Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: videók, képek:)

2015.03.03. 20:32

Én nem azt mondtam, hogy nem lehet túlkormányozottá tenni egy gázfroccsel, hanem azt, hogy adott íven haladva a centrifugális erő az én esetemben hamarabb indította az autó orrát kifelé, mint a farát. Ha az íven gázt adtam, egyből tolta a farát. :roker:

2015.03.03. 20:45

Afterdark írta:Én nem azt mondtam, hogy nem lehet túlkormányozottá tenni egy gázfroccsel, hanem azt, hogy adott íven haladva a centrifugális erő az én esetemben hamarabb indította az autó orrát kifelé, mint a farát. Ha az íven gázt adtam, egyből tolta a farát. :roker:

jaja, én is ezt mondom! :franko:

2015.03.03. 20:49

Afterdark írta:Én nem azt mondtam, hogy nem lehet túlkormányozottá tenni egy gázfroccsel, hanem azt, hogy adott íven haladva a centrifugális erő az én esetemben hamarabb indította az autó orrát kifelé, mint a farát.

Nézesd meg a segédirányítókar szilentet. :szerintem

2015.03.03. 20:55

kzolee írta:
Afterdark írta:Én nem azt mondtam, hogy nem lehet túlkormányozottá tenni egy gázfroccsel, hanem azt, hogy adott íven haladva a centrifugális erő az én esetemben hamarabb indította az autó orrát kifelé, mint a farát.

Nézesd meg a segédirányítókar szilentet. :szerintem

A futómű projekt jövő hónapban következik. :franko:

2015.03.03. 21:48

Ízlésnek indult, de pofon lett belőle...

Kép

2015.03.04. 10:21

Zo78 írta:Ízlésnek indult, de pofon lett belőle...

Ízlésnek indult, de ficam lett belőle. :mrgreen:

2015.03.08. 19:00

Kép

2015.03.11. 20:21

Szomszéd cégnél tesztelték a teljesítmény mérő padot, felkéretőztem rá.
Nem a mérhetetlen lóerőim miatt teszem fel a videót, hanem mert érdekesnek találtam.
Talán az eredmény sem lett rossz,így 340 ezer km..nél. Az előttem mért 2.2 dti omegánál azért több lett a lóerő is, és a nyomaték is! :franko:

papír is van az eredményről:
Kép

2015.03.11. 23:06

Engem erdekelne, de nekem nem jon be csak az a franya kep?

2015.03.11. 23:39

szarvasdavid írta:Engem erdekelne, de nekem nem jon be csak az a franya kep?

Nekem a kep se, de megneztem. Kattints az idezesre, a szovegbol masold ki az URL-t es nyisd meg bongeszoben, a megkezdett idezest/hsz-t meg torold.

2015.03.12. 09:49

morv írta:
szarvasdavid írta:Engem erdekelne, de nekem nem jon be csak az a franya kep?

Nekem a kep se, de megneztem. Kattints az idezesre, a szovegbol masold ki az URL-t es nyisd meg bongeszoben, a megkezdett idezest/hsz-t meg torold.

ha rákattintasz elméletileg be kell jönnie a képnek és a videónak új ablakban. Nála működik, de ha továbbra sem látjátok, akkor újra felteszem.

2015.03.12. 10:24

Kicsit besegítettem a linkek rendbe rakásába.
:franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: 2 bendegúz, szarvasdavid
Értékelés: 9.52%

2015.03.16. 21:02

Hali
Ezt hétvégén lőttem a Fővárosba, kipufogó vége a lényeg

Kép

2015.03.16. 23:21

lepke írta:Hali
Ezt hétvégén lőttem a Fővárosba, kipufogó vége a lényeg

Kép

:hehe
Ez ennek a tesója lehet, vagy egy szakkörbe járnak. :mrgreen: Kép

2015.03.16. 23:49

Fourmi írta:GoodYear xxxx 4 racingos kör után :D

Kép
Kép

...erre mondják, hogy határeset?

2015.03.17. 00:42

Zo78 írta:Ízlésnek indult, de pofon lett belőle...

Kép

Azz...de ez csukott tenyerrel...

2015.03.17. 00:46

Udvozlet Szerencsrol...e46 M3 a kanyarban sincs ezutan a 20d utan...meseljenek a kepek...

Ugy szaladtam vissza a teloert...ha Zo-val nem pofazunk ennyit meg statikus kepek lettek volna...de ugye a pillanat heve...

Eskuszom megbotlottam a latvanyban...WTFH...pofara is estem...ez olyan egy fos volt...h a szerencsi csokiboltban meg a mezes tabla is megsavanyodott szegyeneben...

Kép

Kép

Kép

Ellenben a zold bekanak volt respektje...a feketek sasoltak sasoltak...aztan respekt intes...de dzsukar a verda tezsvirem...weehehhheee

2015.03.17. 08:55

Bummer írta:Udvozlet Szerencsrol...e46 M3 a kanyarban sincs ezutan a 20d utan...meseljenek a kepek...

Ugy szaladtam vissza a teloert...ha Zo-val nem pofazunk ennyit meg statikus kepek lettek volna...de ugye a pillanat heve...

Eskuszom megbotlottam a latvanyban...WTFH...pofara is estem...ez olyan egy fos volt...h a szerencsi csokiboltban meg a mezes tabla is megsavanyodott szegyeneben...

Kép

Kép

Kép

Ellenben a zold bekanak volt respektje...a feketek sasoltak sasoltak...aztan respekt intes...de dzsukar a verda tezsvirem...weehehhheee

Pofázunk.. :facepalm: :)
Ezen legalább a tunying elemek azonos színűek. Hatvanban szaladgál egy E36, arra az összes létező légterelőt felragasztották, de mindegyik más árnyalatban pompázik.

2015.03.17. 09:12

Zo78 írta:
Bummer írta:Udvozlet Szerencsrol...e46 M3 a kanyarban sincs ezutan a 20d utan...meseljenek a kepek...

Kép

Kép

Kép

Pofázunk.. :facepalm: :)
Ezen legalább a tunying elemek azonos színűek. Hatvanban szaladgál egy E36, arra az összes létező légterelőt felragasztották, de mindegyik más árnyalatban pompázik.

"Ízléseken vitatkozni nem lehet, csak nevetni rajtuk..." (Seneca) :hehe

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2015.03.17. 10:07

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: 2 jlaci74, supreme
Értékelés: 9.52%
Hozzászólás küldése

VigLink badge