Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.10.23. 22:10

ptom írta:
apa írta:
lepke írta:Helo
Nekem még útsó is van a kocsiban télen
mondjuk nem tudom minek de jó HA van
Vontató kötél mennyi klubtagnak van a csomagtartóban :?: :?: :?: NEM kell írni hogy nem robban le a kocsija nem is azért kell
Valahova beragad az ember lehessen mivel kirángatni

Csak azért, hogy legyen jó a hangulat!
Legyen annak vontatókötele,aki engem ki akar húzni. :lol: :hehe

Nekem télen-nyáron van vontatókötelem csak sajna semmire nem megyek vele mert nincs vonószemem.Ha valakinek van felesleges megveszem de ez már egy másik topic. :(

Jó az arra is,hogy téged húzzanak vele. :lol:
Milyen autód van,hogy még vonószem sincs rajta?
Lehet,hogy van, csak még nem vetted észre. :lol:
A BMW-ken a lökösben van hátul egy kis ablak,azt kell kivenni,oda lehet becsavarni,a csomagtartó fedélben kialakított szerszám tartóban lévő vonószemet. :lol:

2010.10.23. 23:07

apa írta:
ptom írta:
apa írta:
Nekem még útsó is van a kocsiban télen
mondjuk nem tudom minek de jó HA van
Vontató kötél mennyi klubtagnak van a csomagtartóban :?: :?: :?: NEM kell írni hogy nem robban le a kocsija nem is azért kell
Valahova beragad az ember lehessen mivel kirángatni

Csak azért, hogy legyen jó a hangulat!
Legyen annak vontatókötele,aki engem ki akar húzni. :lol: :hehe

Nekem télen-nyáron van vontatókötelem csak sajna semmire nem megyek vele mert nincs vonószemem.Ha valakinek van felesleges megveszem de ez már egy másik topic. :(

Jó az arra is,hogy téged húzzanak vele. :lol:
Milyen autód van,hogy még vonószem sincs rajta?
Lehet,hogy van, csak még nem vetted észre. :lol:
A BMW-ken a lökösben van hátul egy kis ablak,azt kell kivenni,oda lehet becsavarni,a csomagtartó fedélben kialakított szerszám tartóban lévő vonószemet. :lol:

Valószínűleg a csomagtartóból hiányzik a vonószem. Nekem sm volt meg, vettem egyet. Nekem kötél, bikakábel és tűzoltó készülék mindig van bent.

2010.10.23. 23:11

baupexim1 írta:
Eljött ennek a topiknak is az ideje
Fagyálló hűtőfolyadék, fagyálló ablakmosó folyadék, téligumi,hólapát,HP,bor
mindig legyen a csomagtartóban olyan ruhanemű amit csak tavasszal veszünk ki a kocsiból

Hp: hülye picsa?:)

Az is jól jöhet, csak öltöztesd fel jó melegen! :lol:

2010.10.23. 23:25

simi64 írta:
baupexim1 írta:
mindig legyen a csomagtartóban olyan ruhanemű amit csak tavasszal veszünk ki a kocsiból

Hp: hülye picsa?:)

Az is jól jöhet, csak öltöztesd fel jó melegen! :lol:

Minek,ha használni akarja úgyis kibontja. :lol: :hehe

2010.10.23. 23:35

Helo
Maradjunk a topik fontosságánál MERT nyakunkon a TÉL

2010.10.24. 07:52

lepke írta:
apa írta:
szekeres írta:
apa írta:
szekeres írta:
apa írta:
lepke írta:
szekeres írta:

azért a kartonpapír,vagy a hólánc se legyen a garázsban. vagy próbáljunk meg egy kukoricafőld mellett elakadni, hogy a csumát :D a kerék alá lehessen tenni :D

helo
Na igen a HÓLÁNC se maradjon ki a felsorolásból

Nagyon sok hasznos dolog elhangzott,az előző hozzászólásokban,de a legfontosabb
minden esetben a JÓZAN ÉSZ és ami még fontos amit a közlekedési szabályok alkotói nagyon frappánsan megfogalmaztak,MINDIG AZ ÚT ÉS LÁTÁSI VISZONYOKNAK MEGFELELŐEN kell közlekedni.Ehhez képest a hólapát semmit sem ér. :lol:

kicsit feszült vagy ma apa :)

Miből gondolod?Még a kisfiad is mosolyog?
Ha óvatos vagy,nem esel bele az árokba és nem kell a hólapát. :lol:
Nem egyértelmű?
Tudod,hogy megy a vaddisznó az erdőbe?Ő túl éli bárhogy is megy.
A baj az,hogy nagyon sok autós is így közlekedik.Sokan nem élik túl.SAJNOS!
Ezért írtam,hogy JÓZAN ÉSZ.Ez mindenre vonatkozik az életben,nemcsak a közlekedésben.

