![]() |
2008.04.15. 18:02
El_Magnifico írta:valóban vannak sokkal olcsóbbak ilyen évjáratban... de ismerem az autó mostani tulajdonosát és állítása szerint nagyon megbízható az autó, nekem főleg ez számít és a szépsége. a bézs bőr nem gyári, ültem benne engem nem zavart a nem gyári rádió, bár astra után beleülve jóhogy nincs rendes viszonyítási alapom
az ezüst 530d is nagyon szép csak kár, hogy nem manuál.
még egy kérdés ami lehet nem idevág: szerintetek van komolyabb különbség egy hasonló árú 530d és egy 320d fenntartása között? az 530d-ben biztos sokkal több KM lesz és félek, hogy sokszor hozá kéne nyúlni. fogyasztás?
528i vásárlásról lemondtam, inkább egy újabb dízel hitelre. amúgyis megyek mindennap minimum 60 km-et a dízelen spórolok...
2008.04.15. 18:03
El_Magnifico írta:valóban vannak sokkal olcsóbbak ilyen évjáratban... de ismerem az autó mostani tulajdonosát és állítása szerint nagyon megbízható az autó, nekem főleg ez számít és a szépsége. a bézs bőr nem gyári, ültem benne engem nem zavart a nem gyári rádió, bár astra után beleülve jóhogy nincs rendes viszonyítási alapom
még egy kérdés ami lehet nem idevág: szerintetek van komolyabb különbség egy hasonló árú 530d és egy 320d fenntartása között? az 530d-ben biztos sokkal több KM lesz és félek, hogy sokszor hozá kéne nyúlni. fogyasztás?
528i vásárlásról lemondtam, inkább egy újabb dízel hitelre. amúgyis megyek mindennap minimum 60 km-et a dízelen spórolok...
2008.04.15. 18:06
sxoe írta:El_Magnifico írta:valóban vannak sokkal olcsóbbak ilyen évjáratban... de ismerem az autó mostani tulajdonosát és állítása szerint nagyon megbízható az autó, nekem főleg ez számít és a szépsége. a bézs bőr nem gyári, ültem benne engem nem zavart a nem gyári rádió, bár astra után beleülve jóhogy nincs rendes viszonyítási alapom
Én is csak azt tudom mondani, hogy nézd meg Mate kocsiját! Az 25D, manuál, bézs bőr, stb stb stb. És nem sokkal drágább. De biztos meg tudtok egyezni. És 100%, hogy nagyon jó üzletet kötnél!
2008.04.15. 18:42
mate írta:sxoe írta:El_Magnifico írta:valóban vannak sokkal olcsóbbak ilyen évjáratban... de ismerem az autó mostani tulajdonosát és állítása szerint nagyon megbízható az autó, nekem főleg ez számít és a szépsége. a bézs bőr nem gyári, ültem benne engem nem zavart a nem gyári rádió, bár astra után beleülve jóhogy nincs rendes viszonyítási alapom
Én is csak azt tudom mondani, hogy nézd meg Mate kocsiját! Az 25D, manuál, bézs bőr, stb stb stb. És nem sokkal drágább. De biztos meg tudtok egyezni. És 100%, hogy nagyon jó üzletet kötnél!
Nem drágább!Még ma este engedek is az árból ! (3.299.000Ft-ból). Holnap az autó már nem lesz eladó! Szóval ha valakit érdekel vagy valaki tud olyanról, akit esetleg érdekelhet akkor mindenképpen még a mai este folyamán keressen meg! Bármikor hívhattok!
Üdv.
2008.04.15. 19:01
2008.04.15. 19:14
sxoe írta:Hogy hogy már csak ma? Utána mi lesz vele?
2008.04.15. 19:55
Gondolom sokal olcsóban számolják bemate írta:sxoe írta:Hogy hogy már csak ma? Utána mi lesz vele?
Megy a kereskedésbe....beszámolják. Holnap jön az új. Ezért ilyen sürgős.
2008.04.15. 20:02
admin írta:Gondolom sokal olcsóban számolják bemate írta:sxoe írta:Hogy hogy már csak ma? Utána mi lesz vele?
Megy a kereskedésbe....beszámolják. Holnap jön az új. Ezért ilyen sürgős.
Azért letvolna fontos eladni.
2008.04.16. 00:06
2008.04.17. 19:19
2008.04.17. 21:56
2008.04.18. 01:38
2008.04.18. 06:33
2008.04.18. 10:20
orvil írta:jah, orvos meg hetvegi auto dumat ismerem ..... kereskedoben meg ugy bizok mint mindenki mas ... sehogy
ugy 3-4 evre vennem a kocsit, gyorsulasa nem erdekel (elmotorozgatok), nagy legyen meg kenyelmes.
mit ertetek az alatt hogy tobb 100ezres hibaba belefuthatok? peldak, ilyesmi erdekelne.
2008.04.18. 11:38
2008.04.18. 12:49
orvil írta:hetvegi hasznalatra, hetkoznapra van egy 1.8tdi ford meg egy vectra. nagy almom egy ilyen vas mar evek ota ... gondolom nem kell ecsetelnem.
a klimas dologra visszaterve klimavezerlo hibajat hogy lehet eszrevenni? hengerfejnel gondolom tomites vagy mokolas nyomok keresesere gondolsz. futomuvet szemmel meg menet kozben kiszurom ha fos, megemelni meg biztos meg tudom valami kozeli szervizben ha arrol van szo.
ilyen oreg autonal is erdemes markaszervizben (amiket ajanlottak 5'er, stb) megvizsgaltani? gondolom olyan 20korul van egy ilyen allapotfelmeres.
2008.04.18. 12:54
orvil írta:hetvegi hasznalatra, hetkoznapra van egy 1.8tdi ford meg egy vectra. nagy almom egy ilyen vas mar evek ota ... gondolom nem kell ecsetelnem.
a klimas dologra visszaterve klimavezerlo hibajat hogy lehet eszrevenni? hengerfejnel gondolom tomites vagy mokolas nyomok keresesere gondolsz. futomuvet szemmel meg menet kozben kiszurom ha fos, megemelni meg biztos meg tudom valami kozeli szervizben ha arrol van szo.
ilyen oreg autonal is erdemes markaszervizben (amiket ajanlottak 5'er, stb) megvizsgaltani? gondolom olyan 20korul van egy ilyen allapotfelmeres.
2008.04.18. 20:18
2008.04.18. 21:23
2008.04.21. 20:05