![]() |
2010.07.13. 17:05
ptom írta:BMW520dshaver írta:strobi írta:BMW520dshaver írta:
Szia Apa!
A héten volt szerencsém BMW520Ds klubtárs 520D motorjának nyitott motorháztetős állapot hangerejének tesztelésére azt kell mondjam hallhatóan csendesebb volt mint egy kb 180 lóerős benzines motor csukott motorháztetős hangja álló helyzetben összehasonlítva alapjáraton ezek után akkor nem tudom miről beszélünk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Még mindig![]()
és persze BMW
üdv
Pityu
Hello igaz nem az az apa vagyok akinek ezt szántad de apa...![]()
Azt a 20D-t először be kellett volna indítani aztán összehasonlítani egy benzines járó mocival...![]()
![]()
Hali!
Képzeld berregett mert akkor nem lett volna összehasonlítási alapom,de ha már itt tartunk álló motornál is csendesebb az 520D mint egy benzines álló motorja
üdv
Pityu
Ez jó.Tehát egy diesel álló motorja csendesebb mint egy benzines álló motorja?Ezt mivel lehet mérni?Valami csendmérő berendezéssel?![]()
2010.07.13. 20:56
simi64 írta:ptom írta:BMW520dshaver írta:strobi írta:BMW520dshaver írta:
Szia Apa!
A héten volt szerencsém BMW520Ds klubtárs 520D motorjának nyitott motorháztetős állapot hangerejének tesztelésére azt kell mondjam hallhatóan csendesebb volt mint egy kb 180 lóerős benzines motor csukott motorháztetős hangja álló helyzetben összehasonlítva alapjáraton ezek után akkor nem tudom miről beszélünk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Még mindig![]()
és persze BMW
üdv
Pityu
Azt a 20D-t először be kellett volna indítani aztán összehasonlítani egy benzines járó mocival...![]()
![]()
Hali!
Képzeld berregett mert akkor nem lett volna összehasonlítási alapom,de ha már itt tartunk álló motornál is csendesebb az 520D mint egy benzines álló motorja
üdv
Pityu
Ez jó.Tehát egy diesel álló motorja csendesebb mint egy benzines álló motorja?Ezt mivel lehet mérni?Valami csendmérő berendezéssel?![]()
Mikor beülsz, csak a szívdobbanás hallatszik.
Nos, a V8-ban biztos hevesebben ver
2010.07.13. 21:07
lepke írta:simi64 írta:ptom írta:BMW520dshaver írta:strobi írta:BMW520dshaver írta:
Szia Apa!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Még mindig![]()
és persze BMW
üdv
Pityu
![]()
Hali!
üdv
Pityu
Helo
Főleg akkor mikor a benzinkúton ÁLLSZ![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2010.07.13. 22:00
Labi írta:lepke írta:simi64 írta:ptom írta:BMW520dshaver írta:strobi írta:BMW520dshaver írta:
Szia Apa!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Még mindig![]()
és persze BMW
üdv
Pityu
![]()
Hali!
üdv
Pityu
Helo
Főleg akkor mikor a benzinkúton ÁLLSZ![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
Zoli! mondtam már! (és be is jött) ...hogy inkább a kúton, mint a tréleren, vagy leállósávban!![]()
![]()
![]()
bocsi, nem hagyhattam ki!![]()
2010.07.13. 22:23
2010.07.14. 10:39
lepke írta:Helo
Majd várom a kocsidat MIKOR linkeled bemilyen üzemanyaggal fogsz közlekedni
üdv zoli
2010.07.14. 10:44
strobi írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Legrosszabb esetben Bioetanol és Benzin keverékével fog...![]()
Nem engedjük mi olyan könnyen át Labit a sötét oldalnak...
2010.07.14. 14:11
Labi írta:strobi írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Te Strobi! az az oldal a füsttől olyan sötét![]()
![]()
![]()
![]()
2010.07.14. 15:15
strobi írta:Labi írta:strobi írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Te Strobi! az az oldal a füsttől olyan sötét![]()
![]()
![]()
![]()
Attól biztosan meg a sok koromtól...![]()
Majd megvilágosodnak...![]()
Te meg úgy is jó gondolkodású fiatal ember vagy és nem akarsz bajt magadnak...
