Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.13. 14:46

Nekem igazabol bordoban jonne be.
Csinaltam is egy verziot belole:
bordo bmw

2007.12.13. 14:58

kbhont írta:Hova kell menni?
Mit kell csinálni?
Már szállok is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha nincs ott reptér, akkor a szántóra teszem le! :lol: :lol:

Veszprémbe, de várj hétfőig-keddig, mert akkor dől el az 540 sorsa, lehet lemegyek én is és akkor ugorjunk át együtt megnézni ezt a piroskát.....ha van kedved.

2007.12.13. 15:03

Diabolica írta:
kbhont írta:Hova kell menni?
Mit kell csinálni?
Már szállok is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha nincs ott reptér, akkor a szántóra teszem le! :lol: :lol:

Veszprémbe, de várj hétfőig-keddig, mert akkor dől el az 540 sorsa, lehet lemegyek én is és akkor ugorjunk át együtt megnézni ezt a piroskát.....ha van kedved.

Ok! Megbeszéltük! :D :sör:

2007.12.13. 15:04

zajcev írta:Nekem igazabol bordoban jonne be.
bordo bmw

Már meg ne haragudj, de azt hiszem a virtual tuning nem a Te hobbid :D :D

Kép

2007.12.13. 15:09

ViSoR írta:
zajcev írta:Nekem igazabol bordoban jonne be.
bordo bmw

Már meg ne haragudj, de azt hiszem a virtual tuning nem a Te hobbid :D :D

Ebbe nincs semmi tuning csak atszinezes, de amugy tenyleg nem.

2007.12.13. 15:22

ViSoR írta:Gyeremekorom óta két dolgot létezik pirosban. A tűzoltóautó és a Ferrari.
De a lefújószelep egy BMW-be megérdemelne egy topikot :lol:
Csürrög-csattog, mint a rizsrakéták? Remélem manuál dízel, mert az az egyetlen mentsége!

Hello!

Igen,manuális a váltója.530d.De szerencsére nem sziszegett,meg ilyesmi,hanem elég tompa és mély hangon fújt egy rövidet :)

2007.12.19. 02:38

A v12 es nek jó hangja van feltéve ha "rendesn megy" mert mikor néztem a 750 eseket 10 böl egynek se ment rendesen a motra. Onnan tudom hogy mien kell legyen hogy volt egy aminek jó volt a motra de azt ugy kell elképzelni hogy csak mint egy halk porszivó (hülye hasonlattal) a motor meg se moccan de annak szar volt a kasznia.Nagyon sokat meg kell nézni ahoz hogy tudja hogy mikor meg jól az M73tub54 es motor illetve a M70tub50 .Ezeket szerelték a 7 esekbe.Végül nem is találtam jó álapotu 7 est és vettem egy v8 as 5 öst , aminek ugy megy a motra mint a legtöbb mos a piacon lévö v12 es.Egyébként alapvetöen az M62tub44 nem külömbözik semmibe az S62tub50 töl csak fel lett furva gyárilag és beálittásokat nagy mértékbe megváltoztatták , na persze ez nem azt jelenti hogy egy 540 es ugyan az mint egy m5 ös .

2007.12.19. 10:26

A második "motra" már fizikailag fájt :lol: Hát kicsit felfúrták, meg kicsit megbütykölték, úgyhogy a 286-ból 400 lett.
Azért a M technik más világ, abban van tudmány, a 94-es M3 3000ccm-je volt 286lovas, mint a 4.4-es V8. A V12 meg akkor jó, ha lerúgod neki és visít, mint a vágós disznó! :lol:

2007.12.19. 13:20

Diabolica írta:
Hero írta:Én a helyedben márcsak csemegéből is megpofozgatnám, ebayen a komplett belső bele!! ;)

igen, valóban, az elejéhez meg van egy rakat cuccom raktáron, futómű, ilyesmi szóval ezért kerülgetem én is. Ha legalább 2000-es lenne nem vacakolnék ennyit...........

