Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.09.29. 13:32

VZoltan írta:Hi!
Én bizony bármit csinálok nem tudok Budapesten 15 literes fogyasztás alá menni, pedig nem is lakom a belvárosban és nem is kell nagyon araszolni. Lehet, hogy lábat kéne cserélnem? :roll:

Váltót cserélj, hatosra, nekem bejött, 2-3 liter minusz.

2006.09.29. 15:16

Diabolica írta:
Én bizony bármit csinálok nem tudok Budapesten 15 literes fogyasztás alá menni, pedig nem is lakom a belvárosban és nem is kell nagyon araszolni. Lehet, hogy lábat kéne cserélnem? :roll:

Steptronicom van :cry:

2006.09.29. 15:57

VZoltan írta:
Diabolica írta:

Akkor miről beszélünk? A luxust meg kell fizetni...... :D

2006.09.29. 19:25

Diabolica írta:
VZoltan írta:
Diabolica írta:

Akkor miről beszélünk? A luxust meg kell fizetni...... :D

Na ja, csak azért írtam, mert néhányan ennél kevesebbet mondtak.

2006.09.29. 19:53

Lehet is kevesebb, csak oda kell figyelni...Persze a f@sx kivan a hülye alsó műszerrel..:) Nem azéer BMW-zik az ember, hogy azt figyelgesse..:)
De ajánlom a STEPTRONIC-TRÜKK TÉMÁT IS azért..

MÁS: JELENTEM A OMV 100-AS KIFEJEZETT FOGYASZTÁSCSÖKKENÉST, ÉS TELJESÍTMÉNY TÖBBLETET JELENT, BÁR MOST MEGINT NEM OLCSÓ:(
KB ANNYI, MINT NEMRÉG A 95 VOLT....
DE KI ÉRTI EZT?
MOST MÉR LETT OLCSÓBB?
ÁTBASZÁS AZ EGÉSZ?

2006.09.29. 20:21

szakerto írta:MÁS: JELENTEM A OMV 100-AS KIFEJEZETT FOGYASZTÁSCSÖKKENÉST, ÉS TELJESÍTMÉNY TÖBBLETET JELENT, BÁR MOST MEGINT NEM OLCSÓ:(
DE KI ÉRTI EZT?
MOST MÉR LETT OLCSÓBB?
ÁTBASZÁS AZ EGÉSZ?

Ezt csak alá tudom támasztani!!!
Simán marketing oka van, szerintem. :o Gondolj bele: kapsz egy jobb minőségű árut jóval kevesebbért, mint eddig. Kipróbálod és látod a különbséget az eddig használtakkal szemben. :franko: Véget ér a mézesmadzag időszak, felemelik az árát. :mereg: Nagy valószínűséggel úgy döntesz, hogy inkább ki adsz egy kicsivel több pénzt (hiszen nem rég a korábban használtnak az ára is volt már e környékén), mivel jobb a fogyasztásod, dinamikusabb az autód, nyugodt a lelkiismereted, hogy megadod az autódnak, ami jár neki...stb Persze, ha elkezded mérlegelni a fogyasztás témát, meg az árakat már nem biztos, hogy jobban jársz, de a többi dolog meggyőz és csak e mellett teszed le a voksot.

2006.09.30. 18:40

szakerto írta:Lehet is kevesebb, csak oda kell figyelni...Persze a f@sx kivan a hülye alsó műszerrel..:) Nem azéer BMW-zik az ember, hogy azt figyelgesse..:)
De ajánlom a STEPTRONIC-TRÜKK TÉMÁT IS azért..

Köszönöm az ajánlást, szoktam nézni azt a témát is.

2006.09.30. 18:44

Z_atek írta:
szakerto írta:MÁS: JELENTEM A OMV 100-AS KIFEJEZETT FOGYASZTÁSCSÖKKENÉST, ÉS TELJESÍTMÉNY TÖBBLETET JELENT, BÁR MOST MEGINT NEM OLCSÓ:(
DE KI ÉRTI EZT?
MOST MÉR LETT OLCSÓBB?
ÁTBASZÁS AZ EGÉSZ?

