![]() |
2008.05.24. 23:42
PMiki írta:Othoni "sufni" kézi polírozással kapcsoltban szeretnék felvilágosítást kapni.
Milyen polírozó szert érdemes használni?
Polírozás utánn Waxolni is illink?
Mi a külömbség waxolás és poírozás között, sok polír pasztára az is rá van írva, hogy wax is egyben most hogy van ez?
PMiki
2008.05.25. 09:44
PMiki írta:Othoni "sufni" kézi polírozással kapcsoltban szeretnék felvilágosítást kapni.
Milyen polírozó szert érdemes használni?
Polírozás utánn Waxolni is illink?
Mi a külömbség waxolás és poírozás között, sok polír pasztára az is rá van írva, hogy wax is egyben most hogy van ez?
PMiki
2008.05.25. 10:03
2008.05.25. 10:44
Maxi írta:És lehetőleg ne a tűző napon csináljuk!!!
2008.05.25. 10:55
sxoe írta:Maxi írta:És lehetőleg ne a tűző napon csináljuk!!!
Miért?
2008.05.25. 16:21
Labi írta:sxoe írta:Maxi írta:És lehetőleg ne a tűző napon csináljuk!!!
Miért?
a waxnál a különböző viaszos anyagok ráégnek a forró felületre és bemattítják felületet, esetleg árnyalati különbségek is lehetnek!![]()
ha a wax rásül pl a mocitetőre, marha nehezen távolítható el. fáradtságos és kemény meló lesz belőle.
2008.05.25. 17:13
sxoe írta:Labi írta:sxoe írta:Maxi írta:És lehetőleg ne a tűző napon csináljuk!!!
Miért?
a waxnál a különböző viaszos anyagok ráégnek a forró felületre és bemattítják felületet, esetleg árnyalati különbségek is lehetnek!![]()
ha a wax rásül pl a mocitetőre, marha nehezen távolítható el. fáradtságos és kemény meló lesz belőle.
Ahhaa!!!! Így már értem. Na de pl egy garázsban meg nem látod rendesen, hogy mindenhol szép egyenletesen megcsináltad-e nem?
2008.05.25. 19:02
2008.05.26. 17:54
2008.07.05. 19:24
2008.07.06. 11:36
PMiki írta:Börös az autóm ennek tisztításához megvettem a BMW bőrtisztító habot és a BMW bőrápolót. Szerintem jók megelégedéssel használom őket. A legutóbbi tisztitás során viszont azt a felfedezést tettem, hogy abőrápoloó segítségével nagyon jól meglehet szitsztítani a bőrt. Alapos habos tisztítás aután elkeztem felkenni a bőráplót, mondom kicserélem mér a szivacsot így vettem egy újat (három daradot adnak a készlethez) de az új szivacs még friss volt így a bőrápoló jenetős részét magába szívta. Nyomtam még a bőrrel és elkeztem bedörzsölni a csivaccsal ekkor azt vettem észre, hogy ahol volt bőségesen bőrápoló ott elkezdett világosodni a bőr igen szembeötlő volt a külömbség ahoz a részhez képest ahol csak épp, hogy bekentem (persze a bőrápoláshoz az is bőven elégg volt) közben a szép fehét szivacs elkezdett szürkülni. Megnyomava a szivacsot szürés habzó lé jött belőle. Kimostam a szivacsot vízben ismét szép fehér lett a víz pedig szürkés, Ezzel amódszerrel még a mélyebb ráncokból is könnyedén ki lehet tisztítani a szennyeződést. Ezzel a módszerrel szinte újjá lehet varázsolni a bőrt.
PMiki
2008.07.06. 21:53
2008.07.07. 10:41
2008.07.07. 12:51
Att530d írta:Sziasztok!
Én is ezt a bőrápolót szoktam használni (tisztító spray+bőrápoló 3 szivaccsal). Tökjó, de nem ezért írok.
Hanem:
A bmwonline-tól vettem a cuccot, ami csütörtökön fogyott el. Gondolotam, veszem a következő adagot, de a www.bmwonline.hu nem érhető el. Tudtok róla valamit? Elírtam valamit?
Honnan lehetne még ilyet venni, a dobozát sajna kidobtam, mert gondoltam, ott úgyis kapok.
2008.07.07. 13:45
Att530d írta:Sziasztok!
Én is ezt a bőrápolót szoktam használni (tisztító spray+bőrápoló 3 szivaccsal). Tökjó, de nem ezért írok.
Hanem:
A bmwonline-tól vettem a cuccot, ami csütörtökön fogyott el. Gondolotam, veszem a következő adagot, de a www.bmwonline.hu nem érhető el. Tudtok róla valamit? Elírtam valamit?
Honnan lehetne még ilyet venni, a dobozát sajna kidobtam, mert gondoltam, ott úgyis kapok.
2008.07.07. 14:05
Bombolo írta:Att530d írta:Sziasztok!
Hanem:
Nálam is kapható és olcsóbb, mint a bmwonline.
MOBILGUMI
Bömbölö
2008.07.10. 20:11
Vidd el egy takaritoba 15 ezer értmeg csinálják komplet puc.Labi írta:sxoe írta:Maxi írta:És lehetőleg ne a tűző napon csináljuk!!!
Miért?
2008.07.23. 19:54
2008.07.23. 20:24
2008.07.23. 20:34
festo írta:Helló!
Én használom szerintem nem rossz!