Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.07.29. 22:56

Labi írta:sziasztok!

van valakinek elfekvőben kocsiban használható kesztyűtartóba szerelhető DVD lejátszója? vevő lennék rá. :D

köszi,

labi

Látom kedvet kaptál az építgetéshez :!: Navi/tv/DVD :lol:

2008.07.30. 07:34

admin írta:

van valakinek elfekvőben kocsiban használható kesztyűtartóba szerelhető DVD lejátszója? vevő lennék rá. :D

köszi,

labi

Látom kedvet kaptál az építgetéshez :!: Navi/tv/DVD :lol:

jajj ne is mond! teljesen be vagyok zsongva. :lol:

2008.08.01. 10:30

Szia Labi!

Sikerült végre a dvd-tolatókamera project... :)
A végösszeg 180.000.- nél állt meg. Ebben benne vannak a 7"-os fejtámlamonitorok dvd-lejátszóval (bőr fejtámlával együtt, usb, sd kártya bemenet, fm modulátorral- szóval lehet mp3-at is hallgatni a gyári hangszórókra lekeverve., infra fejhallgató előkészítéssel, és ami a leghasznosabb egy 300 multis játékot tartalmazó cd-vel :) ) kábelezés, tolatókamera (új CMD rendszer) beszerelése. A fejtámlákon lehet a TV-t is nézni, akkor is ha elöl nem az megy, TV hang is rákötve. Kamera ára 25.000.- volt. Nekem megcsinálta a srác hogy menet közben is lehessen nézni, egy rejtett kapcsolóval, R-nél persze automatikusan átvált.
A legpoénosabb hogy a nem lejátszós fejtámlamonitor mögött egy tükör van :)

Nekem nagyon tetszik a rendszer, csak ajánlani tudom mindenkinek.

2008.08.01. 10:35

Labi írta:
admin írta:

köszi,

labi

Kesztyűtartóba ne rakj lejátszót mert kegyetlen szar lesz a hang, de ezt már egy párszor írtam, mikor beépítette a srác meg is mutatta nekem, alapjáraton kis zúgás, ahogy gázt adsz egyre élesebb a hang, nekem 3000-es fordulaton majd szétrobbant a fejem. Mondjuk meg lehet oldani spéci kábelekkel, de az plusz 30.000.- .

2008.08.01. 10:38

lukacsas írta:Szia Labi!

A végösszeg 180.000.- nél állt meg. Ebben benne vannak a 7"-os fejtámlamonitorok dvd-lejátszóval (bőr fejtámlával együtt, usb, sd kártya bemenet, fm modulátorral- szóval lehet mp3-at is hallgatni a gyári hangszórókra lekeverve., infra fejhallgató előkészítéssel, és ami a leghasznosabb egy 300 multis játékot tartalmazó cd-vel :) ) kábelezés, tolatókamera (új CMD rendszer) beszerelése. A fejtámlákon lehet a TV-t is nézni, akkor is ha elöl nem az megy, TV hang is rákötve. Kamera ára 25.000.- volt. Nekem megcsinálta a srác hogy menet közben is lehessen nézni, egy rejtett kapcsolóval, R-nél persze automatikusan átvált.

nagyon szuperül hangzik, gratulálok :!: :taps:

a srác számát majd elkérem a tolatókamera miatt. :D

2008.08.01. 11:12

Ment PÜ, szerintem 2x-is :)

2008.08.01. 15:09

Szia!

Ez elég jól hangzik! Képeket tudnál róla küldeni? Szerintem sokan megnéznénk! :lol:

Előre is köszi!

2008.08.01. 17:22

lukacsas írta:Ment PÜ, szerintem 2x-is :)

nem jött egy se! :oops:

..és tényleg akkora különbség van hova teszed a lejátszót? neked hol van?

2008.08.02. 17:47

Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,h van egy 530i 2002-esem. Nem az egyszerű rádio van benne hanem a BMW professional cd-s verzio, és azt szeretném kérdezni ha szereltetnék bele navigáciot vagy legalábbis a képernyős egységet mennyire kellene szét szerelni az autot, mert nem szeretném ha szét kellene szerelni mert ez előtt volt egy e36-osom és azt szétszereltettem egyszer márkaszervizben és zörgött a belseje és mégegyszer ezt a hibát nem szeretném elkövetni.

