![]() |
2007.12.14. 20:02
2007.12.14. 20:42
Diabolica írta:dízelt meg nem veszek! soha! Szerdán kínált vki egy e65 730D-t az 540-ért, de meg se néztem!
2007.12.14. 20:45
tom írta:Mármint mire gondolsz pontosan,mi a szabályos?
Hogy így hirdeti(Sofort kaufennel),vagy hogy ennyiért?
Amúgy véleményem szerint ugyanúgy működik,mint az itthoni Vatera,bár nagy értékü cuccott,még nem mertem azon keresztül sem vennia kicsik meg rendben megjöttek.Amúgy mindkét rendszerben megpróbálják jogilag védeni az ügyleteket,az E-bay-on meg olyan lehetőség is van,hogy egy harmadik félnek küldöd a lóvét,és csak akkor kaphatja meg az eladó,ha te visszaigazolod,hogy azt kaptad és úgy,ahogy te elképzelted.Sajna ez csak németbe,meg osztrákba működik.De aki normális az úgy is felveszi veled a kapcsolatot,ha írsz neki valami kérdést.És akkor megbeszélheted,hogy elviszed,mondjuk 6200-ért,de még kell ez és ez,és személyesen mennél érte.Akkor kiderül,hogy milyen fair.
2007.12.14. 20:48
ViSoR írta:Diabolica írta:dízelt meg nem veszek! soha! Szerdán kínált vki egy e65 730D-t az 540-ért, de meg se néztem!
Most mér, jó az a dízel! Komfort, nyugalom, presztízs, luxus és elviselhető fogyasztás.
Aki sietni is akar mellé, az persze vehet M5-öt, de max versenypályára, mert egy szutyok, de rendesen megrántott 650ezer forintos 323 4x4 turbo vagy prezza úgy is leveri. A tempót hagyjuk meg az evoknak. Nekem a BMW minősége kell.
2007.12.14. 20:57
A vaterán például mig nem érkezik érvényes licit adig bármikor törölheted az árut.Igy tetem énis mikor másnak adtam el a felniket.Gondolom ez ebay-n is igy van.Ha megegyeztek akkor leveszi az árut és ha mégse viszed el akkor vissza teszi.Ha normális az eladó.Diabolica írta:tom írta:Mármint mire gondolsz pontosan,mi a szabályos?
Hogy így hirdeti(Sofort kaufennel),vagy hogy ennyiért?
Amúgy véleményem szerint ugyanúgy működik,mint az itthoni Vatera,bár nagy értékü cuccott,még nem mertem azon keresztül sem vennia kicsik meg rendben megjöttek.Amúgy mindkét rendszerben megpróbálják jogilag védeni az ügyleteket,az E-bay-on meg olyan lehetőség is van,hogy egy harmadik félnek küldöd a lóvét,és csak akkor kaphatja meg az eladó,ha te visszaigazolod,hogy azt kaptad és úgy,ahogy te elképzelted.Sajna ez csak németbe,meg osztrákba működik.De aki normális az úgy is felveszi veled a kapcsolatot,ha írsz neki valami kérdést.És akkor megbeszélheted,hogy elviszed,mondjuk 6200-ért,de még kell ez és ez,és személyesen mennél érte.Akkor kiderül,hogy milyen fair.
Arra gondolok amit kb le is irtál, hogy megvenném tőle a motort, de kellene még az M-es belső is amit szintán ő árul horror áron meg jópár ketyere a motorhoz, hogy használni is tudjam mert így csak nehezéknek jó. De arra nem nagyon van lehetőség, hogy ezt így csomagban olcsóbban adja nekem az ebay-en keresztül. Pedig nem kizárt, hogy esetleg neki is kedvező lenne az egsészet egyben elnyomni.
És a dilemmám az, hogy illik-e lerohanni az ebay-es eladót egy ilyen megkereséssel mondjuk mailen, vagy ezt amolyan keleties alkudozásnak tekintenék....... merthogy ez az ebay kikerülésének tűnik nekem...........nemtom....
2007.12.14. 21:00
2007.12.14. 21:10
2007.12.14. 21:13
ViSoR írta:Tessék ennek megjött az esze, persze ki lesz az a barom aki ad érte egy 320D-t?![]()
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1660892&command=ugras&screenwidth=1024
Amúgy kövezzetek meg, egyszer mentem az új prezzával és te jó ég... alternatíva lett volna az 530d vásárlásánál, ha nem lenne a haveromnak. 25-50 között kajál városban. Jó ereszti keményen, de 25 alá nem megy. Plusz boxercsoda 2000km/1liter olaj. Lehet, hogy csak 5.3sec a gyári adat, de ahogy előadja, meg a hang... pff egy ratyi elektronika +100 pacikát hoz. És akkor nincs ellenfél. Belül persze egy kalap szar. Gagyi deawoo műanyagok, nulla extra, p*csafüst hely. És minden 11 milláért, szóval a német racionalitás talaja természesen végül alámtévedt. De én nem vagyok szemellenzős BMW-s és azt kell mondjam, egy valamit tud a prezza és azt szemétül jól. Nem véletlen a 3 rally világbajnoki cím. De a minőség, áhh....
2007.12.14. 21:21
2007.12.14. 21:23
tom írta:Én is megkérdeztem a faszikát,hogy ha az E-bay-on megadott e-mail címre írok nem lesz-e szabálytalan,vagy kizárnak-e,mint a Vaterán,és azt mondta,hogy nyugodtan lehet írni.Más kérdés,hogy eltünt az emberke..
Meg ha a jobb oldali négyzetbe van olyan szöveg,hogy küldjön egy e-mailt az eladónak és mellette a kis postaláda,akkor ki sem írja a rendszer a lap aljára a társalgást.Legalábbis ezt mutatják a rövid tapasztalataim.
Amúgy az apróságaiddal majdcsak annyiban lenne a projekt,mintha egy komplett m5-t vennél.
A múltkor láttam egy ZYLINDERKOPFDICHTUNG KAPUT kiírással hírdetett m5-öt 12.000-ért
Sok kilóméterrel.........
2007.12.14. 21:31
2007.12.14. 21:36
tom írta:Hát,a technikai variálást azt már te érted..
De az előbbi az 3M+behozatal.
Persze a képről nem derül ki,milyen az állapota.
http://www.gebrauchtwagen.de/service/detail#
2007.12.14. 21:40
2007.12.14. 21:49
2007.12.14. 22:20
tom írta:Próbálkozom erősen![]()
Nekem megnyitja..
ez meg kicsit beteg![]()
www.mobil.de
ez most zöld vagy fekete?
[url=http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=21456108&tabNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=46&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&lang=de&pageNumber=1]www.mobil.de[/url
]
2007.12.14. 22:29
2007.12.14. 22:39
2007.12.14. 22:42
sem küldtél 2007.12.14. 22:46
tom írta:Ez hogy tetszik?
www.e-bay.de