![]() |
2011.12.06. 11:04
2011.12.06. 11:34
kabega írta:Üdvözletem a klubtársaknak, az volna a tisztelet teljes kérdésem, hogy csak az akkumlátornál jobb oldalt vannak a biztosítékok? Vagy valahol másutt is eldugtak egy párat a német mérnökök a 2000-es évjáratú 530Da Touring típusnál? Ugyanis rápillantanék a biztikre mert abszolút nem megy a szellőző ventilátorom és a párától nem nagyon látok ki az autóból mostanság.Baromira zavaró, arról nem is beszélve, hogy tök ciki. (a régi zsigulimban kánikula volt télen) Esetleg van valaki Budaörs vagy annak vonzáskörzetében aki belépne a Mátrixba, hogy onnan kiolvassuk a hibát? Valamelyik megbízható klubtárs?
Előre is köszönöm...
2011.12.06. 12:47
kabega írta:Üdvözletem a klubtársaknak, az volna a tisztelet teljes kérdésem, hogy csak az akkumlátornál jobb oldalt vannak a biztosítékok? Vagy valahol másutt is eldugtak egy párat a német mérnökök a 2000-es évjáratú 530Da Touring típusnál? Ugyanis rápillantanék a biztikre mert abszolút nem megy a szellőző ventilátorom és a párától nem nagyon látok ki az autóból mostanság.Baromira zavaró, arról nem is beszélve, hogy tök ciki. (a régi zsigulimban kánikula volt télen) Esetleg van valaki Budaörs vagy annak vonzáskörzetében aki belépne a Mátrixba, hogy onnan kiolvassuk a hibát? Valamelyik megbízható klubtárs?
Előre is köszönöm...
2011.12.06. 13:55
2011.12.06. 21:36
barbrady írta:kabega írta:Üdvözletem a klubtársaknak, az volna a tisztelet teljes kérdésem, hogy csak az akkumlátornál jobb oldalt vannak a biztosítékok? Vagy valahol másutt is eldugtak egy párat a német mérnökök a 2000-es évjáratú 530Da Touring típusnál? Ugyanis rápillantanék a biztikre mert abszolút nem megy a szellőző ventilátorom és a párától nem nagyon látok ki az autóból mostanság.Baromira zavaró, arról nem is beszélve, hogy tök ciki. (a régi zsigulimban kánikula volt télen) Esetleg van valaki Budaörs vagy annak vonzáskörzetében aki belépne a Mátrixba, hogy onnan kiolvassuk a hibát? Valamelyik megbízható klubtárs?
Előre is köszönöm...
Ha nem bizti, akkor előtét ellenállás lesz. Lent a kép róla, és a fűtőbox oldalában található.
2011.12.06. 23:00
barbrady írta:kabega írta:Üdvözletem a klubtársaknak, az volna a tisztelet teljes kérdésem, hogy csak az akkumlátornál jobb oldalt vannak a biztosítékok? Vagy valahol másutt is eldugtak egy párat a német mérnökök a 2000-es évjáratú 530Da Touring típusnál? Ugyanis rápillantanék a biztikre mert abszolút nem megy a szellőző ventilátorom és a párától nem nagyon látok ki az autóból mostanság.Baromira zavaró, arról nem is beszélve, hogy tök ciki. (a régi zsigulimban kánikula volt télen) Esetleg van valaki Budaörs vagy annak vonzáskörzetében aki belépne a Mátrixba, hogy onnan kiolvassuk a hibát? Valamelyik megbízható klubtárs?
Előre is köszönöm...
Ha nem bizti, akkor előtét ellenállás lesz. Lent a kép róla, és a fűtőbox oldalában található.
2011.12.24. 12:08
2011.12.24. 12:30
edo84 írta:Üdv mindenkinek! Először is Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek.
