Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.24. 12:31

Diabolica írta:
admin írta:

Hogy tudtad pont Rhantos 46-osának összeszögelését megszerezni? :?:

tetszett, hogy a végén majdnem lepusszantottak vele egy oszlopot, gondolom, nem először centizte ki így a fickó azt a jobbkanyart......

Nehéz volt de sikerült! :lol: Neked is így kellet volna összedobni az 540-est :!: :lol:

2007.12.24. 12:34

kzoli819 írta:Köszi Laci!

Nagyon jó a videó! E39-ről van hasonló film?

Nemtudok.Ezt is a bmwe46.hu oldalon láttam.És gondoltam hátha mást is érdekel.Gondolom a munkamenet ugyan az az E39-nél is csak más a kaszni.

2007.12.24. 12:42

admin írta:

Nemtudok.Ezt is a bmwe46.hu oldalon láttam.És gondoltam hátha mást is érdekel.Gondolom a munkamenet ugyan az az E39-nél is csak más a kaszni.

Azt gondoltam én is, hogy a munkamenet ugyan az. De olyan jó lett volna látni, hogy hogyan készültek a drágáink. Meg láthattuk volna pár alkatrész kiszerelésének a trökjét is esetleg.
Belevetem magam a netbe és keresgélek egy kicsit ezügyben.

2007.12.24. 14:09

kzoli819 írta:
admin írta:

Azt gondoltam én is, hogy a munkamenet ugyan az. De olyan jó lett volna látni, hogy hogyan készültek a drágáink. Meg láthattuk volna pár alkatrész kiszerelésének a trökjét is esetleg.

Irigyellek, ha Téged megnyugtat, hogy miként hegesztenek össze robotok két egymásra szintén gépek által illesztett formanyomott lemezidomot - nekem egy kicsit rossz volt látni.
Monjuk én átéltem azt, ahogy a 330ci-ből szabályosan kiszakadt a hátsó futómű egy része mert elváltak a lemezek a ponthegesztéseknél végig.....igaz, hogy azóta már hallottam, hogy ez széria-hiba volt, egy időben.
Azért sokat jelentett, hogy bemutatták azt is, hogy egy humán gépsor csak áthegesztette a varratokat utána.......

2007.12.24. 14:10

admin írta:
Diabolica írta:
admin írta:

Hogy tudtad pont Rhantos 46-osának összeszögelését megszerezni? :?:

tetszett, hogy a végén majdnem lepusszantottak vele egy oszlopot, gondolom, nem először centizte ki így a fickó azt a jobbkanyart......

Nehéz volt de sikerült! :lol: Neked is így kellet volna összedobni az 540-est :!: :lol:

most miért piszkálsz :?: ugyanígy ment az is csak időbén széthúztam hogy tovább tartson az élmény :)

2007.12.24. 14:32

Diabolica írta:
kzoli819 írta:
admin írta:

Irigyellek, ha Téged megnyugtat, hogy miként hegesztenek össze robotok két egymásra szintén gépek által illesztett formanyomott lemezidomot - nekem egy kicsit rossz volt látni.
Monjuk én átéltem azt, ahogy a 330ci-ből szabályosan kiszakadt a hátsó futómű egy része mert elváltak a lemezek a ponthegesztéseknél végig.....igaz, hogy azóta már hallottam, hogy ez széria-hiba volt, egy időben.
Azért sokat jelentett, hogy bemutatták azt is, hogy egy humán gépsor csak áthegesztette a varratokat utána.......

Egy szóval nem mondtam, hogy megnyugtat. Egyszerüen csak szeretem nézni, ahogy kémiai, mechanikai hatásoknak köszönhetően összeáll egy remekmű. Sajnos a katasztrófák 99%-a nem gépi, hanem emberi mulasztásnak köszönhető. Félre ne értsd, nem téged hibáztatlak a futómű kiszakadása miatt, hanem azt az embert, aki a gépet rosszúl állította be. Nagyon sajnálom, ami veled történt, biztos én is összef.stam volna a bokámat egy hasonló esetnél. De ha belegondolsz, hogy melyik a megbízhatóbb? Egy precízen beállított gép, ami mindig századmiliméter pontosan végzi el ugyanazt a műveletet, vagy a Pista bácsi-Józsi bácsi páros?

