![]() |
2014.10.25. 21:51
csiatt írta:Ez furcsa, hogy ha van navi, akkor már nem elérhető ez a funkció
2014.10.25. 21:53
csiatt írta:Ez furcsa, hogy ha van navi, akkor már nem elérhető ez a funkció
2014.10.25. 23:04
2014.10.25. 23:18
morv írta:csiatt írta:Ez furcsa, hogy ha van navi, akkor már nem elérhető ez a funkció
Nekem van navi es kiirja, azt hiszem csak csatorna valtaskor egy idore.
2014.10.26. 09:44
KissGSV írta:morv írta:csiatt írta:Ez furcsa, hogy ha van navi, akkor már nem elérhető ez a funkció
Nekem is navival müködik a funkció. De úgy tűnik, a ki-be kapcsolásához muszály lesz lehúzni a naviról a csatlakozókat.
2014.10.26. 10:20
morv írta:KissGSV írta:morv írta:csiatt írta:Ez furcsa, hogy ha van navi, akkor már nem elérhető ez a funkció
Nekem is navival müködik a funkció. De úgy tűnik, a ki-be kapcsolásához muszály lesz lehúzni a naviról a csatlakozókat.
A radio titkos menujeben nincs benne? Valahogy biztos lehet kapcsolgatni.
2014.10.26. 10:24
csiatt írta:morv írta:KissGSV írta:morv írta:csiatt írta:Ez furcsa, hogy ha van navi, akkor már nem elérhető ez a funkció
A radio titkos menujeben nincs benne? Valahogy biztos lehet kapcsolgatni.
Mit nevezel a rádió titkos menüjének? Hogy érem el?
2014.10.27. 13:35
2014.11.11. 14:05
2014.11.11. 14:33
yoda írta:Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy egy egyébként gond nélkül üzemelő rendszerhez, hozzá tettem egy mély ládát, erősítőt.
Azóta élvezhetetlené vált a rádióadások vételének a minősége. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha nem lenne antenna. MP3, minden hang jól szól, csak a rádió nem.
Nem vagyok egy nagy szaki, de kötöttem már be erősítőt! 2xAzonban ilyen még nem történt. A fejegység egy a gyárira hajazó utángyártott, fogalmam sincs milyen márkájú cucc. Én az antenna control nevű szálra kötöttem a remote szálát az erősítőnek. Talán nem oda kellett volna? Hát nem? De.
Tipp?
2014.11.11. 14:44
PeterE39 írta:yoda írta:Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy egy egyébként gond nélkül üzemelő rendszerhez, hozzá tettem egy mély ládát, erősítőt.
Azóta élvezhetetlené vált a rádióadások vételének a minősége. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha nem lenne antenna. MP3, minden hang jól szól, csak a rádió nem.
Nem vagyok egy nagy szaki, de kötöttem már be erősítőt! 2xAzonban ilyen még nem történt. A fejegység egy a gyárira hajazó utángyártott, fogalmam sincs milyen márkájú cucc. Én az antenna control nevű szálra kötöttem a remote szálát az erősítőnek. Talán nem oda kellett volna? Hát nem? De.
Tipp?
Ízlések és pofonok, de nekem az "AMP control" jobban adta volna magát.
2014.11.12. 11:35
yoda írta:PeterE39 írta:yoda írta:Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy egy egyébként gond nélkül üzemelő rendszerhez, hozzá tettem egy mély ládát, erősítőt.
Tipp?
Adta volna magát, vagy.... ?Nem tudom minek a rövidítését takarja az AMP. És a google sem volt a barátom.
ui.: AMPlifier control? Aham. Értem már!Na majd jól átkötöm.
2014.11.12. 11:53
NagySándor írta:yoda írta:PeterE39 írta:yoda írta:Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy egy egyébként gond nélkül üzemelő rendszerhez, hozzá tettem egy mély ládát, erősítőt.
Tipp?
Adta volna magát, vagy.... ?Nem tudom minek a rövidítését takarja az AMP. És a google sem volt a barátom.
Az antenna control jó lesz, hiszen az ad egy pozitív jelet az antennának, adott esetben az erősítőnek. Nem hiszem, hogy azzal lenne gond. A tippjeim a következők: vagy lecsúszott az antenna vezetéke amikor tetted vissza a rádiót, (én már jártam így), vagy az erősítődet kellene leárnyékolni, ha nem a legcsúcsabb minőségű. Figyelj oda, hogy az erősítő testvezetéke jó vastag legyen és minél rövidebb úton csatlakozzon a testhez. Legjobb megoldás, ha a csomagtartóban helyezed el az akksi mellet és direktben rákötöd. Akkor már kizárható némi interferencia..
Lehet kapni árnyékolót amit az antenna vezetékére kell rátenni, nem tudom mondjuk mennyit ér, azt még nem próbáltam.
