![]() |
2011.10.25. 13:24
barbrady írta:Nekem nem írt semmit a hibatárolóba.
2011.10.25. 13:32
jackson írta:barbrady írta:Nekem nem írt semmit a hibatárolóba.
Akkor nyomni kell egy testet. 40 fok alatti vizhőfok. És INPA-val bekapcs majd figyelni 80 fokig ahogy melegiti a vízet olyan szépen egybe van minden fontos adat az INPA statusz képernyőjén, hogy gyönyörűen látszik mi történik. Ha nem tudod hogyan egy jó kályhás kocsin elötte nézd meg.
Jackson, aki úgy tette
2011.10.25. 13:41
barbrady írta:jackson írta:barbrady írta:Nekem nem írt semmit a hibatárolóba.
Akkor nyomni kell egy testet. 40 fok alatti vizhőfok. És INPA-val bekapcs majd figyelni 80 fokig ahogy melegiti a vízet olyan szépen egybe van minden fontos adat az INPA statusz képernyőjén, hogy gyönyörűen látszik mi történik. Ha nem tudod hogyan egy jó kályhás kocsin elötte nézd meg.
Jackson, aki úgy tette
Magamat idézem: "Kicseréltem a szivattyút, azóta tökéletes az állófűtés és a REST is."
2011.10.25. 13:44
jackson írta:barbrady írta:jackson írta:barbrady írta:Nekem nem írt semmit a hibatárolóba.
Jackson, aki úgy tette
Magamat idézem: "Kicseréltem a szivattyút, azóta tökéletes az állófűtés és a REST is."
Én meg azért írtam, hogy ha valaki így jár akkor tesztelje le és majd utánna beírja. Amig nincs használva addig hiba se lesz törlés után.
Jackson, aki a többieknek írta
2011.11.16. 11:22
2011.11.16. 14:40
csavitouring írta:Nektek mostanában hogyan melegszik be a motor(525d,530d) Úgy szoktam indulni, hogy motor beindít, majd alapjáraton hagyom járni, míg a 30°C fokot eléri.(kiegészítő fűtés beindul) Majd elindulok kb. 15 perc alatt, érek be a munkahelyemre és addigra 72°C-lesz. Tegnap a városban közlekedtem vele és a max. hőmérséklet 84°C volt(fűtés automatán 24°C) állítva. A budakeszi úton lefele jövet egészen 69°C hűl vissza. Ez normális?
2011.11.16. 15:38
Padre540 írta:csavitouring írta:Nektek mostanában hogyan melegszik be a motor(525d,530d) Úgy szoktam indulni, hogy motor beindít, majd alapjáraton hagyom járni, míg a 30°C fokot eléri.(kiegészítő fűtés beindul) Majd elindulok kb. 15 perc alatt, érek be a munkahelyemre és addigra 72°C-lesz. Tegnap a városban közlekedtem vele és a max. hőmérséklet 84°C volt(fűtés automatán 24°C) állítva. A budakeszi úton lefele jövet egészen 69°C hűl vissza. Ez normális?
Pontosan ugyanezt csinálja az enyém is,még a hőfokok is szinte stimmelnek.Én megrendeltem az új termosztátot,remélem az a gond.
2011.11.17. 09:36
2011.11.17. 09:46
csavitouring írta:Bocsánat, hogy még egyszer beírom, de kérlek válaszoljatok szerintetek mi lehet a baj.
Nektek mostanában hogyan melegszik be a motor(525d,530d) Úgy szoktam indulni, hogy motor beindít, majd alapjáraton hagyom járni, míg a 30°C fokot eléri.(kiegészítő fűtés beindul) Majd elindulok kb. 15 perc alatt, érek be a munkahelyemre és addigra 72°C-lesz. Tegnap a városban közlekedtem vele és a max. hőmérséklet 84°C volt(fűtés automatán 24°C) állítva. A budakeszi úton lefele jövet egészen 69°C hűl vissza. Ez normális?
2011.11.17. 10:08
Padre540 írta:csavitouring írta:Bocsánat, hogy még egyszer beírom, de kérlek válaszoljatok szerintetek mi lehet a baj.
Nektek mostanában hogyan melegszik be a motor(525d,530d) Úgy szoktam indulni, hogy motor beindít, majd alapjáraton hagyom járni, míg a 30°C fokot eléri.(kiegészítő fűtés beindul) Majd elindulok kb. 15 perc alatt, érek be a munkahelyemre és addigra 72°C-lesz. Tegnap a városban közlekedtem vele és a max. hőmérséklet 84°C volt(fűtés automatán 24°C) állítva. A budakeszi úton lefele jövet egészen 69°C hűl vissza. Ez normális?
Szerintem se a tiéd se az én termosztátom nem volt 100-as régóta,csak most vettük észre igazán hogy bejött hirtelen a hideg.Az enyém ma elvileg megjön,legrosszabb esetben hétfőn kicserélem és beszámolok a tapasztalatról.
2011.11.18. 19:14
csavitouring írta:Padre540 írta:csavitouring írta:Bocsánat, hogy még egyszer beírom, de kérlek válaszoljatok szerintetek mi lehet a baj.
Szerintem se a tiéd se az én termosztátom nem volt 100-as régóta,csak most vettük észre igazán hogy bejött hirtelen a hideg.Az enyém ma elvileg megjön,legrosszabb esetben hétfőn kicserélem és beszámolok a tapasztalatról.
Köszönöm szépen, várom, hogy mi történt Nálad
2011.11.18. 23:39
2011.11.19. 00:11
szekeres írta:Helo
Van valakinek tapasztalat arról, hogy a régebbi 98 előtti kiadásban a háta vezető meleg levegőt meg lehet oldani? Mivel csak hideg ami eljut addig.
2011.11.19. 00:27
admin írta:szekeres írta:Helo
Van valakinek tapasztalat arról, hogy a régebbi 98 előtti kiadásban a háta vezető meleg levegőt meg lehet oldani? Mivel csak hideg ami eljut addig.
Meg.Kell egy szervó motor a fűtés boxra meg a kapcsolós rostély és a vezetékek.Efer is megcsinálta.
2011.11.19. 00:30
Imco írta:admin írta:szekeres írta:Helo
Meg.Kell egy szervó motor a fűtés boxra meg a kapcsolós rostély és a vezetékek.Efer is megcsinálta.
Ha jól sejtem, ez nem ilyen egyszerű mint ahogy leírtad!![]()
2011.11.19. 01:46
2011.11.19. 20:44
admin írta:Imco írta:admin írta:szekeres írta:Helo
Ha jól sejtem, ez nem ilyen egyszerű mint ahogy leírtad!![]()
Nem egy nagy durranás ha jól emlékszem efer annak idején le is írta meg kéne keresni.
2011.11.22. 10:12
2011.11.23. 08:22
Padre540 írta:csavitouring írta:Padre540 írta:csavitouring írta:Bocsánat, hogy még egyszer beírom, de kérlek válaszoljatok szerintetek mi lehet a baj.
Megtörtént a csere,minden OK.102 körüli folyamatosan.
2011.11.23. 10:03
csavitouring írta:Padre540 írta:csavitouring írta:Padre540 írta:csavitouring írta:Bocsánat, hogy még egyszer beírom, de kérlek válaszoljatok szerintetek mi lehet a baj.
Megtörtént a csere,minden OK.102 körüli folyamatosan.
Örülök, hogy Neked jó lett![]()
Tegnap ki lett cserélve a termosztát, ami a vízpumpa mellett van, de így is max. 80°C-ig melegszik fel. Padlógázon 84°C. Mi lehet a gond szerintetek?