Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: videók, képek:)

2015.03.17. 11:39

Zo78 írta:
Bummer írta:Udvozlet Szerencsrol...e46 M3 a kanyarban sincs ezutan a 20d utan...meseljenek a kepek...

Ugy szaladtam vissza a teloert...ha Zo-val nem pofazunk ennyit meg statikus kepek lettek volna...de ugye a pillanat heve...

Eskuszom megbotlottam a latvanyban...WTFH...pofara is estem...ez olyan egy fos volt...h a szerencsi csokiboltban meg a mezes tabla is megsavanyodott szegyeneben...

Ellenben a zold bekanak volt respektje...a feketek sasoltak sasoltak...aztan respekt intes...de dzsukar a verda tezsvirem...weehehhheee

Pofázunk.. :facepalm: :)
Ezen legalább a tunying elemek azonos színűek. Hatvanban szaladgál egy E36, arra az összes létező légterelőt felragasztották, de mindegyik más árnyalatban pompázik.

Igen...mert ritka, h 1 ora alatt vegzunk

Az is szep lehet...bleehhh...

Bar a fekete auton a matt szurke kiegeszitok is csodalatosak...csak arrol nincs kepem...ahhh....

2015.03.17. 12:00

Padre540 írta:Kép

Szerintem is.
Lehet, hogy öregszem, de egyre inkább a gyári állapotú autók tetszenek.
Amit vettem 30d-t, facelift előtti 2000.01.gyártású, és 2000.05.havi forgalomba helyezésű.
Gyári M-Paket.
Először azt gondoltam, hogy majd veszek rá facelift lámpákat, de addig - addig nézegettem, hogy marad minden lámpa rajta gyári, és nem teszek rá nagyvesét sem, mert ez így néz ki jól, ahogy van.
Van neki egy olyan hangulata, amit elrontana az angel eye.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: 2 Jerry, SvidronyA
Értékelés: 9.52%

2015.03.17. 12:26

kovessyroli írta:

Szerintem is.
Amit vettem 30d-t, facelift előtti 2000.01.gyártású, és 2000.05.havi forgalomba helyezésű.
Gyári M-Paket.
Először azt gondoltam, hogy majd veszek rá facelift lámpákat, de addig - addig nézegettem, hogy marad minden lámpa rajta gyári, és nem teszek rá nagyvesét sem, mert ez így néz ki jól, ahogy van.

Nekem megvan a szett...ezen meditalok en is...de a gyari angyalszemes lampak nafyon szepek.. majd kiderul...bar ha jon a teso....egy ilyen egy olyan

2015.03.17. 12:28

A csoro telepules orvosi rendelojenek parkoloja...

Kép

Kép

2015.03.17. 12:28

kovessyroli írta:

Szerintem is.
Gyári M-Paket.

Nekem is minden gyári a '98-as Touringon, még a pixelhiba-mentes Reverse RDS is valószínű, hogy bennemarad; a navi megy majd telefonról a kihangosítást és a zenét pedig valószínúleg megoldom egy számkijelzős Bluetooth FM transmitterrel; na de ez már egy másik topic... :facepalm:

Szóval, ahogy öregszik az ember, a konzervativizmus és a hagyománytisztelet exponenciális növekedésnek indul. A 23 éves, egyetemista fiam cseszeget az optikai tuninggal, holott 20 éve még engem is foglalkoztatott a dolog, most pedig már azt mondom neki, hogy majd a sajátját cicomázhatja kedve szerint...

2015.03.17. 19:36

Bummer írta:A csoro telepules orvosi rendelojenek parkoloja

Rácáfolsz itt a bunkóbéjemvés imázsra, szégyelld magad... Üres a rokiparkoló. Legalább te beállhattál volna. :lol:

2015.03.17. 19:55

kzolee írta:
Bummer írta:A csoro telepules orvosi rendelojenek parkoloja

Rácáfolsz itt a bunkóbéjemvés imázsra, szégyelld magad... Üres a rokiparkoló. Legalább te beállhattál volna.

