Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.15. 19:04

kbhont írta:
Diabolica írta:
ViSoR írta:Ebbe beleremegett a pöcköm kár, hogy nem a 286 lovas:
635CSi

:offtopic
Ettől függetlenül ez nagggyon ott van. Volt a 635csi ből 286 lovas? nem vagyok ennyire tájékozott.
És nem is kerül sokba, sőt, kifejezetten ócsó. Még egy OT minősítéssel is bevállanám....

Szia!

Nekem volt! 1991-93 ig! 1987 kiadású! Nagyon jó autó volt! Imádtam!
Nem volt ellenfél!

MÁRMINT A 286 LOVAS? vagy ez a kicsi?
abban biztos voltam, hogy jó, nekem is bejönnek a cupék........

2007.12.15. 22:48

Akkoriban akkor te szemétül gazdag voltál :lol: Mind1 melyik, király az mind. Soká lesz olyan gyönyörű BMW, mint az utolsó igazi turbós :wink:

Nekem a kutya a cár! Akár bele is brunyálhat, az csak egy ülés, veszek 10 másikat max. :)

2007.12.16. 00:14

ViSoR írta:Akkoriban akkor te szemétül gazdag voltál :lol: Mind1 melyik, király az mind. Soká lesz olyan gyönyörű BMW, mint az utolsó igazi turbós :wink:

Nekem a kutya a cár! Akár bele is brunyálhat, az csak egy ülés, veszek 10 másikat max. :)

Nem kutyás téma, csak egy szimpla érdekesség (számomra) :lol: . 530d M packet, M5 ülésekkel és ha jól látom műszerfallal is :wink: Nem tudom mennyire szuperálhat jól egy diesel autóban egy benzines óra....de az ülések...azok valami gyönyörűek...Szerintem :lol:
A link :530d Mpacket (M5)

2007.12.16. 00:16

mate írta:
ViSoR írta:Akkoriban akkor te szemétül gazdag voltál :lol: Mind1 melyik, király az mind. Soká lesz olyan gyönyörű BMW, mint az utolsó igazi turbós :wink:

Nem kutyás téma, csak egy szimpla érdekesség (számomra) :lol: . 530d M packet, M5 ülésekkel és ha jól látom műszerfallal is :wink: Nem tudom mennyire szuperálhat jól egy diesel autóban egy benzines óra....de az ülések...azok valami gyönyörűek...Szerintem :lol:

Nem nyissa meg! 8O

2007.12.16. 00:21

sxoe írta:
mate írta:

Nem nyissa meg! 8O

Már jó!Javitotam.

2007.12.16. 00:24

admin írta:
sxoe írta:
mate írta:

Nem nyissa meg! 8O

Már jó!Javitotam.

:kösz

2007.12.16. 00:28

admin írta:
sxoe írta:
mate írta:

Nem nyissa meg! 8O

Már jó!Javitotam.

Köszi :wink:

2007.12.16. 00:31

Szép ótó,de miért kell 158000-et beleírni ezt sosemfogom megérteni?!Őszintén van aki ezt elhiszi,vagy figyelembe veszi a km óra állását? :roll:

2007.12.16. 00:36

Ez egy érdekes dolog az óra állás, most tudok rá mondani egy példát :)

Faternak nemrég vettünk autót, elmentünk tesztelni a példányból 1 et volt benne már vagy 15 ezer a tesztautóba, bejött minden, megrendeltük, mikor mentünk a mi kocsinkért, akkor adták át a tesztautót is, megvette egy ürge, nevetséges 2000 km volt az autóban :lol: :lol: :lol: :lol:

És az tuti hogy nem másik autó volt... :wink:

2007.12.16. 00:37

Janika_86 írta:Szép ótó,de miért kell 158000-et beleírni ezt sosemfogom megérteni?!Őszintén van aki ezt elhiszi,vagy figyelembe veszi a km óra állását? :roll:

Lehet,hogy motorcsere után.. :)
Vagy tudok jobbat!Ez eredetileg egy M5 volt,csak átépítették dízellé.. :D
Ez akkor sok mindent megmagyarázna.. :P

2007.12.16. 00:38

Hero írta:Ez egy érdekes dolog az óra állás, most tudok rá mondani egy példát :)

Faternak nemrég vettünk autót, elmentünk tesztelni a példányból 1 et volt benne már vagy 15 ezer a tesztautóba, bejött minden, megrendeltük, mikor mentünk a mi kocsinkért, akkor adták át a tesztautót is, megvette egy ürge, nevetséges 2000 km volt az autóban :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem kell mást mondanod ha nem akarsz csak egy márkát könyörögve kérlek.Ekkora parasztságot!!! :D

2007.12.16. 00:40

Off autót nem reklámozunk, de az tuti hogy megszerettem énis a qrva száját :D

2007.12.16. 00:40

tom írta:
Janika_86 írta:Szép ótó,de miért kell 158000-et beleírni ezt sosemfogom megérteni?!Őszintén van aki ezt elhiszi,vagy figyelembe veszi a km óra állását? :roll:

Lehet,hogy motorcsere után.. :)
Vagy tudok jobbat!Ez eredetileg egy M5 volt,csak átépítették dízellé.. :D
Ez akkor sok mindent megmagyarázna.. :P

Jah az tuti lenne! :D :D :D

2007.12.16. 11:05

Nem márka kérdése, emlékszünk még arra a botrányra ami a BMW-nél volt. Leesett a trailerről egy e46, pozdorjává tört, megcsinálták, majd szalonból eladták zsír újként. Húzott az autó, a tulaj megnézette és... visszament, perrel fenyegtőzőtt és, hogy megússzák kapott a 316i helyett egy fullos 320d-t. Minden márka patkány, csak a pénzünk kell. Az egy dolog, hogy mi kaptunk is érte valamit :lol:

2007.12.16. 11:44

Nézegettem a hasznaltauto.hu-t, azon belül is az 523-makat..Akadnak érdekes dolgok...5 gyári kulcs :lol: A legjobb amit most találtam: "Ez a 2.5 ös motor egy különösen gazdaságos, nem túl nagy teljesítményű (170 le), viszont magas nyomatékú, ún. economy motor, ezért alacsony fordulaton is jól húz, a VVT-i motornak köszönhetően, pedig nem eszik sokat, de mikor szükség van rá, nagyon meg tud indulni. Ez a fogyasztási adat a computerben leellenőrizhető!"

2007.12.16. 11:55

Adminnnak és Zolinak köszönöm a rendszámkeretet! Nagyon király!!!!!!! :taps: :franko:

Zola

2007.12.16. 12:28

mate írta:Nézegettem a hasznaltauto.hu-t, azon belül is az 523-makat..Akadnak érdekes dolgok...5 gyári kulcs :lol: A legjobb amit most találtam: "Ez a 2.5 ös motor egy különösen gazdaságos, nem túl nagy teljesítményű (170 le), viszont magas nyomatékú, ún. economy motor, ezért alacsony fordulaton is jól húz, a VVT-i motornak köszönhetően, pedig nem eszik sokat, de mikor szükség van rá, nagyon meg tud indulni. Ez a fogyasztási adat a computerben leellenőrizhető!"

Az 5 gyári kulcs nem hülyeség,mert nekem is annyi van hozzá,ez attól függ ki mennyit kért hozzá gyárilag!De a VVT-I az nagggyon nagy!!! :lol:

2007.12.16. 12:35

Nem mindegy,hogy bemutató autót vettünk,vagy tesztautót :lol: :lol: Sok üzletkötő intéz a haveroknak,barátnőknek autót hétvégére :twisted: Ezeket az autókat meg mindenki nyúzza,ugye,mert azért van :twisted: Végén meg kicsit összeszedik a vasat és eladják,mert ez most tényleg jó vétel lesz,mert orvosé volt és vitt helyette másik gépet :twisted:

2007.12.16. 12:37

Janika_86 írta:
mate írta:Nézegettem a hasznaltauto.hu-t, azon belül is az 523-makat..Akadnak érdekes dolgok...5 gyári kulcs :lol: A legjobb amit most találtam: "Ez a 2.5 ös motor egy különösen gazdaságos, nem túl nagy teljesítményű (170 le), viszont magas nyomatékú, ún. economy motor, ezért alacsony fordulaton is jól húz, a VVT-i motornak köszönhetően, pedig nem eszik sokat, de mikor szükség van rá, nagyon meg tud indulni. Ez a fogyasztási adat a computerben leellenőrizhető!"

Az 5 gyári kulcs nem hülyeség,mert nekem is annyi van hozzá,ez attól függ ki mennyit kért hozzá gyárilag!De a VVT-I az nagggyon nagy!!! :lol:

Nekem is teccik!

2007.12.16. 13:13

Hero írta:Ez egy érdekes dolog az óra állás, most tudok rá mondani egy példát :)

Hero nem lehet,hogy ti 1500Km-el próbáltátok és 2000-el adták el?.... :oops:

Érdekes dolog az biztos mert már mindenhol átbasznak az egyszer biztos... tisztelet a kivételnek.....:)
Hozzászólás küldése

VigLink badge