Volna egy nagy problémám. Van egy '96-os 523i típusú autónk amiben egyik pillanatról a másikra elment a fűtés. Amikor megtiporjuk neki van meleg,de amikor nem akkor tök hideget fúj. A víz hője teljesen beáll középre, de amikor megtiporjuk leesik a hőfok a 2/3-ra.Mi termosztátra gondoltunk, egy szerelő is azt mondta az,de az a szerelő akit kérdeztünk nem annyira ért a BMW-hez. Ez nem egy Lada így én inkább megkérdezném a profikat. Kérlek segítsetek. Ha tényleg termosztát, akkor hogyan lehet leszedni a viszkó körüli műanyag burkolatot?
Előre is köszi.
2011.12.24. 14:13
2011.12.24. 14:38
edo84 írta:Köszönöm a segítséget. Meglesz a mai elfoglaltságunk.
2011.12.24. 15:12
leslie írta:edo84 írta:Köszönöm a segítséget. Meglesz a mai elfoglaltságunk.
Honnan szerzel ilyenkor termosztátot
2011.12.25. 10:45
2011.12.25. 11:13
2011.12.25. 15:01
edo84 írta:Miután ki lett cserélve a termosztát rájöttünk hogy nem is az volt a baja. Az előzőekben már írták hogy akkor sincsen fűtés ha a víz nem éri el a radiátort. Na itt is ez volt, töltöttünk bele és azóta van fűtés és jó minden.
Már csak az a bibi hogy amikor egyszer le lett húzva a ködlámpa saruja és vissza is lett dugva azóta kiírja az ellenőrzését és nem hagyja abba, Az ablakmosó is elfogyott, utántöltöttük és azt is kiírja megállás nélkül. A helyzetjelzőkábel szakadt volt, de megcsináltam ám az ellenőrzését mindig írja. Mindegyik orvosolva lett már,de még mindig kiírja mind a hármat.
Hogyan lehet eltüntetni ezeket a kiírásokat?
2011.12.26. 13:13
2011.12.28. 11:10
2011.12.28. 19:57
2011.12.28. 22:04
odus írta:Sziasztok!
Mintha lenne egy kis gond a fűtésemmel, bár lehet, hogy csak beképzelem magamnak. Amikor elindulok, a hideg miatt magasabb fordulaton megy a ventillátor (automata állásban), de nem szabályoz le a hőmérséklet emelkedésével. Ha kézzel lejjebb állítom, és visszateszem automatába, nem megy feljebb, csak akkor, ha a hőmérsékletet is feljebb veszem. Szóval mintha csak felfelé szabályozná a ventillátor sebességét, lefelé nem.
Van valakinek esetleg ilyen jelenséggel tapasztalata?
Odus
2011.12.28. 22:36
Imco írta:odus írta:Sziasztok!
Mintha lenne egy kis gond a fűtésemmel, bár lehet, hogy csak beképzelem magamnak. Amikor elindulok, a hideg miatt magasabb fordulaton megy a ventillátor (automata állásban), de nem szabályoz le a hőmérséklet emelkedésével. Ha kézzel lejjebb állítom, és visszateszem automatába, nem megy feljebb, csak akkor, ha a hőmérsékletet is feljebb veszem. Szóval mintha csak felfelé szabályozná a ventillátor sebességét, lefelé nem.
Van valakinek esetleg ilyen jelenséggel tapasztalata?
Odus
ÉPP A MÚLT HÉT TESZTELGETTEM.
SZERINTEM AZ ENYÉMBEN ADDIG NEM IS EMELI A FORDULATOT AMÍG A VÍZ NEM MELEGSZIK BE VALAMI X ÉRTÉKRE.
/Csak bekapcsolva maradt, nem üvöltök!/
Tehát hiába van auto állásban akkor sem emeli amíg nem meleg. / Nincs is értelme./
Esetleg klíma panel csere egy teszt céljából, hasznos lehet. Kb 10' az egész.
2011.12.28. 23:57
odus írta:
Imi, én pont azt hiányolom, hogy nem veszi LE A FORDULATOT, miután bemelegedett.
A csere, diag biztos jó lenne, de nem érzem most ezt akkora gondnak.
Valószínűleg hipochonder lettem, ahogy a gép öregszik.
Odus