Simán marketing oka van, szerintem. :o Gondolj bele: kapsz egy jobb minőségű árut jóval kevesebbért, mint eddig. Kipróbálod és látod a különbséget az eddig használtakkal szemben. :franko: Véget ér a mézesmadzag időszak, felemelik az árát. :mereg: Nagy valószínűséggel úgy döntesz, hogy inkább ki adsz egy kicsivel több pénzt (hiszen nem rég a korábban használtnak az ára is volt már e környékén), mivel jobb a fogyasztásod, dinamikusabb az autód, nyugodt a lelkiismereted, hogy megadod az autódnak, ami jár neki...stb Persze, ha elkezded mérlegelni a fogyasztás témát, meg az árakat már nem biztos, hogy jobban jársz, de a többi dolog meggyőz és csak e mellett teszed le a voksot.

Biztos velem van a baj, de én Ausztriában miután OMV 100-at tankoltam nem tapasztaltam érdemi fogyasztás csökkenést, a teljesítmény növekedés mértéke pedig lehet, hogy egy kicsit szubjektív dolog. A marketing résszel teljesen egyet értek! :idea:

2006.10.01. 18:59

Z_atek írta:
DE KI ÉRTI EZT?
MOST MÉR LETT OLCSÓBB?
ÁTBASZÁS AZ EGÉSZ?

Nem vagyok OMV-dolgozó 1 ébként:) De ma is alig mozdult lejebb a műszer a 120 km-es úton...
A jó élet se tudja már, van két OMV kút között is vagy 10 forint különbség újabban...

2006.10.01. 19:03

Szia márka, és típustárs!
Bocs, ha kissé kioktató, és cinikus voltam fenntebb, nem akartam..
Mennyit tudsz 100-ra gyorsulni? Próbálgattad már?

2006.10.01. 19:34

szakerto írta:

Szia márka, és típustárs!
Bocs, ha kissé kioktató, és cinikus voltam fenntebb, nem akartam..
Mennyit tudsz 100-ra gyorsulni? Próbálgattad már?[/quote

Még nem, de ha lesz rá terep, illetve lehetőség kipróbálom és beszámolok róla. Egyébként nincs semmi baj! :D

2006.10.02. 12:48

Ott a stopper a bc "második sorában"..Ha a jobb kezed a váltóra támasztod, az ujjadat a gombon tartva, egész könnyű:)

2006.10.02. 19:35

szakerto írta:Ott a stopper a bc "második sorában"..Ha a jobb kezed a váltóra támasztod, az ujjadat a gombon tartva, egész könnyű:)

Köszi :lol:

2006.10.02. 20:44

Bocs, ez megint nem kioktatás akart lenni, nem azért vagyok már guru, mer olyan okos vagyok, csak sokat pofáztam:)

Egyébként mióta van meg?Milyen felszereltséggel,
Mennyiért adták?

Tudom ez indiszkrét....

2006.10.04. 11:59

szakerto írta:Bocs, ez megint nem kioktatás akart lenni, nem azért vagyok már guru, mer olyan okos vagyok, csak sokat pofáztam:)

Mennyiért adták?

Tudom ez indiszkrét....

2 hónapja vettem meg 198 e km-el 2,3 M Ft-ért. Németországból hozták be 2001-ben, azóta lényegében egy tulajdonosa volt, aki szemmel láthatóan igen vigyázott rá (a megállapodásunk után még egy nagy szervízt megcsináltatott a gépen Nyíregyházán). Főbb jellemzők: plüss belső kitűnő állapotban, multi kormány, steptronic váltó, digit klíma, gyári telefon és gyári vonóhorog, 8 légzsák, gyári 6-os CD tár, pohár tartók, + 4 téli gumi gyári alufelnin, chromline, stb. Ami nincs: TV-navi, bőr ülés, motoros ülés állítás ill. memómoria, esőszenzor, fényre sötétedő tükrök, xenon. Vélemény?

2006.10.11. 11:30

Hi!

98-as benzinnel Bp.-en 13,5 lett a fogyasztásom. :lol: Mégegyszer kipróbálom ezt az üzemanyagot.