2007.12.24. 14:51

kzoli819 írta:
Diabolica írta:
kzoli819 írta:
admin írta:

Egy szóval nem mondtam, hogy megnyugtat. Egyszerüen csak szeretem nézni, ahogy kémiai, mechanikai hatásoknak köszönhetően összeáll egy remekmű. Sajnos a katasztrófák 99%-a nem gépi, hanem emberi mulasztásnak köszönhető. Félre ne értsd, nem téged hibáztatlak a futómű kiszakadása miatt, hanem azt az embert, aki a gépet rosszúl állította be. Nagyon sajnálom, ami veled történt, biztos én is összef.stam volna a bokámat egy hasonló esetnél. De ha belegondolsz, hogy melyik a megbízhatóbb? Egy precízen beállított gép, ami mindig századmiliméter pontosan végzi el ugyanazt a műveletet, vagy a Pista bácsi-Józsi bácsi páros?

Jajaj, ne menjünk el rossz irányba, pont karácsonykor, nem kötekedésnek szántam, bár való igaz, így visszaolvasva elég bénán fogalymaztam, bocs érte :!:

Igen, részben egyetéertek, nagyobb részben nem. Én nagyobb híve vagyok az emberi kéz végezte munkána, aban nmem nagyon hiszek, hogy amint a képeken látható volt, két egymásra helyezett idomot, amik között lehet hézag, kosz bármi, össze tudnak robotok hegeszteni úgy, hogy tökéletes legyen a varrat, szerintem minedn második tökéletlen lesz, ami terhelésnél jön elő.
Az is igaz, hogy ha emberek csinálják ugyanezt sorozatban akkor megint ugyanez elmondhtó ahogy le is írtad.

Az etalon az, ahogy pl, egy kisszériás versenygéept összeraknak, mait kifejezetten nagy terhelésre építenek meg pl. egy tereprally kocsit, ahol egy vagy másfél méter magasból is talpra kell esni a kocsinak 150-nél és meg sem reccsenhet - na azok össze vannak hegesztve - erre gondoltam, de egyben elismerem azt is, hogy szériánál ez nem lehet elvárás.....
még egyszer bocs a félreértésért....
A futóművem csak mocorogni kezdett egyébként semmi komolxabb nem történt vele, csak meg kellett stoppolni a lemezeket....

2007.12.25. 00:48

DÖBBENET!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UBDgUdbL ... re=related

2007.12.25. 01:06

kzoli819 írta:DÖBBENET!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UBDgUdbL ... re=related

Ez már már a hihetetlen kategória!! 8O

2007.12.25. 16:30

Ugyan már, mindegyikünk már ment 200-at szemben leállósávban nem? :lol:
1991-ben Fater spanjának kijött egy fotó a 32ÁÉV-és céges zsigulijáról, amint 60 helyett 78-al repeszt. Csak fordítva volt a zsiga a képen! :D :lol: Egy osztottpályáson ment szemben annyit, úgyhogy be kellett fáradni elbeszélgetésre. :lol:

2007.12.25. 19:11

ViSoR írta:Ugyan már, mindegyikünk már ment 200-at szemben leállósávban nem? :lol:
1991-ben Fater spanjának kijött egy fotó a 32ÁÉV-és céges zsigulijáról, amint 60 helyett 78-al repeszt. Csak fordítva volt a zsiga a képen! :D :lol: Egy osztottpályáson ment szemben annyit, úgyhogy be kellett fáradni elbeszélgetésre. :lol:

Idén bent vot egy beszélgetésen Talma a tv-ben, mondta neki a Stohl, hogy ő amikor egy nagyobb motort akart egyszer kipróbálni annyira furcsa volt neki, hogy az autóőályán nemtudott vele megfordulni, nem volt elég széles a hely
erre mondta a kiscsaj mellette (bocs de sosem tudtam a nevét pontosan, talán Lilu :?: ), hogy te Buci, az autópályán nem s sabad megfordulni.
A poén azonban csak most következett, mert Buci úgy vágta ki magát, hogy na jó, ő tudja ezt, de úgy (azaz fordítva) álltak meg vele (a motorral).........sírtam a röhögéstől, de be kellett látnom, hogy van ilyen.......

