Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Futómű

2013.09.17. 15:14

PeterE39 írta:
sooszoli írta:Hali.nem tudja valaki mekkora a tengely merete az e-39 nek mert hozzályutnák egy franko wv sirocco felnihez es nem tudom rámegy e?Vagy hogy esetleg rá megy e?köszi

Felejtős. Feltételezzük hogy az új sciroccóra gondolsz, de az is 5x112 ET42 57,1 agyátmérővel, tehát az égvilágon semmi nem stimmel az E39-hez.

Igen az uj siroccora gondoltam,,piszok jol nez ki de ugy tunik akkor nem megy fel ra:(

2013.09.21. 17:52

Üdv. Jelentem ma kicseréltem a hátsó híd szilenteket. Házi kiszedővel, 5 óra alatt. Minden úgy jött ki a helyéről mintha most lett volna össze rakva. Ezzel a művelettel egy műszakilag hibátlan TDS tulaja vagyok, minden működik, a futóműtől a motorig. Teljes katarzis ;).

2013.09.21. 18:01

atesz25 írta:Üdv. Jelentem ma kicseréltem a hátsó híd szilenteket. Házi kiszedővel, 5 óra alatt. Minden úgy jött ki a helyéről mintha most lett volna össze rakva. Ezzel a művelettel egy műszakilag hibátlan TDS tulaja vagyok, minden működik, a futóműtől a motorig. Teljes katarzis ;).

Képek készültek? Kíváncsi lennék a műveletre.

Tapatalk 4

2013.09.21. 18:55

barbrady írta:
atesz25 írta:Üdv. Jelentem ma kicseréltem a hátsó híd szilenteket. Házi kiszedővel, 5 óra alatt. Minden úgy jött ki a helyéről mintha most lett volna össze rakva. Ezzel a művelettel egy műszakilag hibátlan TDS tulaja vagyok, minden működik, a futóműtől a motorig. Teljes katarzis ;).

Tapatalk 4

Én a kiszedőre is kiváncsi lennék.

2013.09.21. 19:43

Madtomi írta:
barbrady írta:

Tapatalk 4

Én a kiszedőre is kiváncsi lennék.

Képeket nem csináltam. De elég egyszerű, egyszerre megemel két hátsó kerék le dob betét ki. És már lehet is kiszedni. A kiszedöről holnap csinálok képeket ha kell, de előre szólok lesznek vicces darabok is benne. De ilyen ez a maszek sufni barkács.
Azért az egyszerűt ne vegyétek félvállról.

2013.09.21. 21:51

Madtomi írta:Én a kiszedőre is kiváncsi lennék.

"Simán" elkészíthető! Viszont az enyém alig alig adta magát, úgy be volt gyógyulva!

2013.09.21. 22:13

Imco írta:
Madtomi írta:Én a kiszedőre is kiváncsi lennék.

"Simán" elkészíthető! Viszont az enyém alig alig adta magát, úgy be volt gyógyulva!

Vízparton laksz, ott előbb összerohadnak az alkatrészek ( még a gumi is ) ... :mrgreen:

2013.09.22. 17:57

Ime a kiszedő szettem.
Kép
Kiszedéshez az 1,3,5
Vissza 2,4,3
Röviden ennyi, bármi kérdésre szívesen válaszolok. :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek atesz25 az itt látható tagok köszönték meg: 2 hamoriarpi, Madtomi
Értékelés: 9.52%

2013.09.24. 05:30

atesz25 írta:Ime a kiszedő szettem.
Kép
Kiszedéshez az 1,3,5
Vissza 2,4,3

A cső átmérő az mekkora és a menetesszár az hanyas? A szerelésről nem készültek fényképek véletlenül?
Köszönöm!
Üdv Tamás

2013.09.25. 22:47

Madtomi írta:
Kép
Kiszedéshez az 1,3,5
Vissza 2,4,3

A cső átmérő az mekkora és a menetesszár az hanyas? A szerelésről nem készültek fényképek véletlenül?
Köszönöm!
Üdv Tamás

Üdv, a szerelésről nem készültek fotók sajnos, a menetes szár 12-es. A cső átmérőre nem emlékszem majd ha garázs közelben leszek megmérem!

2013.09.25. 22:55

atesz25 írta:
Madtomi írta:
Kép
Kiszedéshez az 1,3,5
Vissza 2,4,3

Köszönöm!
Üdv Tamás

Üdv, a szerelésről nem készültek fotók sajnos, a menetes szár 12-es. A cső átmérőre nem emlékszem majd ha garázs közelben leszek megmérem!