2010.07.15. 22:54
[quote]BMW520dshaver írta:ptom írta:BMW520dshaver írta:strobi írta:BMW520dshaver írta:
Szia Apa!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Még mindig![]()
és persze BMW
üdv
Pityu
![]()
Hali!
üdv
Pityu
Hali!
Telibe találtál![]()
![]()
![]()
2010.07.16. 10:11
Rjani530d írta:Szerintem 10-ből 8 BMW diesel, amit eladnak újonnan! Ennyi ember már nem szokott tévedni, hogy mit érdemes venni!
Olyanok vagytok most, mint az egyszeri ember, aki felmegy az autópályára rossz irányba, aztán dühöng, hogy ez a sok hülye mind szembe jön!
Aki abszolút emócionális vásárló, az megveszi a benzinest, aki sokat számol, az dieselt vesz.
Ez a számolás meg olyan, mint a hőtechnikai beruházások megtérülési számításai. Ha akarom így számolom, ha akarom úgy. Az a kérdés ki számol és kinek!
Nekem diesel van, de vennék benzinest is!
A legjobb egy diesel meg egy benzines lenne!!!
Üdv.
2010.07.16. 10:43
simi64 írta:Ha nekünk még nem is, de a gyerekeknek már mindenképpen el kell gondolkozni azon, hogy mivel fog menni az autó.![]()
Azt hiszem elektromos lesz! Brrrr! Belegondolni is rossz!
2010.07.16. 13:44
2010.07.16. 14:39
Imco írta:simi64 írta:Ha nekünk még nem is, de a gyerekeknek már mindenképpen el kell gondolkozni azon, hogy mivel fog menni az autó.![]()
Volt szerencsém hibrid tütüben ülni!
Háááááááát...
Simán állva hagy, az biztos...
Ilyen elektromost szivesen elviselnék,
még akkor is ha a csomi csak fele a sok akksi miatt.
A héten ment elöttem egy LS600H.
No az lehet még egy "gyenge" troli!
2010.07.16. 16:26
simi64 írta:
Majd aztán 5 év múlva ezekben is lesz egy kapcsoló, amivel olajra kapcsolható a benzines.
Már most látom a Vényócasokat, hogy titokban hogy' kapcsolgatnak
2010.07.16. 17:33
gk004 írta:
Az tényleg gyenge. Ha jól tévedek, csak az adókedvezmény miatt lett belőle "hibrid" egy viszonylag apró rásegítő elektromotor van benne. Köze nem sok van az igazi (pl Büntetett előélet) hibridekhez.
motor mellé még rásegit a villanymotor, mondván ha a gazdi siet akkor segitsünk. Azt hiszem ez van olyan maradandó élmény mint egy M5 edző.
2010.07.16. 17:52
Imco írta:simi64 írta:Ha nekünk még nem is, de a gyerekeknek már mindenképpen el kell gondolkozni azon, hogy mivel fog menni az autó.![]()
Volt szerencsém hibrid tütüben ülni!
Háááááááát...
Simán állva hagy, az biztos...
Ilyen elektromost szivesen elviselnék,
még akkor is ha a csomi csak fele a sok akksi miatt.
A héten ment elöttem egy LS600H.
No az lehet még egy "gyenge" troli!
2010.07.16. 19:34
Imco írta:gk004 írta:
Az tényleg gyenge. Ha jól tévedek, csak az adókedvezmény miatt lett belőle "hibrid" egy viszonylag apró rásegítő elektromotor van benne. Köze nem sok van az igazi (pl Büntetett előélet) hibridekhez.
Nem, nem! A márka elkötelezett környezettvédő /mint ma mindenki/ és komolyan dolgozik a villanymoci ha kell.
Itt vannak a müszaki adatok. Katt!
Kiemelném a fogyasztást ami azért érdekes, figyelembe véve a motor paramétereit a 2,3t önsúly mellett.
520 NM 445 LE
Városi 11,3
Országúti 8,0
Kombinált 9,3
Mindenképp megér egy próbát pl egy camry v lexus.
Amikor rugsz egy mérgeset akkor a 3-4-5Lmotor mellé még rásegit a villanymotor, mondván ha a gazdi siet akkor segitsünk. Azt hiszem ez van olyan maradandó élmény mint egy M5 edző.
Sajnos ilyen nagyban még nem volt szerencsém ülni. De tudnék értékelni 10' magányt benne!
Kérünk egy :villany smilet!
a leg leg leg megbizhatóbb kocsi