![]() |
2008.05.30. 10:43
2008.05.30. 11:08
kovessyroli írta:nekem jól működik a klíma, de mégis van egy kis hiba, de a szervízben sem tudtak rá mondani semmit, hogy mi okozhatja.
abban a pillanatban, ha a klímán megnyomom az auto (automata) gombot, akkor a klima kijelzőjéről eltűnnek a befúvott levegő erősségét jelző kis egységek, de a ventilátor megy, csak a fokozat erőssége nem változik.
maunuál állításban viszont tudom állítani.
lehet, hogy a klíma végfok (ha így hívják) ment tönkre benne?
2008.05.30. 16:43
ytse írta:kovessyroli írta:nekem jól működik a klíma, de mégis van egy kis hiba, de a szervízben sem tudtak rá mondani semmit, hogy mi okozhatja.
abban a pillanatban, ha a klímán megnyomom az auto (automata) gombot, akkor a klima kijelzőjéről eltűnnek a befúvott levegő erősségét jelző kis egységek, de a ventilátor megy, csak a fokozat erőssége nem változik.
ha tudod állítani a fordulatot, akkor semmi gond, ez teljesen normális, legalábbi AUTO módban nekem is eltűnnek a venti fordulatot jelző kis bigyók...
2008.05.30. 16:48
strobi írta:ytse írta:kovessyroli írta:nekem jól működik a klíma, de mégis van egy kis hiba, de a szervízben sem tudtak rá mondani semmit, hogy mi okozhatja.
ha tudod állítani a fordulatot, akkor semmi gond, ez teljesen normális, legalábbi AUTO módban nekem is eltűnnek a venti fordulatot jelző kis bigyók...
Auto modban nekem is eltünik... azért autómata,hogy magától állitsa a fordulatot is...
Elviekben van olyan is ahol auto módban is látszik de szerintem az a hibás...
2008.05.30. 17:10
Labi írta:strobi írta:ytse írta:kovessyroli írta:nekem jól működik a klíma, de mégis van egy kis hiba, de a szervízben sem tudtak rá mondani semmit, hogy mi okozhatja.
Auto modban nekem is eltünik... azért autómata,hogy magától állitsa a fordulatot is...
Elviekben van olyan is ahol auto módban is látszik de szerintem az a hibás...
nekem autó módban mindegyik rublika látszik, szóval bizti a tietek a rossz! kukába velük!
2008.05.30. 17:30
2008.05.30. 18:10
2008.05.30. 18:19
PMiki írta:Ha bekapcsolom a klímát akkor semmi büdi nincs, de mikor kikapcsolm akkor "por" szagot érzek egy-két percig majd elmúlik.
Tapasztalt-e már valaki vakami hasonlót?
A klímatsiztításon már túl vagyok, mi a megoldás?
PMiki
2008.05.30. 20:46
2008.05.30. 21:02
great35 írta:Az enyémben is látszanak auto módban is.
Más:
Amikor bekapcsolt klímával állítom le az autót olyan hangot hallok a klíma felől mintha a csövekben csörgedezne vmi folyadék v gáz .Kevés a gáz a klímában vagy mi? Vkinek tapasztalata.
Amúgy működik rendesen aklíma hűt ahogy kell.
2008.05.31. 08:49
PMiki írta:Ha bekapcsolom a klímát akkor semmi büdi nincs, de mikor kikapcsolm akkor "por" szagot érzek egy-két percig majd elmúlik.
PMiki
2008.05.31. 10:05
s528 írta:Nem tudja vki.,hogy 96.-os 528 on hol van a klímahütő ventilátornak az előtétellenállása?
Ugyanis a klíma bekapcsolásakor nem indúl el a ventilátor,és a klíma hatásfoka is gyenge.
2008.05.31. 10:06
dcs73 írta:PMiki írta:Ha bekapcsolom a klímát akkor semmi büdi nincs, de mikor kikapcsolm akkor "por" szagot érzek egy-két percig majd elmúlik.
PMiki
Sajnos szerintem sokanvagyunk igyénmost aszttaláltam ki hogy a müszerfal alat a lábtérnél mindkét oldalon levettem aszt a burkolatot " egy kis csavar fogja az elején meg két kampó és ha az ülésfele húzod lejön" na ott találsz egy gumi csonkot az a klíma tulfolyó csöve
vékony hegyes lukasztóval kiböktem a csövet, természetesen ez egy vastag csö nemleszrajt luk meg nemfolyik ki a kondenz vízsem, na és itt feltudod utánna dugni a klímatisztító csövét, szinte az egészfelmegy és itt ...án az elpárra meg az egész tálcára ami összegyüjti a vizet tudod ráfujni közvetlenül a tisztítot
utána az szépen kifolyik onét
![]()
ez szerintem akoris jó modszer ha valakinek dugulása van
2008.05.31. 10:13
PMiki
2008.05.31. 12:50
ytse írta:PMiki írta:Ha bekapcsolom a klímát akkor semmi büdi nincs, de mikor kikapcsolm akkor "por" szagot érzek egy-két percig majd elmúlik.
PMiki
egyébként ezzel kapcsolatban azt szokták javasolni, hogy érkezés előtt pár perccel állítsd le a klímát, ilyenkor a szárítószűrőnek lesz egy kis ideje megszáradni és nem marad ott a trutyi, ami megbüdösödik.... és így használom a klímát amióta nálam van az autó és alig-alig érezni ezt a szagot
2008.05.31. 12:53
admin írta:ytse írta:PMiki írta:Ha bekapcsolom a klímát akkor semmi büdi nincs, de mikor kikapcsolm akkor "por" szagot érzek egy-két percig majd elmúlik.
PMiki
egyébként ezzel kapcsolatban azt szokták javasolni, hogy érkezés előtt pár perccel állítsd le a klímát, ilyenkor a szárítószűrőnek lesz egy kis ideje megszáradni és nem marad ott a trutyi, ami megbüdösödik.... és így használom a klímát amióta nálam van az autó és alig-alig érezni ezt a szagot
Mit nevezel szárító szűrőnek?Mert szárító szűrő a gázkörbe van annak meg semmi köze a bebúvott levegőhöz![]()
Több dolog okozza a büdöset:
Cigareta
Ritkán cserélt polenszürő
Eldugúlt csepvizcső
El szutykosodot elpár
2008.05.31. 23:36
admin írta:ytse írta:PMiki írta:Ha bekapcsolom a klímát akkor semmi büdi nincs, de mikor kikapcsolm akkor "por" szagot érzek egy-két percig majd elmúlik.
PMiki
Mit nevezel szárító szűrőnek?Mert szárító szűrő a gázkörbe van annak meg semmi köze a bebúvott levegőhöz![]()
Cigareta
Eldugúlt csepvizcső
El szutykosodot elpár
2008.06.12. 23:50
ytse írta:admin írta:ytse írta:PMiki írta:Ha bekapcsolom a klímát akkor semmi büdi nincs, de mikor kikapcsolm akkor "por" szagot érzek egy-két percig majd elmúlik.
PMiki
Cigareta
Eldugúlt csepvizcső
El szutykosodot elpár
párologtatót akartam írni, igaz...
2008.06.13. 09:50
Discovery írta:ytse írta:admin írta:ytse írta:PMiki írta:Ha bekapcsolom a klímát akkor semmi büdi nincs, de mikor kikapcsolm akkor "por" szagot érzek egy-két percig majd elmúlik.
PMiki
Cigareta
Eldugúlt csepvizcső
El szutykosodot elpár
Üdv Mindenkinek.
En is körülbelül, egy hónapja ezzel szenvedek, hogy mikor megy a klíma minden pöpec, megfagyok bent olyan, mikor leállítom amolyan állott büdös szag áramlik ki a szellőztetőkön, amikor visszakapcsolom, akkor megint minden rendben.
BMW szakihoz hordom már évek óta, kontárnak nem vagyok hajlandó még megmutatni sem, most volt nagyszervízen, mindkét pollenszűrő zsír új, volt töltve gáz is, kondenzvíz tócsában áll alatta, tehát senki nem tudja mi a baj..
Nektek akarmiyen 5-let ezzel kapcsolatban.?
Nem akarom mindenféle ezermesterhez hordani azokat nagyon utálom.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni.
2008.06.13. 11:43
Discovery írta:ytse írta:admin írta:ytse írta:PMiki írta:Ha bekapcsolom a klímát akkor semmi büdi nincs, de mikor kikapcsolm akkor "por" szagot érzek egy-két percig majd elmúlik.
PMiki
Cigareta
Eldugúlt csepvizcső
El szutykosodot elpár
Üdv Mindenkinek.
En is körülbelül, egy hónapja ezzel szenvedek, hogy mikor megy a klíma minden pöpec, megfagyok bent olyan, mikor leállítom amolyan állott büdös szag áramlik ki a szellőztetőkön, amikor visszakapcsolom, akkor megint minden rendben.
BMW szakihoz hordom már évek óta, kontárnak nem vagyok hajlandó még megmutatni sem, most volt nagyszervízen, mindkét pollenszűrő zsír új, volt töltve gáz is, kondenzvíz tócsában áll alatta, tehát senki nem tudja mi a baj..
Nektek akarmiyen 5-let ezzel kapcsolatban.?
Nem akarom mindenféle ezermesterhez hordani azokat nagyon utálom.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni.
és eszméletlen hogynéz ki ,levéltöredékek , por,pókháló,bogármaradványok és mindez ojan állagavan mintha szövetdarabok lennének átfüzve az egészen .és mind ez átnedvesedig söt tisztavízlesz az egész hát ettöl ijen büdös