Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.07.21. 12:54

Hát igen barázda is van meg válla is van már, ez az utsó garnitúra ami lemegy vele :S
Ilyen melegben elő sem veszem, mert sajnálom :)

2007.07.22. 09:39

Hero írta:Hát igen barázda is van meg válla is van már, ez az utsó garnitúra ami lemegy vele :S
Ilyen melegben elő sem veszem, mert sajnálom :)

Az enyém is a garázsban hűsöl, 8) én mentem egy 100-ast tegnap, igaz biciklivel a Fit-Boys öregfiúkkal... :wink:

Bocs az off-ért.

2007.07.31. 14:01

Szevasztok!
Van valakinek valami tapasztalata a Zimmermenn tárcsáról?
Érdemes megvenni, vagy inkább hanyagoljam a kérdést?

2007.07.31. 16:55

mikker írta:Szevasztok!
Énis azt használom és semi bajom velle.

2007.07.31. 23:05

Mi is próbáltuk, és meglepően jók! :franko: :franko: :franko:

2007.08.02. 09:51

Kössz emberek a véleményeket!
A tárcsa már rendben, de milyen betétet érdemes venni hozzá?
Előre is kössz!!!!

2007.08.02. 21:34

mikker írta:Kössz emberek a véleményeket!
A tárcsa már rendben, de milyen betétet érdemes venni hozzá?
Előre is kössz!!!!

Textar vagy ATE.

2007.08.03. 23:24

Én is cseréltem már betéteket és már nem tudom milyet de a jobbikat kértem bele és nem volt zajos az első napokon se , de viszont sajna asszem ez is egyenetlenül kopik mint az elöző szett , mert már 20000 nél vagyok vele és ha fékezek berezeg a kormány pont mint a csere előtt.
Más . Voltam a szerelőnél kb 1 hónapja és ajánlotta hogy nézessem meg a fékolaj állapotát merthát az is öregszik és a forráspontja csökken a hatékonyságával eggyütt igy 190 000 km nél pláne és pesze lecseréltem mert nem is volt drága ,kb 4000 Ft de megéri, mert szerintem a motorolajon ,szűrőkön ,gumikon és fékrendszeren nem szabad spórolni.
Ha valaki járt már úgy hogy egyenetlenül kopik a fékbetétje és kijavitotta a hibát kérem küldjön üzenetet.

2007.08.04. 07:22

bury írta:Én is cseréltem már betéteket és már nem tudom milyet de a jobbikat kértem bele és nem volt zajos az első napokon se , de viszont sajna asszem ez is egyenetlenül kopik mint az elöző szett , mert már 20000 nél vagyok vele és ha fékezek berezeg a kormány pont mint a csere előtt.
Más . Voltam a szerelőnél kb 1 hónapja és ajánlotta hogy nézessem meg a fékolaj állapotát merthát az is öregszik és a forráspontja csökken a hatékonyságával eggyütt igy 190 000 km nél pláne és pesze lecseréltem mert nem is volt drága ,kb 4000 Ft de megéri, mert szerintem a motorolajon ,szűrőkön ,gumikon és fékrendszeren nem szabad spórolni.
Ha valaki járt már úgy hogy egyenetlenül kopik a fékbetétje és kijavitotta a hibát kérem küldjön üzenetet.

Szedd szét a munkahengereket!
Aluminiumból vannak a dugok, és oxidálodnak! Le kell takarítani, és szilikon zsírral össze rakni!

2007.08.04. 11:38

Sziasztok!!!!!!
A bömös figyeli a fékolajat és jelez ha cserés./szerviz intervallum kijelzőn egy óra/
bezo

2007.08.04. 14:38

Hali mikker!

Nekem kb 2 hónapja lett elől tárcsa csere és zimmermann-t vettem ate betétekkel és már több mint 2500km-ert mentem velük és semmi gondd nincs vele nekem ajánlották elég jól vizsgázott nálam!!!

üdv.strobi.

2007.08.04. 16:14

Szevasz strobi!
Kössz a véleményt!!
Ezek után már nyugodtan beválalom a tárcsát meg a betétet is!
Mégegyszer kössssz : mikker

2007.08.04. 19:21

bezo írta:Sziasztok!!!!!!
A bömös figyeli a fékolajat és jelez ha cserés./szerviz intervallum kijelzőn egy óra/
bezo

Halihó!
Én úgy tudom, hogy nem a fékolajat figyeli, hanem az előző csere óta eltelt időt. Azt hiszem két év után jelenik meg a piktogram.
Üdv. Zoli

2007.08.04. 20:24

VZoltan írta:
bezo írta:Sziasztok!!!!!!
bezo

Halihó!
Én úgy tudom, hogy nem a fékolajat figyeli, hanem az előző csere óta eltelt időt. Azt hiszem két év után jelenik meg a piktogram.
Üdv. Zoli

Így van!

2007.08.05. 23:34

bury írta:Én is cseréltem már betéteket és már nem tudom milyet de a jobbikat kértem bele és nem volt zajos az első napokon se , de viszont sajna asszem ez is egyenetlenül kopik mint az elöző szett , mert már 20000 nél vagyok vele és ha fékezek berezeg a kormány pont mint a csere előtt.

nekem annak idején, amikor az off passatommal jártam így 3x egymás után (500 km után mindíg rázott fékezéskor), azt mondták, hogy a tárcsa görbül el, mert szarból van... (2x ate és 1x brembo volt a delikvens)

2007.08.06. 01:48

Hi,

az óra szimbólum 2 év után jelenik meg (szervízmenüben ellenőrizhető napra pontosan), és kizárólag a fékolajcsrére utal.

Üdv. Jani

2007.08.06. 20:48

mikker írta:Szevasz strobi!
Kössz a véleményt!!

Sztem Zimmerman tárcsát tegyél fel Textar betéttel. Ez a legjobb utángyártott párosítás!
Ahol a legjobb áron kapod: W'PARTS alkatrész Bp. XIII. ker. Reitter F. u. (volt Mazda szervíz helyén) :)
Üdv.

2007.08.06. 23:26

efer írta:

nekem annak idején, amikor az off passatommal jártam így 3x egymás után (500 km után mindíg rázott fékezéskor), azt mondták, hogy a tárcsa görbül el, mert szarból van... (2x ate és 1x brembo volt a delikvens)

Elsőre én is azt hittem és már féltem ,hogy tárcsa csere is kell ,de szerencsére nem kellett mert a fékpofák koptak egyenetlenül és azért rázott a kormány, miután lecseréltem nem volt gond egy darabig kb 10 12e km , azóta megint elkezdett rázni a kormány és egyre jobban ahogy kopik a betét. Inkább amit mondott kbhont valószinüleg az lesz , következő betétcserénél kijavittatom. Köszönet érte kbhont de neked is efer a figyelmességért.

2007.08.12. 23:28

Ezek a tárcsák mennyibe fájnak?

Gyári tárcsa Kecsón a formontba 22ezer / db.

Gondolkodom nagyon a cserén, mert valami nem oké a fékeimmel még mindig sajnos :S

2007.08.23. 10:33

Leslie33 írta:
mikker írta:Szevasz strobi!
Kössz a véleményt!!

Sztem Zimmerman tárcsát tegyél fel Textar betéttel. Ez a legjobb utángyártott párosítás!
Ahol a legjobb áron kapod: W'PARTS alkatrész Bp. XIII. ker. Reitter F. u. (volt Mazda szervíz helyén) :)
Üdv.

Szevasz Leslie33!
Kössz a tippet de közben már megvettem a tárcsát és a betétet is.
A párosításom majdnem stimmel.
Zimmermann tárcsa és ATE betét!
Ez is nagyon zsír!!!!!
A tiéd mennyit kóstált?
Az én első garnitúráim 31000-be vannak.
A te árad jobb lett volna?? (csak kiváncsiságból)
Üdv: mikker!
Hozzászólás küldése

VigLink badge