Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2013.05.09. 18:00

admin írta:
Gallaca írta:
Gabesz81 írta:
Gallaca írta:Belecsaptam a lecsóba! Mi lesz ebből?! :shock:
Kép
Már csak a motor, váltó, futómű van benne. Lehet tovább bontom. Hazajött az asszony, azt mondta, egy állat vagyok! :mrgreen:

akarsz róla beszélni? :facepalm: :facepalm: :facepalm: :mrgreen:
u.i: azt a manuál klímát vissza ne rakd most már :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tegnap voltunk Szabinál, kifűztünk egy teljes riasztókábelezést. Az ülésekkel azt is kötözgetem befele. Beszéltünk a digit boxról, nem nagy pénz, így ha technikailag kivitelezhető, cserélem azt is. Pláne, hogy most könnyen hozzáférhető.
Még nem tudom mi kell hozzá...Fiamat felszívta már a WDS. :facepalm:

A box a kábelével. Motortétbe kétkörös fűtéscsap ide ki kell húzni egy szálat a klímavezérlőből.+AU szenzor motortérbe és solar érzékelő de az utolsó kettő nélkül is működik.

Ja még egy jó tanács!!

Nézdmeg a fütő ventilátor motorját hogy milyen állapotba van mielőtt össze rakod nehogy kéthét mulva azért keljen szétszedni!!
Mert mi ígyjártunk:(

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Értékelés: 4.76%

2013.05.09. 21:31

admin írta:
admin írta:
Gallaca írta:
Gabesz81 írta:
Kép
Már csak a motor, váltó, futómű van benne. Lehet tovább bontom. Hazajött az asszony, azt mondta, egy állat vagyok! :mrgreen:

Tegnap voltunk Szabinál, kifűztünk egy teljes riasztókábelezést. Az ülésekkel azt is kötözgetem befele. Beszéltünk a digit boxról, nem nagy pénz, így ha technikailag kivitelezhető, cserélem azt is. Pláne, hogy most könnyen hozzáférhető.

A box a kábelével. Motortétbe kétkörös fűtéscsap ide ki kell húzni egy szálat a klímavezérlőből.+AU szenzor motortérbe és solar érzékelő de az utolsó kettő nélkül is működik.

Ja még egy jó tanács!!

Nézdmeg a fütő ventilátor motorját hogy milyen állapotba van mielőtt össze rakod nehogy kéthét mulva azért keljen szétszedni!!
Mert mi ígyjártunk:(

Köszi a tanácsot! Az elpárt mindenképp lefújnám egy kis fertőtlenítővel ha már kint van, ahhoz úgy láttam ki kell szedni a ventit. Van erre valami bevált szer?

Javítás, szerelgetés, Let's Build it!

2013.05.09. 21:35

Gallaca írta:Köszi a tanácsot! Az elpárt mindenképp lefújnám egy kis fertőtlenítővel ha már kint van, ahhoz úgy láttam ki kell szedni a ventit. Van erre valami bevált szer?

Klimatisztitó spré.

2013.05.09. 22:51

leslie írta:
Gallaca írta:
Gabesz81 írta:
Kép

Nagyon komoly!!! Lesz ebbol meg auto? :)

Nyugi, ez még csak a kezdet! :D Még nincs sokkal jobban szétszedve, mintha Muhamester kedvenc időtöltése lenne, a fűtésboxcsere. :mrgreen:

2013.05.11. 20:03

Hello!

Valaki meg tudja nekem mondani,mikortól van osztottan dönthető hátsó üléssor?

Köszönöm

2013.05.11. 21:34

És az első ülésnél mikortól változik a körcsati szögletesre?? :facepalm:

2013.05.11. 21:44

perobesz525tds írta:És az első ülésnél mikortól változik a körcsati szögletesre?? :facepalm:

98/9. hó

2013.05.11. 22:04

perobesz525tds írta:Hello!

Valaki meg tudja nekem mondani,mikortól van osztottan dönthető hátsó üléssor?

Köszönöm

95/03-tól

2013.05.17. 16:22

Sziasztok!

Sima szövet hátsó ülés helyére belehet-e rakni az osztottan dönthető bőrülést??
És fordítva??

Kössz

2013.05.17. 16:57

perobesz525tds írta:Sziasztok!

Sima szövet hátsó ülés helyére belehet-e rakni az osztottan dönthető bőrülést??
És fordítva??

Kössz

Szövet-bőr ha egyforma kialakítású akkor mehet.
Ami a dönthető üléseket illeti, akartam én is, de hiába olvastam utána, nem találtam semmit, mivel akinek nagyon kellett, az mind inkább autót cserélt... :facepalm:

2013.05.17. 17:00

Csak tákolással lehet megcsinálni.

2013.05.17. 17:30

Sziasztok. A klímának hol van a kondenzvíz kivezetése? A középboxom fullon van vízzel :shock: Ha maxon megy a venti, akkor fújja a hátsóülésre a vízcseppeket :D
Köszi a segítséget!

2013.05.17. 17:32

steve_wonder írta:Sziasztok. A klímának hol van a kondenzvíz kivezetése? A középboxom fullon van vízzel :shock: Ha maxon megy a venti, akkor fújja a hátsóülésre a vízcseppeket :D
Köszi a segítséget!

Váltó mellett alulról van a cső! Ha jól emléxem. Keress rá volt már néhányszor.

2013.05.17. 17:33

steve_wonder írta:Sziasztok. A klímának hol van a kondenzvíz kivezetése? A középboxom fullon van vízzel :shock: Ha maxon megy a venti, akkor fújja a hátsóülésre a vízcseppeket :D
Köszi a segítséget!

Alul a váltó két oldalán két gumicső, dróttal piszkáld ki.

Tapatalk2 ST25i

2013.05.17. 17:34

barbrady írta:
Köszi a segítséget!

Alul a váltó két oldalán két gumicső, dróttal piszkáld ki.

Tapatalk2 ST25i

Köszönöm a gyors választ. Meglesem. :franko:

2013.05.17. 19:24

hamoriarpi írta:Csak tákolással lehet megcsinálni.

Szerintem ez nem teljesen igaz.
Nekem volt dönthető hátsó ülés olyan autóban, amiben eredetileg nem volt.
A konzolokat mind meg lehet venni hozzá, és föl lehet tenni.....asszem nekem még meg is vannak.
Ha arra gondolsz, hogy ki kell vágni az ülés mögötti lemezt, és az a tákolás, akkor ez viszont igaz.
Én nem vágtam ki az enyémen, csak az ülés beszerelhetősége miatt vettem bele a konzolokat.

2013.05.19. 23:01

Gallaca írta:
leslie írta:
Gallaca írta:
Gabesz81 írta:
Kép

Nagyon komoly!!! Lesz ebbol meg auto? :)

Nyugi, ez még csak a kezdet! :D Még nincs sokkal jobban szétszedve, mintha Muhamester kedvenc időtöltése lenne, a fűtésboxcsere. :mrgreen:

Nem tudom látszik-e, de van egy kis változás a beltérben. 8) Igaz, még nincs kész teljesen. Motoros ülés, motoros kormányoszlop bent, működik. Memória egyelőre nincs, nem találom hol kell bekapcsolni :oops: Komfortmodult még nem cseréltem, lehet, hogy az a baj, holnap csere. Digit klíma bent, felkódolva, nincs feltöltve, vezérlés működik. Kályha cserélve, buszhálózatra installálva, távirányítóval szerelve Independent heating felprogramozva. Próbálva nem volt még,holnap kiderül megy-e így. Gyári riasztó bent, felkódolva, működik. Kétindítós klasszikus "M" kormány, egyindítós vezérlővel bent, hibajelzés nincs(köszi Árpi az infót). Nem próbáltam, hogy működik-e! :lol: Van egy apró meglepi, BC gombra refi, refigombra BC megy :facepalm: Ez még elhárításra vár, csatikat nem kellett bolygatni, azonosak a régi, és új típusú bajuszkapcsolóknál. Van valami változtatás amire nem figyeltem, nem vettem észre. :oops: Holnap megnézem.
Kép
Sa kódom már jobban fest? :wink:
Kép
Most bekergetett az eső, holnap remélem lefiniselem.
Ui: Most egyelőre nagyon utálom a színes kábeleket, és a bandázsszalagot. Meg az esőt! :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2013.05.19. 23:10

Bajuszkapcsolóval kapcsolatban: Az átvezetőgyűrűnél is megcseréltek 2 szálat face előtt valamikor. Valószínű ez is valami banális pincsere.
Komfortmodul valóban cserés mindkét ajtóban.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca

2013.05.20. 01:49

hamoriarpi írta:Bajuszkapcsolóval kapcsolatban: Az átvezetőgyűrűnél is megcseréltek 2 szálat face előtt valamikor. Valószínű ez is valami banális pincsere.

Ajaj! Csak a vezetőoldali komfortmodul van meg. Csak arról tudtam, hogy cserés, és azt hoztam el az üléssel. Tuti, hogy minkét oldal cserés? Én azt gondoltam, hogy mivel csak a vezetőoldal memóriás, csak az az oldali kell.
Szerk: Összehasonlítottuk a két indexkapcsolót WDS-ben, teljesen másként működik, az LCM másik lábaira van kötve, régi 6, új 4 vezetékes. Lehet, hogy az LCM is cserés lesz. Nem tudom tudja-e kezelni az enyém, ezt az új szisztémát.

2013.05.20. 03:24

Gallaca írta:
hamoriarpi írta:Bajuszkapcsolóval kapcsolatban: Az átvezetőgyűrűnél is megcseréltek 2 szálat face előtt valamikor. Valószínű ez is valami banális pincsere.

Ajaj! Csak a vezetőoldali komfortmodul van meg. Csak arról tudtam, hogy cserés, és azt hoztam el az üléssel. Tuti, hogy minkét oldal cserés? Én azt gondoltam, hogy mivel csak a vezetőoldal memóriás, csak az az oldali kell.
Szerk: Összehasonlítottuk a két indexkapcsolót WDS-ben, teljesen másként működik, az LCM másik lábaira van kötve, régi 6, új 4 vezetékes. Lehet, hogy az LCM is cserés lesz. Nem tudom tudja-e kezelni az enyém, ezt az új szisztémát.

Tükörmemó miatt gondoltam, hogy csere a jobb modul, de azt maga a mozgatómotor tárolja. Bocs, mégsem csere. A befordulás miatt kell csak cserélni.
Hozzászólás küldése

VigLink badge