Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Navi

2008.09.05. 08:14

Jó utat Labi! Érezzétek jól magatok. Nekem a navi sajna nem ismert minden helyet, de azért szépen elnavigált, igaz mindig le akart jönni az autópályáról! :)

2008.09.06. 10:19

Tisztelt "Navi-Szakik", nem tudjatok, megjelent a BMW egesz Europara kiterjedo navi-terkepe? A web-shop-on meg csak a regi van eladasra kinalva, s ha jol emlekszem a forumot bongeszve egy olyan informaciot olvastam, hogy oszre meglesz a 2009-es navigacios program. Ha nem igy van javitsatok ki! :oops:
A lenyeg az, hogy a kedves felesegem megigerte hogy megveszi ajandekkent :D
Erdeklodve varom 8O

KLM

mk2

2008.09.11. 23:07

sziasztok!

egy olyan kérdésem lenne, hogy nagyon úgy néz ki, hogy nem egészen jó az mk2-s navim, és ha lehet nem cserélném le, hanem megoldanám olcsóbb módszerrel, tehát megpróbálnám frissíteni a szoftvert! nem tudjátok hol találok hozzá szoftvert?

Előrre is köszönöm válaszotokat!

Re: mk2

2008.09.12. 09:20

tomekk07 írta:sziasztok!

egy olyan kérdésem lenne, hogy nagyon úgy néz ki, hogy nem egészen jó az mk2-s navim, és ha lehet nem cserélném le, hanem megoldanám olcsóbb módszerrel, tehát megpróbálnám frissíteni a szoftvert! nem tudjátok hol találok hozzá szoftvert?

Előrre is köszönöm válaszotokat!

Mi a baja?
Attól, hogy újra szoftvereled nem fog "meggyógyulni".
Egyébként számodra bármelyik firmware lemez jó,
mert az MK2 már nagyon rég nincs frissítve,
de itt a legújabb verzió:

V32 FIRMWARE

Üdv. NaviProfi

2008.09.12. 22:23

köszönöm a jókívánságokat! :D
nos leteszteltem. nagyon jól működik!! valóban nem ismer minden kis porfészket, de a nagyobb városokat megtalálja gond nélkül.
nagyon jó, hogy az elindulásunk előtt beraktuk, mert nélküle szívtunk volna! :oops:
megjártuk Isztria főbb városait, meg Velencét.

2008.09.14. 19:49

A képernyőm el kezdett viccelődni . Mégpedig azt csinálja ,hogy bekapcsolt állapotban gondol egyet és elsötétedik ,majd bekapcsol , a kezdő kép megjelenik és megint műk. ezt néha ritkábban néha két három percenként ismétli .
Valakinek tipp mi a hiba? MKIV es 16:9 kijelzővel .

2008.09.14. 20:22

Nagy lászló írta:A képernyőm el kezdett viccelődni . Mégpedig azt csinálja ,hogy bekapcsolt állapotban gondol egyet és elsötétedik ,majd bekapcsol , a kezdő kép megjelenik és megint műk. ezt néha ritkábban néha két három percenként ismétli .

Nekem is volt ilyen és kidobtam a benne lévő lemezt és kapott egy másikat és a probléma megszűnt :lol: .Valószínű szar a navi
lemezed :!:

2008.09.14. 20:30

admin írta:Hol tudom bekapcsolni a POI-k kijelzését?Régen szépen rakta a benzinkutakat a térképen de most nem csinálja :lol:

szia Laci! azóta megtudtad? engem is érdekelne a dolog. elég kellemetlen egy országban vadászni pl a benzinkutakat. pl: horváto.

2008.09.14. 20:37

Labi írta:
admin írta:Hol tudom bekapcsolni a POI-k kijelzését?Régen szépen rakta a benzinkutakat a térképen de most nem csinálja :lol:

szia Laci! azóta megtudtad? engem is érdekelne a dolog. elég kellemetlen egy országban vadászni pl a benzinkutakat. pl: horváto.
Sajnos nem! :cry:

2008.09.14. 20:40

de korábban tudtad, vagy lehetett? 8O

2008.09.14. 20:48

Labi írta:de korábban tudtad, vagy lehetett? 8O

Igen szépen rakta a térképen a kis benzin kutakat.A hangvezérlővel szórakoztam és egy szer csak ott volt de el tűnt mikor az új térkép bekerült .

