![]() |
2009.03.26. 18:57
zsolte39 írta:LeviM5 írta:zsolte39 írta:jackson írta:zsolte39 írta:Na kérem. Befejeződött a "tuning" projekt.Felkerültek az M-Packet lökösök előre-hátra, szárny a csomira, faceliftes fekete vesék és a színre fújt oldalsó lécek is. B oszlop mögött minden üveg sötétítve lett.
A lökhárítók üvegszálból készültek, de nagyon jó minőségűek. Ezt a fényező és a szerelő kollégák is megerősítették. A felfogatás korrekt, a gyári helyre megy fel minimális átalakítás után. 150 felett még nem próbáltam, de odáig semmi nem változott az autó viselkedésében.
Gyönyörű a hófehérke:)
Jackson, aki gratulál
Szép, egyben van! Majd a talin kapsz tőlem fekete-fehér emblémákat!
Háááááááááá királyság!Épp most akartam körbe kérdezni, hogy tud-e valaki szerezni, erre tessék.
Mennyibe kerülnek kb. ezek az emblémák?
Előre is köszi!!
2009.03.26. 20:12
LeviM5 írta:zsolte39 írta:LeviM5 írta:zsolte39 írta:jackson írta:zsolte39 írta:Na kérem. Befejeződött a "tuning" projekt.Felkerültek az M-Packet lökösök előre-hátra, szárny a csomira, faceliftes fekete vesék és a színre fújt oldalsó lécek is. B oszlop mögött minden üveg sötétítve lett.
A lökhárítók üvegszálból készültek, de nagyon jó minőségűek. Ezt a fényező és a szerelő kollégák is megerősítették. A felfogatás korrekt, a gyári helyre megy fel minimális átalakítás után. 150 felett még nem próbáltam, de odáig semmi nem változott az autó viselkedésében.
Gyönyörű a hófehérke:)
Jackson, aki gratulál
Szép, egyben van! Majd a talin kapsz tőlem fekete-fehér emblémákat!
Háááááááááá királyság!Épp most akartam körbe kérdezni, hogy tud-e valaki szerezni, erre tessék.
Mennyibe kerülnek kb. ezek az emblémák?
Előre is köszi!!
Amennyit akarsz érte adni! Hidd el megfogsz lepődni, majd meglátod!!! MChris tudja miről beszélek...
2009.03.26. 21:33
levibeka írta:zsolte39 írta:Na kérem. Befejeződött a "tuning" projekt.Felkerültek az M-Packet lökösök előre-hátra, szárny a csomira, faceliftes fekete vesék és a színre fújt oldalsó lécek is. B oszlop mögött minden üveg sötétítve lett.
Gratula, nagyon szép lett a Vas.
Lenne egy kérdésem, ahozz hogy levegyed az ajtókról a külső müanyag diszlécet le kellett venned az ajtókárpitot, Hogyan vetted le , ugyanis énis le szeretném festetni az autó szinére.
2009.04.12. 16:23
2009.04.12. 17:13
kovessyroli írta:Van valakinek tapasztalata SHORT SHIFTER-rel?![]()
szeretnék egyet az autómba, állítólag fele akkora lesz a váltóút?
Beszerzési forrás is érdekelne...
2009.04.12. 17:37
zsolte39 írta:kovessyroli írta:Van valakinek tapasztalata SHORT SHIFTER-rel?![]()
Szia
http://autohifidiszkont.hu/bmw-tuning.hu/
Tapasztalat nincsen.
Válaszd ki az E39-et és tekerj le az oldal közepéig.
2009.04.12. 17:53
zsolte39 írta:kovessyroli írta:Van valakinek tapasztalata SHORT SHIFTER-rel?![]()
Szia
http://autohifidiszkont.hu/bmw-tuning.hu/
Tapasztalat nincsen.
Válaszd ki az E39-et és tekerj le az oldal közepéig.
2009.04.14. 08:33
2009.04.14. 08:36
kovessyroli írta:sokáig hirdettem egy szürke sportülés garnitúrát, és nem sikerült eladni.![]()
azt hittem, hogy többen szeretik az állítható combtámaszos sportülést.
aztán kiderült, hogy a legtöbben elégedetten üldögélnek a lavoros komfort fotelekben.
semmi sport, ajaj.
