![]() |
2006.09.29. 13:32
VZoltan írta:Hi!
Én bizony bármit csinálok nem tudok Budapesten 15 literes fogyasztás alá menni, pedig nem is lakom a belvárosban és nem is kell nagyon araszolni. Lehet, hogy lábat kéne cserélnem?
2006.09.29. 15:16
Diabolica írta:VZoltan írta:Hi!
Én bizony bármit csinálok nem tudok Budapesten 15 literes fogyasztás alá menni, pedig nem is lakom a belvárosban és nem is kell nagyon araszolni. Lehet, hogy lábat kéne cserélnem?
Váltót cserélj, hatosra, nekem bejött, 2-3 liter minusz.
2006.09.29. 15:57
VZoltan írta:Diabolica írta:VZoltan írta:Hi!
Steptronicom van
2006.09.29. 19:25
Diabolica írta:VZoltan írta:Diabolica írta:VZoltan írta:Hi!
Steptronicom van
Akkor miről beszélünk? A luxust meg kell fizetni......
2006.09.29. 19:53
2006.09.29. 20:21
szakerto írta:MÁS: JELENTEM A OMV 100-AS KIFEJEZETT FOGYASZTÁSCSÖKKENÉST, ÉS TELJESÍTMÉNY TÖBBLETET JELENT, BÁR MOST MEGINT NEM OLCSÓ:(
KB ANNYI, MINT NEMRÉG A 95 VOLT....
DE KI ÉRTI EZT?
MOST MÉR LETT OLCSÓBB?
ÁTBASZÁS AZ EGÉSZ?
Nagy valószínűséggel úgy döntesz, hogy inkább ki adsz egy kicsivel több pénzt (hiszen nem rég a korábban használtnak az ára is volt már e környékén), mivel jobb a fogyasztásod, dinamikusabb az autód, nyugodt a lelkiismereted, hogy megadod az autódnak, ami jár neki...stb Persze, ha elkezded mérlegelni a fogyasztás témát, meg az árakat már nem biztos, hogy jobban jársz, de a többi dolog meggyőz és csak e mellett teszed le a voksot.
2006.09.30. 18:40
szakerto írta:Lehet is kevesebb, csak oda kell figyelni...Persze a f@sx kivan a hülye alsó műszerrel..Nem azéer BMW-zik az ember, hogy azt figyelgesse..
De ajánlom a STEPTRONIC-TRÜKK TÉMÁT IS azért..
2006.09.30. 18:44
Z_atek írta:szakerto írta:MÁS: JELENTEM A OMV 100-AS KIFEJEZETT FOGYASZTÁSCSÖKKENÉST, ÉS TELJESÍTMÉNY TÖBBLETET JELENT, BÁR MOST MEGINT NEM OLCSÓ:(
DE KI ÉRTI EZT?
MOST MÉR LETT OLCSÓBB?
ÁTBASZÁS AZ EGÉSZ?
Ezt csak alá tudom támasztani!!!
Simán marketing oka van, szerintem.Gondolj bele: kapsz egy jobb minőségű árut jóval kevesebbért, mint eddig. Kipróbálod és látod a különbséget az eddig használtakkal szemben.
Véget ér a mézesmadzag időszak, felemelik az árát.
Nagy valószínűséggel úgy döntesz, hogy inkább ki adsz egy kicsivel több pénzt (hiszen nem rég a korábban használtnak az ára is volt már e környékén), mivel jobb a fogyasztásod, dinamikusabb az autód, nyugodt a lelkiismereted, hogy megadod az autódnak, ami jár neki...stb Persze, ha elkezded mérlegelni a fogyasztás témát, meg az árakat már nem biztos, hogy jobban jársz, de a többi dolog meggyőz és csak e mellett teszed le a voksot.
2006.10.01. 18:59
Z_atek írta:szakerto írta:MÁS: JELENTEM A OMV 100-AS KIFEJEZETT FOGYASZTÁSCSÖKKENÉST, ÉS TELJESÍTMÉNY TÖBBLETET JELENT, BÁR MOST MEGINT NEM OLCSÓ:(
DE KI ÉRTI EZT?
MOST MÉR LETT OLCSÓBB?
ÁTBASZÁS AZ EGÉSZ?
Ezt csak alá tudom támasztani!!!
Simán marketing oka van, szerintem.Gondolj bele: kapsz egy jobb minőségű árut jóval kevesebbért, mint eddig. Kipróbálod és látod a különbséget az eddig használtakkal szemben.
Véget ér a mézesmadzag időszak, felemelik az árát.
2006.10.01. 19:03
VZoltan írta:Hi!
2006.10.01. 19:34
szakerto írta:VZoltan írta:Hi!
2006.10.02. 12:48
2006.10.02. 19:35
szakerto írta:Ott a stopper a bc "második sorában"..Ha a jobb kezed a váltóra támasztod, az ujjadat a gombon tartva, egész könnyű:)
2006.10.02. 20:44
2006.10.04. 11:59
szakerto írta:Bocs, ez megint nem kioktatás akart lenni, nem azért vagyok már guru, mer olyan okos vagyok, csak sokat pofáztam:)
Egyébként mióta van meg?Milyen felszereltséggel,
Mennyiért adták?
Tudom ez indiszkrét....
2006.10.11. 11:30
2006.10.11. 13:03
VZoltan írta:szakerto írta:Bocs, ez megint nem kioktatás akart lenni, nem azért vagyok már guru, mer olyan okos vagyok, csak sokat pofáztam:)
Egyébként mióta van meg?Milyen felszereltséggel,
Mennyiért adták?
Tudom ez indiszkrét....
2 hónapja vettem meg 198 e km-el 2,3 M Ft-ért. Németországból hozták be 2001-ben, azóta lényegében egy tulajdonosa volt, aki szemmel láthatóan igen vigyázott rá (a megállapodásunk után még egy nagy szervízt megcsináltatott a gépen Nyíregyházán). Főbb jellemzők: plüss belső kitűnő állapotban, multi kormány, steptronic váltó, digit klíma, gyári telefon és gyári vonóhorog, 8 légzsák, gyári 6-os CD tár, pohár tartók, +
4 téli gumi gyári alufelnin, chromline, stb. Ami nincs: TV-navi, bőr ülés, motoros ülés állítás ill. memómoria, esőszenzor, fényre sötétedő tükrök, xenon. Vélemény?
2006.10.22. 12:59
2006.10.22. 13:05
2006.10.22. 14:10
Hero írta:Én elfogult vagyok és az 525d-re szavazok, van nyomaték megy mint állat, ha kell persze![]()
És hosazbb útra 5,6 lityivel elmész h ameg lötyögsz akkor 6 ritkán 6,5 ha gyilkolod...
kintről veszel vagy itthon?