![]() |
2014.06.15. 14:50
admin írta:barbrady írta:admin írta:Lehet a fütés boxba lukas az elpár azt nem látod UV-vel csak ha kibontod.
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
A kondenz cső vége nem lesz UV festékes olyankor?
Tapatalk
Nemtudom. De lehetséges.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2014.06.15. 15:54
nekem volt má rá példa, de ahhoz már nagyon eresztenie kell.admin írta:barbrady írta:admin írta:Lehet a fütés boxba lukas az elpár azt nem látod UV-vel csak ha kibontod.
Tapatalk
Nemtudom. De lehetséges.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2014.06.15. 17:29
barbrady írta:admin írta:Lehet a fütés boxba lukas az elpár azt nem látod UV-vel csak ha kibontod.
Tapatalk
2014.06.15. 20:49
barbrady írta:robikabmw írta:Nem működik a klíma ventillátorom.......és elvileg ezért rottyant meg a motorom....... cserélni kell a ventillátort vagy van valami kis tipus hiba ami könnyen orvosolható rajta? aki tud segítsen.....
köszi
Attól nem szabadna megrottyannia, ott valami más baj is lesz. A teljesség igénye nélkül: termosztát, viszkó, koszos hűtők. A venti hibái lehetnek: előtét ellenállások, motor. Egyik sem a kicsavarozom-becsavarozom kategória.
Tapatalk

2014.06.15. 21:27
jlaci74 írta:barbrady írta:robikabmw írta:Nem működik a klíma ventillátorom.......és elvileg ezért rottyant meg a motorom....... cserélni kell a ventillátort vagy van valami kis tipus hiba ami könnyen orvosolható rajta? aki tud segítsen.....
köszi
Attól nem szabadna megrottyannia, ott valami más baj is lesz. A teljesség igénye nélkül: termosztát, viszkó, koszos hűtők. A venti hibái lehetnek: előtét ellenállások, motor. Egyik sem a kicsavarozom-becsavarozom kategória.
Tapatalk
Igen , ezek a jellemző hibák...
Ha már "koszos hűtők", két képpel illusztrálnám hogyan szoktak kinézni az elhanyagolt hűtőradiátorok , ezek a múlt heti munkáinkból valók, e65 és e60 , tehát még csak nem is 1998-as e39-ek... :
2014.06.15. 21:42
Bummer írta:jlaci74 írta:barbrady írta:robikabmw írta:Nem működik a klíma ventillátorom.......és elvileg ezért rottyant meg a motorom....... cserélni kell a ventillátort vagy van valami kis tipus hiba ami könnyen orvosolható rajta? aki tud segítsen.....
köszi
Tapatalk
Ha már "koszos hűtők", két képpel illusztrálnám hogyan szoktak kinézni az elhanyagolt hűtőradiátorok , ezek a múlt heti munkáinkból valók, e65 és e60 , tehát még csak nem is 1998-as e39-ek... :
https://lh6.googleusercontent.com/-1wrw ... 133035.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-Wqaq ... 161822.jpg
Asztaaa...ebbol egy madarfeszek is kijonne...egy ilyen dzsindzsa mennyi ido termese?
Erre van bejemvejeknel valami eloiras, h szedd szet a hutosort es takaritsd ki???
CRT milyen szepen ujavarazsolna...ti mivel pocevaltatok?
The green frogggggg...
2014.06.15. 22:03
jlaci74 írta:Bummer írta:jlaci74 írta:barbrady írta:robikabmw írta:Nem működik a klíma ventillátorom.......és elvileg ezért rottyant meg a motorom....... cserélni kell a ventillátort vagy van valami kis tipus hiba ami könnyen orvosolható rajta? aki tud segítsen.....
köszi
Tapatalk
https://lh6.googleusercontent.com/-1wrw ... 133035.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-Wqaq ... 161822.jpg
Asztaaa...ebbol egy madarfeszek is kijonne...egy ilyen dzsindzsa mennyi ido termese?
Erre van bejemvejeknel valami eloiras, h szedd szet a hutosort es takaritsd ki???
CRT milyen szepen ujavarazsolna...ti mivel pocevaltatok?
The green frogggggg...
A pocevátor neve : Sándor ... , mi vele pocevaltatunk ...

2014.06.16. 06:45
2014.06.16. 06:59
2014.06.16. 07:35
kzolee írta:Kétévente érdemes megcsinálni, mikor a hűtőfolyadék cseréje bekövetkezik. Ki kell venni a vízhűtőt, a klímahűtő maradhat a helyén. Én legalábbis így szoktam....
2014.06.16. 07:46
jlaci74 írta:kzolee írta:Kétévente érdemes megcsinálni, mikor a hűtőfolyadék cseréje bekövetkezik. Ki kell venni a vízhűtőt, a klímahűtő maradhat a helyén. Én legalábbis így szoktam....
Ugyanezt írtam volna Bummer kérdésére.
kzolee írta:Kétévente érdemes megcsinálni, mikor a hűtőfolyadék cseréje bekövetkezik. Ki kell venni a vízhűtőt, a klímahűtő maradhat a helyén. Én legalábbis így szoktam....

2014.06.16. 09:31
Bummer írta:jlaci74 írta:kzolee írta:Kétévente érdemes megcsinálni, mikor a hűtőfolyadék cseréje bekövetkezik. Ki kell venni a vízhűtőt, a klímahűtő maradhat a helyén. Én legalábbis így szoktam....
Kosziii...
Mar csak egy kerdes...nem vagyok ezen a teren autentikus...
Csak lecsavarozzatok a helyerol es engednek annyit a csovek, h 2 evenkenti takaritashoz eleg vagy vizkor bontas es kiszedes...
The green frogggggg...
2014.06.16. 09:34
jlaci74 írta:Bummer írta:jlaci74 írta:kzolee írta:Kétévente érdemes megcsinálni, mikor a hűtőfolyadék cseréje bekövetkezik. Ki kell venni a vízhűtőt, a klímahűtő maradhat a helyén. Én legalábbis így szoktam....
Kosziii...
Mar csak egy kerdes...nem vagyok ezen a teren autentikus...
Csak lecsavarozzatok a helyerol es engednek annyit a csovek, h 2 evenkenti takaritashoz eleg vagy vizkor bontas es kiszedes...
The green frogggggg...
Igen...

2014.06.16. 10:00
Bummer írta:
Ugyes gyerek vagyok...es fel szavakbol is ertek...kerdezni se sokat szoktam...de a dzsedi erom is keves, h nem eldontendon kerdes eseten egy igenbol tudjam mire gondolsz 200km-rol
The green frogggggg...
2014.06.16. 10:04
jlaci74 írta:
Igen, vizkor bontas es kiszedes... Ahogy kzolee is írta ezért ajánlotta fagyálló cserével összekötni ...
Tovább is van, mondjam még... ?

2014.06.17. 00:32
2014.06.17. 09:15
denklo91 írta:Hello!
Valaki meg tudja mondani, hogy mi okozhatja, hogy nem elég hideg a klíma??? (Gáz rendben van)
Tapatalk 2-vel küldve az én UMI X2-ről
2014.06.17. 10:00
hamoriarpi írta:denklo91 írta:Hello!
Valaki meg tudja mondani, hogy mi okozhatja, hogy nem elég hideg a klíma??? (Gáz rendben van)
Hűtő koszos, venti nem megy, vagy nem minden fokozatban, kompresszor hibás, gáz még sincs rendben.
Gáz csak nyomásra lett töltve vagy le lett szívva és géppel, tömegre, tisztessésegesen feltöltve?
2014.06.17. 10:08
denklo91 írta:hamoriarpi írta:denklo91 írta:Hello!
Hűtő koszos, venti nem megy, vagy nem minden fokozatban, kompresszor hibás, gáz még sincs rendben.
Gáz csak nyomásra lett töltve vagy le lett szívva és géppel, tömegre, tisztessésegesen feltöltve?
A hütőt megnézem, lehet, hogy koszos. A gáz le lett szivva s a +35g-al tömegre feltöltve. Viszont egyik fokozatban sem eleg hidegtehát akkor kompresszor is kilőve.
2014.06.22. 16:27