![]() |
2008.07.29. 22:56
Labi írta:sziasztok!
van valakinek elfekvőben kocsiban használható kesztyűtartóba szerelhető DVD lejátszója? vevő lennék rá.![]()
köszi,
labi
2008.07.30. 07:34
admin írta:Labi írta:sziasztok!
van valakinek elfekvőben kocsiban használható kesztyűtartóba szerelhető DVD lejátszója? vevő lennék rá.![]()
köszi,
labi
Látom kedvet kaptál az építgetéshezNavi/tv/DVD
2008.08.01. 10:30
2008.08.01. 10:35
Labi írta:admin írta:Labi írta:sziasztok!
köszi,
labi
2008.08.01. 10:38
lukacsas írta:Szia Labi!
Sikerült végre a dvd-tolatókamera project...
A végösszeg 180.000.- nél állt meg. Ebben benne vannak a 7"-os fejtámlamonitorok dvd-lejátszóval (bőr fejtámlával együtt, usb, sd kártya bemenet, fm modulátorral- szóval lehet mp3-at is hallgatni a gyári hangszórókra lekeverve., infra fejhallgató előkészítéssel, és ami a leghasznosabb egy 300 multis játékot tartalmazó cd-vel) kábelezés, tolatókamera (új CMD rendszer) beszerelése. A fejtámlákon lehet a TV-t is nézni, akkor is ha elöl nem az megy, TV hang is rákötve. Kamera ára 25.000.- volt. Nekem megcsinálta a srác hogy menet közben is lehessen nézni, egy rejtett kapcsolóval, R-nél persze automatikusan átvált.
A legpoénosabb hogy a nem lejátszós fejtámlamonitor mögött egy tükör van
Nekem nagyon tetszik a rendszer, csak ajánlani tudom mindenkinek.
2008.08.01. 11:12
2008.08.01. 15:09
lukacsas írta:Szia Labi!
A végösszeg 180.000.- nél állt meg. Ebben benne vannak a 7"-os fejtámlamonitorok dvd-lejátszóval (bőr fejtámlával együtt, usb, sd kártya bemenet, fm modulátorral- szóval lehet mp3-at is hallgatni a gyári hangszórókra lekeverve., infra fejhallgató előkészítéssel, és ami a leghasznosabb egy 300 multis játékot tartalmazó cd-vel) kábelezés, tolatókamera (új CMD rendszer) beszerelése. A fejtámlákon lehet a TV-t is nézni, akkor is ha elöl nem az megy, TV hang is rákötve. Kamera ára 25.000.- volt. Nekem megcsinálta a srác hogy menet közben is lehessen nézni, egy rejtett kapcsolóval, R-nél persze automatikusan átvált.
2008.08.01. 17:22
lukacsas írta:Ment PÜ, szerintem 2x-is
2008.08.02. 17:47
2008.08.02. 18:03
schdavid7 írta:Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,h van egy 530i 2002-esem. Nem az egyszerű rádio van benne hanem a BMW professional cd-s verzio, és azt szeretném kérdezni ha szereltetnék bele navigáciot vagy legalábbis a képernyős egységet mennyire kellene szét szerelni az autot, mert nem szeretném ha szét kellene szerelni mert ez előtt volt egy e36-osom és azt szétszereltettem egyszer márkaszervizben és zörgött a belseje és mégegyszer ezt a hibát nem szeretném elkövetni.
2008.08.02. 18:12
2008.08.02. 18:14
schdavid7 írta:Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,h van egy 530i 2002-esem. Nem az egyszerű rádio van benne hanem a BMW professional cd-s verzio, és azt szeretném kérdezni ha szereltetnék bele navigáciot vagy legalábbis a képernyős egységet mennyire kellene szét szerelni az autot, mert nem szeretném ha szét kellene szerelni mert ez előtt volt egy e36-osom és azt szétszereltettem egyszer márkaszervizben és zörgött a belseje és mégegyszer ezt a hibát nem szeretném elkövetni.
2008.08.02. 20:43
schdavid7 írta:Köszi a választ Mchris, de így ah mondtad h csomagtértől egész rádio egységig bekábelezni, elég nagy szétszedesnek hangzik, ha pontosabban le tudnád írni mit jelent ez a kábelezés vagyis h mit kell leszerelni azt nagyon megköszönnmém és majd azután döntök mi legyen.
2008.08.02. 23:19
A letöltések közöt is ott van:-)MChris írta:schdavid7 írta:Köszi a választ Mchris, de így ah mondtad h csomagtértől egész rádio egységig bekábelezni, elég nagy szétszedesnek hangzik, ha pontosabban le tudnád írni mit jelent ez a kábelezés vagyis h mit kell leszerelni azt nagyon megköszönnmém és majd azután döntök mi legyen.
Szíves,de AtiTDI-nek igaza van!
Átküldöm neked e-mailbe a komplett beépítési doksikat ha kapok egy e-mail címet (jöhet PÜ-ben is)
2008.08.04. 13:09
2008.08.04. 21:32
Labi írta:hali! BM54-es rádiómodult keresek! 2001-év végi alkatrészekhez.
üdv,
Labi
2008.08.04. 21:40
MChris írta:Labi írta:hali! BM54-es rádiómodult keresek! 2001-év végi alkatrészekhez.
üdv,
Labi
Szia Labi!
Újra vagy használtra gondoltál? (Használtat csak kipróbálvavalakinek akinek az autójában ki tudod,addig ne fizess
)
2008.08.04. 23:17
Labi írta:MChris írta:Labi írta:hali! BM54-es rádiómodult keresek! 2001-év végi alkatrészekhez.
üdv,
Labi
Szia Labi!
Újra vagy használtra gondoltál? (Használtat csak kipróbálvavalakinek akinek az autójában ki tudod,addig ne fizess
)
köszi a tippet!
2008.08.05. 11:11
MChris írta:lukacsas írta:Szia Labi!
Szia!
Ez elég jól hangzik! Képeket tudnál róla küldeni? Szerintem sokan megnéznénk!![]()
Előre is köszi!