![]() |
2008.08.24. 07:59
MChris írta:muhaati írta:Régebben volt róla szó, hogy ha digitális lesz a "földi" tv adás, akkor a menet közbeni tv.zés is jó minőségű lesz.
Most már van ilyen adás, mit kell csinálni, hogy jól működjön a dolog?![]()
Bocs ha hülyeséget kérdeztem, de baromira nem értek hozzá.
Szia Attlia!
Létezik a BMW-nek (E39-hez) gyári digitális tv-adás vételére alkalmas "vevője",de én csak választható extraként láttam papíron.
2008.08.24. 08:02
admin írta:Ahoz digitális tv modul kell vagy hibrid De a digitálist elég huzós áron mérik az ebay-en 5-600Eurómuhaati írta:Régebben volt róla szó, hogy ha digitális lesz a "földi" tv adás, akkor a menet közbeni tv.zés is jó minőségű lesz.
2008.08.24. 12:57
2008.08.24. 19:10
Qwerti írta:Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy E39-en a tv antenna hová van kivezetve? Olyan infót halottam, hogy a c oszlopnál van talán az antenna modul, de nem volt benne biztos a forma.
Köszi az infót!
Üdv.: István
2008.08.24. 19:11
muhaati írta:admin írta:Ahoz digitális tv modul kell vagy hibrid De a digitálist elég huzós áron mérik az ebay-en 5-600Eurómuhaati írta:Régebben volt róla szó, hogy ha digitális lesz a "földi" tv adás, akkor a menet közbeni tv.zés is jó minőségű lesz.
Akkor egyenlőre marad az itthon TV nézés![]()
Egyébként több adó is jön vele? Melyik adás digi most,amit venni lehetne vele?
2008.08.24. 19:27
admin írta:muhaati írta:admin írta:Ahoz digitális tv modul kell vagy hibrid De a digitálist elég huzós áron mérik az ebay-en 5-600Eurómuhaati írta:Régebben volt róla szó, hogy ha digitális lesz a "földi" tv adás, akkor a menet közbeni tv.zés is jó minőségű lesz.
Erre nem tudom a választ
2008.08.24. 19:45
Labi írta:admin írta:muhaati írta:admin írta:Ahoz digitális tv modul kell vagy hibrid De a digitálist elég huzós áron mérik az ebay-en 5-600Eurómuhaati írta:Régebben volt róla szó, hogy ha digitális lesz a "földi" tv adás, akkor a menet közbeni tv.zés is jó minőségű lesz.
Erre nem tudom a választ
jelenleg a HD adás akkor lesz, ha az Astra műholdra a szolgáltató nagy felbontásban sugározza fel adását. jelenleg az MTV1 az Eurosport, national geographic ami HD minőségű ...ha jól tudom, akkor még a HBO is az de nem vagyok benne biztos.
nekem hétfőn kötik be a digitális cuccot, amihez egy átalakító kell. kíváncsi vok milyen lesz a minőség!
2008.08.24. 20:05
admin írta:Labi írta:admin írta:muhaati írta:admin írta:Ahoz digitális tv modul kell vagy hibrid De a digitálist elég huzós áron mérik az ebay-en 5-600Eurómuhaati írta:Régebben volt róla szó, hogy ha digitális lesz a "földi" tv adás, akkor a menet közbeni tv.zés is jó minőségű lesz.
Erre nem tudom a választ
jelenleg a HD adás akkor lesz, ha az Astra műholdra a szolgáltató nagy felbontásban sugározza fel adását. jelenleg az MTV1 az Eurosport, national geographic ami HD minőségű ...ha jól tudom, akkor még a HBO is az de nem vagyok benne biztos.
nekem hétfőn kötik be a digitális cuccot, amihez egy átalakító kell. kíváncsi vok milyen lesz a minőség!
Autónál igazából a földi sugárzás az érdekesEnnek az Astrához semmi köze
2008.08.24. 20:11
Ok.Labi írta:admin írta:Labi írta:admin írta:muhaati írta:admin írta:Ahoz digitális tv modul kell vagy hibrid De a digitálist elég huzós áron mérik az ebay-en 5-600Eurómuhaati írta:Régebben volt róla szó, hogy ha digitális lesz a "földi" tv adás, akkor a menet közbeni tv.zés is jó minőségű lesz.
Erre nem tudom a választ
Autónál igazából a földi sugárzás az érdekesEnnek az Astrához semmi köze
ne tessék kinevetni Admin bá!...azért írtam ezt, mert HD-t csak műholdról lehet fogni. földiről nem!
2008.08.24. 20:52
Labi írta: ...azért írtam ezt, mert HD-t csak műholdról lehet fogni. földiről nem!
2008.08.24. 21:16
admin írta:Qwerti írta:Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy E39-en a tv antenna hová van kivezetve? Olyan infót halottam, hogy a c oszlopnál van talán az antenna modul, de nem volt benne biztos a forma.
Köszi az infót!
Üdv.: István
Igen ott van mert az üvegen lévő fém szálak az antenna.
2008.08.24. 21:25
muhaati írta:Labi írta: ...azért írtam ezt, mert HD-t csak műholdról lehet fogni. földiről nem!
Két csónakban evezünk! Az "álló helyzeti" minőséggel semmi baj, nem HD minőséget akarok! Hiszen az lcd sem lenne alkalmas rá.
Amikor elindulok, akkor szétesik a kép. A digitális ( nem HD ) "földi" adás ebben segíthetne.
OFF
Az itthonira visszatérve, igen, láss csodátszebb lett a minőség! Viszont a tartalom......... na az ugye...... ( csak tudnám hogy lehetne fullosra barkácsolni a beltéri kártyáját
![]()
![]()
)
ON
2008.08.24. 22:53
2008.08.25. 20:21
ptamas írta:Sziasztok!
Ha mar digitalis, akkor lenne egy kerdesem.
Mi lesz akkor, ha megszunik a foldi, analog radioadas? Nekem 2009-as vagy 2010-es datum remlik itthon.
Tamas
2008.08.25. 23:45
muhaati írta:...Amikor elindulok, akkor szétesik a kép. A digitális ( nem HD ) "földi" adás ebben segíthetne...
2008.08.26. 09:49
Bombolo írta:muhaati írta:...Amikor elindulok, akkor szétesik a kép. A digitális ( nem HD ) "földi" adás ebben segíthetne...
ne hidd. A digi adásban az a rossz, hogy gyenge vétel esetén nem szemcsésedik a kép, hanem kockásodik, a tartalmat nem tudod sejteni sem. A hangnál még rosszabb a helyzet, amíg analóg adásnál általában szemcsés képnél is van hang, a digitálisnál a hang teljesen elmegy, ha nem tökéletes a vétel. Autóban egyelőre nem tudom elképzelni a digi adás előnyeit.
2008.08.27. 16:08
Szia Norbi! Engem nagyon érdekelne!!Csak ugy látom elég régen voltál itt!Norbi525tds írta:Sziasztok!
Érdekel valakit cd alapú Magyarország térkép? Most vettem, teljesen hibátlanul működik...
2008.09.01. 18:59
2008.09.04. 22:34
2008.09.04. 22:42
Labi írta:16:9 kiépítve, MKIII belőve! hajnal kettőkor szépen indulunk, megnézem a legújabb kiadású navi cd mennyire ismeri Isztriát!![]()
egy hét múlva ugyan itt!![]()
sziasztok!