2006.10.11. 13:03

VZoltan írta:
szakerto írta:Bocs, ez megint nem kioktatás akart lenni, nem azért vagyok már guru, mer olyan okos vagyok, csak sokat pofáztam:)

Mennyiért adták?

Tudom ez indiszkrét....

2 hónapja vettem meg 198 e km-el 2,3 M Ft-ért. Németországból hozták be 2001-ben, azóta lényegében egy tulajdonosa volt, aki szemmel láthatóan igen vigyázott rá (a megállapodásunk után még egy nagy szervízt megcsináltatott a gépen Nyíregyházán). Főbb jellemzők: plüss belső kitűnő állapotban, multi kormány, steptronic váltó, digit klíma, gyári telefon és gyári vonóhorog, 8 légzsák, gyári 6-os CD tár, pohár tartók, +
4 téli gumi gyári alufelnin, chromline, stb. Ami nincs: TV-navi, bőr ülés, motoros ülés állítás ill. memómoria, esőszenzor, fényre sötétedő tükrök, xenon. Vélemény?

Korekt. Csak kevés az extra. Bár Annyi baj legyen.:)

2006.10.22. 12:59

Sziasztok!

Nem igazán tudtam eldönteni melyik topikban kérdezzem meg, talán itt jó lesz...

Szinte 100%-ig biztos vagyok benne hogy az E39 lesz nekem az ideális választás... (asszem eme környezetben ezt nem kell kifejtenem miért :lol: :lol: )

Nos, dilemma előtt állok, nincs sok pénzem autóvásárlásra, 2-3millió forint között tudok rá áldozni, (de inkább a 2höz konvergáljon).. nem ragaszkodok sem a fészlifthez, sem ahoz hogy dezső vagy ilona...

Kérdeznélek Titeket, szerintetek mi lenne az ideális választás nekem:

nem születtem ólomlábbal, de ha rámjön nagyritkán akkor nem árt ha egy picit tölt az autó alattam :roll:
nem járok vele vészesen sokat.. évi nagyonmax 20.000km!
nem esik olyan jól amikor az átlagfogyasztásmérő 2jegyű számot mutat :(

És akkor most egy kis rizsa, amiket az elmult 3sorban írtam abból le lehet vonni azt a következtetést, hogy évi 20.000km esetén 150.000ft-ot spórolok meg (ami nem kevés, de egy dezső 6-800ezerrel drágább){10l benzinfogyasztás, és 7liter gázolajfogyasztás mellett, figyelve az üzemanyagárakat}...
tehát nekem kellene egy jó 5év mire az autó visszahozná az árát, de mivel drágább valószínű többet fogok veszteni rajta mint a benzinesen...

lehet hogy rosszul látom, ha valaki máshogy szivesen meghallgatom!!

ezeket a paramétereket figyelembe véve írjátok le légszi melyik lenne az ideális választás:

- 523i
- 525d (esetleg tds)

köszönöm a válaszokat,
üdv Gy.

2006.10.22. 13:05

Én elfogult vagyok és az 525d-re szavazok, van nyomaték megy mint állat, ha kell persze :D
És hosazbb útra 5,6 lityivel elmész h ameg lötyögsz akkor 6 ritkán 6,5 ha gyilkolod...

kintről veszel vagy itthon?

2006.10.22. 14:10

Hero írta:Én elfogult vagyok és az 525d-re szavazok, van nyomaték megy mint állat, ha kell persze :D
És hosazbb útra 5,6 lityivel elmész h ameg lötyögsz akkor 6 ritkán 6,5 ha gyilkolod...

kintről veszel vagy itthon?

hopphopphopp... egy motoros kollega? 8)

Egyelőre csak itthon nézegettem, de nem zárkózok el a kinti biznisztől sem..

mondjuk ez a fogyasztás amit írtál teljesen korrekt.. ha ennyiből ki lehet hozni egy 25D-t akkor eldőlt asszem...

apropó: felszereltség miben különbözik javarészt? ilona vs dezső
Hozzászólás küldése

VigLink badge