![]() |
2012.11.04. 23:29
2012.11.04. 23:57
2012.11.05. 00:12
lepke írta:Helo
Téli szélvédőmosó folyadék
Hozzávalók: Egy BMW- feltöltéshez
Keress a garázsba egy 5 literes kannát aminek nem árt ha megtalálod a kupakját is
Tégy a kannába két púpozott evőkanálnyi finom sót ezútán önts bele 4,5 liter desztillált vizet, természetesen a kanna mozgatásával hozzá segítheted hogy hamarabb olvadjon
Mikor ez megtörtént kell még bele 2dl Clin ablaktisztító és bármilyen márkájú 2-3 dl mosogatószer is
2012.11.05. 01:50
2012.11.05. 11:33
Csongi írta:Lepke! Amióta elolvastam a hipós recepted (kb. 1 éve) azt használjuk.![]()
2012.11.05. 12:46
simi64 írta:lepke írta:Helo
Téli szélvédőmosó folyadék
Hozzávalók: Egy BMW- feltöltéshez
Keress a garázsba egy 5 literes kannát aminek nem árt ha megtalálod a kupakját is
Tégy a kannába két púpozott evőkanálnyi finom sót ezútán önts bele 4,5 liter desztillált vizet, természetesen a kanna mozgatásával hozzá segítheted hogy hamarabb olvadjon
Mikor ez megtörtént kell még bele 2dl Clin ablaktisztító és bármilyen márkájú 2-3 dl mosogatószer is
És a sótól nem lesz tejfehér az üveged?
Hát a -20 fokban hogy fog viselkedni?
2012.11.05. 12:50
kovessyroli írta:Csongi írta:Lepke! Amióta elolvastam a hipós recepted (kb. 1 éve) azt használjuk.![]()
Gondolom otthon a konyhában![]()
Elég komoly a Lepke féle téli szett is![]()
Én már várom, mikor állít össze egy tavaszi receptet egy pár csepp kromofággal
2012.11.05. 15:09
Nem vagyok vegyészmérnök végzettségű ember hogy leírjam neked hogy miért nem lesz tejfehér a szélvédő de ez tökéletesen működik évek óta
-20 fokok azért nálunk nincsenek mert úgye nem Szibériában lakunk, az a kevéske mínuszt a só belekeverésével elbírja, meg azért a tartály csak egy zárt motortérben van és van még fűtött ablakmosó fúvókák
2012.11.05. 15:12
A tavaszi-nyári receptben nincs ... kromofág .... csak HIPÓ
Szerintem 200 fölött becsapódó bogár ... amelyiknek a seggin jön ki a szeme... azt mással nem tudod menet közben levakarni a szélvédőről csak HÍPÓS receptemmel
2012.11.05. 18:08
kzolee írta:lepke írta:Helo
Szerintem 200 fölött becsapódó bogár ... amelyiknek a seggin jön ki a szeme... azt mással nem tudod menet közben levakarni a szélvédőről csak HÍPÓS receptemmel
Azt még tegyük hozzá, hogy benzineseket nem érinti ez a probléma, mert sűrűn meg kell állni tankolni, és olyankor a kúton le tudják mosni a szélvédőt
2012.11.06. 17:43
lepke írta:madrian írta:XenonBalazs írta:Megjött a Mafra Ice Wax![]()
Ha már Mafra, akkor ajánlom a Supermafrasolt, nem tudom ismered -e. Nálunk szlovákiában még DPF tisztításra is használják, annyira hatásos.
http://www.mafra.com/eng/product/30-eng ... frasol.htm
Helo
Én már nem is kommentelem![]()
2012.11.06. 17:53
LeviM5 írta:kzolee írta:lepke írta:Helo
Azt még tegyük hozzá, hogy benzineseket nem érinti ez a probléma, mert sűrűn meg kell állni tankolni, és olyankor a kúton le tudják mosni a szélvédőt
Ez tényleg így van!![]()
Ablaktörlővel sosem ganyézom össze az üveget.
2012.11.06. 17:56
2012.11.13. 17:48
adam001 írta:Helo!Ma voltam ausztriában a hozzánk legközelebbi kika ban hogy ezt beszerezzem ,mert a fülembe tetted a bogarat ezzel , és amugy is van egy bőrkanapém amit ott vettem ...odaertem nemtaláltam sehol a cuccot, es megkerdeztem Majd közölték hogy elfogyotttt mert elég kapósna mondom sájze, legközelebb
2012.11.13. 18:41
2012.11.13. 23:33
bmw520ds írta:Nagyon-nagyon-nagyon rossz kedvem van! De ezen az oldalon leírtakon könnyesre röhögtem magam!![]()
Mondhat bárki-bármit, ha dzsuvás a szélvédő kalapáccsal rá kell verni párat, aztán belülről kirúgni, annál átláthatóbb pedig nincs!
Lepke basz! Egy kurva teáért könyörgöm a feleségemhez, Te meg vegyészkedsz a garázsban? A találkozón meg szidod megint a kocsit, hogy nézd meg Gabi! Itt is túrja a rozsda, ott is.
Mit szólsz hozzá?
Én meg együtt érzően igazat adok.
2012.11.13. 23:42
LeviM5 írta:adam001 írta:Helo!Ma voltam ausztriában a hozzánk legközelebbi kika ban hogy ezt beszerezzem ,mert a fülembe tetted a bogarat ezzel , és amugy is van egy bőrkanapém amit ott vettem ...odaertem nemtaláltam sehol a cuccot, es megkerdeztem Majd közölték hogy elfogyotttt mert elég kapósna mondom sájze, legközelebb
Szia! Bezsereztem a cuccot, ha még aktuális, adj egy címet. Feladom postán.![]()
2012.12.14. 09:14
2012.12.14. 09:23
spider2 írta:Pillanatragasztót fényes műanyagról mivel lehet leszedni hogy ne marja meg a műanyagot? Van valami speciális szer erre, vagy aceton a legjobb rá?
2012.12.17. 14:19