Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.08. 21:13

Igen,kinek mi tetszik és mire van pénze :)
Ha nekem is lenne,akkor csak M5 :D

2007.12.08. 21:30

szabojanos írta:NEKEM IS egy E39-esem van, de volt már jobb is.AUDI S8 MTM 6seb man váltóval 4.2 összkerék anyagi okokbol-épitkezés miatt kellett megválnom tőle. Mielött azthinnénk,hogy a mi autonk(Nem a Suzukira gondoltam:)) a legjobb kg/le elméletben, és fizikában. VANNAK JOBBAK és ERŐSSEBBEK, nem biztos hogy a BMW a csúcs??!! S8-M5, kinek mennyi pénze van. Én letoltam az S8-asommal az M5-öst(és ezt nem a haverom mondta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ÉS NAGYON SZÉPVOLT.

(Csak halkan mondom, hogy nekem is van egy v6-os A6-osom, négykerékkel a zordabb időkre, és bizony van benne néhány apróság ami sokkal jobban van megoldva a többeknél. A kedvencem pl, hogy normálisan le lehet csavarni a kiegyenlítő tartály sapkáját. Komolyabb most nem jut eszembe.....de az előbbi tényleg jól meg van csinálva. A motorerővel és a végértékeléssel azért mégsem értek egyet, nálam fordított az eredmény. Mondjuk azért a BMW is kreálhatott volna egy négykerekes ötöst.......)

2007.12.08. 22:12

szabojanos írta:NEKEM IS egy E39-esem van, de volt már jobb is.AUDI S8 MTM 6seb man váltóval 4.2 összkerék anyagi okokbol-épitkezés miatt kellett megválnom tőle. Mielött azthinnénk,hogy a mi autonk(Nem a Suzukira gondoltam:)) a legjobb kg/le elméletben, és fizikában. VANNAK JOBBAK és ERŐSSEBBEK, nem biztos hogy a BMW a csúcs??!! S8-M5, kinek mennyi pénze van. Én letoltam az S8-asommal az M5-öst(és ezt nem a haverom mondta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ÉS NAGYON SZÉPVOLT.

Annak idején a bmw buragom mindig leverte az audi buragomat, nemtudom milyen oknál fogva!
És nem a haverom mesélte én átéltem, istenem deszépvolt! :lol: 8)

2007.12.08. 22:18

KIPRÓBÁLTAD, VAGY CSAK A HŰTŐVIZET PÓTOLTAD????? S8 MTM : MOTOR TECHNIK MAYER

//Ne ird be ugyanazt 3x, felesleges 2 őt töröltem Hero

2007.12.08. 22:20

szabojanos írta:KIPRÓBÁLTAD, VAGY CSAK A HŰTŐVIZET PÓTOLTAD????? S8 MTM : MOTOR TECHNIK MAYER

azzal kezdtem amit írtam, hogy van egy otthon...gondolod, hogy csak a helyet foglalja, vagy mi? volt benne egyébként, nem kellett pótolni :)

2007.12.08. 22:22

szabojanos írta:KIPRÓBÁLTAD, VAGY CSAK A HŰTŐVIZET PÓTOLTAD????? S8 MTM : MOTOR TECHNIK MAYER

Na, HARMADIKRA csak sikerült! :wink: :lol:

2007.12.08. 22:25

ÉS EZ MÉG MAIS IGAZ ANNAK IDELYÉN?????

2007.12.08. 22:41

szabojanos írta:ÉS EZ MÉG MAIS IGAZ ANNAK IDELYÉN?????

Tyű ha! :lol: :lol: :lol:
Én eddig azt hittem, hogy csak Visort nem értem igazán, de rá kellett jönnöm, hogy Téged sem nagyon:))

Most akkor mi van? :lol:

2007.12.08. 22:44

Az a helyzet hogy nem vagy egyedül Diabolica kolléga!

Marhára bezavarodtam énis, de szerintem ő is :lol: :lol: :lol: 8)

2007.12.08. 23:05

MOSTmár.úgyérzem hogy, az a lényeg ki mod naggyobbat nemvagyok bezavarodva TI IGEN??????