Ha hozzá tudnál jutni egy másik erősítőhöz, próbáld ki azzal is, kizárható lenne az erősítő hibaforrása.
2014.11.12. 21:55
yoda írta:NagySándor írta:yoda írta:PeterE39 írta:yoda írta:Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy egy egyébként gond nélkül üzemelő rendszerhez, hozzá tettem egy mély ládát, erősítőt.
Tipp?
Az antenna control jó lesz, hiszen az ad egy pozitív jelet az antennának, adott esetben az erősítőnek. Nem hiszem, hogy azzal lenne gond. A tippjeim a következők: vagy lecsúszott az antenna vezetéke amikor tetted vissza a rádiót, (én már jártam így), vagy az erősítődet kellene leárnyékolni, ha nem a legcsúcsabb minőségű. Figyelj oda, hogy az erősítő testvezetéke jó vastag legyen és minél rövidebb úton csatlakozzon a testhez. Legjobb megoldás, ha a csomagtartóban helyezed el az akksi mellet és direktben rákötöd. Akkor már kizárható némi interferencia..
Lehet kapni árnyékolót amit az antenna vezetékére kell rátenni, nem tudom mondjuk mennyit ér, azt még nem próbáltam.
Ha hozzá tudnál jutni egy másik erősítőhöz, próbáld ki azzal is, kizárható lenne az erősítő hibaforrása.
Az antenna kábelre gondoltam magam is, ellenőrizve, kizárva. Az erősítő pedig egy MAC fearless 4000. Előző autóból raktam át. A test és a power is 16nm-es, ami kell hozzá. A test a kasztnin van, kb 1m hosszú kábellal, amit korábban is használtam hozzá. Sajnos az erősítő méretit tekintve (és a ládáét ami elfoglalja a fél csomit) kizárásos alapon egyetlen helyre tudtam elhelyezni, mégpedig a kalaptartó alá. Az antenna a fűtőszál a hátsó szélvédőben? Mert ez esetben közel van az erősítőhöz.
2014.11.12. 21:58
2014.11.14. 15:21
yoda írta:Hátra fordítom a fejem. És igen, van benne két függőleges szál. Jól tudod, az akksi is hátul van.
2014.11.29. 14:29
2014.11.29. 16:04
szocsi_pisti írta:Sziasztok kis segítségre lenne szükségemlenne 1 Bmw e 39 28i Autom és a Rádio nem megy. Működik rajta a Bc,óra minden csak az Audio része nem működik és sajnos a Cd-tár se reagál nézegettem a biztositékokat is nem láttam semmi rosszat eddig jo volt történt sajnos 1 dolog,hogy forditva tettem be az akkumlátort és azota a Centrál zár nem zárja az első 2 ajtot és a rádio audio része nem működik(ha elromlott volna a rádio akkor a bc-se lenne jo,és semire se reagálna?)vagy lehetséges ,hogy az audio modult csapta ki,vagy a rádio-ba a biztositékot elnézést a sok kérdésért de előre is köszönöm.
2014.11.29. 16:45
szocsi_pisti írta:Sziasztok kis segítségre lenne szükségemlenne 1 Bmw e 39 28i Autom és a Rádio nem megy. Működik rajta a Bc,óra minden csak az Audio része nem működik és sajnos a Cd-tár se reagál nézegettem a biztositékokat is nem láttam semmi rosszat eddig jo volt történt sajnos 1 dolog,hogy forditva tettem be az akkumlátort és azota a Centrál zár nem zárja az első 2 ajtot és a rádio audio része nem működik(ha elromlott volna a rádio akkor a bc-se lenne jo,és semire se reagálna?)vagy lehetséges ,hogy az audio modult csapta ki,vagy a rádio-ba a biztositékot elnézést a sok kérdésért de előre is köszönöm.
2014.11.29. 17:45
Johny540 írta:szocsi_pisti írta:Sziasztok kis segítségre lenne szükségemlenne 1 Bmw e 39 28i Autom és a Rádio nem megy. Működik rajta a Bc,óra minden csak az Audio része nem működik és sajnos a Cd-tár se reagál nézegettem a biztositékokat is nem láttam semmi rosszat eddig jo volt történt sajnos 1 dolog,hogy forditva tettem be az akkumlátort és azota a Centrál zár nem zárja az első 2 ajtot és a rádio audio része nem működik(ha elromlott volna a rádio akkor a bc-se lenne jo,és semire se reagálna?)vagy lehetséges ,hogy az audio modult csapta ki,vagy a rádio-ba a biztositékot elnézést a sok kérdésért de előre is köszönöm.
Éshogysikerültfordítvabetenniazakkumulátortamikorúgykellrátuszakolniasaruthaegyáltalánrámegyúgy.