2008.09.14. 20:54

admin írta:

Igen szépen rakta a térképen a kis benzin kutakat.A hangvezérlővel szórakoztam és egy szer csak ott volt de el tűnt mikor az új térkép bekerült .

hát fura! ...jó lenne maj kideríteni hogy lehet. rhantoshoz megyek majd még, megkérdezem hátha tud rá vmit.

2008.09.14. 21:00

Labi írta:
admin írta:

hát fura! ...jó lenne maj kideríteni hogy lehet. rhantoshoz megyek majd még, megkérdezem hátha tud rá vmit.

A gas station at current locationt használtad? Ha a lista megjelenik map-pal ki lehet rakni őket, valami ilyesmit láttam a youtube-n, ha jól emlékszem.

2008.09.15. 00:01

admin írta:Igen szépen rakta a térképen a kis benzin kutakat.A hangvezérlővel szórakoztam és egy szer csak ott volt de el tűnt mikor az új térkép bekerült .

Az Információk/gyakori uticélok között van, info az aktuális helyről, vagy info zum standort, aztán vannak kategóriák, ott a gépkocsi vagy fahrzeug-ot választva vannak a benzinkutak. Ha a cél körül akarod keresni, akkor értelemszerűen Info zum zielort.
Ha pl. hoteleket /éttermeket keresel, akkor annak az ikonjait teszi ki. Az ikonok elrejtése is lehetséges.
Magyarítással egyszerűbb! :-)

Bömbölö

2008.09.15. 09:59

Sziasztok !

Ha megtennétek hogy segítetek abban hogy letöltsem a navimhoz a lehető ujjab szoftvert,esetlegesen némi magyarázattal a kiírásával kapcsolatban..
Tudom ...ha végig olvasom a fórumot akkor megtalálnám,de szorít az idő mert utazok vidékre és Az utolsó 2006 os szoftverem---hát...na....elég gyenge.
2002 , 530d , MK3 a navi,nagy Tv s.

Segítségeteket és megértéseteket előre is köszönöm

Burt

2008.09.15. 16:05

admin írta:
Nagy lászló írta:A képernyőm el kezdett viccelődni . Mégpedig azt csinálja ,hogy bekapcsolt állapotban gondol egyet és elsötétedik ,majd bekapcsol , a kezdő kép megjelenik és megint műk. ezt néha ritkábban néha két három percenként ismétli .

Nekem is volt ilyen és kidobtam a benne lévő lemezt és kapott egy másikat és a probléma megszűnt :lol: .Valószínű szar a navi
lemezed :!:

Írok egy másikat és kipróbálom .Köszi

2008.09.15. 16:36

Sziasztok!

Valaki belinkelne nekem egy képet a navi "vevőről"?
Nem találom sehol az ETK-ba... :oops:

köszi.

2008.09.15. 16:58

strobi írta:Sziasztok!

köszi.

A GPS-vevőre gondolsz? Az elől van a műszerfalnál a szélvédőhöz közel, az anyós oldali légzsák felől lehet kiszedni!

2008.09.15. 17:05

mate írta:

köszi.

A GPS-vevőre gondolsz? Az elől van a műszerfalnál a szélvédőhöz közel, az anyós oldali légzsák felől lehet kiszedni!

Valószinű,hogy arra... de kellene egy link róla... :roll:

Meg még egy kérdés.
Hátúl a tv-tuner és a cd-tár között az a kis Philips "valami" az miaz?... :oops:

2008.09.15. 17:29

strobi írta:
mate írta:

köszi.

Valószinű,hogy arra... de kellene egy link róla... :roll:

Meg még egy kérdés.
Hátúl a tv-tuner és a cd-tár között az a kis Philips "valami" az miaz?... :oops:

Az 5-ös számú lesz az:
Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge