![]() |
2007.12.24. 12:31
Diabolica írta:admin írta:
Hogy tudtad pont Rhantos 46-osának összeszögelését megszerezni?
tetszett, hogy a végén majdnem lepusszantottak vele egy oszlopot, gondolom, nem először centizte ki így a fickó azt a jobbkanyart......
2007.12.24. 12:34
kzoli819 írta:Köszi Laci!
Nagyon jó a videó! E39-ről van hasonló film?
2007.12.24. 12:42
admin írta:kzoli819 írta:Köszi Laci!
Nemtudok.Ezt is a bmwe46.hu oldalon láttam.És gondoltam hátha mást is érdekel.Gondolom a munkamenet ugyan az az E39-nél is csak más a kaszni.
2007.12.24. 14:09
kzoli819 írta:admin írta:kzoli819 írta:Köszi Laci!
Nemtudok.Ezt is a bmwe46.hu oldalon láttam.És gondoltam hátha mást is érdekel.Gondolom a munkamenet ugyan az az E39-nél is csak más a kaszni.
Azt gondoltam én is, hogy a munkamenet ugyan az. De olyan jó lett volna látni, hogy hogyan készültek a drágáink. Meg láthattuk volna pár alkatrész kiszerelésének a trökjét is esetleg.
Belevetem magam a netbe és keresgélek egy kicsit ezügyben.
2007.12.24. 14:10
admin írta:Diabolica írta:admin írta:
Hogy tudtad pont Rhantos 46-osának összeszögelését megszerezni?
tetszett, hogy a végén majdnem lepusszantottak vele egy oszlopot, gondolom, nem először centizte ki így a fickó azt a jobbkanyart......
Nehéz volt de sikerült!Neked is így kellet volna összedobni az 540-est
![]()
2007.12.24. 14:32
Diabolica írta:kzoli819 írta:admin írta:kzoli819 írta:Köszi Laci!
Azt gondoltam én is, hogy a munkamenet ugyan az. De olyan jó lett volna látni, hogy hogyan készültek a drágáink. Meg láthattuk volna pár alkatrész kiszerelésének a trökjét is esetleg.
Irigyellek, ha Téged megnyugtat, hogy miként hegesztenek össze robotok két egymásra szintén gépek által illesztett formanyomott lemezidomot - nekem egy kicsit rossz volt látni.
Monjuk én átéltem azt, ahogy a 330ci-ből szabályosan kiszakadt a hátsó futómű egy része mert elváltak a lemezek a ponthegesztéseknél végig.....igaz, hogy azóta már hallottam, hogy ez széria-hiba volt, egy időben.
Azért sokat jelentett, hogy bemutatták azt is, hogy egy humán gépsor csak áthegesztette a varratokat utána.......
2007.12.24. 14:51
kzoli819 írta:Diabolica írta:kzoli819 írta:admin írta:kzoli819 írta:Köszi Laci!
Irigyellek, ha Téged megnyugtat, hogy miként hegesztenek össze robotok két egymásra szintén gépek által illesztett formanyomott lemezidomot - nekem egy kicsit rossz volt látni.
Monjuk én átéltem azt, ahogy a 330ci-ből szabályosan kiszakadt a hátsó futómű egy része mert elváltak a lemezek a ponthegesztéseknél végig.....igaz, hogy azóta már hallottam, hogy ez széria-hiba volt, egy időben.
Azért sokat jelentett, hogy bemutatták azt is, hogy egy humán gépsor csak áthegesztette a varratokat utána.......
Egy szóval nem mondtam, hogy megnyugtat. Egyszerüen csak szeretem nézni, ahogy kémiai, mechanikai hatásoknak köszönhetően összeáll egy remekmű. Sajnos a katasztrófák 99%-a nem gépi, hanem emberi mulasztásnak köszönhető. Félre ne értsd, nem téged hibáztatlak a futómű kiszakadása miatt, hanem azt az embert, aki a gépet rosszúl állította be. Nagyon sajnálom, ami veled történt, biztos én is összef.stam volna a bokámat egy hasonló esetnél. De ha belegondolsz, hogy melyik a megbízhatóbb? Egy precízen beállított gép, ami mindig századmiliméter pontosan végzi el ugyanazt a műveletet, vagy a Pista bácsi-Józsi bácsi páros?
2007.12.25. 01:06
2007.12.25. 16:30
2007.12.25. 19:11
ViSoR írta:Ugyan már, mindegyikünk már ment 200-at szemben leállósávban nem?![]()
1991-ben Fater spanjának kijött egy fotó a 32ÁÉV-és céges zsigulijáról, amint 60 helyett 78-al repeszt. Csak fordítva volt a zsiga a képen!![]()
Egy osztottpályáson ment szemben annyit, úgyhogy be kellett fáradni elbeszélgetésre.
2007.12.25. 20:24
Diabolica írta:ViSoR írta:Ugyan már, mindegyikünk már ment 200-at szemben leállósávban nem?![]()
1991-ben Fater spanjának kijött egy fotó a 32ÁÉV-és céges zsigulijáról, amint 60 helyett 78-al repeszt. Csak fordítva volt a zsiga a képen!![]()
Egy osztottpályáson ment szemben annyit, úgyhogy be kellett fáradni elbeszélgetésre.
Idén bent vot egy beszélgetésen Talma a tv-ben, mondta neki a Stohl, hogy ő amikor egy nagyobb motort akart egyszer kipróbálni annyira furcsa volt neki, hogy az autóőályán nemtudott vele megfordulni, nem volt elég széles a hely
erre mondta a kiscsaj mellette (bocs de sosem tudtam a nevét pontosan, talán Lilu), hogy te Buci, az autópályán nem s sabad megfordulni.
A poén azonban csak most következett, mert Buci úgy vágta ki magát, hogy na jó, ő tudja ezt, de úgy (azaz fordítva) álltak meg vele (a motorral).........sírtam a röhögéstől, de be kellett látnom, hogy van ilyen.......
2007.12.25. 20:29
kzoli819 írta:Diabolica írta:ViSoR írta:Ugyan már, mindegyikünk már ment 200-at szemben leállósávban nem?![]()
Idén bent vot egy beszélgetésen Talma a tv-ben, mondta neki a Stohl, hogy ő amikor egy nagyobb motort akart egyszer kipróbálni annyira furcsa volt neki, hogy az autóőályán nemtudott vele megfordulni, nem volt elég széles a hely
erre mondta a kiscsaj mellette (bocs de sosem tudtam a nevét pontosan, talán Lilu), hogy te Buci, az autópályán nem s sabad megfordulni.
A poén azonban csak most következett, mert Buci úgy vágta ki magát, hogy na jó, ő tudja ezt, de úgy (azaz fordítva) álltak meg vele (a motorral).........sírtam a röhögéstől, de be kellett látnom, hogy van ilyen.......
Stohlnak iszonyat elszólásai vannak. A csillag születik döntőjében 1 perc alatt két elszólása volt. Az egyik: " világ szerte magyarországon", a másik meg az volt, hogy "Pestre felérve, a vonatról leszálva, a hősök terén rácsodálkozott a nagy sárga villamos kígyóra". Ezzel csak az a baj, hogy a hősök terén se villamos, se vonat nem jár!!!![]()
![]()
2007.12.25. 21:31
2007.12.25. 21:41
ViSoR írta:De földalatti jár és az feljött a föld alól még 40 éve, lehet arra gondolt![]()
Sosem bírtam a pofáját, két dolog miatt szimpatikus. Az egyik a Rosszfiúk című filmben - nem nyújtott se többet, se kevesebbet, mint vártam tőle; valamint a hányós videó ami terjed róla. Na, ha valaki akkor ő tökös csávó volt fiatal vazz
2007.12.25. 21:41
ViSoR írta:De földalatti jár és az feljött a föld alól még 40 éve, lehet arra gondolt![]()
Sosem bírtam a pofáját, két dolog miatt szimpatikus. Az egyik a Rosszfiúk című filmben - nem nyújtott se többet, se kevesebbet, mint vártam tőle; valamint a hányós videó ami terjed róla. Na, ha valaki akkor ő tökös csávó volt fiatal vazz
2007.12.25. 21:43
2007.12.25. 21:45
2007.12.25. 21:45
Labi írta:ViSoR írta:De földalatti jár és az feljött a föld alól még 40 éve, lehet arra gondolt![]()
Milyen hányós videjó? Hadd röhögjek rajta még egyet! Linkeld be légyszi!!
2007.12.25. 21:52
sxoe írta:Labi írta:ViSoR írta:De földalatti jár és az feljött a föld alól még 40 éve, lehet arra gondolt![]()
Milyen hányós videjó? Hadd röhögjek rajta még egyet! Linkeld be légyszi!!