2007.12.08. 23:08

Nem az a lényeg ki mondd nagyobbat itt az a lényeg hogy az off autókat mint pl az audi nem szeretjük, ennyi :lol: :lol:

2007.12.08. 23:12

ÉN NORMÁLIS VAGYOK!!! ÉS A HANGOK IS EZT MONDJÁK!!!!!!!!!

:bmw :sör: FEL NE VEDD, CSAK POÉN VOLT!

2007.12.08. 23:14

A JÓT ELKEL TUDNI ISMERNI ÉS MINDIG LESZ JÓBB

2007.12.08. 23:17

szabojanos írta:A JÓT ELKEL TUDNI ISMERNI ÉS MINDIG LESZ JÓBB

A jót valóban el kell ismerni, de a helyesírásod nem tartozik közéjük. 8)

2007.12.08. 23:18

tagadjatok ki, de az S8 szerintem sem kutya. Mindenesetre Janos azért mégis úgy látom, hogy olyan melót vállaltál itt fel, mintha felmentél volna egy homo topicba zászlót bontani a hetero oldal javára. Szóval kemény menet lesz! :) :lol:

2007.12.08. 23:38

Bocsi, a helyesírási hibákért. Nem figyeltem kellőképpen S8, de azért a BMW sem rossz! :lol:

2007.12.09. 02:15

Ahogy látom nemis létezik más audi csak az S8, mondjuk lehet valójában is igy van! :lol: :lol:

2007.12.09. 12:52

Először is MotorEN Technik MAyer. Persze biztos csak elírtad, hisz ilyen Audid volt! Másodsorban, egyetlen Audi létezik amelyik ér valamit: http://video.racing.hu/tribute-to-audi-rs6 Ahogy itt az RS6 leveri az M5-öt, annyira vert le engem a 360lovas S8 (szar dízelem van), úgyhogy te álmaidban csíkos pizsamában toltál le M5-öt :D Vagy még a cápa volt? :lol:
Persze lehet, hogy nem ment 3 henger benne, és csak 260 lovat tudott :lol:

Na ennyit tud az S8: http://youtube.com/watch?v=74aMF0bcx_E
Az E36 M3 leveri... engem is megfontoltan vágott oda mondom és azt nem nagyi vezette.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ViSoR 2007.12.09. 14:43-kor.

2007.12.09. 14:30

ViSoR írta:Először is MotorEN Technik MAyer. Persze biztos csak elírtad, hisz ilyen Audid volt! Másodsorban, egyetlen Audi létezik amelyik ér valamit: http://video.racing.hu/tribute-to-audi-rs6 Ahogy itt az RS6 leveri az M5-öt, annyira vert le engem a 360lovas S8 (szar dízelem van), úgyhogy te álmaidban csíkos pizsamában toltál le M5-öt :D Vagy még a cápa volt? :lol:
Persze lehet, hogy nem ment 3 henger benne, és csak 260 lovat tudott :lol:
Amúgy kategóriában is elég lassú az Audi szerintem.

Nos igen, de TÉNY:

Nem hiába a nagy trióban az Audi a sereghajtó!! Másik: ha az asszony vezetné az M5-öt és én az S8-at, hát valszeg az S8 nyerne, így az utcai M5 verése lehetséges! :oops: 8) :lol:
János! Nem volt azon az M5-ön a nagy T betű?? :lol: :lol: 8O :roll: :twisted: :sör: :nyelves:

2007.12.09. 16:00

Tegnap egy kicsit győzedelmeskedett rajtam az illuminátor:vörösbor, sör MTM: motor technik mayer. Azért egy kicsit kiváncsi lennék a dizeledre? T Betű nem volt rajta. nem kötelező elhinni olyan embereknek, akik csak a BMW-t ismerik.
Csíkos pizsomám még nincs, de majd szerzek:))
Hozzászólás küldése

VigLink badge