![]() |
2010.04.23. 22:09
buffi írta:Hello érdekelne a led modul de kékbe és mennyibe fájna???????????
2010.04.24. 06:19
Becherovka írta:buffi írta:Hello érdekelne a led modul de kékbe és mennyibe fájna???????????
Kékben?![]()
Kékkel nem érsz el semmit, mikor este kiszállsz és megvilágítanád a földet egyszerűen semmit nem fogsz látni belőle.
Parasztvakításhoz ne haragudj ,de nem adnám a nevem.Arra ott van a Kínai Tuningbótos.
2010.04.25. 09:17
Becherovka írta:buffi írta:Hello érdekelne a led modul de kékbe és mennyibe fájna???????????
Kékben?![]()
Kékkel nem érsz el semmit, mikor este kiszállsz és megvilágítanád a földet egyszerűen semmit nem fogsz látni belőle.
Parasztvakításhoz ne haragudj ,de nem adnám a nevem.Arra ott van a Kínai Tuningbótos.
2010.04.25. 12:43
2010.08.02. 11:39
2010.08.02. 13:39
touring írta:Rendszámtábla világításhoz:
http://arkoz.hu/automotor/termek/216770 ... s_os__1db_
Az áruk kicsit húzós.
2010.08.03. 23:33
2010.08.04. 07:05
krizsan írta:udv emberek!
arrol lenne szo hogy van egy e39-es 1999-es evjaratu autom.kicsereltem a hatso lampakat az ujabb fajtara, amiben mar ledes a helyzetjelzo, es az a gond hogy a bc mindig bejelzi hogy a hatso ego kiegett. valakinek van tapasztalata hogyan lehetne megoldani valami elektronikaval vagy valamivel? nagy kapacitasu ellenalassal probaltam de egy bizonyos ido utan nagyon atmelegszik es furcsa illatok terjengenek az autoban.....otlet valakinel? vagy esetleg INPA progiban kikapcsolni? elore is koszi
2010.08.04. 08:07
2010.08.04. 08:49
krizsan írta:koszi a hozzaszolast!
szerintem draga lehet a gyari retrofit/instalation kit. ha valaki vasarolt ilyet kerem irja meg hogy hol es menyiert. kosz
2010.08.04. 11:35
krizsan írta:udv emberek!
arrol lenne szo hogy van egy e39-es 1999-es evjaratu autom.kicsereltem a hatso lampakat az ujabb fajtara, amiben mar ledes a helyzetjelzo, es az a gond hogy a bc mindig bejelzi hogy a hatso ego kiegett. valakinek van tapasztalata hogyan lehetne megoldani valami elektronikaval vagy valamivel? nagy kapacitasu ellenalassal probaltam de egy bizonyos ido utan nagyon atmelegszik es furcsa illatok terjengenek az autoban.....otlet valakinel? vagy esetleg INPA progiban kikapcsolni? elore is koszi
2010.08.04. 12:03
szpbmw írta:Szia!
Lámpákból és Sofitte LED-ekből is létezik olyan kivitel, amibe már bele van építve az általad említett ellenállás. Ezek picit drágábbak, de sok fejfájástól megkímélnek, mindenképpen ilyet kell venni (és ne a legolcsóbbat, mert az mindig drága lesz a végére). Különösen Sofitte LED-ből csak olyat vegyél, amire legalább 1év garit adnak, mert a gagyik hamar kiégnek.
Ha már megvan a lámpa és nem ilyen, akkor párhuzamosan be kell kötni egy megfelelő méretű ellenállást. Vagy keress egy jó autóvillamossági szerelőt, aki kiméri Neked, hogy milyen kell, vagy az ebay-en (talán Vaterán is) az autó tipusa alapján árulnak ellenállást kifejezetten erre a célra. Ha jó ellenállást raksz be, az nem melegszik túl, és az LED is tovább bírja. Nekem a hátsó szárnyon lévő harmadik féklámpához kellett betenni ilyen ellenállást (pedig gyári Hella szárny), és tökéletesen működik.
Üdv,
szpbmwkrizsan írta:udv emberek!
2010.08.04. 14:12
krizsan írta:HELLO!