Gondolkoztam...egy kep erejeig...de azert hv megkaptam....mindenhol a vonalat has ala veszem....a sok bunko ajtoravago miatt...ugatott a papi mert 2 sorral tavolabb volt helye de ugyan igy allt be...pffg

2015.03.23. 09:37

Pénteken voltam Hannoverben, a CeBiten.
Annak ellenére, hogy ez leginkább egy informatikai kiállítás, hőn szeretett márkánk is képviseltette magát.
Kicsit fáj, hogy Merci kamionnal hozták a BMW motorokat. Egyetlen elfogadható magyarázat talán az, hogy a bajorok még nem gyártanak nyerges vontatókat.
Kép

BMW motorok.
Kép

És egy i8 a Brother standján. Elég nagy öngólnak bizonyult, mert bár tömeg volt, de senki nem a nyomtatókat nézte. :)
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, Gallaca
Értékelés: 9.52%

2015.03.24. 11:02

A leszorítóerő igény végtelen.... :facepalm:

Kép

2015.03.26. 21:35

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6UpmhbPaOHY[/youtube]

Így is, mert nem jelenik meg! KATT!

2015.03.27. 07:02

Imco írta:

Így is, mert nem jelenik meg! KATT!

Nem kell az "s" a linkbe, akkor jó.

2015.03.27. 07:35

kzolee írta:
Nem kell az "s" a linkbe, akkor jó.

:franko: Köszi! Megint tanultam valamit!

Itt egy I8 cikk cserébe! Katt! :wink: :D

2015.04.14. 19:00

Hungaroring autós nyílt nap. Rengeteg komoly autó jelent meg, csak lestünk milyen verdákat hoztak ki az első igazi nyárias hétvégén. Szerencsére az időjárás is kegyes volt. Mindenki nagyon jól érezte magát, jó volt klubbos kollégákkal is összefutni, sok szép autót láttunk. E39Klubbosok a boxutcába is kimehettek! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 9 admin, Afterdark, Bummer, cseptomi1211, F_E_K_, Gallaca, Jerry, odus, zoomon
Értékelés: 42.86%

2015.04.23. 12:15

Mai jó cselekedet. :D

Kép

2015.04.23. 15:04

Imco írta:Mai jó cselekedet. :D

Kép

:taps:
Az ott a Laci keze? :mrgreen:

2015.04.23. 17:21

Zo78 írta:
Imco írta:Mai jó cselekedet. :D

Kép

:taps:
Az ott a Laci keze? :mrgreen:

A Jani-é. Majd megismered. A Laci írt. :D

2015.04.27. 13:13

Így kell profin alufelnit hirdetni! :D :D :D

http://olx.hu/hirdetes/lowenhart-7-5x18 ... a013a2a78b

2015.04.28. 12:51

Gyengébb idegzetű dízel E39 tulajok inkább forduljanak el. Vagy takarják le a monitort. :D

Ma vezettem egy 20d-t. A kopottas belsőt leszámítva tök rendben volt. 5 hónapja jött dojcslandból. 2005-ös évjárat.

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: 4 jlaci74, morv, Padre540, SvidronyA
Értékelés: 19.05%

2015.04.28. 12:57

kzolee írta:Gyengébb idegzetű dízel E39 tulajok inkább forduljanak el. Vagy takarják le a monitort. :D

Ma vezettem egy 20d-t. A kopottas belsőt leszámítva tök rendben volt. 5 hónapja jött dojcslandból. 2005-ös évjárat.

Kép

No, kérem, tisztelt autót kereső Kollégák! A műszercsoport kijelzőn látható futásteljesítmény egy átlagosan használt német dízelé. 50 000km/év, tisztelt Klubtársak! Jól megfontolt gazdasági érdekből kifolyólag!

2015.04.28. 14:44

SvidronyA írta:
kzolee írta:Gyengébb idegzetű dízel E39 tulajok inkább forduljanak el. Vagy takarják le a monitort. :D

No, kérem, tisztelt autót kereső Kollégák! A műszercsoport kijelzőn látható futásteljesítmény egy átlagosan használt német dízelé. 50 000km/év, tisztelt Klubtársak! Jól megfontolt gazdasági érdekből kifolyólag!

Akkor én 2005-ben reális futással vettem 144000km-el a 2002-es autót. :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge