![]() |
2014.04.23. 13:19
2014.04.23. 13:31
hamoriarpi írta:Van-e valahol ilyen eszköz?
http://pro-tec.hu/content.php?s=putart& ... h0yp1ehdut
Bocsánat, nem lehet linkelni. Legalább is nekem nem sikerült..
2014.04.23. 21:55
hamoriarpi írta:Van-e valahol ilyen eszköz?
2014.04.23. 22:02
Janek írta:hamoriarpi írta:Van-e valahol ilyen eszköz?
Van valami gond a klímáddal?
2014.04.26. 09:19
2014.04.26. 12:25
naphal írta:Sziasztok!
Az a kardinális kérdésem volna,hogy 520i manuál klímát át lehet alakítani digitálisra?Ha igen mekkora összeg és mennyi melóval jár?
Köszi
2014.04.26. 13:08
Gallaca írta:naphal írta:Sziasztok!
Az a kardinális kérdésem volna,hogy 520i manuál klímát át lehet alakítani digitálisra?Ha igen mekkora összeg és mennyi melóval jár?
Köszi
Át lehet alakítani. Klímavezérlő, komplett klímabox, AUC szenzor, fűtéscsap, opcionálisan solar szenzor, vezetékelés, klímatöltés. Számolj. Meló rengeteg, kompletten ki kell üríteni a kocsit, csak a szőnyeg, kormányoszlop, és a kábelek maradnak a kocsiban.
2014.04.26. 13:24
Eléggé. Egyik nap volt nálam egy E46, ott is csk a panel volt cserélve, mert a bontós azt mondta, hogy az elég. Csak a venti működött, azon kívül semmi.naphal írta:Gallaca írta:naphal írta:Sziasztok!
Köszi
Át lehet alakítani. Klímavezérlő, komplett klímabox, AUC szenzor, fűtéscsap, opcionálisan solar szenzor, vezetékelés, klímatöltés. Számolj. Meló rengeteg, kompletten ki kell üríteni a kocsit, csak a szőnyeg, kormányoszlop, és a kábelek maradnak a kocsiban.
Bakker...nekem azt mondták elég a klímavezérlő panelt
Kicserélni...tévedtek.
2014.04.26. 15:33
Gallaca írta:Eléggé. Egyik nap volt nálam egy E46, ott is csk a panel volt cserélve, mert a bontós azt mondta, hogy az elég. Csak a venti működött, azon kívül semmi.naphal írta:Gallaca írta:naphal írta:Sziasztok!
Köszi
Kicserélni...tévedtek.mi a biztonság kedvéért kicseréltük a többi részt is.
Ezt mobilról nyomtam.
2014.04.26. 20:37
naphal írta:Gallaca írta:Eléggé. Egyik nap volt nálam egy E46, ott is csk a panel volt cserélve, mert a bontós azt mondta, hogy az elég. Csak a venti működött, azon kívül semmi.naphal írta:Gallaca írta:naphal írta:Sziasztok!
Köszi
Ezt mobilról nyomtam.
Mennyibe fájt a műtét?
Nem azt mondom lehet élni manualis klímával de jobb a digit.dehát ha zsír a verda nem ezen fogok fennakadni
2014.04.26. 20:52
Zo78 írta:Jobb a digit? Elhiszem Neked, de én tuti nem dobáltatnám szét a kocsit emiatt...
2014.04.26. 21:03
naphal írta:Gallaca írta:Eléggé. Egyik nap volt nálam egy E46, ott is csk a panel volt cserélve, mert a bontós azt mondta, hogy az elég. Csak a venti működött, azon kívül semmi.naphal írta:Gallaca írta:naphal írta:Sziasztok!
Köszi
Ezt mobilról nyomtam.
Mennyibe fájt a műtét?
Nem azt mondom lehet élni manualis klímával de jobb a digit.dehát ha zsír a verda nem ezen fogok fennakadni
2014.04.26. 21:11
Gallaca írta:Zo78 írta:Jobb a digit? Elhiszem Neked, de én tuti nem dobáltatnám szét a kocsit emiatt...
Én simán szétdobáltam, és megérte!
2014.04.26. 21:30
Zo78 írta:Gallaca írta:Zo78 írta:Jobb a digit? Elhiszem Neked, de én tuti nem dobáltatnám szét a kocsit emiatt...
Egy időben kacérkodtam a gondolattal, hogy digitre cserélem... de már nem...![]()
De komolyan:
Azon kívül, hogy három mozdulat helyett egyet kell tenni és eladáskor előnynek számít, van egyéb pozitívuma is a manuálhoz képest? Pl. teljesítmény, alacsonyabb meghibásodási ráta?
2014.04.26. 21:35
naphal írta:amúgy erről a kocsiról van szó.Már lefoglalóztam
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... 0i-7862140
2014.04.26. 21:47
Zo78 írta:Gallaca írta:Zo78 írta:Jobb a digit? Elhiszem Neked, de én tuti nem dobáltatnám szét a kocsit emiatt...
Egy időben kacérkodtam a gondolattal, hogy digitre cserélem... de már nem...![]()
De komolyan:
Azon kívül, hogy három mozdulat helyett egyet kell tenni és eladáskor előnynek számít, van egyéb pozitívuma is a manuálhoz képest? Pl. teljesítmény, alacsonyabb meghibásodási ráta?
2014.04.26. 21:53
2014.04.27. 14:09
kzolee írta:A Gallaca módszer tök egyszerű: venni kell két donort bontásra (egy facelift előttit, meg egy faceliftest) mindkét autót szétszedni, plusz a sajátot, majd wds-ből és tis-ből gyári előírásoknak megfelelően összerakni.![]()
A lényeg, hogy ezután csuklóból tudni fogod a különbségeket is.![]()
Pik-pakk megvan, ráadásul költséghatékony.
2014.04.28. 09:20
2014.04.28. 09:39
dirtydog87 írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, miszerint a klímám bekapcsolt állapotban nem fújja a korábban megszokott hideg levegőt, hanem csak a meleget az autóba. Tavaly még jéghideg volt minden indítás után kb. 1.5-2 perccel. Van vmi ötletetek? Visszaolvasva találkoztam olyannal,hogy akár fűtéscsap is lehet vagy süni,de lehet,hogy csak egyszerűen fel kellene tölteni a klímát,mert elszökött a gáz. De nem tudom mi lehet a jó megoldás. Ötletek?
Előre is kösz!