GYARI HELLA HATSO LAMPAIM VANNAK SEMMI UTANGYARTOTT.LATTAM ITT AZ OLDALON VALAMI ELLENALASOKAT, CSAK EPP MOST NEM TALALOM.....szpbmw írta:Szia!
Lámpákból és Sofitte LED-ekből is létezik olyan kivitel, amibe már bele van építve az általad említett ellenállás. Ezek picit drágábbak, de sok fejfájástól megkímélnek, mindenképpen ilyet kell venni (és ne a legolcsóbbat, mert az mindig drága lesz a végére). Különösen Sofitte LED-ből csak olyat vegyél, amire legalább 1év garit adnak, mert a gagyik hamar kiégnek.
Ha már megvan a lámpa és nem ilyen, akkor párhuzamosan be kell kötni egy megfelelő méretű ellenállást. Vagy keress egy jó autóvillamossági szerelőt, aki kiméri Neked, hogy milyen kell, vagy az ebay-en (talán Vaterán is) az autó tipusa alapján árulnak ellenállást kifejezetten erre a célra. Ha jó ellenállást raksz be, az nem melegszik túl, és az LED is tovább bírja. Nekem a hátsó szárnyon lévő harmadik féklámpához kellett betenni ilyen ellenállást (pedig gyári Hella szárny), és tökéletesen működik.
Üdv,
szpbmwkrizsan írta:udv emberek!
2010.08.04. 15:01
MChris írta:
rohadjak meg nem értem akkor se miért nem jó software-en keresztül bekapcsolni egy opciót...
2010.08.04. 15:16
jackson írta:MChris írta:
rohadjak meg nem értem akkor se miért nem jó software-en keresztül bekapcsolni egy opciót...
Mert akkor nem lehet jó kis zárlatokat és leégő kocsikat csinálni![]()
Amúgy INPA-val nem megy. Ahhoz vagy DIS/GT1 vagy BMW Scanner 1.4.0 kell.
Jackson, aki inkább szoftverből csinálja
2010.08.04. 15:30
szpbmw írta:Ha kikapcsolod GT1-el, akkor elvesztesz egy funkciót az extra listából. Kb. olyan mintha a klímás autóból kidobnád a klímát. Az izzó kiégés visszajelző nagyon hasznos funkció, és ráadásul LED-el is tökéletesen működik (kipróbáltam).
2010.08.04. 15:44
jackson írta:szpbmw írta:Ha kikapcsolod GT1-el, akkor elvesztesz egy funkciót az extra listából. Kb. olyan mintha a klímás autóból kidobnád a klímát. Az izzó kiégés visszajelző nagyon hasznos funkció, és ráadásul LED-el is tökéletesen működik (kipróbáltam).
Bocsánat az izzó kiégés funkció két részből áll. Meleg teszt és hideg teszt.
Meleg teszt: bekapcsolt állapotban az átfolyó amper mennyiségből jelzi a szakadást.
Hideg teszt: hagyományos égő esetén felkapcsol rövid időre 5-6Volt-ot és igy beméri ha nincs használva is kiégett-e. xenon égő és LED-es hátsó lámpa estén nincs szükség ez utóbbi funkcióra mivel nagy az élettartam és a BMW gyári retrofit-ben is kikapcsoltatja.
Jackson, aki szerint semmit nem veszitesz a hideg teszt kikapcsolásával
2010.09.16. 23:38
2010.09.16. 23:54
Janek írta:Bevásároltam kicsit LED-ek terén![]()
............
Úgy érzem megvilágosodtam
2010.09.17. 06:46
tibi666 írta:Janek írta:Bevásároltam kicsit LED-ek terén![]()
............
Úgy érzem megvilágosodtam
SiemensHID és egyéb utólagos "márkás" xenonoknak ne dőlj be.
Mind kínai fos hamisítvány.
Egyik neves gyártó oldalán sem találsz még említést sem az utólagos xenonokról, és sok cikkben írtak már arról, hogy pontosan ugyanaz van a kínai krixkraxos dobozban, mint az állítólagos Siemensben.
Ja, és a Philips izzók, amit adnak melléjük sem gyáriak ám. Ócska hamisítványok azok is.
A LED-eknek nem túl hideg a fényük az utastérben?