whitehorse írta:Keresek BMW bontót.
Köszike!
2007.06.06. 22:05
2007.06.07. 00:12
efer írta:whitehorse írta:Keresek BMW bontót.
Köszike!
többen ajánlották a budaörsi bontót, én is vettem már tőlük egy hátsó ajtót - korrektek voltak. a szám: 30 350-0400
2007.06.07. 00:17
Zoli írta:whitehorse írta:Keresek BMW bontót.
Köszike!
Googl keresőbe be írod hogy BMW bontó,és szerintem rengeteg lesz.Egy próbát meg ér.
2007.06.07. 00:19
2007.06.07. 00:20
tanktaz írta:A budaörsit már nekem is ajánlották,de még nem voltam náluk. Én Rhantos-t szoktam zargatni.
2007.06.07. 00:25
2007.06.07. 10:24
2007.06.07. 12:30
2007.06.07. 15:56
tanktaz írta:Remélem,nem "veszítjük el" ! Jó lenne ha lenne valami normális bontós. Efert,vagy Rhantost kérdezted már? Esetleg a Fester bt.-t?
2007.06.07. 16:02
sxoe írta:Egy olyan gépbe amibe nincs 16.9 gyárilag abba mennyi pízér lehet belerakatni, úgy, hogy minden működjön rendesen? Kíváncsi vagyok, hogy mennyit kell majd még összespórolni az extrákra.
2007.06.07. 16:30
Diabolica írta:sxoe írta:Egy olyan gépbe amibe nincs 16.9 gyárilag abba mennyi pízér lehet belerakatni, úgy, hogy minden működjön rendesen? Kíváncsi vagyok, hogy mennyit kell majd még összespórolni az extrákra.
nulláról min 400e körül lesz kb (MK-4-el kicsit több) és akkor még sok mindent neked kell megcsinálni otthon, ha van már tv-d és csak 16:-re váltasz akkor töredéke. De lehet mázlid is, én három hónapja egy komlpett szettet hagytam ott 300-ért, ugyan 46-osba de abba nehezebb is egy kicsit mert sokkal ritkább. Ma is bánom...
2007.06.07. 16:57
sxoe írta:Diabolica írta:sxoe írta:Egy olyan gépbe amibe nincs 16.9 gyárilag abba mennyi pízér lehet belerakatni, úgy, hogy minden működjön rendesen? Kíváncsi vagyok, hogy mennyit kell majd még összespórolni az extrákra.
nulláról min 400e körül lesz kb (MK-4-el kicsit több) és akkor még sok mindent neked kell megcsinálni otthon, ha van már tv-d és csak 16:-re váltasz akkor töredéke. De lehet mázlid is, én három hónapja egy komlpett szettet hagytam ott 300-ért, ugyan 46-osba de abba nehezebb is egy kicsit mert sokkal ritkább. Ma is bánom...
Pffff...aham. Akkor asszem szerzek majd bele valami 2din-es multimédia cuccot. Gondolom ahhoz valami beépítő keret létezik, vagy? Mert láttam, hogy hogyan lehet beletenni egy sima rádiót és az undorító. Borzalmas az a beépítő keret...
2007.06.07. 17:32
Buzat86 írta:sxoe írta:Diabolica írta:sxoe írta:Egy olyan gépbe amibe nincs 16.9 gyárilag abba mennyi pízér lehet belerakatni, úgy, hogy minden működjön rendesen? Kíváncsi vagyok, hogy mennyit kell majd még összespórolni az extrákra.
Pffff...aham. Akkor asszem szerzek majd bele valami 2din-es multimédia cuccot. Gondolom ahhoz valami beépítő keret létezik, vagy? Mert láttam, hogy hogyan lehet beletenni egy sima rádiót és az undorító. Borzalmas az a beépítő keret...
A 2din-es beépitő keret sem lesz szebb.. Szerintem.
Az 1988-as Toyota Hilux-omba rakosgattuk az ilyen multimédia csim-bumm cuccokat. Abban még mutatott is valahogy. A BMW más..
2007.06.07. 17:58
sxoe írta:Buzat86 írta:sxoe írta:Diabolica írta:sxoe írta:Egy olyan gépbe amibe nincs 16.9 gyárilag abba mennyi pízér lehet belerakatni, úgy, hogy minden működjön rendesen? Kíváncsi vagyok, hogy mennyit kell majd még összespórolni az extrákra.
A 2din-es beépitő keret sem lesz szebb.. Szerintem.
Az 1988-as Toyota Hilux-omba rakosgattuk az ilyen multimédia csim-bumm cuccokat. Abban még mutatott is valahogy. A BMW más..
óóóó bázzee...akkor majd felokosítom mp3-as cd tárral. aztán a többi meg mindegy. majd veszek valai külső navit.