![]() |
2011.02.14. 10:42
2011.02.14. 11:16
Nigel írta:Múlthét óta gazdája vagyok egy 523i-nek és nagyon élvezem a kényelmet![]()
Kicsit más, mint a subaru
2011.02.14. 11:25
Jerry írta:Nigel írta:Múlthét óta gazdája vagyok egy 523i-nek és nagyon élvezem a kényelmet![]()
Gratulálok az új szerzeményhez és üdvözlet a klubban!
Egy 523 nagyon jó választás. Talán a legideálisabb minden szempontból!
Sok balesetmentes közlekedést és műszaki hiba mentes éveket kívánok!
2011.02.14. 12:20
Nigel írta:Jerry írta:Nigel írta:Múlthét óta gazdája vagyok egy 523i-nek és nagyon élvezem a kényelmet![]()
Köszönöm szépen
Majd rakok be képet róla, mert hétvégén csináltam pár képet a típusról
2011.02.14. 14:34
2011.02.14. 14:48
szabi530da írta:Köszi a jó tanácsokat!
Az a gondom hogy mondjuk bemegyek a szervekhez,megteszem a feljelentést,ez oké 1napom elmegy erre a faszra megint,utána a szervek elkezdenek nyomozni,esetleg talán történik valami az ügyben,akkor mászkálhatok tárgyalásra Kecskemétre a végén meg ott leszek hogy elment egy csomó szabim az egészre plusz a sok lóvé a felesleges autózgatásra,én nem vagyok egy szarrágó típus de lehet hogy nem teszek feljelentést,még agyalok rajta!
Igazából utána kellene kötni a kocsinak az embert és egy laza 60-as tempóval végighúzni Kecskeméten akkor megmutathatná mennyire vagány csávó!
2011.02.14. 14:49
szabi530da írta:Köszi a jó tanácsokat!
Az a gondom hogy mondjuk bemegyek a szervekhez,megteszem a feljelentést,ez oké 1napom elmegy erre a faszra megint,utána a szervek elkezdenek nyomozni,esetleg talán történik valami az ügyben,akkor mászkálhatok tárgyalásra Kecskemétre a végén meg ott leszek hogy elment egy csomó szabim az egészre plusz a sok lóvé a felesleges autózgatásra,én nem vagyok egy szarrágó típus de lehet hogy nem teszek feljelentést,még agyalok rajta!
Igazából utána kellene kötni a kocsinak az embert és egy laza 60-as tempóval végighúzni Kecskeméten akkor megmutathatná mennyire vagány csávó!
2011.02.14. 17:52
barbrady írta:szabi530da írta:Köszi a jó tanácsokat!
A vaterás ügyben egyszer mentem be a rendőrségre, amikor a feljelentést tettem, után jött egy pár levél az ügy állásáról, végül a pénz postán. Szerintem felajánlották neki hogy ha visszafizeti amit elcsalt, akkor kisebb büntetést kap, és simán visszaküldte postán. Meg úgy tudom tanúként nem is vagy köteles elmenni a tárgyalásokra, vagy az utiköltséget vissza lehet igényelni? Nem tudom biztosan, de vannak itt jártasabbak a témában. Viszont ha nem lépsz akkor másokat is ugyanígy fog szopatni. Gondolj már bele, ha senki nem jelenti fel akkor minek küldjön alkatrészt a pénzért?
2011.02.14. 19:06
Nigel írta:Múlthét óta gazdája vagyok egy 523i-nek és nagyon élvezem a kényelmet![]()
2011.02.14. 21:55
2011.02.14. 21:56
2011.02.15. 16:32
2011.02.21. 12:19
Nigel írta:Jerry írta:Nigel írta:Múlthét óta gazdája vagyok egy 523i-nek és nagyon élvezem a kényelmet![]()
Köszönöm szépen
Majd rakok be képet róla, mert hétvégén csináltam pár képet a típusról
2011.02.21. 14:17
Nigel írta:ArniM5 segítségével sikerült megcsinálni, hogyan is tudom a képeket beszúrni Nektek mutatóba
Köszönet neki!![]()
2011.02.21. 15:05
kzolee írta:Nigel írta:ArniM5 segítségével sikerült megcsinálni, hogyan is tudom a képeket beszúrni Nektek mutatóba
Köszönet neki!![]()
Nagyon pöpec a kocsid! A felnik is jól állnak neki!![]()
Az Alpina felirattal mik a terveid? Úgy tudom 23-as Alpina nem volt...
2011.02.21. 20:07
Nigel írta:
ArniM5 segítségével sikerült megcsinálni, hogyan is tudom a képeket beszúrni Nektek mutatóba
Köszönet neki!![]()
2011.02.21. 20:11
Imco írta:Nigel írta:
ArniM5 segítségével sikerült megcsinálni, hogyan is tudom a képeket beszúrni Nektek mutatóba
Köszönet neki!![]()
A képek gyönyörüek!
A feltöltéshez ajánlom a 2. videótitt! KATT!
Így szétnyomja az oldalt. A hsz-t tudod szerkeszteni, akár ennek megfelelően is.
2011.02.21. 21:31
2011.02.22. 01:15
Sancool írta:Imco írta:Nigel írta:
Köszönet neki!![]()
A képek gyönyörüek!
A feltöltéshez ajánlom a 2. videótitt! KATT!
Így szétnyomja az oldalt. A hsz-t tudod szerkeszteni, akár ennek megfelelően is.
Csatlakozom az előttem író Imcohoz!!!!Tényleg szép a verda!!!! Ilyen felnit ajánlottak nekem 130-ért.... csak annyi, hogy "Alpina" kupakja van!!!!
De ha jól tudom akkor ez az Alpna gyári felnije.... Szépen mutat a kocsi alatt...
2011.02.22. 18:51
kzolee írta:Ez nem Alpina, hanem styling 32 BMW felni, hasonlít az alpinára, de nem ugyanaz.
Az alpina ilyen:
de a hasonlóság kisérteties!!!