Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.01.10. 11:05

535i írta:Sziasztok!Megint egy érdekesség!!!Elmentünk a drágámmal a doktorbácsihoz.Rátteték az Ekg gépre és azt mondták azért köhög mert a az 5-ös hengernél valami elektromos hiba van.A doki egy új trafót írt fel.Mivel ez a doki 1szer hasonló problémával már rosszul diagnosztizálta ex drágámat gondolkódóba estem és mielőtt kiváltottam volna 25000-ért a gyógyszert kiváncsiságból megcseréltettem vele az 5-ös meg a 6-os trafót és megkértem,hogy egy nap múlva tegyék rá a gépre ismét hátha nem a 6 os hengert írja majd ki az Ekg.Megcserélték.Mikor kijöttem a rendelőből már sokkal jobban érezte magát.1 óra kocsikázás és mintha Wellnes hétvégén lett volna.Másnap reggel ébredésnél köhhintett 1-2 és azóta minden ok.KOPP-KOPP-KOPP.....Dr Bácsi azt mondta ha nem múlik el a köhögés akkor benzinnyomást kell mérni mert attól durrog a kipufogóba,hogy kevés naftát kap.Keveset???Olyan benzindús lehet mint állat mert van ám illat.

Le kéne cserélni Dr.Mengelét Dr.House-ra...

2008.01.10. 11:06

laco7 írta:
szilagyi írta:Sziasztok!
Titkos menü OEL TEMP -48C megtudná valaki mondani ez mit jelent? És ha hiba, hogy lehet orvosolni? Köszi.

Hi!

Külsö hömérsáklet méröd meghalt!

Az jól mutatja a hőfokot!

2008.01.10. 11:10

szilagyi írta:
laco7 írta:
Titkos menü OEL TEMP -48C megtudná valaki mondani ez mit jelent? És ha hiba, hogy lehet orvosolni? Köszi.

Hi!

Az olaj hőszenzor inkább, nem?

2008.01.10. 11:16

Kaya írta:elkészült a multikormány.
tökéletes lett.
autoztam vele egy orácskát és minden a legnagyobb rendben.
a folia nagyon jol forrasztható, a forrasztás bőőőven elfér.
ha valaki még sziv vele annak szivesen adok képeket a müveletről.
holnap még lehet ho ide is rakok föl 2-3 képet.
a lényeg ho nem kel betojni. a müszerfalhoz képest pikula...

Szia!
A kérdezném hogy a kormányfűtés vezetékezése belevan készítve a szalagkábelbe? Köszönöm.

2008.01.10. 11:18

ViSoR írta:
szilagyi írta:
laco7 írta:

Hi!

Az olaj hőszenzor inkább, nem?

És azt hol találom? gázolaj? motorolaj?(530da)

2008.01.10. 11:35

szilagyi írta:
tökéletes lett.

Szia!
A kérdezném hogy a kormányfűtés vezetékezése belevan készítve a szalagkábelbe? Köszönöm.

Az igen kraftos cucc, ahogy néztem ilyen szalagkábelen nem nagyon megy át akkora áram.

2008.01.10. 11:38

Köszönöm a szakértő választ!
Bár oda kb 10-15W is elég lenne ezt sem bírná el?

2008.01.10. 12:00

szilagyi írta:És azt hol találom? gázolaj? motorolaj?(530da)

Motorolaj hőmérséklet lesz. A gázolaj hőmérséklete nem különösebben érdekes.
10-15W fűtésre? Az még világítani is kevés. Minimum egy nulla a végére! Az pedig 12V-nál 10Amperről indul.

2008.01.10. 12:10

ViSoR írta:
535i írta:Sziasztok!Megint egy érdekesség!!!Elmentünk a drágámmal a doktorbácsihoz.Rátteték az Ekg gépre és azt mondták azért köhög mert a az 5-ös hengernél valami elektromos hiba van.A doki egy új trafót írt fel.Mivel ez a doki 1szer hasonló problémával már rosszul diagnosztizálta ex drágámat gondolkódóba estem és mielőtt kiváltottam volna 25000-ért a gyógyszert kiváncsiságból megcseréltettem vele az 5-ös meg a 6-os trafót és megkértem,hogy egy nap múlva tegyék rá a gépre ismét hátha nem a 6 os hengert írja majd ki az Ekg.Megcserélték.Mikor kijöttem a rendelőből már sokkal jobban érezte magát.1 óra kocsikázás és mintha Wellnes hétvégén lett volna.Másnap reggel ébredésnél köhhintett 1-2 és azóta minden ok.KOPP-KOPP-KOPP.....Dr Bácsi azt mondta ha nem múlik el a köhögés akkor benzinnyomást kell mérni mert attól durrog a kipufogóba,hogy kevés naftát kap.Keveset???Olyan benzindús lehet mint állat mert van ám illat.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2008.01.10. 12:10

Pedig van gyárilag fűtött kormány! A kis tgk-ban utólagos ulésfűtés doksija szerint 50W a méret eltéris miatt gondoltam 1 amp-ra.

2008.01.10. 12:14

Vagy esetleg elférne még egy fólia ?

2008.01.10. 12:33

Hát lehet megoldja 50Wattal, de akkor az pl. a kályha 4KW-jához képest igencsak ügyes :)

2008.01.10. 14:41

ViSoR írta:Hát lehet megoldja 50Wattal, de akkor az pl. a kályha 4KW-jához képest igencsak ügyes :)

most miért, az ülésfűtés is 120W-ból gazdálkodik - igaz fűtőtestenként.
amúgy azt találtam, hogy csak az újabb kormányosokba lehet fűtött kormányt tenni, vagyis 99.03 gyártás utániakba.

2008.01.10. 15:02

tökéletes lett.

grat!

egy titkot árulj el azért: ha úgy tetted fel, hogy végállásban volt a kormány és végállásba tekerted a szalagot, akkor egyből egyenesen állt a kormányod? - mert ekkora mákot nehéz elképzelni. De az is igaz, hogy utána már könnyebb kikorrigálni a kormányállást mert nem kell levenned a szalagot, nem?

Én azt csináltam, hogy eltekertem egyik végállásból a másikba, számoltam menniyt fordul, aztán a felével visszatakertem (ekkor volt középen a szalag) - de vállalom, hogy ez kőkorszaki módzser a Tiédhez képest.
Én azért választottam mégis ezt mert úgy vettem észre, hogy a kormány végállása nem egyezik meg a szalag végállásával, a szalag hosszabb, többet tud tekeregni. De gondolom Te sem koppra a szalag-végállásra tetted fel a kormányt mert akkor egyből leszakadt volna megint....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Diabolica 2008.01.10. 15:24-kor.

2008.01.10. 15:20

535i írta:
ViSoR írta:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Az a gond, hogy ez a trafó úgy is meg tud halni, hogy miután gond van vele, egy darabig (hosszú idő is lehet) megint jó, aztán egy időre megint nem. Az enyém a 330ci-ben csak havonta egyszer szarakodott. Szerintem még próbálgasd.

2008.01.10. 15:46

efer írta:
ViSoR írta:Hát lehet megoldja 50Wattal, de akkor az pl. a kályha 4KW-jához képest igencsak ügyes :)

amúgy azt találtam, hogy csak az újabb kormányosokba lehet fűtött kormányt tenni, vagyis 99.03 gyártás utániakba.

Az az igazság, hogy vagy kormányt cserélek :o vagy böröztetem a jelenlegit, ezért agyalok a fütési lehetőségen.

2008.01.10. 15:56

szilagyi írta:
efer írta:

Az az igazság, hogy vagy kormányt cserélek :o vagy böröztetem a jelenlegit, ezért agyalok a fütési lehetőségen.

itt egy vadiúj, fűthető, ha esetleg érdekel:
E-bay

2008.01.10. 16:34

Érdekelni érdekel, de gőzöm sincs hogy kell!
Ha valaki vállalná azt díjaznám!

2008.01.10. 18:04

efer írta:
szilagyi írta:
efer írta:

itt egy vadiúj, fűthető, ha esetleg érdekel:
E-bay

Ezekből a fűthető kormányokból multis nincs? Vagy mondjuk az M-esből? Mert eddig mindig csak ilyenek lettek belinkelve.

2008.01.10. 18:12

Miért, ebbe nem lehet beszerelni a meglévő multi cuccokat? Mert akkor nem érdekel!
Hozzászólás küldése

VigLink badge