2007.12.25. 20:24

Diabolica írta:
ViSoR írta:Ugyan már, mindegyikünk már ment 200-at szemben leállósávban nem? :lol:

Idén bent vot egy beszélgetésen Talma a tv-ben, mondta neki a Stohl, hogy ő amikor egy nagyobb motort akart egyszer kipróbálni annyira furcsa volt neki, hogy az autóőályán nemtudott vele megfordulni, nem volt elég széles a hely
erre mondta a kiscsaj mellette (bocs de sosem tudtam a nevét pontosan, talán Lilu :?: ), hogy te Buci, az autópályán nem s sabad megfordulni.
A poén azonban csak most következett, mert Buci úgy vágta ki magát, hogy na jó, ő tudja ezt, de úgy (azaz fordítva) álltak meg vele (a motorral).........sírtam a röhögéstől, de be kellett látnom, hogy van ilyen.......

Stohlnak iszonyat elszólásai vannak. A csillag születik döntőjében 1 perc alatt két elszólása volt. Az egyik: " világ szerte magyarországon", a másik meg az volt, hogy "Pestre felérve, a vonatról leszálva, a hősök terén rácsodálkozott a nagy sárga villamos kígyóra". Ezzel csak az a baj, hogy a hősök terén se villamos, se vonat nem jár!!! :lol: :lol: :lol:

2007.12.25. 20:29

kzoli819 írta:
Diabolica írta:

Stohlnak iszonyat elszólásai vannak. A csillag születik döntőjében 1 perc alatt két elszólása volt. Az egyik: " világ szerte magyarországon", a másik meg az volt, hogy "Pestre felérve, a vonatról leszálva, a hősök terén rácsodálkozott a nagy sárga villamos kígyóra". Ezzel csak az a baj, hogy a hősök terén se villamos, se vonat nem jár!!! :lol: :lol: :lol:

Ez kész! :lol: Bucit sohasem tartottam egy szellemi magaslesnek, de ez hihetetlen! :lol: :lol:

2007.12.25. 21:31

De földalatti jár és az feljött a föld alól még 40 éve, lehet arra gondolt :lol:
Sosem bírtam a pofáját, két dolog miatt szimpatikus. Az egyik a Rosszfiúk című filmben - nem nyújtott se többet, se kevesebbet, mint vártam tőle; valamint a hányós videó ami terjed róla. Na, ha valaki akkor ő tökös csávó volt fiatal vazz :lol:

2007.12.25. 21:41

ViSoR írta:De földalatti jár és az feljött a föld alól még 40 éve, lehet arra gondolt :lol:
Sosem bírtam a pofáját, két dolog miatt szimpatikus. Az egyik a Rosszfiúk című filmben - nem nyújtott se többet, se kevesebbet, mint vártam tőle; valamint a hányós videó ami terjed róla. Na, ha valaki akkor ő tökös csávó volt fiatal vazz :lol:

Rosszfiúk című film Bucival ? - ebbe még nem sikerült belebotlanom :roll:

2007.12.25. 21:41

ViSoR írta:De földalatti jár és az feljött a föld alól még 40 éve, lehet arra gondolt :lol:

Milyen hányós videjó? Hadd röhögjek rajta még egyet! Linkeld be légyszi!! 8)

2007.12.25. 21:43

2007.12.25. 21:45

Látom,megemlítetted a hányós videót.Aki látta,annak csak ez jut az eszébe a fickóról.
Én láttam,hátőőőőőő :lol: :lol: :lol:

2007.12.25. 21:45

Labi írta:

Labi csak Neked!!

:lol: :lol: :lol:

2007.12.25. 21:52

sxoe írta:
Labi írta:

Labi csak Neked!!

:lol: :lol: :lol:[/quote

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ezt az embert képernyő elé engedik lépni ezek után???? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :!:
Önkritika létezik itt nálunk :?:
Hozzászólás küldése

VigLink badge