![]() |
2012.03.13. 18:56
kovessyroli írta:Jerry írta:Milán88 írta:Sziasztok!
Nos akkor sikerült megcsinálnom az ajtó kilincsemet jelentem...A baj az volt hogy a zárban egy rúgó eltört...???...na mindegy és ez befeszült és nem reagált ez végett semmire a zár...plusz megnyújtotta a belső kilincsnek a nyitóbovdenjét is és az ezáltal hosszabb úton működtette volna az új zárat mint ami jó lett volna és ezért nem nyílott...a külső kilincsnek meg elpattant egy kis műanyag pöcök szintén bovdennél gondolom már a feszegetés hatására és az meg azért nem nyílott...na mindegy a lényeg hogy egy délutánom ráment a matekra meg alkatrész beszerzésre de siker és működik minden
....köszönöm a tippeket!!!
Király vagy, gratula!
![]()
Egy dolgot nem értek csak: "megnyújtotta a belső kilincsnek a nyitóbovdenjét"
Rosszul emlékszem, hogy az egy sodrott acélkábel? Az én elgondolásom szerint előbb törik el a kilincs, mint hogy egy drótsodrony megnyúljon.
Szerintem arra gondolt, hogy a bovden végén van az a kis távtartó műanyag, amit be kell akasztani a bovden előfeszítéséhez és az csúszhatott hátrébb a bovdenen.
2012.03.14. 09:58
2012.03.14. 10:03
ptom írta:Hali.Találkozott már valaki olyannal,hogy menet közbe elmegy a 16:9-ről minden aztán fél perc után újra indul mintha akkor indítottam volna be.Az a baj,hogy ez nekem egy órás út alatt van amikor 10-szer előfordul.Mi lehet erre a magyarázat?
2012.03.14. 11:06
admin írta:ptom írta:Hali.Találkozott már valaki olyannal,hogy menet közbe elmegy a 16:9-ről minden aztán fél perc után újra indul mintha akkor indítottam volna be.Az a baj,hogy ez nekem egy órás út alatt van amikor 10-szer előfordul.Mi lehet erre a magyarázat?
Nekem volt ilyen és nálam a navi lemez cseréje megoldota.!Elsőkörben szerez bele egy másik lemezt vagy ha nem használod ved ki belőle a lemezt.
iPhone Tapatalk
2012.03.16. 19:02
2012.03.23. 21:00
2012.03.23. 21:27
István írta:Szevasztok!
Remélem tud valaki,érdemben segíteni a problémámon!
Az autóm e39 540i,és a hibaleírás a következő lenne.Lemerült akksi, töltés majd sikertelen indídás után,akksi csere.Továbbra is sikertelen indítás.Az egész procedúra alatt egyszer sem mozdította meg az önindítót.Diagnosztika során,a motorvezérléssel nem lehet felvenni a kapcsolatot.Mást mindent ki lehet olvasni.Lehet e az immo a bűnös?Vagy hogy lehetne kiszűrni a hiba okozóját?
Nagyon megköszönöm ha valaki segítene. István.
2012.03.23. 21:41
2012.03.23. 22:09
István írta:akna nélkül sajnos nem tudtunk rámérni,de a motorvezérlés nem elérhető a diag. műszerrel, ha ez jelent valamit.
2012.03.23. 23:40
2012.03.24. 08:54
István írta:bosch kts 200-al próbálkoztunk, mindent olvas kivéve a motorvezérlést. "Rendszer nem található" szöveggel. Az autó hiba nélkül lett leálítva, pár napja. semmi jel nem utalt önindító hibára, nem gondolnám hogy álltó helybe tönkre ment volna az önindító, azóta még eső sem volt. viszont az akkumlátor lemerülés-és csere ez idő közben történt. Azért gondolnám hogy ez okozhatta a mostani hibát. Az akku csere közben az elektromos rendszer nem kapott feszültséget, az immo ettől a kódot elfelejtheti-e?
2012.03.25. 13:38
barbrady írta:István írta:bosch kts 200-al próbálkoztunk, mindent olvas kivéve a motorvezérlést. "Rendszer nem található" szöveggel. Az autó hiba nélkül lett leálítva, pár napja. semmi jel nem utalt önindító hibára, nem gondolnám hogy álltó helybe tönkre ment volna az önindító, azóta még eső sem volt. viszont az akkumlátor lemerülés-és csere ez idő közben történt. Azért gondolnám hogy ez okozhatta a mostani hibát. Az akku csere közben az elektromos rendszer nem kapott feszültséget, az immo ettől a kódot elfelejtheti-e?
Vasárnap Pitvaroson leszek, ha gondolod átszaladok Apátfalvára ránézni gyári diag progival. Ment pü.
2012.03.25. 13:51
barbrady írta:barbrady írta:István írta:bosch kts 200-al próbálkoztunk, mindent olvas kivéve a motorvezérlést. "Rendszer nem található" szöveggel. Az autó hiba nélkül lett leálítva, pár napja. semmi jel nem utalt önindító hibára, nem gondolnám hogy álltó helybe tönkre ment volna az önindító, azóta még eső sem volt. viszont az akkumlátor lemerülés-és csere ez idő közben történt. Azért gondolnám hogy ez okozhatta a mostani hibát. Az akku csere közben az elektromos rendszer nem kapott feszültséget, az immo ettől a kódot elfelejtheti-e?
Vasárnap Pitvaroson leszek, ha gondolod átszaladok Apátfalvára ránézni gyári diag progival. Ment pü.
Na ránéztem az autóra, de az EWS modult nem látja a diag. Mi lehet a gond? Meghalt a vezérlő?
2012.03.25. 14:27
Imco írta:barbrady írta:barbrady írta:István írta:bosch kts 200-al próbálkoztunk, mindent olvas kivéve a motorvezérlést. "Rendszer nem található" szöveggel. Az autó hiba nélkül lett leálítva, pár napja. semmi jel nem utalt önindító hibára, nem gondolnám hogy álltó helybe tönkre ment volna az önindító, azóta még eső sem volt. viszont az akkumlátor lemerülés-és csere ez idő közben történt. Azért gondolnám hogy ez okozhatta a mostani hibát. Az akku csere közben az elektromos rendszer nem kapott feszültséget, az immo ettől a kódot elfelejtheti-e?
Na ránéztem az autóra, de az EWS modult nem látja a diag. Mi lehet a gond? Meghalt a vezérlő?
E46-tal /20D/ szórakoztunk a múltkor Qwerty szakival. Ott tapasztaltunk olyat, hogy mindent olvasott,
de a motorvezérlőt nem is látta a DIS.
A láb kiosztás váltó kapcsolót kapcsolgatva életre kelt és utána már működött is.
/Remélem kevés bakit ejtettem./
2012.03.28. 10:20
2012.04.16. 22:38
2012.04.17. 05:56
djdabka írta:Sziasztok segítséget kérnék tőletek vetem egy e39 525 tds.beleraktam a multikormányt és a kapcsolóját meg a kábelköteget meg órát cseréltem rajta fedérzetisre bajuszkapcsolót is de itt a környékbe senki nem Vállaja vagy nem tudja megcsinálni hogy működjön nincs gépük hozzá ki tudna segíteni.
Bács Kis kun megyében lakom.
djdabka@colonial.hu
06703348414
élérhetőségeim ha valaki tudna segíteni szóljon
Köszi
írd be ONLINE BMW WDS
2012.10.04. 21:00
2012.10.05. 11:21
deflora írta:sziasztok az én problémá az lenne hogy menet közben megáll a légkondi leesik a kilóméteróra nem működik a sebességtartás a fogyasztásmérő és az aut? megy.meg?llok elindulok minden ok kb 5perc minden ujra le?lli lehet a gond??
köszi mindenkinek
2012.10.05. 18:39
deflora írta:sziasztok az én problémá az lenne hogy menet közben megáll a légkondi leesik a kilóméteróra nem működik a sebességtartás a fogyasztásmérő és az aut? megy.meg?llok elindulok minden ok kb 5perc minden ujra le?lli lehet a gond??
köszi mindenkinek