egyet értek.. :) csak a napi hozzászólásoknak,ha visszanézed, van egy alaphangulata. nemfeltétlenül ennek, hanem úgy általában :)

Na jó, akkor vigyetek magatokkal minden eshetőségre számítva,ami itt elhangzott
és még pizzát,ropit,sós mogyorót,ásványvizet,meg ahogy a seregbe mondani szokták,HÁROMNAPI HIDEG ÉLELMET meg TÚLÉLŐ FELSZERELÉST,még akkor is ha csak tankolni mentek. :wink: Ugye Laci most már javul a hangulat :lol:

Helo apa
Például nekem még tűzoltó készülék is van a csomiba

nekem még mélyláda is :wink: :D

2010.10.24. 16:10

MChris írta:
lepke írta:
apa írta:
szekeres írta:
apa írta:
szekeres írta:
apa írta:
lepke írta:
szekeres írta:

azért a kartonpapír,vagy a hólánc se legyen a garázsban. vagy próbáljunk meg egy kukoricafőld mellett elakadni, hogy a csumát :D a kerék alá lehessen tenni :D

helo
Na igen a HÓLÁNC se maradjon ki a felsorolásból

Nagyon sok hasznos dolog elhangzott,az előző hozzászólásokban,de a legfontosabb
minden esetben a JÓZAN ÉSZ és ami még fontos amit a közlekedési szabályok alkotói nagyon frappánsan megfogalmaztak,MINDIG AZ ÚT ÉS LÁTÁSI VISZONYOKNAK MEGFELELŐEN kell közlekedni.Ehhez képest a hólapát semmit sem ér. :lol:

kicsit feszült vagy ma apa :)

Miből gondolod?Még a kisfiad is mosolyog?
Ha óvatos vagy,nem esel bele az árokba és nem kell a hólapát. :lol:
Nem egyértelmű?
Tudod,hogy megy a vaddisznó az erdőbe?Ő túl éli bárhogy is megy.
A baj az,hogy nagyon sok autós is így közlekedik.Sokan nem élik túl.SAJNOS!
Ezért írtam,hogy JÓZAN ÉSZ.Ez mindenre vonatkozik az életben,nemcsak a közlekedésben.

egyet értek.. :) csak a napi hozzászólásoknak,ha visszanézed, van egy alaphangulata. nemfeltétlenül ennek, hanem úgy általában :)

Na jó, akkor vigyetek magatokkal minden eshetőségre számítva,ami itt elhangzott
és még pizzát,ropit,sós mogyorót,ásványvizet,meg ahogy a seregbe mondani szokták,HÁROMNAPI HIDEG ÉLELMET meg TÚLÉLŐ FELSZERELÉST,még akkor is ha csak tankolni mentek. :wink: Ugye Laci most már javul a hangulat :lol:

Helo apa
Például nekem még tűzoltó készülék is van a csomiba

nekem még mélyláda is :wink: :D

fél kiló szárazkolbász egy karéj kenyér :) hajma!

viccet félretéve lényeges a rákészülés!

Gázolajszűrő!

2010.10.24. 18:15

Eddig direkt nem írtam erről,kíváncsi voltam mikor írja valaki a Dieselesek közül.
A legfontosabb,az autó üzemeltetésénél,a gázolaj tartály víztelenítése,és a szűrők vezetékek tisztítása,illetve cseréje.
Vagy talán mindenki megcsinálta,megcsináltatta,ezért nem esett erről szó. :o
Üdv,minden klubtársnak.

Re: Gázolajszűrő!

2010.10.24. 18:18

apa írta:Eddig direkt nem írtam erről,kíváncsi voltam mikor írja valaki a Dieselesek közül.
A legfontosabb,az autó üzemeltetésénél,a gázolaj tartály víztelenítése,és a szűrők vezetékek tisztítása,illetve cseréje.
Üdv,minden klubtársnak.

3 éve van meg a vas de én még sose csináltam ilyeneket.

2010.10.24. 19:37

ptom írta:
apa írta:Eddig direkt nem írtam erről,kíváncsi voltam mikor írja valaki a Dieselesek közül.
Üdv,minden klubtársnak.

Nekem is volt már néhány dízel autóm de még én se, pedig volt időszak amikor kannáztam is.

2010.10.24. 19:52

Sziasztok!
Én arról érdeklődnék, hogy ki tudja hogy milyen típusú fagyállót kell venni az autóba? És hogy hány liter kell bele, le akarom cserélni, mert elméletileg 4 évente cserélni kellene.
Előre is köszi!
bmw 520i 1997.