Köszi az jól jönne, mert szeretném én is kicserélni az enyémben.

2013.09.27. 23:35

üdv mindenkinek!megvettem a bilstein b4 telókat +suplex rugókat.első ránézésre keményebbnek tünnek mint a super touringok.jövő héten talán autó alá kerülnek,és utána tudok véleményt mondani hogy milyen lett.egy kérdés:irtátok hogy jelre kell forgatni. az elsőkön nem találok semmi extra jelölést+a hátsóknál is figyelni kell a berakásnál?

2013.10.18. 23:49

atti523i írta:üdv mindenkinek!megvettem a bilstein b4 telókat +suplex rugókat.első ránézésre keményebbnek tünnek mint a super touringok.jövő héten talán autó alá kerülnek,és utána tudok véleményt mondani hogy milyen lett.egy kérdés:irtátok hogy jelre kell forgatni. az elsőkön nem találok semmi extra jelölést+a hátsóknál is figyelni kell a berakásnál?

2013.10.19. 09:21

atti523i írta:
atti523i írta:üdv mindenkinek!megvettem a bilstein b4 telókat +suplex rugókat.első ránézésre keményebbnek tünnek mint a super touringok.jövő héten talán autó alá kerülnek,és utána tudok véleményt mondani hogy milyen lett.egy kérdés:irtátok hogy jelre kell forgatni. az elsőkön nem találok semmi extra jelölést+a hátsóknál is figyelni kell a berakásnál?

Asszem azt kell figyelni, hogy mennyire engeded bele az elsőket a helyükre. Asszem ezt olvastam korábban itt.

2013.10.19. 13:12

atti523i írta:

Az első gátlókon tuti kell lennie R és L jelölésnek, azaz annak megfelelően kell fordítani, hogy melyik oldalra kerül be. A gyári Sachs került az enyémbe, azon volt jelölés, az előző tulajnak mégis szarul rakták be. Hátsón nem rémlik ilyesmi.

2013.10.19. 13:16

RCKDJ írta:
atti523i írta:

Az első gátlókon tuti kell lennie R és L jelölésnek, azaz annak megfelelően kell fordítani, hogy melyik oldalra kerül be. A gyári Sachs került az enyémbe, azon volt jelölés, az előző tulajnak mégis szarul rakták be. Hátsón nem rémlik ilyesmi.

A hátsót alul csak egyféleképpen lehet betenni.
Az elsőn jelnek kell lennie.

2013.10.19. 16:47

a telón van matrica r-L jelöléssel,de egyik sincs megjelölve hogy melyik a jobbos és melyik a balos.utángyártottnál nincs is megkülömböztetés,még a sachs honlap se külömbözteti meg, max a gyárinál.de nem is ez a kérdésem hanem hogy amikor beraktam az agyba a telót milyen szögben kell állnia pl.a féktárcsához képest.mivel a rugótányér ovális gondolom nem mindegy hogy milyen szögben áll a teló a kasznihoz képest. :roll:

2013.10.19. 17:16

atti523i írta:a telón van matrica r-L jelöléssel,de egyik sincs megjelölve hogy melyik a jobbos és melyik a balos.utángyártottnál nincs is megkülömböztetés,még a sachs honlap se külömbözteti meg, max a gyárinál.de nem is ez a kérdésem hanem hogy amikor beraktam az agyba a telót milyen szögben kell állnia pl.a féktárcsához képest.mivel a rugótányér ovális gondolom nem mindegy hogy milyen szögben áll a teló a kasznihoz képest. :roll:

Tehát:
A Bal odalit a L(eft) jelre állítod.
A Jobb oldalit R(ight) jelre.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: atti523i
Értékelés: 4.76%

2013.10.19. 18:02

ok.köszi az infó!

2013.10.19. 21:54

Urak!

Az autó bal eleje felől koppanásokat hallani.A jelenség lassú tempónál hullámos úton jön elő,vagy rögtön indulásnál. Ha már a tempó 70 körüli,nincs hangja. E felett még kivételesen szar úton sincs hangja.De egy sima indulásnál igen.Amúgy nem húz egyik irányba sem,csendes jól kanyarodik,nem úszkál szal mást nem tapasztaltam vele.De ez épp elég asszem.Nemrég lett behozva, és félek a magyar utak hamar kivégzik a kitudja mikori futóművet. Vmi ötlet,merre keresgéljek? Van értelme egyes darabokat cserélgetni,vagy A-Z-ig mindent?
Hozzászólás küldése

VigLink badge