![]() |
2012.01.29. 18:48
204d1 írta:bmw520ds írta:Van itt a garázsban egy felújított, szívesen odaadnám egy meleg kézfogásért is,
Inkább sose legyen generátorom, ha egy meleg kézfogás az ára.
2012.01.29. 18:50
barbrady írta:
Meleg is, fekete is![]()
2012.01.29. 18:55
2012.01.29. 18:59
204d1 írta:bmw520ds írta:Van itt a garázsban egy felújított, szívesen odaadnám egy meleg kézfogásért is,
2012.01.29. 19:01
barbrady írta:204d1 írta:bmw520ds írta:Van itt a garázsban egy felújított, szívesen odaadnám egy meleg kézfogásért is,
Meleg is, fekete is![]()
2012.02.03. 17:35
2012.02.03. 18:22
OPTIKUS írta:Sziasztok!
Csak érdeklődés szinten...miért van vízhűtéses generátor az autómban?
Van valami extra amiért ezt a megoldást választotta a gyártó?
OPTIKUS
2012.02.03. 22:00
2literes.apenta írta:OPTIKUS írta:Sziasztok!
OPTIKUS
Mert több mint 140A-t tud és vízzel jobb a hűtés hatásfoka mint levegővel.
2012.02.04. 10:46
2012.02.06. 14:21
2literes.apenta írta:OPTIKUS írta:Sziasztok!
OPTIKUS
Mert több mint 140A-t tud és vízzel jobb a hűtés hatásfoka mint levegővel.
2012.02.07. 18:32
2012.03.10. 16:46
2012.03.10. 19:58
Richmond írta:Sziasztok!
Tudna valaki mondani nekem autóvillamosságist a X. kerületben és környékén? Minden bizonnyal generátor problémám van, mert 2-3 napja világít a töltésjelzőm, s már 2 full feltöltött akksit sikerült lemerítenem, s nem tudom az aktuálissal meddig jutok el.
Multiméterem nincs, így nem tudom, h hol a hiba pontosan.
Köszi a segítséget!
2012.03.10. 22:33
barbrady írta:Richmond írta:Sziasztok!
Tudna valaki mondani nekem autóvillamosságist a X. kerületben és környékén? Minden bizonnyal generátor problémám van, mert 2-3 napja világít a töltésjelzőm, s már 2 full feltöltött akksit sikerült lemerítenem, s nem tudom az aktuálissal meddig jutok el.
Multiméterem nincs, így nem tudom, h hol a hiba pontosan.
Köszi a segítséget!
Nézd meg a titkos menüben:
Board titkos menü
Nagy board titkos menü
2012.03.10. 22:36
Richmond írta:
Megnéztem, de sajnos a kijelzőm nem éppen a legjobb állapotú, így nem tudtam kivenni, hogy milyen számok vannak a kijelzőn. Valahogy nem lehet ezt a menüt megtekinteni a navis kijelzőn?
2012.03.11. 18:49
muhaati írta:Richmond írta:
Megnéztem, de sajnos a kijelzőm nem éppen a legjobb állapotú, így nem tudtam kivenni, hogy milyen számok vannak a kijelzőn. Valahogy nem lehet ezt a menüt megtekinteni a navis kijelzőn?
Oda nem írja ki. Ha világít a töltésjelződ akkor bizonyosan nincs is töltés, felesleges túlkomplikálni. Hétfőn segítek, ha a XVIII. nincs messze.
2012.03.11. 19:51
Richmond írta:muhaati írta:Richmond írta:
Oda nem írja ki. Ha világít a töltésjelződ akkor bizonyosan nincs is töltés, felesleges túlkomplikálni. Hétfőn segítek, ha a XVIII. nincs messze.
Okay! Azt megköszönném! Holnap csörgök, ha még nem késő.
2012.03.11. 20:34
Richmond írta:
Végül sikerült megnéznem a töltést, s elkeserítő az eredmény 11,93 V. Miután nem fértem hozzá a generátorhoz, így az akkumulátornál néztem meg. Ebből lehet következtetnem, hogy tényleg a generátor?
muhaati írta:
Ha világít a töltésjelződ akkor bizonyosan nincs is töltés, felesleges túlkomplikálni.
2012.03.12. 07:46
Imco írta:Richmond írta:
Végül sikerült megnéznem a töltést, s elkeserítő az eredmény 11,93 V. Miután nem fértem hozzá a generátorhoz, így az akkumulátornál néztem meg. Ebből lehet következtetnem, hogy tényleg a generátor?
Teljesen egyértelmű volt a válasz!muhaati írta:
Ha világít a töltésjelződ akkor bizonyosan nincs is töltés, felesleges túlkomplikálni.
A lényeg nem is a lámpa, hanem, hogy nem kell túl komplikálni!
2012.03.12. 16:34
Padre540 írta:Imco írta:Richmond írta:
Teljesen egyértelmű volt a válasz!muhaati írta:
A lényeg nem is a lámpa, hanem, hogy nem kell túl komplikálni!
Szombat este leállítottam az autót és tegnap délután 5 körül MÁR MEGINT nem indult.Pedig a héten 4-szer voltam Vecsésen,az M0-n mentem úgyhogy elvileg teljesen fel volt töltve az akksi.Ami 2 hónapos kb.Nem maradt rajta semmilyen fogyasztó,már a múltkori térképolvasó dologban sem vagyok biztos,hogy az volt a ludas.Ma megmérem hogy valami szívja-e,de úgy tűnik hogy ha gondol egyet valami akkor jön elő ez a probléma.