Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.11. 12:54

ViSoR írta:Tudja valaki, hogy kell kicserélni a termosztátot? Érdemes egyátalán nekiállni itthon? Gondolom a vizet utána fel kell tölteni fagyálló cuccal.
Próbáltam rákeresni, de nem mikor kiadja a kereső a találatokat, nem tudom hová a rákba kattintsak. A fórumcímre kattintok beadja a fórumot az elejétől, nem megát a hozzászólást amiben a keresett szó van. Ha a szerzőre, akkor a szerző órofilját... szóval vat da fak.

7. általános iskolában szerzett gyakorlati oktatás elég hozzá!
Ha van csavarhúzód, 10,13 ill torx kulcsod, akkor nyugodtan neki állhatsz!
A víz leengedésénél vigyázz, mert a füvet tönkre teszi!
A gumi tőmitést, kicsit szilikon zsírral bekenheted, az nem szokott ártani. a Csavarokat szintén!
Feltöltésnél a légtelenítésre figyelj! (Pl. A Fűtés legyen rátekerve!)

2007.12.11. 23:03

Hogy kell légteleníteni, mivel kell feltölteni, minek ahhoz fűtés? Áhh inkább szerelőre bízom ez elég bonyolult.

Ellenben, ha valaki tud BMWs szerelő ruhát, kantárosat, azt feltétlen megvenném XL-ben. Kínai is jó, mert ajándékba lesz!

2007.12.11. 23:52

ViSoR írta:Hogy kell légteleníteni, mivel kell feltölteni, minek ahhoz fűtés? Áhh inkább szerelőre bízom ez elég bonyolult.

Ellenben, ha valaki tud BMWs szerelő ruhát, kantárosat, azt feltétlen megvenném XL-ben. Kínai is jó, mert ajándékba lesz!

Visor! Szedd már össze magad!
Olvass utána! Minden le van írva!
Nem amerikában vagyunk, hogy a kerékcseréhez is sárga angyalt hívjunk!
Tökös BMW rajongó vagy nem? :)

2007.12.12. 00:03

kbhont én rajongok a repülésért , miez a dolog :!: de inkáb a vadászok érdekelnek a MIG-21 utántól , a régebiek annyira nem :!:

2007.12.12. 00:05

kbhont írta:
ViSoR írta:Hogy kell légteleníteni, mivel kell feltölteni, minek ahhoz fűtés? Áhh inkább szerelőre bízom ez elég bonyolult.

Visor! Szedd már össze magad!
Olvass utána! Minden le van írva!
Nem amerikában vagyunk, hogy a kerékcseréhez is sárga angyalt hívjunk!
Tökös BMW rajongó vagy nem? :)

Komoly lelkesítő szavak ezek Sándor! Megeszem a kalapom, ha Visor ezek után nem kap vérszemet! :lol: :twisted:

2007.12.12. 08:36

Sajnos én csak gányolni tudok, úgyhogy köszönöm nem. Az agyammal dolgozok, nem a kezemmel.
De szerencsére van egy szervíz 50 méterre a munkahelyemtől, majd odaadom nekik cizellálni. :lol:

2007.12.13. 09:02

ViSoR írta:Sajnos én csak gányolni tudok, úgyhogy köszönöm nem. Az agyammal dolgozok, nem a kezemmel.
De szerencsére van egy szervíz 50 méterre a munkahelyemtől, majd odaadom nekik cizellálni. :lol:

Szerintem ne így állj hozzá!
Tök jó érzés az is, amikor Te saját magad gyógyítod meg a gépedet!
Az autószerelés, szerintem az automataváltónál kezdődik!
Ami alatta van, azt bárki, aki nem rösteli össze kenni a kezét meg tudja csinálni!
Válasz egy hétvégi napot, (amikor sokan vagyunk az oldalon ) és szívessen segitünk az első termosztát cserédben! ( A következőt, már biztos Te fogod csinálni egyedül!)
Én rosszúl lennék, ha más nyulna az autómhoz. ( Főleg olyan dolgokban amit én is meg tudok csinálni!
Szóval hajrá Visor! Szurkolunk, és segítünk ha kell!!!! :hangos: :sör: :sör: :sör: :franko:

2007.12.13. 09:33

dcs73 írta:kbhont én rajongok a repülésért , miez a dolog :!: de inkáb a vadászok érdekelnek a MIG-21 utántól , a régebiek annyira nem :!:

Szia Csaba!

