Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Üdvözlök Mindenkit!

2011.02.14. 10:42

Múlthét óta gazdája vagyok egy 523i-nek és nagyon élvezem a kényelmet 8) :-)
Kicsit más, mint a subaru :-D

Re: Üdvözlök Mindenkit!

2011.02.14. 11:16

Nigel írta:Múlthét óta gazdája vagyok egy 523i-nek és nagyon élvezem a kényelmet 8) :-)

Gratulálok az új szerzeményhez és üdvözlet a klubban!
Egy 523 nagyon jó választás. Talán a legideálisabb minden szempontból!
Sok balesetmentes közlekedést és műszaki hiba mentes éveket kívánok!

2011.02.14. 11:25

Jerry írta:
Nigel írta:Múlthét óta gazdája vagyok egy 523i-nek és nagyon élvezem a kényelmet 8) :-)

Köszönöm szépen ;-)
Majd rakok be képet róla, mert hétvégén csináltam pár képet a típusról :wink:

2011.02.14. 12:20

Nigel írta:
Jerry írta:

Köszönöm szépen ;-)

Szia! gratulálok én is a gépcsodához!!:)

Kecskeméti suttyó

2011.02.14. 14:34

Köszi a jó tanácsokat!
Az a gondom hogy mondjuk bemegyek a szervekhez,megteszem a feljelentést,ez oké 1napom elmegy erre a faszra megint,utána a szervek elkezdenek nyomozni,esetleg talán történik valami az ügyben,akkor mászkálhatok tárgyalásra Kecskemétre a végén meg ott leszek hogy elment egy csomó szabim az egészre plusz a sok lóvé a felesleges autózgatásra,én nem vagyok egy szarrágó típus de lehet hogy nem teszek feljelentést,még agyalok rajta!
Igazából utána kellene kötni a kocsinak az embert és egy laza 60-as tempóval végighúzni Kecskeméten akkor megmutathatná mennyire vagány csávó!

Re: Kecskeméti suttyó

2011.02.14. 14:48

szabi530da írta:Köszi a jó tanácsokat!
Az a gondom hogy mondjuk bemegyek a szervekhez,megteszem a feljelentést,ez oké 1napom elmegy erre a faszra megint,utána a szervek elkezdenek nyomozni,esetleg talán történik valami az ügyben,akkor mászkálhatok tárgyalásra Kecskemétre a végén meg ott leszek hogy elment egy csomó szabim az egészre plusz a sok lóvé a felesleges autózgatásra,én nem vagyok egy szarrágó típus de lehet hogy nem teszek feljelentést,még agyalok rajta!
Igazából utána kellene kötni a kocsinak az embert és egy laza 60-as tempóval végighúzni Kecskeméten akkor megmutathatná mennyire vagány csávó!

Érthető a hozzáállásod.
Sajnos még mindig az áldozatot rángatják a hatóságok. (Múltkor nekem elég volt írásban (levélben) vallomást tennem, nem kellett személyesen bemennem. Csodálkoztam is, hogy ennyire rugalmasak lettek fakabáték.)
Viszont az a baj, hogy ilyenek miatt ússzák meg ezek a pöcsök a felelősségrevonást, mert pont azon az értékhatáron mozognak, amikor az ember még meggondolja a feljelentést és az azzal járó herce-hurcát.

2011.02.14. 14:49

A vaterás ügyben egyszer mentem be a rendőrségre, amikor a feljelentést tettem, után jött egy pár levél az ügy állásáról, végül a pénz postán. Szerintem felajánlották neki hogy ha visszafizeti amit elcsalt, akkor kisebb büntetést kap, és simán visszaküldte postán. Meg úgy tudom tanúként nem is vagy köteles elmenni a tárgyalásokra, vagy az utiköltséget vissza lehet igényelni? Nem tudom biztosan, de vannak itt jártasabbak a témában. Viszont ha nem lépsz akkor másokat is ugyanígy fog szopatni. Gondolj már bele, ha senki nem jelenti fel akkor minek küldjön alkatrészt a pénzért?

2011.02.14. 17:52

barbrady írta:

A vaterás ügyben egyszer mentem be a rendőrségre, amikor a feljelentést tettem, után jött egy pár levél az ügy állásáról, végül a pénz postán. Szerintem felajánlották neki hogy ha visszafizeti amit elcsalt, akkor kisebb büntetést kap, és simán visszaküldte postán. Meg úgy tudom tanúként nem is vagy köteles elmenni a tárgyalásokra, vagy az utiköltséget vissza lehet igényelni? Nem tudom biztosan, de vannak itt jártasabbak a témában. Viszont ha nem lépsz akkor másokat is ugyanígy fog szopatni. Gondolj már bele, ha senki nem jelenti fel akkor minek küldjön alkatrészt a pénzért?

