![]() |
2013.03.10. 21:48
Padre540 írta:perobesz525tds írta:Sziasztok!
Elektromosan behajtható tükreim vannak a kocsin.
Gombnyomásra nyílik-behajlik.
Be lehet állítani,tanítani,felkódolni a gyújtásra nyit,gyújtás elvételre befordul funkciót?
Kössz
Gyárilag sajnos nem elérhető ez a funkció.Amikor próbáltam utánajárni,valami utólagos modul beszereléséről hallottam.
2013.03.11. 00:05
Imco írta:Padre540 írta:perobesz525tds írta:Sziasztok!
Elektromosan behajtható tükreim vannak a kocsin.
Gombnyomásra nyílik-behajlik.
Be lehet állítani,tanítani,felkódolni a gyújtásra nyit,gyújtás elvételre befordul funkciót?
Kössz
Gyárilag sajnos nem elérhető ez a funkció.Amikor próbáltam utánajárni,valami utólagos modul beszereléséről hallottam.
Ez egy egészséges igény lenne. Off típusoknál van ilyen.
Logikailag simán megoldható lenne.
Talán valaki ügyes diagos-kodolós talál rá megoldást.
2013.04.18. 22:20
2013.04.18. 22:47
Haminda írta:Szép estét!
Holnap vagy holnapután kicserélném az övfeszítőket, nem tudom mennyire bonyolult dolog, de nem nagyon találtam rá leírást a ruszki TIS-en, amennyiben valaki ügyesebben használja az adatbázist, vagy más forrásból tudna linkelni útmutatót, azt megköszönném.
2013.04.18. 23:03
csiatt írta:Haminda írta:Szép estét!
Holnap vagy holnapután kicserélném az övfeszítőket, nem tudom mennyire bonyolult dolog, de nem nagyon találtam rá leírást a ruszki TIS-en, amennyiben valaki ügyesebben használja az adatbázist, vagy más forrásból tudna linkelni útmutatót, azt megköszönném.
Egy két fotót majd mellékelj már. Mert szerintem ez több embert is érint (szinte majdnem mindenkit). Mennyibe sikerült szerezni új övfeszítőt? Gondolom nem használtat teszel bele.
2013.04.19. 13:14
Haminda írta:Szép estét!
2013.04.19. 18:28
csiatt írta:Egy két fotót majd mellékelj már. Mert szerintem ez több embert is érint (szinte majdnem mindenkit). Mennyibe sikerült szerezni új övfeszítőt? Gondolom nem használtat teszel bele.

2013.04.23. 12:14
2013.04.23. 12:21
Pitbull írta:Sziasztok, e39 520d, főtengely ékszíjtárcsát mennyire bonyolult kicserélni?
Értem itt a levételt, másikat feltenni, szíjakat helyére pakolni.
Ha jól tudom egy 22es klova kell a levételhez, és kaptam egy speckó kulcsot is a főtengelyhez, hogy meg lehessen fogni, ne forogjon el.
Mi más szerszámra van szükség?
Köszi
2013.04.23. 12:26
2013.04.23. 12:32
odus írta:Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Szedném ki a hátsó
üléstámla nem lehajtható, szélső részét. A csavart alul
már kicsavartam, az egészet meghúztam felfele, így a fém
vezető már kiszabadult, de a felső része nem jön ki. Nem
merem feszegetni, mert szakadó szivacs hangja van.
Köszönöm előre is
Odus
2013.04.23. 13:09
barbrady írta:odus írta:Sziasztok!
Köszönöm előre is
Odus
Pedig TIS szerint nem fogja más.
LINK
2013.04.23. 13:12
odus írta:barbrady írta:odus írta:Sziasztok!
Köszönöm előre is
Odus
Pedig TIS szerint nem fogja más.
LINK
Van a felső részben két párhuzamos fém rúd, az fog
közre a kasztnin egy ellendarabot, az fogta még.
Még egy kérdés, a fejtámlák hogy jönnek le?
2013.04.23. 17:20
2013.04.23. 21:48
fgeri92 írta:Sziasztok,
Érdeklődnék,hogy tud-e valaki e39 sedan-ra M-paket-et? Első-hátsó lökös,tükrök,kis szárny! Persze innen-onnan is jó! Ha lehet gyári és ezüst színben,ha nem persze nem gond! Illetve,hogy kinek mi a tapasztalata ezekkel az utángyártott m-es lökösökkel? Mennyire állnak máshogy meg stb...
Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv Gergő
2013.04.23. 22:39
Pitbull írta:Sziasztok, e39 520d, főtengely ékszíjtárcsát mennyire bonyolult kicserélni?
Értem itt a levételt, másikat feltenni, szíjakat helyére pakolni.
Ha jól tudom egy 22es klova kell a levételhez, és kaptam egy speckó kulcsot is a főtengelyhez, hogy meg lehessen fogni, ne forogjon el.
Mi más szerszámra van szükség?
Köszi
2013.04.25. 15:43

2013.04.25. 18:01
2013.04.25. 19:49
Haminda írta:Ma megérkezett a kartergáz szűrő is, szóval nekiálltam a cserének. Nem tudom, hogy bárkit érdekel-e, de ha már lefotóztam, akkor gondoltam megosztom.
2013.04.25. 20:48
kzolee írta:Haminda írta:Ma megérkezett a kartergáz szűrő is, szóval nekiálltam a cserének. Nem tudom, hogy bárkit érdekel-e, de ha már lefotóztam, akkor gondoltam megosztom.
A levegőszűrő még bejáratós![]()
Amúgy meg ügyes vagy!