![]() |
2007.12.11. 12:54
ViSoR írta:Tudja valaki, hogy kell kicserélni a termosztátot? Érdemes egyátalán nekiállni itthon? Gondolom a vizet utána fel kell tölteni fagyálló cuccal.
Próbáltam rákeresni, de nem mikor kiadja a kereső a találatokat, nem tudom hová a rákba kattintsak. A fórumcímre kattintok beadja a fórumot az elejétől, nem megát a hozzászólást amiben a keresett szó van. Ha a szerzőre, akkor a szerző órofilját... szóval vat da fak.
2007.12.11. 23:03
2007.12.11. 23:52
ViSoR írta:Hogy kell légteleníteni, mivel kell feltölteni, minek ahhoz fűtés? Áhh inkább szerelőre bízom ez elég bonyolult.
Ellenben, ha valaki tud BMWs szerelő ruhát, kantárosat, azt feltétlen megvenném XL-ben. Kínai is jó, mert ajándékba lesz!
2007.12.12. 00:03
2007.12.12. 00:05
kbhont írta:ViSoR írta:Hogy kell légteleníteni, mivel kell feltölteni, minek ahhoz fűtés? Áhh inkább szerelőre bízom ez elég bonyolult.
Ellenben, ha valaki tud BMWs szerelő ruhát, kantárosat, azt feltétlen megvenném XL-ben. Kínai is jó, mert ajándékba lesz!
Visor! Szedd már össze magad!
Olvass utána! Minden le van írva!
Nem amerikában vagyunk, hogy a kerékcseréhez is sárga angyalt hívjunk!
Tökös BMW rajongó vagy nem?
2007.12.12. 08:36
2007.12.13. 09:02
ViSoR írta:Sajnos én csak gányolni tudok, úgyhogy köszönöm nem. Az agyammal dolgozok, nem a kezemmel.
De szerencsére van egy szervíz 50 méterre a munkahelyemtől, majd odaadom nekik cizellálni.
2007.12.13. 09:33
dcs73 írta:kbhont én rajongok a repülésért , miez a dologde inkáb a vadászok érdekelnek a MIG-21 utántól , a régebiek annyira nem
2007.12.13. 11:05
kbhont írta:Szóval hajrá Visor! Szurkolunk, és segítünk ha kell!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
2007.12.13. 11:22
ViSoR írta:kbhont írta:Szóval hajrá Visor! Szurkolunk, és segítünk ha kell!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Hátjó a hétvégén akkor kinyírom a verdát
Le tudja valaki írni pontokra szedve, hogy mi kell hozzá és hogy kell? A csavarokat még felismerem
Például Szükséges: fagyálló 200liter (-60fokos), Olaj 8 liter, pálinka 1 liter, mert kurva hideg lesz.
a.) vedd le a burkolatot a 4 torxxal.
b.) vedd le a hengerfejet
c.) töltsd bele a vizet.
d.) a tömitéserek vigyázzva vedd ki, szilkonozd be
STB STB szóval pár sorban így, mert nem akarok egész télen gyalogolni, mivel a viz helyére olajat tettem!
Köszike![]()
2007.12.13. 11:26
2007.12.13. 14:09
2007.12.13. 15:14
kbhont írta:Én rosszúl lennék, ha más nyulna az autómhoz. ( Főleg olyan dolgokban amit én is meg tudok csinálni!)
2007.12.13. 15:29
2007.12.13. 19:57
2007.12.13. 20:09
ViSoR írta:Ha van akksi, meg mid kiszerelésről legyen már erről is cikk! Írjon valaki lécci-lécci-lécci-lécci-lécci-lécci!![]()
![]()
Elvégre szakran beszarik, sokan szívunk/tunk már vele.
2007.12.13. 20:10
dcs73 írta:Hát végeztem de a siker felemásnemtudom hogy milehet a guba de valami van, a víz felmegy de csak 80 fok ig utána vissza lemegy 65-70 re
szét basz az ideg , a két légtelenítő csavart kitekertem úgy öntöttem fel vízel .melegen kitekerem a légtelenítökek mind a kettönél jön a víz ,egy deka levegö nemvolt bent
valaki nemasztmondta hogy esetleg még van egy légtelenítő a pollen szürö alat is
![]()
a fütésé , viszont fütésem meg az elsö pillanatban volt ,de talán nemojan intenzitású vagy nemis tudom komojan
mégegy érdekesség a vízmérö óra mikor beleülök melegen a fehérnél áll majdnem üzem meleget mutat , elindítom fél perc és lent van a kék teteje és a fehér közt ,szerintem még levegös de hogy a p....csába
![]()
![]()
![]()
2007.12.13. 20:13
PMiki írta:dcs73 írta:Hát végeztem de a siker felemásnemtudom hogy milehet a guba de valami van, a víz felmegy de csak 80 fok ig utána vissza lemegy 65-70 re
szét basz az ideg , a két légtelenítő csavart kitekertem úgy öntöttem fel vízel .melegen kitekerem a légtelenítökek mind a kettönél jön a víz ,egy deka levegö nemvolt bent
valaki nemasztmondta hogy esetleg még van egy légtelenítő a pollen szürö alat is
![]()
a fütésé , viszont fütésem meg az elsö pillanatban volt ,de talán nemojan intenzitású vagy nemis tudom komojan
mégegy érdekesség a vízmérö óra mikor beleülök melegen a fehérnél áll majdnem üzem meleget mutat , elindítom fél perc és lent van a kék teteje és a fehér közt ,szerintem még levegös de hogy a p....csába
![]()
![]()
![]()
Két termostát van mind kettőt kicsrélted?
PMiki
2007.12.13. 20:26
dcs73 írta:PMiki írta:dcs73 írta:Hát végeztem de a siker felemásnemtudom hogy milehet a guba de valami van, a víz felmegy de csak 80 fok ig utána vissza lemegy 65-70 re
![]()
![]()
![]()
![]()
PMiki
Nem csak a rendes termosztátot cseréltem ki az egr ét nem
2007.12.13. 20:34
PMiki írta:dcs73 írta:PMiki írta:dcs73 írta:Hát végeztem de a siker felemásnemtudom hogy milehet a guba de valami van, a víz felmegy de csak 80 fok ig utána vissza lemegy 65-70 re
![]()
![]()
![]()
![]()
PMiki
Nem csak a rendes termosztátot cseréltem ki az egr ét nem
Nem lehet, hogy az sz**at téged, az is lehet szar és kívülről nem lehet megmondani melyik a rossz.
PMiki