Nagyon örülök, hogy valakit érdekel rajtam kívül!!!
Ez a rendszer a virtuális irányítókat, és pilótákat tartja össze!
Van sok alap szoftver ami csatlakozik a rendszerhez! (FS2002, FS2004, FSX,)
34000 tag van! Mindenki maximálissan arra törekszik, hogy a valóság tükörképe vigyorogjon Ránk!
Az idöjárástól, éghajlatól,aktuális zónaidőtől, adott légtérhasználattól, és természetesen a választott típustól a legreálísabb repűlési képet kapjuk.
Vannak elméleti, és gyakorlati vizsgák! Mindenki nagyon segítőkész!
Egy viszonylag komoly számítógép kell, és pár hét alatt megtanulsz bármelyik géppel repűlni!
Megismered a Fóniát, és egy csomó új barátra tehetsz szert.
Arról nem is beszélve, hogy megtudod, milyen szakadó esőben egy Boeing 747 400-al 220 fövel a fedélzeten tök sötétben mondjuk Szentkirályszabadján leszálni! A Világ összes reptere, és irányítója a rendelkezésedre áll!
Ha még mindig érdekel, akkor kiírom Neked a dolgokat!
Ezek a videok a programból készültek!
http://www.youtube.com/watch?v=WGuuNTn9 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vfxQjuMY ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=kYsPua5g ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=qnqhzEBV ... re=related

2007.12.13. 11:05

kbhont írta:Szóval hajrá Visor! Szurkolunk, és segítünk ha kell!!!! :hangos: :sör: :sör: :sör: :franko:

Hátjó a hétvégén akkor kinyírom a verdát :D
Le tudja valaki írni pontokra szedve, hogy mi kell hozzá és hogy kell? A csavarokat még felismerem :)
Például Szükséges: fagyálló 200liter (-60fokos), Olaj 8 liter, pálinka 1 liter, mert kurva hideg lesz.
a.) vedd le a burkolatot a 4 torxxal.
b.) vedd le a hengerfejet
c.) töltsd bele a vizet.
d.) a tömitéserek vigyázzva vedd ki, szilkonozd be
STB STB szóval pár sorban így, mert nem akarok egész télen gyalogolni, mivel a viz helyére olajat tettem!

Köszike :oops: :D

2007.12.13. 11:22

ViSoR írta:
kbhont írta:Szóval hajrá Visor! Szurkolunk, és segítünk ha kell!!!! :hangos: :sör: :sör: :sör: :franko:

Hátjó a hétvégén akkor kinyírom a verdát :D
Le tudja valaki írni pontokra szedve, hogy mi kell hozzá és hogy kell? A csavarokat még felismerem :)
Például Szükséges: fagyálló 200liter (-60fokos), Olaj 8 liter, pálinka 1 liter, mert kurva hideg lesz.
a.) vedd le a burkolatot a 4 torxxal.
b.) vedd le a hengerfejet
c.) töltsd bele a vizet.
d.) a tömitéserek vigyázzva vedd ki, szilkonozd be
STB STB szóval pár sorban így, mert nem akarok egész télen gyalogolni, mivel a viz helyére olajat tettem!

Köszike :oops: :D

ViSoR az enyém éppen mostvan szétszedés alatt ,azért egészen nemojan ahogy Sanyi leírta de nem katasztrófa , :evil: :lol:Áljneki teis most és pontrol pontra egyesztetünk MMs ,SMS ,Skype, videó telefon meg minden :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dcs73 2007.12.13. 12:59-kor.

2007.12.13. 11:26

Fotó minden mozdulatodról és csinálunk belőle egy kis cikket!!!

2007.12.13. 14:09

Kivan cserélve a termosztát :nyelves: már csk vasszer kel meg légtelenitenem :D

Ja meg a szijjak meg a gergők , a többit majd este mert most még van más dolgom :D

2007.12.13. 15:14

kbhont írta:Én rosszúl lennék, ha más nyulna az autómhoz. ( Főleg olyan dolgokban amit én is meg tudok csinálni!)

Az enyémhez hozzányúlhatnál! :)
Legalább tudnám,hogy olyan csinálja aki ért is hozzá! :D

2007.12.13. 15:29

Ha van akksi, meg mid kiszerelésről legyen már erről is cikk! Írjon valaki lécci-lécci-lécci-lécci-lécci-lécci! :roll: :P
Elvégre szakran beszarik, sokan szívunk/tunk már vele.

