![]() |
2011.10.11. 13:59
Vinklee írta:A panel hátulján van egy 3 eres fekete színű csatlakozó, azon kapja a tápot. Vedd ki a panelt, húzz le minden csatit, majd takarítás után először ezt a csatlakozót dugd csak vissza, el kell kezdenie forogni a ventilátornak.
2011.10.11. 14:44
Vinklee írta:A panel hátulján van egy 3 eres fekete színű csatlakozó, azon kapja a tápot. Vedd ki a panelt, húzz le minden csatit, majd takarítás után először ezt a csatlakozót dugd csak vissza, el kell kezdenie forogni a ventilátornak.
2011.10.11. 14:56
MPowerPH írta:Vinklee írta:A panel hátulján van egy 3 eres fekete színű csatlakozó, azon kapja a tápot. Vedd ki a panelt, húzz le minden csatit, majd takarítás után először ezt a csatlakozót dugd csak vissza, el kell kezdenie forogni a ventilátornak.
Hasonló a problémám, ezt kipróbálom én is, már csak azt mondja meg valaki, hogyan tudom a klímapanelt kultúráltan kiszedni?Nem akarom elbarmolni...
2011.10.11. 15:03
Illes írta:MPowerPH írta:Vinklee írta:A panel hátulján van egy 3 eres fekete színű csatlakozó, azon kapja a tápot. Vedd ki a panelt, húzz le minden csatit, majd takarítás után először ezt a csatlakozót dugd csak vissza, el kell kezdenie forogni a ventilátornak.
Hasonló a problémám, ezt kipróbálom én is, már csak azt mondja meg valaki, hogyan tudom a klímapanelt kultúráltan kiszedni?Nem akarom elbarmolni...
Én először a rádiót kaptam ki, azután már könnyen hozzáférhetsz a panel rögzítéséhez. A nélkül is megy, csak finoman kell, mert esztétikailag sérülést okozhatsz a burkolaton.
Egyébként köszönöm, akkor így rápróbálok. A comp -ba nem fog hiba beíródni, ha panel nélkül ráadom a gyújtást?
2011.10.11. 15:07
jackson írta:Ha nagyon óvatosan lapos csavarhúzóval (lehetőleg vékony legyen avagy kicsi lapos) oldalról nyomod akkor nem karcolja meg. No persze én ezt akkor mertem megcsinálni amikor ott volt már a csere ha nagyon elbarmolnám.
Jackson, aki csak azt szedte ki
2011.10.11. 17:30
Jerry írta:jackson írta:Ha nagyon óvatosan lapos csavarhúzóval (lehetőleg vékony legyen avagy kicsi lapos) oldalról nyomod akkor nem karcolja meg. No persze én ezt akkor mertem megcsinálni amikor ott volt már a csere ha nagyon elbarmolnám.
Pedig tényleg úgy a legegyszerűbb, hogy az IRIS-t, MID-et kiveszi az ember és utána hátulról kinyomja a vezérlőt. Előlről nagyon passzentos, csak a szívás van vele. Egy IRIS-t kivenni meg kb 4,5 másodperc.
2011.10.13. 10:39
jackson írta:Illes írta:MPowerPH írta:Vinklee írta:A panel hátulján van egy 3 eres fekete színű csatlakozó, azon kapja a tápot. Vedd ki a panelt, húzz le minden csatit, majd takarítás után először ezt a csatlakozót dugd csak vissza, el kell kezdenie forogni a ventilátornak.
Én először a rádiót kaptam ki, azután már könnyen hozzáférhetsz a panel rögzítéséhez. A nélkül is megy, csak finoman kell, mert esztétikailag sérülést okozhatsz a burkolaton.
Egyébként köszönöm, akkor így rápróbálok. A comp -ba nem fog hiba beíródni, ha panel nélkül ráadom a gyújtást?
Elvileg nem ír be hibát, de ha tartasz tőle, miután összeraktad töröld a hibatárolót. Gyújtáskapcsoló 1 es állásba legalább 30 másodpercre.
Ha nagyon óvatosan lapos csavarhúzóval (lehetőleg vékony legyen avagy kicsi lapos) oldalról nyomod akkor nem karcolja meg. No persze én ezt akkor mertem megcsinálni amikor ott volt már a csere ha nagyon elbarmolnám.
2011.10.13. 11:29
MPowerPH írta:Nah, kiszedtem a klímapanelt, egy 10 perce állítottam le az autót, a venti még mindig szépen pörög benne. Kipucolom, bár inkább csak poros, nem hiszem, hogy ez miatt megy el a fűtés.Az venti hova viszi a levegőt? Vagy csak a panel azon részén keringteti, hogy ne álljon meg?
2011.10.13. 11:56
jackson írta:MPowerPH írta:Nah, kiszedtem a klímapanelt, egy 10 perce állítottam le az autót, a venti még mindig szépen pörög benne. Kipucolom, bár inkább csak poros, nem hiszem, hogy ez miatt megy el a fűtés.Az venti hova viszi a levegőt? Vagy csak a panel azon részén keringteti, hogy ne álljon meg?
Be szívja az utastérből rá a veti közepén található kis hőmérőre. Ha lassan vagy hol megy/hol nem módon csinálja nem tud mérni a hőmérő.
