![]() |
2010.03.10. 22:32
strobi írta:vaszarig írta:strobi írta:Na senkinek nincs a pincében egy-egy elhagyatott löksi?!...
Nekem van az első lököshöz gyári bontatlan rácsom és bal oldali ködlámpa takaróm (nagy)
Köszi megoldódott...![]()
Na most én keresnék Hátsó gyári M-es löksit!!!
Vasat is kell cserélni vagy egyezik a gyári löksi felfogatásával?!
2010.03.11. 09:18
simi64 írta:strobi írta:vaszarig írta:strobi írta:Na senkinek nincs a pincében egy-egy elhagyatott löksi?!...
Nekem van az első lököshöz gyári bontatlan rácsom és bal oldali ködlámpa takaróm (nagy)
Egy műanyag héj miatt én nem cserélném le az egész vasat![]()
Igaz, ilyen luxusadó mellett...
2010.03.11. 15:42
simi64 írta:strobi írta:vaszarig írta:strobi írta:Na senkinek nincs a pincében egy-egy elhagyatott löksi?!...
2010.03.11. 17:13
strobi írta:simi64 írta:strobi írta:vaszarig írta:strobi írta:Na senkinek nincs a pincében egy-egy elhagyatott löksi?!...
Ha csak annyit írtam volna,hogy vasat is kell cserélni...akkor jó lett volna de a mondatom folytatódott azzal,hogy egyezik-e a gyári löksi felfogatásával...
![]()
Azért egy próbát megért...
2010.03.11. 17:44
simi64 írta:strobi írta:simi64 írta:strobi írta:vaszarig írta:strobi írta:Na senkinek nincs a pincében egy-egy elhagyatott löksi?!...
Ha csak annyit írtam volna,hogy vasat is kell cserélni...akkor jó lett volna de a mondatom folytatódott azzal,hogy egyezik-e a gyári löksi felfogatásával...
![]()
Azért egy próbát megért...
Alumínium (legalábbis az első, de gondolom a hátsó is).
A felfogatását meg nem tudom, de szerintem ugyanaz.![]()
Az ablakot nyisd ki!
2010.03.15. 20:17
2010.03.20. 17:48
2010.04.26. 13:14
2010.04.26. 22:57
rato44 írta:Sziasztok!
Erősen gondolkozok egy kis frissítésen.
Mennyibe kerül a GYÁRI első-hátsó M-es spoiler? és ki tudna szerezni? mert eddig csak után gyártottakról olvastam..
2010.05.20. 16:21
2010.05.20. 16:24
csacs írta:Sziasztok.
M-pakett lökösből akarom kivenni a csíkot, ezért szükségem lenne 1 m5 rácsra.
Honnan tudok ilyet venni.
Tipp?
Kösz.
2010.05.20. 21:26
2010.05.20. 21:47
2010.05.21. 22:47
Becherovka írta:Ma az M3-as kivezetőjén a Shell kútnál, egy ott felejtett (vagy valahonnan leesett) építkezési kugliba, mely a belső sávban kószált ca. 110-el belementem.Kormányt esélyem sem volt elrántani, mert a másik oldalt autó, ill. a védő korlát!!!
ROHADJON MEG AKI LEEJTETTE![]()
Szerintetek ilyenkor mi a teendő? M3-as autópálya kezelőt kel hívni?
Fotóra esélyem sem volt, belső sávból az M0-ás szétválasztásánál hogy álljak meg fotózni!
No aki tud 5letet segítsen.
Illetve tud e valaki megoldást egy baszott nagy luk javítására egy M-es lökhárító jobb oldalán?
Köszi előre is.
2010.06.28. 18:34
2010.06.28. 19:37
csapszeek írta:Üdv!
Érdekelne gyári M-es első illetve hátsó lökös.Nem tud esetleg valaki céget, internetes oldalt ahol árulnak ilyet?
Ha erre nincs lehetőség érdekelne utángyártott is. Találtam pár oldalt ahol árulnak ilyeneket. Használ e valaki ilyeneket, ha igen leírná ,hogy mik a tapasztalatai a lökösökkel kapcsolatban?
Linkek:
1. http://www.autoalkatresz.hu/auto-kaross ... ket-103149
2. http://www.mobilgumi.hu/BMW_m_technik_paket.htm
3. http://bimmer.hu/index.php?do=showprod&prodid=83
Itt az első lökhárító díszlécei nem PDC-sek. A faceliftes első díszlécek jók e az utángyártott/gyári M-es löksbe?
Előre is köszönöm
ÜDV: CS
2010.07.02. 18:16
2010.07.02. 18:56
touring írta:Sajnos az esküvőnkön nem én vezettem a kocsit. Felakadtak az elejével valahová és kicsit lóg a lökös. Ha leszedem vissza tudom igazítani a héjat a helyére, vagy csak időpocsékolás és ki kell a tartókat cserélni?
2010.07.02. 20:53
Bacsek írta:touring írta:Sajnos az esküvőnkön nem én vezettem a kocsit. Felakadtak az elejével valahová és kicsit lóg a lökös. Ha leszedem vissza tudom igazítani a héjat a helyére, vagy csak időpocsékolás és ki kell a tartókat cserélni?
Igen! Ha érdekelnek részletek csörögj rám
2010.07.02. 22:39
touring írta:Bacsek írta:touring írta:Sajnos az esküvőnkön nem én vezettem a kocsit. Felakadtak az elejével valahová és kicsit lóg a lökös. Ha leszedem vissza tudom igazítani a héjat a helyére, vagy csak időpocsékolás és ki kell a tartókat cserélni?
Igen! Ha érdekelnek részletek csörögj rám
OK Bacsi! Holnap hívlak