2007.12.13. 19:57

Hát végeztem de a siker felemás :evil: nemtudom hogy milehet a guba de valami van, a víz felmegy de csak 80 fok ig utána vissza lemegy 65-70 re :!: szét basz az ideg , a két légtelenítő csavart kitekertem úgy öntöttem fel vízel .melegen kitekerem a légtelenítökek mind a kettönél jön a víz ,egy deka levegö nemvolt bent :!: valaki nemasztmondta hogy esetleg még van egy légtelenítő a pollen szürö alat is :?: :?: a fütésé , viszont fütésem meg az elsö pillanatban volt ,de talán nemojan intenzitású vagy nemis tudom komojan :!: mégegy érdekesség a vízmérö óra mikor beleülök melegen a fehérnél áll majdnem üzem meleget mutat , elindítom fél perc és lent van a kék teteje és a fehér közt ,szerintem még levegös de hogy a p....csába :?: :?: :?: :?:

2007.12.13. 20:09

ViSoR írta:Ha van akksi, meg mid kiszerelésről legyen már erről is cikk! Írjon valaki lécci-lécci-lécci-lécci-lécci-lécci! :roll: :P
Elvégre szakran beszarik, sokan szívunk/tunk már vele.

A termosztátra gondolsz ???? Csináltam képeket ,megmajd felis rakom meg leis írom de most kivan a f.....om az egésszel :evil:

Ja meg levan merülve a telóm és az üzletben van atöltöm :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcs73 2007.12.13. 20:12-kor.

2007.12.13. 20:10

dcs73 írta:Hát végeztem de a siker felemás :evil: nemtudom hogy milehet a guba de valami van, a víz felmegy de csak 80 fok ig utána vissza lemegy 65-70 re :!: szét basz az ideg , a két légtelenítő csavart kitekertem úgy öntöttem fel vízel .melegen kitekerem a légtelenítökek mind a kettönél jön a víz ,egy deka levegö nemvolt bent :!: valaki nemasztmondta hogy esetleg még van egy légtelenítő a pollen szürö alat is :?: :?: a fütésé , viszont fütésem meg az elsö pillanatban volt ,de talán nemojan intenzitású vagy nemis tudom komojan :!: mégegy érdekesség a vízmérö óra mikor beleülök melegen a fehérnél áll majdnem üzem meleget mutat , elindítom fél perc és lent van a kék teteje és a fehér közt ,szerintem még levegös de hogy a p....csába :?: :?: :?: :?:

Két termostát van mind kettőt kicsrélted?

PMiki

2007.12.13. 20:13

PMiki írta:
dcs73 írta:Hát végeztem de a siker felemás :evil: nemtudom hogy milehet a guba de valami van, a víz felmegy de csak 80 fok ig utána vissza lemegy 65-70 re :!: szét basz az ideg , a két légtelenítő csavart kitekertem úgy öntöttem fel vízel .melegen kitekerem a légtelenítökek mind a kettönél jön a víz ,egy deka levegö nemvolt bent :!: valaki nemasztmondta hogy esetleg még van egy légtelenítő a pollen szürö alat is :?: :?: a fütésé , viszont fütésem meg az elsö pillanatban volt ,de talán nemojan intenzitású vagy nemis tudom komojan :!: mégegy érdekesség a vízmérö óra mikor beleülök melegen a fehérnél áll majdnem üzem meleget mutat , elindítom fél perc és lent van a kék teteje és a fehér közt ,szerintem még levegös de hogy a p....csába :?: :?: :?: :?:

PMiki

Nem csak a rendes termosztátot cseréltem ki az egr ét nem :!:

2007.12.13. 20:26

dcs73 írta:
PMiki írta:

PMiki

Nem lehet, hogy az sz**at téged, az is lehet szar és kívülről nem lehet megmondani melyik a rossz.

PMiki

2007.12.13. 20:34

PMiki írta:
dcs73 írta:
PMiki írta:

PMiki

Nem lehet, hogy az sz**at téged, az is lehet szar és kívülről nem lehet megmondani melyik a rossz.

PMiki

Ha levegős akkor nem hül vissza hanem túlmelegszik :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge