![]() |
2008.01.10. 11:05
535i írta:Sziasztok!Megint egy érdekesség!!!Elmentünk a drágámmal a doktorbácsihoz.Rátteték az Ekg gépre és azt mondták azért köhög mert a az 5-ös hengernél valami elektromos hiba van.A doki egy új trafót írt fel.Mivel ez a doki 1szer hasonló problémával már rosszul diagnosztizálta ex drágámat gondolkódóba estem és mielőtt kiváltottam volna 25000-ért a gyógyszert kiváncsiságból megcseréltettem vele az 5-ös meg a 6-os trafót és megkértem,hogy egy nap múlva tegyék rá a gépre ismét hátha nem a 6 os hengert írja majd ki az Ekg.Megcserélték.Mikor kijöttem a rendelőből már sokkal jobban érezte magát.1 óra kocsikázás és mintha Wellnes hétvégén lett volna.Másnap reggel ébredésnél köhhintett 1-2 és azóta minden ok.KOPP-KOPP-KOPP.....Dr Bácsi azt mondta ha nem múlik el a köhögés akkor benzinnyomást kell mérni mert attól durrog a kipufogóba,hogy kevés naftát kap.Keveset???Olyan benzindús lehet mint állat mert van ám illat.
2008.01.10. 11:06
laco7 írta:szilagyi írta:Sziasztok!
Titkos menü OEL TEMP -48C megtudná valaki mondani ez mit jelent? És ha hiba, hogy lehet orvosolni? Köszi.
Hi!
Külsö hömérsáklet méröd meghalt!
2008.01.10. 11:10
szilagyi írta:laco7 írta:szilagyi írta:Sziasztok!
Titkos menü OEL TEMP -48C megtudná valaki mondani ez mit jelent? És ha hiba, hogy lehet orvosolni? Köszi.
Hi!
Az jól mutatja a hőfokot!
2008.01.10. 11:16
Kaya írta:elkészült a multikormány.
tökéletes lett.
autoztam vele egy orácskát és minden a legnagyobb rendben.
a folia nagyon jol forrasztható, a forrasztás bőőőven elfér.
ha valaki még sziv vele annak szivesen adok képeket a müveletről.
holnap még lehet ho ide is rakok föl 2-3 képet.
a lényeg ho nem kel betojni. a müszerfalhoz képest pikula...
2008.01.10. 11:18
ViSoR írta:szilagyi írta:laco7 írta:szilagyi írta:Sziasztok!
Hi!
Az jól mutatja a hőfokot!
Az olaj hőszenzor inkább, nem?
2008.01.10. 11:35
szilagyi írta:Kaya írta:elkészült a multikormány.
tökéletes lett.
Szia!
A kérdezném hogy a kormányfűtés vezetékezése belevan készítve a szalagkábelbe? Köszönöm.
2008.01.10. 11:38
2008.01.10. 12:00
szilagyi írta:És azt hol találom? gázolaj? motorolaj?(530da)
2008.01.10. 12:10
ViSoR írta:535i írta:Sziasztok!Megint egy érdekesség!!!Elmentünk a drágámmal a doktorbácsihoz.Rátteték az Ekg gépre és azt mondták azért köhög mert a az 5-ös hengernél valami elektromos hiba van.A doki egy új trafót írt fel.Mivel ez a doki 1szer hasonló problémával már rosszul diagnosztizálta ex drágámat gondolkódóba estem és mielőtt kiváltottam volna 25000-ért a gyógyszert kiváncsiságból megcseréltettem vele az 5-ös meg a 6-os trafót és megkértem,hogy egy nap múlva tegyék rá a gépre ismét hátha nem a 6 os hengert írja majd ki az Ekg.Megcserélték.Mikor kijöttem a rendelőből már sokkal jobban érezte magát.1 óra kocsikázás és mintha Wellnes hétvégén lett volna.Másnap reggel ébredésnél köhhintett 1-2 és azóta minden ok.KOPP-KOPP-KOPP.....Dr Bácsi azt mondta ha nem múlik el a köhögés akkor benzinnyomást kell mérni mert attól durrog a kipufogóba,hogy kevés naftát kap.Keveset???Olyan benzindús lehet mint állat mert van ám illat.
Le kéne cserélni Dr.Mengelét Dr.House-ra...
2008.01.10. 12:10
2008.01.10. 12:14
2008.01.10. 12:33
2008.01.10. 14:41
ViSoR írta:Hát lehet megoldja 50Wattal, de akkor az pl. a kályha 4KW-jához képest igencsak ügyes
2008.01.10. 15:02
Kaya írta:elkészült a multikormány.
tökéletes lett.
2008.01.10. 15:20
535i írta:ViSoR írta:535i írta:Sziasztok!Megint egy érdekesség!!!Elmentünk a drágámmal a doktorbácsihoz.Rátteték az Ekg gépre és azt mondták azért köhög mert a az 5-ös hengernél valami elektromos hiba van.A doki egy új trafót írt fel.Mivel ez a doki 1szer hasonló problémával már rosszul diagnosztizálta ex drágámat gondolkódóba estem és mielőtt kiváltottam volna 25000-ért a gyógyszert kiváncsiságból megcseréltettem vele az 5-ös meg a 6-os trafót és megkértem,hogy egy nap múlva tegyék rá a gépre ismét hátha nem a 6 os hengert írja majd ki az Ekg.Megcserélték.Mikor kijöttem a rendelőből már sokkal jobban érezte magát.1 óra kocsikázás és mintha Wellnes hétvégén lett volna.Másnap reggel ébredésnél köhhintett 1-2 és azóta minden ok.KOPP-KOPP-KOPP.....Dr Bácsi azt mondta ha nem múlik el a köhögés akkor benzinnyomást kell mérni mert attól durrog a kipufogóba,hogy kevés naftát kap.Keveset???Olyan benzindús lehet mint állat mert van ám illat.
Le kéne cserélni Dr.Mengelét Dr.House-ra...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2008.01.10. 15:46
efer írta:ViSoR írta:Hát lehet megoldja 50Wattal, de akkor az pl. a kályha 4KW-jához képest igencsak ügyes
most miért, az ülésfűtés is 120W-ból gazdálkodik - igaz fűtőtestenként.
amúgy azt találtam, hogy csak az újabb kormányosokba lehet fűtött kormányt tenni, vagyis 99.03 gyártás utániakba.
2008.01.10. 15:56
szilagyi írta:efer írta:ViSoR írta:Hát lehet megoldja 50Wattal, de akkor az pl. a kályha 4KW-jához képest igencsak ügyes
amúgy azt találtam, hogy csak az újabb kormányosokba lehet fűtött kormányt tenni, vagyis 99.03 gyártás utániakba.
Az az igazság, hogy vagy kormányt cserélekvagy böröztetem a jelenlegit, ezért agyalok a fütési lehetőségen.
2008.01.10. 16:34
2008.01.10. 18:04
efer írta:szilagyi írta:efer írta:ViSoR írta:Hát lehet megoldja 50Wattal, de akkor az pl. a kályha 4KW-jához képest igencsak ügyes
Az az igazság, hogy vagy kormányt cserélekvagy böröztetem a jelenlegit, ezért agyalok a fütési lehetőségen.
itt egy vadiúj, fűthető, ha esetleg érdekel:
E-bay
2008.01.10. 18:12