Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

2010.06.30. 18:11

lepke írta:Helo
Azért ne regisztráljunk be 100-szor az oldalra HOGY csak szavazzunk :nono: :nono: :nono:
üdv zoli

Honnan vetted az ötletet?!

Csak nem elfogytak az email-címeid?!.... :hehe

Ezt nem lehetett kihagyni... :lol:

2010.06.30. 20:42

Labi írta:sehol nem vagytok! :nyelves:

...... és most ezennel felszólítok minden kedves benzines klubtagot, hogy ezentúl ne öntse ki az elhasznált sütőolajat, hanem gyűjtse azt össze és egy találkozó alkalmával adja át azt egy dízeles klubtagnak átlagfogyasztási adataik javítása és a további pénztárcakímélő használat végett! :lol: :lol:

viva la kisbetű! 8)

Szia Labi!

Az ötleted nem is olyan rossz :!: :!: :!:
Minden csepp olajat el tudok használni fűtésre ami környezetkímélő is egyben :!: :!:
:lol: :lol: :lol:
Köszönöm segítségedet!!
üdv
Pityu

2010.06.30. 20:43

lepke írta:Helo
Azért ne regisztráljunk be 100-szor az oldalra HOGY csak szavazzunk :nono: :nono: :nono:
üdv zoli

Szia Zoli!

És 99-szer lehet :?: :?: :?:
üdv
Pityu

2010.06.30. 20:47

BMW520dshaver írta:
Labi írta:sehol nem vagytok! :nyelves:

...... és most ezennel felszólítok minden kedves benzines klubtagot, hogy ezentúl ne öntse ki az elhasznált sütőolajat, hanem gyűjtse azt össze és egy találkozó alkalmával adja át azt egy dízeles klubtagnak átlagfogyasztási adataik javítása és a további pénztárcakímélő használat végett! :lol: :lol:

viva la kisbetű! 8)

Szia Labi!

Az ötleted nem is olyan rossz :!: :!: :!:
Minden csepp olajat el tudok használni fűtésre ami környezetkímélő is egyben :!: :!:
:lol: :lol: :lol:
Köszönöm segítségedet!!
üdv
Pityu

ahol tudok, segítek! :lol:

2010.06.30. 20:47

simi64 írta:
Labi írta:
bomostomi írta:Háhá!
Kiegyenlítettem! :D Diesel forever!

na neeee! Admin, kérlek, hogy 50 hozzászólás alatt ne szavazhassanak! :lol:

(kapsz egy sört érte) 8)

Sőőőt!
Már vezetünk! 8)
Egy TDS-esben meg lehet bízni.
A főnök + nem hallgat rád úgysem, ugyanis :diesel
:hehe :franko:

de a sört is szereti! :lol:

2010.06.30. 21:29

Fodorb mit tapsolsz? Nincs is Bömösöd!Se széria, se semmi.Láttad, hogy kinek tapsolsz? Celtic-nek 2011 -se a kocsija! Jó mi?Szerintem a tagok 95%-nak DISELES!A benyások nem bírják elviselni, hogy a DIESEL frankó! :franko:

2010.06.30. 21:34

velencei75 írta:Fodorb mit tapsolsz? Nincs is Bömösöd!Se széria, se semmi.Láttad, hogy kinek tapsolsz? Celtic-nek 2011 -se a kocsija! Jó mi?Szerintem a tagok 95%-nak DISELES!A benyások nem bírják elviselni, hogy a DIESEL frankó! :franko:

helo
Persze és az a 95% MÉG az 1995-ös évben gondolkodik
A benzines időkben
üdv zoli

2010.06.30. 21:48

Úgy látom,hamarosan E39 DIESEL klub lesz a
nevetek. :benzin :benzin

2010.06.30. 22:49

apa írta:Úgy látom,hamarosan E39 DIESEL klub lesz a

Helo
Nem kell hozzá sok :wink:
pár év múlva a benzinnek már amúgy is lőttek
üdv zoli

2010.06.30. 22:56

lepke írta:

Helo
üdv zoli

Vajon akkor is ezt mondjátok majd amikor a jövedéki adót eltörlik? :D

2010.06.30. 23:53

fatal3ty írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Miért ki törölné el?Talán az Orbángyerek?Éhesebek azok a sok betevő forintra minthogy ezt eltöröljék.

2010.07.01. 05:56

fatal3ty írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Át állítjuk a vasakat hidrogénre,ost góóóóóó megyünk tovább. :lol: :lol:
Üdv.

2010.07.01. 09:52

Tegnap ül Jackson a számtógép elött ölében a fia.
Nézik a Füredi videókat mert a fia közölte, hogy a saját videóját akarja látni (LeviM5 videója amikor forog látszik az elején a kis csávó).
Nézzük a másik felvételt ami Jacksonék állnak a kereszteződésben és a klubtagok nagy gázzal kanyarodnak ki elöttünk.

Jackson mondja: látod fiam ezt a kettő dízelt (második Bacsek-é) hogyan kormolnak.... (nagy füst látható gyorsításkor) és most nézd meg apa nyomott egy padlógáz+kickdown-t és semmi nem jön a miénkből. Mennyivel jobb autónk van :hehe

Jackson, aki elmeséli :lol:

2010.07.01. 12:52

velencei75 írta:Fodorb mit tapsolsz? Nincs is Bömösöd!Se széria, se semmi.Láttad, hogy kinek tapsolsz? Celtic-nek 2011 -se a kocsija! Jó mi?Szerintem a tagok 95%-nak DISELES!A benyások nem bírják elviselni, hogy a DIESEL frankó! :franko:

Tetszett a szöveg amit beírt, ahhoz, hogy tetszen, nem kell autó tulajnak lenni.
De ha valaki, egy jó dumát nyom be, ami a benzineseket csufolja, és tetszik, azt is megtapsolom !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fodorb 2010.07.01. 17:15-kor.

2010.07.01. 14:53

Az igazi power :lol:
Hol vagytok Ti ettől?

Ehhez mérten a dízelmotor is óriási, 78 liter lökettérfogatú, V18-as, nem kevesebb, mint 12 turbófeltöltővel. A teljesítménye 3 500 LE, a nyomatéka pedig 14 000 Nm.

Kép

És a cikk :lol:

2010.07.01. 15:25

jackson írta:Tegnap ül Jackson a számtógép elött ölében a fia.

Jackson mondja: látod fiam ezt a kettő dízelt (második Bacsek-é) hogyan kormolnak.... (nagy füst látható gyorsításkor) és most nézd meg apa nyomott egy padlógáz+kickdown-t és semmi nem jön a miénkből...

És pontosan tudod miért füstölt...te diagoltad :lol: :lol: :lol:
Amugy ha minden ok akkor csak padlógázon és 3000 felett kormol, de ha minden jó, odáig nem szoktam pörgetni, mert NEM KELL! Ez nem benzin h 8 ezren visitson mint egy villanymotor :nyelves: :lol: :lol: :lol:

2010.07.01. 17:16

simi64 írta:Az igazi power :lol:
Hol vagytok Ti ettől?

Ehhez mérten a dízelmotor is óriási, 78 liter lökettérfogatú, V18-as, nem kevesebb, mint 12 turbófeltöltővel. A teljesítménye 3 500 LE, a nyomatéka pedig 14 000 Nm.

Szép darab :)

2010.07.01. 17:20

jackson írta:Tegnap ül Jackson a számtógép elött ölében a fia.
Nézik a Füredi videókat mert a fia közölte, hogy a saját videóját akarja látni (LeviM5 videója amikor forog látszik az elején a kis csávó).
Nézzük a másik felvételt ami Jacksonék állnak a kereszteződésben és a klubtagok nagy gázzal kanyarodnak ki elöttünk.

Jackson mondja: látod fiam ezt a kettő dízelt (második Bacsek-é) hogyan kormolnak.... (nagy füst látható gyorsításkor) és most nézd meg apa nyomott egy padlógáz+kickdown-t és semmi nem jön a miénkből. Mennyivel jobb autónk van :hehe

Jackson, aki elmeséli :lol:

Helo
Nem jól láttad Jackson :wink: Ezt ÉN is láttam
Nem a diesel miatt füstölt gyorsításkor
A gumi égett a FELNIN a hatalmas nyomaték miatt
üdv zoli

2010.07.01. 18:11

fodorb írta:
Hol vagytok Ti ettől?

Nagyon örülök hogy ez a téma terítékre került,1972 ben Ferencvárosban ilyen diesel motorokat javítottam,a Svéd NOHAB,valamint a CCCP Szergej,ilyen nagy teljesítményű
motorokkal volt szerelve,sokan közületek még nem is éltek.Na én ettől fogva utálom a dieselt,4-5000l.üzemanyagot hordott magával,túl sokra nem volt képes,mert egy aggre-
gátort hajtott,a kerekeket pedig villany motorok vitték előre.Ez a masina 107 tonnát
nyomott és 2000 tonnát tudott vontatni.Az olaj orrán száján folyott,állandóan henger-
fejtömítést kellett benne cserélni.Négyméteres Facom kulccsal kellett a hengerfej csavarokat lehúzni mintegy 280 kg-al,kettő ember kevés volt hozzá.A henger átmérője
és lökethossza akkora volt hogy egy megtermett ember állva belefért.Alapjárati fordulata 350,makszimális fordulatszáma 750 RPM.Tudom hogy a mai motorok sokkal
korszerűbbek,de engedjétek meg nekem,hogy ezek után ne szimpatizáljak a gázolajos
motorokkal.Ha van valakinek ezzel a témával kapcsolatos kérdése,tegye fel,szívesen
válaszolok.
üdv.

2010.07.01. 19:23

apa írta:
fodorb írta:
Hol vagytok Ti ettől?

Nagyon örülök hogy ez a téma terítékre került,1972 ben Ferencvárosban ilyen diesel motorokat javítottam,a Svéd NOHAB,valamint a CCCP Szergej,ilyen nagy teljesítményű
motorokkal volt szerelve,sokan közületek még nem is éltek.Na én ettől fogva utálom a dieselt,4-5000l.üzemanyagot hordott magával,túl sokra nem volt képes,mert egy aggre-
gátort hajtott,a kerekeket pedig villany motorok vitték előre.Ez a masina 107 tonnát
nyomott és 2000 tonnát tudott vontatni.Az olaj orrán száján folyott,állandóan henger-
fejtömítést kellett benne cserélni.Négyméteres Facom kulccsal kellett a hengerfej csavarokat lehúzni mintegy 280 kg-al,kettő ember kevés volt hozzá.A henger átmérője
és lökethossza akkora volt hogy egy megtermett ember állva belefért.Alapjárati fordulata 350,makszimális fordulatszáma 750 RPM.Tudom hogy a mai motorok sokkal
korszerűbbek,de engedjétek meg nekem,hogy ezek után ne szimpatizáljak a gázolajos
motorokkal.Ha van valakinek ezzel a témával kapcsolatos kérdése,tegye fel,szívesen
válaszolok.
üdv.

Azért gondolom a NOHAB-ot nem kellett gyakran javítani :D
Volt vagy 18 db az országban...
Húzott, mint a disznó!
A fülkében meg el lehetett esni, ha indult!
:franko:
Hozzászólás küldése

VigLink badge