Azért óvatosan!
múltkor már rhantossal kitárgyaltuk, hogy ez valszeg az amit, vagy egy éve hirdettek, motor hibásan.Olaj nélkül mentek vele.
3mikulásért ment el, pedig ricsivel gondolkodtunk rajta. Aztán elég hamar vissza került, mint maku verda. Úgy hirdették, hogy Ralf Schummié volt:-)
Mondjuk, amióta megvan az E60M5öm, azóta megint foglalkoztat egy E39M5.
Ricsi meg azt ajánlotta, nyomjam el az E46M3 racsnit, és abból vegyek még egy E34M5öt, és kész lenne a paletta :D

2007.12.19. 13:53

luc72 írta:
Diabolica írta:
Hero írta:Én a helyedben márcsak csemegéből is megpofozgatnám, ebayen a komplett belső bele!! ;)

igen, valóban, az elejéhez meg van egy rakat cuccom raktáron, futómű, ilyesmi szóval ezért kerülgetem én is. Ha legalább 2000-es lenne nem vacakolnék ennyit...........

Azért óvatosan!
múltkor már rhantossal kitárgyaltuk, hogy ez valszeg az amit, vagy egy éve hirdettek, motor hibásan.Olaj nélkül mentek vele.
3mikulásért ment el, pedig ricsivel gondolkodtunk rajta. Aztán elég hamar vissza került, mint maku verda. Úgy hirdették, hogy Ralf Schummié volt:-)
Ricsi meg azt ajánlotta, nyomjam el az E46M3 racsnit, és abból vegyek még egy E34M5öt, és kész lenne a paletta :D

ha egyszer elkészül az övé, akkor azt megveheted :wink: teljesen hibátlan.

amúgy jól eltitkoltad ezt az E60-at. képet lehetne?

2007.12.19. 14:07

efer írta:
luc72 írta:
Diabolica írta:

Azért óvatosan!

Ricsi tudta. És szerintem Diabolica is.

2007.12.19. 14:30

luc72 írta:
efer írta:
luc72 írta:
Diabolica írta:

Azért óvatosan!

Ricsi tudta. És szerintem Diabolica is.

nyilván nem tartozol elszámolni :D
de a huncut ricsi sem említette (voltam nála mostanában párszor - sajnos kellett...). pedig szerintem hír értékű :lol:

2007.12.19. 16:06

Nemis kicsi hírértékű egy e60 M5, höhöö :)

2007.12.19. 16:34

Mikor megyünk vele egy kört???!!!!! LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drive :sör: :lol: :lol: :lol:

2007.12.19. 16:36

Hínye az igen jó kocsi! Szívesön széthajtanák egy ojat! :lol:

2007.12.19. 16:42

sxoe írta:Mikor megyünk vele egy kört???!!!!! LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drive :sör: :lol: :lol: :lol:

na, gondolom ezért nem volt publikus :lol: :lol: :lol:

2007.12.19. 16:55

efer írta:
sxoe írta:Mikor megyünk vele egy kört???!!!!! LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drive :sör: :lol: :lol: :lol:

na, gondolom ezért nem volt publikus :lol: :lol: :lol:

Kösssszzzzz..... :twisted: :twisted: :twisted:

2007.12.19. 17:16

Természetesen, a szokásos Börzsönyi talira elguríthatom. :D

2007.12.19. 21:41

luc72 írta:Természetesen, a szokásos Börzsönyi talira elguríthatom. :D

azt a "ha"-t ki is veheted nyugodtan :lol: :lol: :lol:
kötelező! ha kell szerzünk sofört a 28-ra, hogy ne érezd kívülállónak magad :lol:
(tényleg: megvan még?)

2007.12.19. 21:45

efer írta:
luc72 írta:Természetesen, a szokásos Börzsönyi talira elguríthatom. :D

azt a "ha"-t ki is veheted nyugodtan :lol: :lol: :lol:
kötelező! ha kell szerzünk sofört a 28-ra, hogy ne érezd kívülállónak magad :lol:
(tényleg: megvan még?)

tegnap láttam 8O
Hozzászólás küldése

VigLink badge