Tanúként pontosan kötelező megjelenni az idézésre, és a tanú köteles igazat is mondani, a vallomástételt kizárólag abban az esetben tagadhatja meg, ha azzal önmagát, vagy közeli hozzátartozóját bűncselekmény elkövetésével vádolná.
A sértett az a tanú egy speciális esete, de minőségét illetően tanúként hallgatja ki a hatóság (plusz jogai is vannak, de ez nem ide tartozik).
Szerintem is el kell menned a rendőrségre és megtenni a feljelentést.

2011.02.14. 19:06

Helo
A komfort érzet nem egyforma :wink: üdvözlet itt

2011.02.14. 21:55

BZsolt88!
Üdv. a klubban és sok sikert az autó vásárláshoz :D
Üdv: Zoli

2011.02.14. 21:56

Nigel klubtárs!
Érezd jól magad itt.
Üdv: Zoli

2011.02.15. 16:32

[img]http://iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=15158864&userID=9132811[/img
Elméletileg Ő a szimpatikus fiatalember!

2011.02.21. 12:19

Nigel írta:
Jerry írta:

Köszönöm szépen ;-)

ArniM5 segítségével sikerült megcsinálni, hogyan is tudom a képeket beszúrni Nektek mutatóba ;-)
Köszönet neki! 8)

Kép
Kép
Kép
Kép

2011.02.21. 14:17

Nigel írta:ArniM5 segítségével sikerült megcsinálni, hogyan is tudom a képeket beszúrni Nektek mutatóba ;-)
Köszönet neki! 8)

Nagyon pöpec a kocsid! A felnik is jól állnak neki! :e39

Az Alpina felirattal mik a terveid? Úgy tudom 23-as Alpina nem volt... :roll:

2011.02.21. 15:05

kzolee írta:
Nigel írta:ArniM5 segítségével sikerült megcsinálni, hogyan is tudom a képeket beszúrni Nektek mutatóba ;-)
Köszönet neki! 8)

Nagyon pöpec a kocsid! A felnik is jól állnak neki! :e39

Az Alpina felirattal mik a terveid? Úgy tudom 23-as Alpina nem volt... :roll:

Az Alpina felirattal :)
Amint időm engedi, igényesen megszabadítom tőle a típust :wink:

2011.02.21. 20:07

Nigel írta:
ArniM5 segítségével sikerült megcsinálni, hogyan is tudom a képeket beszúrni Nektek mutatóba ;-)
Köszönet neki! 8)

A képek gyönyörüek!
A feltöltéshez ajánlom a 2. videótitt! KATT!
Így szétnyomja az oldalt. A hsz-t tudod szerkeszteni, akár ennek megfelelően is.

2011.02.21. 20:11

Imco írta:
Nigel írta:
Köszönet neki! 8)

A képek gyönyörüek!
Így szétnyomja az oldalt. A hsz-t tudod szerkeszteni, akár ennek megfelelően is.

Csatlakozom az előttem író Imcohoz!!!! :D Tényleg szép a verda!!!! Ilyen felnit ajánlottak nekem 130-ért.... csak annyi, hogy "Alpina" kupakja van!!!! :D De ha jól tudom akkor ez az Alpna gyári felnije.... Szépen mutat a kocsi alatt...

2011.02.21. 21:31

Ez nem Alpina, hanem styling 32 BMW felni, hasonlít az alpinára, de nem ugyanaz.

Az alpina ilyen:
Kép

2011.02.22. 01:15

Sancool írta:
Imco írta:
Nigel írta:
Köszönet neki! 8)

A képek gyönyörüek!

Csatlakozom az előttem író Imcohoz!!!! :D Tényleg szép a verda!!!! Ilyen felnit ajánlottak nekem 130-ért.... csak annyi, hogy "Alpina" kupakja van!!!! :D De ha jól tudom akkor ez az Alpna gyári felnije.... Szépen mutat a kocsi alatt...

Örülök, hogy Nektek is tetszik az autó, engem már most elvarázsolt!
Remélem, hamarosan valahol személyesen is találkozhatok veletek! ;-)
A feltöltésre meg odafigyelek a jövőben ;-)

2011.02.22. 18:51

kzolee írta:Ez nem Alpina, hanem styling 32 BMW felni, hasonlít az alpinára, de nem ugyanaz.

Az alpina ilyen:
Kép

Igaz.... :kalapács de a hasonlóság kisérteties!!! :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge