![]() |
2011.03.16. 14:31
2011.03.16. 14:37
szantzso írta:Sziasztok!
Tudnátok adni pár tippet,hogy hol keressek utángyártott projektoros,halogén,magasságállítós faceliftes
fényszórót,ami azért korrektül néz ki és nem a gagyi kínai? Sajnos az enyém nagyon gyatrán vílágít és kipucolni sem lehet,mert 2002.09-es ami már nem hőre lágyuló ragasztóval van készítve (köszi az infót Bömbölőnek).
Szóval valami korrekt alternatívát keresek a gyári helyett.
Esetleg tényleg jó állapotú használt is érdekelne.
Előre is köszi a segítségért!
2011.03.16. 14:41
2011.03.16. 14:47
tibi666 írta:No, akkor tippeket kérnék szépen, hogy hol lehet olcsón minőségi D2S izzókat venni.
Ugyanis MitoGabor sajnos már nem árul csak D2R-t, az meg nem jó az E39-be.
2011.03.16. 14:51
jackson írta:tibi666 írta:No, akkor tippeket kérnék szépen, hogy hol lehet olcsón minőségi D2S izzókat venni.
Ugyanis MitoGabor sajnos már nem árul csak D2R-t, az meg nem jó az E39-be.
Hoppá és akkor mi volt az a halom hírdetés az eladó topikban?? Akkor az is D2R-ről szólt???
Jackson, aki kérdi
2011.03.16. 15:08
2011.03.16. 15:23
fobee000 írta:Sziasztok!
Találkozott már valaki hasonlóval? Gyári xenon, angel eyes lámpák, mosó és automata állítás van. Már így vettem a kocsit, nem én buheráltam rajta. A trafó kábel és az izzó csatlakozásánál már másodjára sül le a műanyag. Menet közben belül jelzés, check low beam lights, megáll, nem ég, lekapcs utána vissza, akkor ég, de nem csak világít, hanem úgy is, ahogy a képen is látszik. Gyorsan lekapcs, de akkor már késő, így viszi magával a trafót is, mivel tudtommal ez a kábel nem cserélhető. Legalábbis másik csatlakozó forrasztása után az előzőn a trafó nem gyújtott már be, csak villant egyet. Előzőleg trafó csere volt izzóstól. Szerintetek hol kéne keresnem a hibát? Mellékelek 2 képet, amin jól látszik a probléma.
Köszönöm a segítséget!
2011.03.16. 15:26
2011.03.16. 15:30
fobee000 írta:Telefonnal csináltam, a lényeg az lenne a képen, hogy ahol a csatlakozó a külső érintkezőnél (mert ugye a közepén is van) átadja az áramot az izzónak, ott valamiért annyira bemelegszik, hogy tulajdonképpen ilyen feketére olvad a műanyag és az izzó műanyag széle is.
2011.03.16. 15:51
2011.03.16. 18:27
fobee000 írta:Nekem már mondtak olyat is, hogy lehet, hogy testelési probléma, meg rossz fesszabályzó, viszont más elektronikus dologgal nincs bajom az autón. Meg hát idegesít, hogy 3 hónapon belül 2x megcsinálja ezt, ennyi időközönként azért nem akarok trafót cserélgetni.
2011.03.16. 18:59
2011.03.16. 20:04
szantzso írta:Sziasztok!
Tudnátok adni pár tippet,hogy hol keressek utángyártott projektoros,halogén,magasságállítós faceliftes
fényszórót,ami azért korrektül néz ki és nem a gagyi kínai? Sajnos az enyém nagyon gyatrán vílágít és kipucolni sem lehet,mert 2002.09-es ami már nem hőre lágyuló ragasztóval van készítve (köszi az infót Bömbölőnek).
2011.03.16. 21:07
vaszarig írta:szantzso írta:Sziasztok!
Ajánlom figyelmedbe az ebay-t! Annó én is ott vettem használtat, amikben rosszak voltak a magasságállító pöckök, s így olcsóbb volt! Bömbölőnek hála azóta is szuper! Ja, és én xenonosat vettem fehér indexel!
2011.03.17. 08:59
2011.03.25. 23:39
2011.03.25. 23:45
LeviM5 írta:Nagy fába vágás esete...
Próbálkozások "nappali fény" házilagos megoldása, komoly elektronikával, nem kínai!!!! (szinte fűti a motorteret, ezt még megkell oldani) Esztergáltatni kellett foglalatot, hűtőbordát, hozzá az egyedi elektronikát is komoly szakember állította össze, gyári helyre kerül be.
Cél: F10-es nappali fénye. Most olyan 60%-os fényerőn próbáltuk, amit ebből a komoly ledből kilehet hozni, megy a szobai tartós teszt, bízom benne ebben is egyedi lesz a vasam!
Gyári vs. boltban és itt is kapható kínai cucc:
Saját, 60%-os teljesítménnyel vs kínai cucc:
2011.03.26. 16:09
lepke írta:LeviM5 írta:Nagy fába vágás esete...
Próbálkozások "nappali fény" házilagos megoldása, komoly elektronikával, nem kínai!!!! (szinte fűti a motorteret, ezt még megkell oldani) Esztergáltatni kellett foglalatot, hűtőbordát, hozzá az egyedi elektronikát is komoly szakember állította össze, gyári helyre kerül be.
Cél: F10-es nappali fénye. Most olyan 60%-os fényerőn próbáltuk, amit ebből a komoly ledből kilehet hozni, megy a szobai tartós teszt, bízom benne ebben is egyedi lesz a vasam!
Gyári vs. boltban és itt is kapható kínai cucc:
Saját, 60%-os teljesítménnyel vs kínai cucc:
Helo
Ez oszt jól fog kinézni![]()
A végeredményről nem elfelejteni a képeket
2011.03.26. 21:13
2011.03.26. 21:22
velencei75 írta:Hali! Szerintetek 8500K- t elbír a sima ködlámpa foncsora? Ilyen H7- s izzót láttam hirdetni.