2010.10.24. 19:54

barbrady írta:
ptom írta:
Üdv,minden klubtársnak.

Nekem is volt már néhány dízel autóm de még én se, pedig volt időszak amikor kannáztam is.

Meglepő és csodálatos,minusz 15-20 C fokban is pöcc-röff a motor és nincs teljesítmény csökkenés,pedig az üzemanyag szolgáltatók,csak minusz 10 alatt teszik az üzemanyagba a dermedésgátló adalékot.Nem lenne jó,ha öltönyben felöltözve,Szilveszter napján kellene ilyen dolgokkal foglalkozni.Az évek során volt már sok rossz tapasztalatom,de engem nem érhet meglepetés,mert időben megcsinálom,hogy ne legyen gond az indulás és autózás.

2010.10.24. 19:57

apa írta:
barbrady írta:
ptom írta:
Üdv,minden klubtársnak.

Meglepő és csodálatos,minusz 15-20 C fokban is pöcc-röff a motor és nincs teljesítmény csökkenés,pedig az üzemanyag szolgáltatók,csak minusz 10 alatt teszik az üzemanyagba a dermedésgátló adalékot.Nem lenne jó,ha öltönyben felöltözve,Szilveszter napján kellene ilyen dolgokkal foglalkozni.Az évek során volt már sok rossz tapasztalatom,de engem nem érhet meglepetés,mert időben megcsinálom,hogy ne legyen gond az indulás és autózás.

emiatt érdemes a gázolaj ill üzemanyagszűrőt ilyenkor cserélni!

2010.10.24. 19:59

zapiarpi írta:Sziasztok!
Én arról érdeklődnék, hogy ki tudja hogy milyen típusú fagyállót kell venni az autóba? És hogy hány liter kell bele, le akarom cserélni, mert elméletileg 4 évente cserélni kellene.
Előre is köszi!
bmw 520i 1997.

nem tudom pontosan mennyi, de a WInn's piros! az tuti szerintem. Bár itt tudnak gyárit is...

2010.10.24. 20:11

Előre is köszi!
bmw 520i 1997.

Itt be ütöd a vin kódodat és mindent meg tudsz olaj,viz,váltó,stb.

2010.10.26. 16:56

Előre is köszi!
bmw 520i 1997.

2X5L 50-50 arányban könyvben benne van mennyire kell keverni leírom akkor kinevetnek páran összesen 8L a hűtőfolyadék mennyisége

2010.10.26. 17:03

MChris írta:
Előre is köszi!
bmw 520i 1997.

2X5L 50-50 arányban könyvben benne van mennyire kell keverni leírom akkor kinevetnek páran összesen 8L a hűtőfolyadék mennyisége

Nyugodtan írd le Chris,milyen erősségűre kell keverni,ahhoz,hogy ne is fagyon meg,de a
motor alkatrészeket sem károsítsa.Nem fog kinevetni senki.Egyébként ez szabadon választott,aki az Északi sarkon autózik nyilván erősebbet kell,hogy keverjen. :lol:

2010.10.26. 22:34

apa írta:
MChris írta:
Előre is köszi!
bmw 520i 1997.

Nyugodtan írd le Chris,milyen erősségűre kell keverni,ahhoz,hogy ne is fagyon meg,de a
motor alkatrészeket sem károsítsa.Nem fog kinevetni senki.Egyébként ez szabadon választott,aki az Északi sarkon autózik nyilván erősebbet kell,hogy keverjen. :lol:

Helo
Csak a Tescós fagyállóval kell vigyázni

2010.10.26. 22:45

lepke írta:
apa írta:
MChris írta:
Előre is köszi!
bmw 520i 1997.

Helo
Csak a Tescós fagyállóval kell vigyázni

Helló!
Akkor ez olyan mint a Tesco gazdaságos Jackson.
Aki állandóan x-el get az újjaival?

2010.10.26. 23:05

apa írta:
barbrady írta:
ptom írta:
Üdv,minden klubtársnak.

Tavaly, szintén tél előtt volt utoljára cserélve (gyári), idén sem marad el, pedig csak kúton tankolok. Még az izzítókat kell megnézetnem, mert az INPA mintha felírta volna vagy a relét, vagy a gyertyát.
Téli kerekek fent, szélvédőmosó is felkészítve, bár addig még simán kifogy...
A kiegészítő fűtés tesztelve, működik, csak át kellene programozni állófűtésre, de valami mindig közbeszól. :?
Hozzászólás küldése

VigLink badge