(hétvégén ültem egy kereklámpás mecsgában, tudtátok, abban olyan epedás ülések vannak, mint öreganyáink 40-es években készült parasztbarokk heverőiben, szörnyű).![]()
addig - addig gondolkodtam, mitévő legyek, elvittem egy kárpitoshoz a cuccot.
nem bántam meg.
lett szép fekete alcantara - szövetbetétes - ülésfűtéses sportülésem.
lényeg: ha valaki kárpitozásban gondolkodik - optikai tuningként - vagy csak egyszerűen az avíttos kárpitját, maszatokra szakadó ülésszivacsát unja, bátran álljon neki kárpitoztatni.
esetleg ha a kárpitosom elérhetősége kell, nyugodtan lehet küldeni pü-t.
2009.04.14. 09:22
jackson írta:kovessyroli írta:sokáig hirdettem egy szürke sportülés garnitúrát, és nem sikerült eladni.![]()
azt hittem, hogy többen szeretik az állítható combtámaszos sportülést.
aztán kiderült, hogy a legtöbben elégedetten üldögélnek a lavoros komfort fotelekben.
semmi sport, ajaj.
(hétvégén ültem egy kereklámpás mecsgában, tudtátok, abban olyan epedás ülések vannak, mint öreganyáink 40-es években készült parasztbarokk heverőiben, szörnyű).![]()
addig - addig gondolkodtam, mitévő legyek, elvittem egy kárpitoshoz a cuccot.
nem bántam meg.
lett szép fekete alcantara - szövetbetétes - ülésfűtéses sportülésem.
lényeg: ha valaki kárpitozásban gondolkodik - optikai tuningként - vagy csak egyszerűen az avíttos kárpitját, maszatokra szakadó ülésszivacsát unja, bátran álljon neki kárpitoztatni.
esetleg ha a kárpitosom elérhetősége kell, nyugodtan lehet küldeni pü-t.
Már mint Nagykanizsa környékén? Tényleg ez a kárpitozás mennyibe fáj? És hogyan oldották meg az ülésfütéssel? Mert akkor elötte bőr volt és kicseréltetted szövetre ha jól értem.
Jackson, aki vissza kérdez
2009.04.25. 11:33
kovessyroli írta:az autómon körben kívül nekem krómcsíkos díszléceim vannak, ugyanígy a lökhárítón is.
a baj csak az, hogy nekem jobban tetszik a sima, krómcsík nélküli csík.
a kérdésem az lenne, hogy honnét lehetne ilyet beszerezni, vagy valakit esetleg nem érdekel-e csere a klubból.
2009.05.03. 20:01
2009.05.03. 21:21
kovessyroli írta:szürke sportülésből alcantara gyári ülésfűtéssel:
2009.06.13. 23:20
2009.06.13. 23:26
2009.06.13. 23:34
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Hali!
Fontos lenne MINDENKI VÉLEMÉNYE... Nem tudom eldönteni,sehogy sem... Majd a Ti szakmai szemetekkel...)
??? KAPJON FEKETE SZINTERT A 4 KERÉK,VAGY SEM ???
Köszi előre mindenkinek !!!!
2009.06.13. 23:41
LeviM5 írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Hali!
Fontos lenne MINDENKI VÉLEMÉNYE... Nem tudom eldönteni,sehogy sem... Majd a Ti szakmai szemetekkel...)
??? KAPJON FEKETE SZINTERT A 4 KERÉK,VAGY SEM ???
Köszi előre mindenkinek !!!!
Nekem tetszik így, és a kis hölgy is sokat dob rajta!
2009.06.13. 23:47
2009.06.13. 23:48
2009.06.13. 23:53
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Igen,csak tudod azért kérdezem,mert egyik másodpercben ezt,a másikban totál az ellentettjét gondolom... :O Szóval nem tudom eldönteni... Lehet,hogy túl fekete lenne már az enyhébben fóliázott ablakok miatt fekete kerekekkel? Köszi mindenkinek ami a hölgyet illeti,de az csak a véletlen műve,épp akkor mentem érte,és azt hittem,hogy szokás szerint várni kell rá,de előbb érkezett,én meg ha már elkezdtem valamit,gondoltam befejezem!