Most gondolj bele egy hőmérő nem lóghat le a plafonról a kocsi közepén. Ezért Jürgen azt válaszotta, hogy beszívja a középső levegőt és ott méri meg. Az egyetlen bibi ha a 10-en éves ventilátor szarakodik már nem jó adatot mér a gép és ahhoz próbál szabályozni.
Kéne egy fénykép a hőmérőről és jobban értenéd. Csak nekem nincs csak a fejemben.
Jackson, aki javasolja a kis hőmérő meg keresését.
2011.10.13. 12:00
MPowerPH írta:jackson írta:MPowerPH írta:Nah, kiszedtem a klímapanelt, egy 10 perce állítottam le az autót, a venti még mindig szépen pörög benne. Kipucolom, bár inkább csak poros, nem hiszem, hogy ez miatt megy el a fűtés.Az venti hova viszi a levegőt? Vagy csak a panel azon részén keringteti, hogy ne álljon meg?
Be szívja az utastérből rá a veti közepén található kis hőmérőre. Ha lassan vagy hol megy/hol nem módon csinálja nem tud mérni a hőmérő.
Most gondolj bele egy hőmérő nem lóghat le a plafonról a kocsi közepén. Ezért Jürgen azt válaszotta, hogy beszívja a középső levegőt és ott méri meg. Az egyetlen bibi ha a 10-en éves ventilátor szarakodik már nem jó adatot mér a gép és ahhoz próbál szabályozni.
Kéne egy fénykép a hőmérőről és jobban értenéd. Csak nekem nincs csak a fejemben.
Megtaláltam.Már a lényegét is értem. A Venti szépen megy, teljesen zajtalan, és nem akadozik, egyenletesen forog. Elmentem egy próbaútra, de most nemvolt ideális az idő, fűtés nélkül is melegem volt. Majd este, hosszabb távon ránézek, megjavult e. Ha így sem, akkor hogyan tovább? Mert full nem azt csinálja, amiből a sünire lehetne gyanakodni. A szellőzés szép egyenletes, csak éppenséggel egy idő után elfogy a meleg.
Este amikor mentünk, és kint 7C volt, az utastérben 25C-re volt belőve a hőfok, akkor egészen 14C-ig lecsökkent a hőmérséklet, direktbe vittem kézi hőmérőt. Persze akkor sem kezdett el fűteni, rányomtam az ablak lefúvást, 2 percen belül izzadtunk.
2011.10.13. 12:10
Vinklee írta:
Ha a süni a hibás és nem a klímapanel, arra miből tudok gyanakodni?
2011.10.13. 12:48
MPowerPH írta:Vinklee írta:
Ha a süni a hibás és nem a klímapanel, arra miből tudok gyanakodni?
Úgy tudom, -de majd kijavítanak, ha tévednék- hogy a ventillátor szabályozása meghülyül. Ugye ez a venti szabályzó végfoka. Ha egyszer azt veszed észre, hogy elkezd maxon fújni, és nem tudod lelassítani, hiába állítgatod, akkor ott a hiba. Ellenben attól még a hőmérsékletet ugyan úgy tartja.
2011.10.14. 06:59
jackson írta:MPowerPH írta:Nah, kiszedtem a klímapanelt, egy 10 perce állítottam le az autót, a venti még mindig szépen pörög benne. Kipucolom, bár inkább csak poros, nem hiszem, hogy ez miatt megy el a fűtés.Az venti hova viszi a levegőt? Vagy csak a panel azon részén keringteti, hogy ne álljon meg?
2011.10.14. 07:59
MChris írta:jackson írta:MPowerPH írta:Nah, kiszedtem a klímapanelt, egy 10 perce állítottam le az autót, a venti még mindig szépen pörög benne. Kipucolom, bár inkább csak poros, nem hiszem, hogy ez miatt megy el a fűtés.Az venti hova viszi a levegőt? Vagy csak a panel azon részén keringteti, hogy ne álljon meg?
KÉPTÁRAM
2011.10.14. 09:01
jackson írta:
Ebből mi látszik?
kép
Jackson, aki nem látja a hőmérőt a kosztól
2011.10.14. 09:37
Imco írta:jackson írta:
Ebből mi látszik?
kép
Te legalább megtaláltad a képet!![]()
Én hiába kerestem!
2011.10.14. 11:00
jackson írta:Imco írta:jackson írta:
Ebből mi látszik?
kép
Te legalább megtaláltad a képet!![]()
Én hiába kerestem!
Ne tud milyen macerás a MChris képtára a 9.oldalon volt meg. Nem igazán felhasználó barát egy konkrét klubtag saját képtárát megtalálni.
Jackson, aki nem tartja fejben kinek mi van a képtárában
2011.10.14. 11:08
jackson írta:MChris írta:jackson írta:MPowerPH írta:Nah, kiszedtem a klímapanelt, egy 10 perce állítottam le az autót, a venti még mindig szépen pörög benne. Kipucolom, bár inkább csak poros, nem hiszem, hogy ez miatt megy el a fűtés.Az venti hova viszi a levegőt? Vagy csak a panel azon részén keringteti, hogy ne álljon meg?
KÉPTÁRAM
Ebből mi látszik?
2011.10.14. 12:34
MChris írta:alul van egy album gomb![]()
2011.10.14. 18:11