![]() |
2013.03.19. 00:53
2013.03.19. 10:02
szaszko írta:Sziasztok
Egy kis segitseg kene kulcsproblemaval kacsolatban.
USA-ra gyartott2000 kiadasu 528i M package-es bombim van, keztol vettem es csak egy kulcsot kaptam hozza rombusz alaku, harom gombos.
Csak manualisan tudom hasznalni, az akumlatoros elemet mar ellenoriztem de fel van toltodve, es tobb szinkronizacios lehetoseget is kiprobaltam de semmi, valakinek valami jo otlete?
Bocs az ekezetek hianyaert.
Elorre is kosz.
2013.03.19. 18:19
2013.03.19. 18:44
szaszko írta:Az elemet ki akartam cserelni de nem volt ra szukseg, a szetszedes utan bebizonyosodott hogy meg a meglevo elem is tokeletesen mukodik
sim64 altal megosztott video alapjan is probaltam instalalni "ugyanolyan kulcsom van mint a videon" de semmi se nem zar se nem nyit egyszoval semmi valtozas.
diagolni? pontosan mit takar?
thanks
2013.03.19. 19:02
2013.03.19. 21:11
szaszko írta:Bocsi ha a video megoszto szemelyazonossagat beneztem, sok ablak volt megnyitva a gepemen. Megprobalom bar nem teljesen tiszta a"csapotszeru transzponden" mert mikor szetszedtem az elemcsere vegett a kulcs hatlapja es a nyomogombos elolapjan kivul csak a kis nyomtatott aramkoros panel "amin az elem is elhelyezkedik" volt talalhato.
2013.03.20. 01:18
2013.04.02. 00:13
simi64 írta:Jerry írta:simi64 írta:cszsolti írta:Hát ez sajnos nem nagyon akar életre kelni,már 3 hete folyamatosan használom de semmi életjel... És bevallom öszintén,hogy már 3 napja bujom ezt az oldalt de nem találtam eddig rá erre a hangolás dologra és arra sem,hogy milyen akksit kellene beszereznem és hogyan tudom kicserélni anélkül hogy tönkre tegyem a kulcsot...Ha megkérlek le tudod irni nekem itt vagy pü.-ben milyen akksit és hol tudnék beszerezni és hogyan tudom kicserélni meg ujra programozni? Kézikönyvem nincsen sajnos...
Visszakerestem neked: Ez az akksi kell bele. Sajnos a ragasztás mentén fel kell szabni, utána újra ragasztani.
De mielőtt nagyon nekiesnél, azért próbáld meg felprogramozni.
Nem elemes, rombuszról beszél!
lefotoztam,megprobálom belinkelni 2013.04.02. 07:29
cszsolti írta:Eme hosszu hétvégét kihasználva rászántam magam az akksi cserére... Youtube-os video nézés után szét is szedtem(vágtam) a kulcsom és ekkor ért a meglepi...valaki már szétszedte ezt a kulcsot(látszott rajta már a probálkozások nyoma,de nem volt biztos,h sikerrel is jártak..) csak amikor szétszedtem teljesen akkor jöttem rá,h bizony sikerült neki... Ugyanis nincs benne az akksi...és ráadásul az akksi érintkező sem ugy néz ki mint a videon...csak egy sima van és nem olyan körkörös és mintha hiányozna is egy belöle...lefotoztam,megprobálom belinkelni
http://kepfeltoltes.hu/130402/2013-04-0 ... es.hu_.jpg
2013.04.02. 07:37
barbrady írta:cszsolti írta:Eme hosszu hétvégét kihasználva rászántam magam az akksi cserére... Youtube-os video nézés után szét is szedtem(vágtam) a kulcsom és ekkor ért a meglepi...valaki már szétszedte ezt a kulcsot(látszott rajta már a probálkozások nyoma,de nem volt biztos,h sikerrel is jártak..) csak amikor szétszedtem teljesen akkor jöttem rá,h bizony sikerült neki... Ugyanis nincs benne az akksi...és ráadásul az akksi érintkező sem ugy néz ki mint a videon...csak egy sima van és nem olyan körkörös és mintha hiányozna is egy belöle...lefotoztam,megprobálom belinkelni
Az a lemez az akku része, ki kell forrasztani, és mehet a helyére az új.
2013.04.02. 07:44
cszsolti írta:barbrady írta:cszsolti írta:Eme hosszu hétvégét kihasználva rászántam magam az akksi cserére... Youtube-os video nézés után szét is szedtem(vágtam) a kulcsom és ekkor ért a meglepi...valaki már szétszedte ezt a kulcsot(látszott rajta már a probálkozások nyoma,de nem volt biztos,h sikerrel is jártak..) csak amikor szétszedtem teljesen akkor jöttem rá,h bizony sikerült neki... Ugyanis nincs benne az akksi...és ráadásul az akksi érintkező sem ugy néz ki mint a videon...csak egy sima van és nem olyan körkörös és mintha hiányozna is egy belöle...lefotoztam,megprobálom belinkelni
Az a lemez az akku része, ki kell forrasztani, és mehet a helyére az új.
Hmmm...értem. Akkor csak az akksirol barbárkodták le szerencsére!? Értelemszerüen akkor a másik lemezkét pedig a nyáklap másik sarkában lévő helyre kell forrasztani? Ott van egy forrasztási pont és látszik is,h hiányzik onnan valami... Azt esetleg letudnád irni,hogy melyik a + és melyik a - pont? Vagy nem lehet össze keverni? Az akksi még nem ért ide,remélem ma holnap itt lesz már. Nem szeretném forditva tönkre tenni a kulcsot mivel nem láttam hogy volt benne eredetileg...
2013.04.30. 17:29
2013.05.05. 10:21
Jerry írta:Sziasztok!
Ha valakit érdekel kulcsmásolás az autójához, az keressen meg privátban. (lehet nem a másolás a legjobb szó rá)
Természetesen klubbos kedvezménnyel, a márkaszervíz árának töredékéért.
Egyelőre csak az alábbi távirányítós kulcs másolását vállalom:
2013.05.10. 14:12
2013.05.10. 14:47
soldier1981 írta:Sziasztok!
Nem tudtam máshová feltenni, talán tudtok segíteni.
Kellene nekem egy EWS-modul jó áron, ha lenne valakinek. A számok amik fontosak:
8.371.351
HW 01
SW 01
Fekete színű EWS 3
Előre is köszönöm!
2013.05.14. 14:26
2013.06.19. 13:42
2013.06.19. 19:20
pistino1 írta:Elfáradt a főtengely ékszíjtárcsám, ezért nem volt töltés sem. Szerelő, csere, másnap nem zár a kulcs. Lecsökkent a töltés és már le is merült? Fél órát benne volt legalább és utána sem működött, otthon a másik simán vitte, pedig egy hónapja nem volt használva. Lehet, hogy csak most adta meg magát?
2013.06.20. 09:12
barbrady írta:pistino1 írta:Elfáradt a főtengely ékszíjtárcsám, ezért nem volt töltés sem. Szerelő, csere, másnap nem zár a kulcs. Lecsökkent a töltés és már le is merült? Fél órát benne volt legalább és utána sem működött, otthon a másik simán vitte, pedig egy hónapja nem volt használva. Lehet, hogy csak most adta meg magát?
Próbálj meg egy hangolást, lehet hogy csak elfelejtette.
Tapatalk2 ST25i
2013.06.20. 11:49
pistino1 írta:Azt mondta a szerelő, hogy egész nap benne volt a helyén....................megpróbálom.