2008.08.02. 18:03

schdavid7 írta:Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,h van egy 530i 2002-esem. Nem az egyszerű rádio van benne hanem a BMW professional cd-s verzio, és azt szeretném kérdezni ha szereltetnék bele navigáciot vagy legalábbis a képernyős egységet mennyire kellene szét szerelni az autot, mert nem szeretném ha szét kellene szerelni mert ez előtt volt egy e36-osom és azt szétszereltettem egyszer márkaszervizben és zörgött a belseje és mégegyszer ezt a hibát nem szeretném elkövetni.

Szia!

Nagyon!

A csomagtér bal oldalába kell átszerelni a rádiómodult,navi-meghajtót,cd-tárat és be kell "kábelezni" a csomagtér és a középkonzol közöztti részt. Ha komolyan érdekel akkor van róla leírás is. Ha belevágsz akkor régi rádiódra vevő vagyok! :lol:

2008.08.02. 18:12

Köszi a választ Mchris, de így ah mondtad h csomagtértől egész rádio egységig bekábelezni, elég nagy szétszedesnek hangzik, ha pontosabban le tudnád írni mit jelent ez a kábelezés vagyis h mit kell leszerelni azt nagyon megköszönnmém és majd azután döntök mi legyen.

2008.08.02. 18:14

schdavid7 írta:Sziasztok!

Sztem ez már többször ki lett vesézve, olvass vissza picit...:P

2008.08.02. 20:43

schdavid7 írta:Köszi a választ Mchris, de így ah mondtad h csomagtértől egész rádio egységig bekábelezni, elég nagy szétszedesnek hangzik, ha pontosabban le tudnád írni mit jelent ez a kábelezés vagyis h mit kell leszerelni azt nagyon megköszönnmém és majd azután döntök mi legyen.

Szíves,de AtiTDI-nek igaza van!

Átküldöm neked e-mailbe a komplett beépítési doksikat ha kapok egy e-mail címet (jöhet PÜ-ben is)

2008.08.02. 23:19

MChris írta:
schdavid7 írta:Köszi a választ Mchris, de így ah mondtad h csomagtértől egész rádio egységig bekábelezni, elég nagy szétszedesnek hangzik, ha pontosabban le tudnád írni mit jelent ez a kábelezés vagyis h mit kell leszerelni azt nagyon megköszönnmém és majd azután döntök mi legyen.

Szíves,de AtiTDI-nek igaza van!

Átküldöm neked e-mailbe a komplett beépítési doksikat ha kapok egy e-mail címet (jöhet PÜ-ben is)
A letöltések közöt is ott van:-)

2008.08.02. 23:37

Egy pár fénykép:

http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... u%26sa%3DN

2008.08.04. 13:09

hali! BM54-es rádiómodult keresek! 2001-év végi alkatrészekhez.

üdv,

Labi

2008.08.04. 21:32

Labi írta:hali! BM54-es rádiómodult keresek! 2001-év végi alkatrészekhez.

üdv,

Labi

Szia Labi!

Újra vagy használtra gondoltál? (Használtat csak kipróbálva :!: valakinek akinek az autójában ki tudod,addig ne fizess :!: )

2008.08.04. 21:40

MChris írta:

üdv,

Labi

Szia Labi!

Újra vagy használtra gondoltál? (Használtat csak kipróbálva :!: valakinek akinek az autójában ki tudod,addig ne fizess :!: )

köszi a tippet! :)

2008.08.04. 23:17

Labi írta:
MChris írta:

üdv,

Labi

Szia Labi!

köszi a tippet! :)

Nincs mit én is csak olvastam itt az egyik topikban valaki már porul járt,hogy vételkor nem próbálta ki.

Megnéztem Bömbölőnél a Hifi-Navigáció résznél megtalálsz mindent amit keresel. (BM54,TV modul stb.)

2008.08.05. 11:11

MChris írta:

Szia!

Ez elég jól hangzik! Képeket tudnál róla küldeni? Szerintem sokan megnéznénk! :lol:

Előre is köszi!

Bocs a lemaradásért de egy pár napig nem voltam net közelben.
Ma vagy holnap megpróbálok képeket feltölteni.
Hozzászólás küldése

VigLink badge