![]() |
2013.05.09. 18:00
admin írta:Gallaca írta:Gabesz81 írta:Gallaca írta:Belecsaptam a lecsóba! Mi lesz ebből?!![]()
Már csak a motor, váltó, futómű van benne. Lehet tovább bontom. Hazajött az asszony, azt mondta, egy állat vagyok!
akarsz róla beszélni?![]()
![]()
![]()
u.i: azt a manuál klímát vissza ne rakd most már
![]()
![]()
![]()
Tegnap voltunk Szabinál, kifűztünk egy teljes riasztókábelezést. Az ülésekkel azt is kötözgetem befele. Beszéltünk a digit boxról, nem nagy pénz, így ha technikailag kivitelezhető, cserélem azt is. Pláne, hogy most könnyen hozzáférhető.
Még nem tudom mi kell hozzá...Fiamat felszívta már a WDS.
A box a kábelével. Motortétbe kétkörös fűtéscsap ide ki kell húzni egy szálat a klímavezérlőből.+AU szenzor motortérbe és solar érzékelő de az utolsó kettő nélkül is működik.
2013.05.09. 21:31
admin írta:admin írta:Gallaca írta:Gabesz81 írta:Gallaca írta:Belecsaptam a lecsóba! Mi lesz ebből?!![]()
Már csak a motor, váltó, futómű van benne. Lehet tovább bontom. Hazajött az asszony, azt mondta, egy állat vagyok!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tegnap voltunk Szabinál, kifűztünk egy teljes riasztókábelezést. Az ülésekkel azt is kötözgetem befele. Beszéltünk a digit boxról, nem nagy pénz, így ha technikailag kivitelezhető, cserélem azt is. Pláne, hogy most könnyen hozzáférhető.
A box a kábelével. Motortétbe kétkörös fűtéscsap ide ki kell húzni egy szálat a klímavezérlőből.+AU szenzor motortérbe és solar érzékelő de az utolsó kettő nélkül is működik.
Ja még egy jó tanács!!
Nézdmeg a fütő ventilátor motorját hogy milyen állapotba van mielőtt össze rakod nehogy kéthét mulva azért keljen szétszedni!!
Mert mi ígyjártunk:(
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.05.09. 21:35
Gallaca írta:Köszi a tanácsot! Az elpárt mindenképp lefújnám egy kis fertőtlenítővel ha már kint van, ahhoz úgy láttam ki kell szedni a ventit. Van erre valami bevált szer?
2013.05.09. 22:51
leslie írta:Gallaca írta:Gabesz81 írta:Gallaca írta:Belecsaptam a lecsóba! Mi lesz ebből?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyon komoly!!! Lesz ebbol meg auto?
2013.05.11. 20:03
2013.05.11. 21:34
2013.05.11. 21:44
perobesz525tds írta:És az első ülésnél mikortól változik a körcsati szögletesre??
2013.05.11. 22:04
perobesz525tds írta:Hello!
Valaki meg tudja nekem mondani,mikortól van osztottan dönthető hátsó üléssor?
Köszönöm
2013.05.17. 16:22
2013.05.17. 16:57
perobesz525tds írta:Sziasztok!
Sima szövet hátsó ülés helyére belehet-e rakni az osztottan dönthető bőrülést??
És fordítva??
Kössz
2013.05.17. 17:00
2013.05.17. 17:30
2013.05.17. 17:32
steve_wonder írta:Sziasztok. A klímának hol van a kondenzvíz kivezetése? A középboxom fullon van vízzelHa maxon megy a venti, akkor fújja a hátsóülésre a vízcseppeket
![]()
Köszi a segítséget!
2013.05.17. 17:33
steve_wonder írta:Sziasztok. A klímának hol van a kondenzvíz kivezetése? A középboxom fullon van vízzelHa maxon megy a venti, akkor fújja a hátsóülésre a vízcseppeket
![]()
Köszi a segítséget!
2013.05.17. 17:34
barbrady írta:steve_wonder írta:Sziasztok. A klímának hol van a kondenzvíz kivezetése? A középboxom fullon van vízzelHa maxon megy a venti, akkor fújja a hátsóülésre a vízcseppeket
![]()
Köszi a segítséget!
Alul a váltó két oldalán két gumicső, dróttal piszkáld ki.
Tapatalk2 ST25i
2013.05.17. 19:24
hamoriarpi írta:Csak tákolással lehet megcsinálni.
2013.05.19. 23:01
Gallaca írta:leslie írta:Gallaca írta:Gabesz81 írta:Gallaca írta:Belecsaptam a lecsóba! Mi lesz ebből?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyon komoly!!! Lesz ebbol meg auto?
Nyugi, ez még csak a kezdet!Még nincs sokkal jobban szétszedve, mintha Muhamester kedvenc időtöltése lenne, a fűtésboxcsere.
Ez még elhárításra vár, csatikat nem kellett bolygatni, azonosak a régi, és új típusú bajuszkapcsolóknál. Van valami változtatás amire nem figyeltem, nem vettem észre. 

2013.05.19. 23:10
2013.05.20. 01:49
hamoriarpi írta:Bajuszkapcsolóval kapcsolatban: Az átvezetőgyűrűnél is megcseréltek 2 szálat face előtt valamikor. Valószínű ez is valami banális pincsere.
Komfortmodul valóban cserés mindkét ajtóban.
2013.05.20. 03:24
Gallaca írta:hamoriarpi írta:Bajuszkapcsolóval kapcsolatban: Az átvezetőgyűrűnél is megcseréltek 2 szálat face előtt valamikor. Valószínű ez is valami banális pincsere.
Komfortmodul valóban cserés mindkét ajtóban.
Ajaj! Csak a vezetőoldali komfortmodul van meg. Csak arról tudtam, hogy cserés, és azt hoztam el az üléssel. Tuti, hogy minkét oldal cserés? Én azt gondoltam, hogy mivel csak a vezetőoldal memóriás, csak az az oldali kell.
Szerk: Összehasonlítottuk a két indexkapcsolót WDS-ben, teljesen másként működik, az LCM másik lábaira van kötve, régi 6, új 4 vezetékes. Lehet, hogy az LCM is cserés lesz. Nem tudom tudja-e kezelni az enyém, ezt az új szisztémát.