Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.01.23. 10:12

urak!
itt is kérdezném, hogy a két első lámpa felett van egy-egy forgatható korongszerű rajta owners visual felirattal
mi ez?
köszönettel
baal

2011.01.23. 10:43

baal írta:urak!
itt is kérdezném, hogy a két első lámpa felett van egy-egy forgatható korongszerű rajta owners visual felirattal
mi ez?
köszönettel
baal

Baloldali közlekedésnél kell áttekerni, hogy akkor ne a szembejövő képébe világítson.
Nálunk jobb irányba kell, hogy legyen állítva, azaz az út széle felé.

2011.01.23. 10:48

jackson írta:
bmw520ds: Xenon-nál a bekapcsolt állapoti stabilizált áramerősséget méri és ebből von le következtetéseket.
LeviM5: amúgy a komplett lámpát cserélted? Ára? gyáriban?

Jackson, akinek olyan szép éles lámpa kép kéne mint a LeviM5-é
ui: most mehetek kukkolni az enyém mennyire fényes

Jako, én így vettem, faceliftesítve.

2011.01.23. 13:03

LeviM5 írta:
baal írta:urak!
mi ez?
köszönettel
baal

Baloldali közlekedésnél kell áttekerni, hogy akkor ne a szembejövő képébe világítson.
Nálunk jobb irányba kell, hogy legyen állítva, azaz az út széle felé.

értem, és köszönöm a választ

2011.02.03. 23:55

Sziasztok!

Elég nagy problémám akadt! Leszedtem a lökösömet, és az első lámpa mosó spricnim eltört és keritenem kellene valahonnan egyet! Valaki tud ebben segiteni? vagy hogy honnan tudom megrendelni? előre is köszi szépen!

2011.02.04. 00:20

imike_e39 írta:Sziasztok!

Elég nagy problémám akadt! Leszedtem a lökösömet, és az első lámpa mosó spricnim eltört és keritenem kellene valahonnan egyet! Valaki tud ebben segiteni? vagy hogy honnan tudom megrendelni? előre is köszi szépen!

Bontott > Schnitzer, de szerintem szett van, ha van.
Alpinát most kérdeztem a múlt héten. Pár ezer az új is és ott van külön.

2011.02.04. 12:31

imike_e39 írta:Sziasztok!

Hónapokig vártam bontottra, aztán meguntam és vettem gyári újat, 5-6 ezer forint körül van.

2011.02.04. 17:49

barbrady irta:
imike_e39 írta:
Sziasztok!

Hónapokig vártam bontottra, aztán meguntam és vettem gyári újat, 5-6 ezer forint körül van.

És azt megtudnád mondani hogy keressek rá vagy hogy hol tudom megvenni? mert az a baj nem tudom hogy "hivatalosan" ennek a sz@rnak mi a neve:D

2011.02.04. 18:00

imike_e39 írta:
barbrady irta:
imike_e39 írta:
Sziasztok!

És azt megtudnád mondani hogy keressek rá vagy hogy hol tudom megvenni? mert az a baj nem tudom hogy "hivatalosan" ennek a sz@rnak mi a neve:D

Márkakereskedés, vagy ap-trade, és fényszórómosó fúvóka. De nem egyforma a két oldali, erre vigyázz.

2011.02.04. 18:38

barbrady írta:
imike_e39 írta:
barbrady irta:
imike_e39 írta:
Sziasztok!

Márkakereskedés, vagy ap-trade, és fényszórómosó fúvóka. De nem egyforma a két oldali, erre vigyázz.

Hát akkor már inkabb az http://www.ap-trade.eu/ mivel ő olcsóbb mint a Márkakereskedés és gyári cuccot kapsz ugyan úgy. Alsó telefonszám és "Jaaaj AlpinaFan adj már nekem egy x.oldali fényszóró-ablakmosó spricnit" a többit ő ki keresi.

Jackson, aki az olcsóbbat választaná a kettőből :lol:

2011.02.04. 18:42

jackson írta:
barbrady írta:
imike_e39 írta:
barbrady irta:
imike_e39 írta:
Sziasztok!

Hát akkor már inkabb az http://www.ap-trade.eu/ mivel ő olcsóbb mint a Márkakereskedés és gyári cuccot kapsz ugyan úgy. Alsó telefonszám és "Jaaaj AlpinaFan adj már nekem egy x.oldali fényszóró-ablakmosó spricnit" a többit ő ki keresi.

Jackson, aki az olcsóbbat választaná a kettőből :lol:

Algyőre max postával tudja küldeni az ap, akkor meg ugyan ott van mint a helyi márkakereskedés egy ilyen árú alkatrésznél.

2011.02.04. 18:52

Na jó az algyőt nem néztem. :kalapács :kalapács :kalapács

Jackson, aki elnyerte méltó kalapácsát

Izzó

2011.02.11. 22:19

Tudna nekem segíteni valaki? Öcsém E46-osába kellene nekünk xenon izzó! Valaki árult itt a fórumon, nem tudja valaki, hogy ki volt az, és mennyiért árulta?

Re: Izzó

2011.02.11. 22:28

vaszarig írta:Tudna nekem segíteni valaki? Öcsém E46-osába kellene nekünk xenon izzó! Valaki árult itt a fórumon, nem tudja valaki, hogy ki volt az, és mennyiért árulta?

Mitogabor nevű klubtárs.
Ha párban veszed, 8000

Re: Izzó

2011.02.12. 22:09

simi64 írta:
vaszarig írta:Tudna nekem segíteni valaki? Öcsém E46-osába kellene nekünk xenon izzó! Valaki árult itt a fórumon, nem tudja valaki, hogy ki volt az, és mennyiért árulta?

Mitogabor nevű klubtárs.
Ha párban veszed, 8000

Köszi szépen! :)

Balos fényszóró

2011.02.14. 15:42

Sziasztok bal oldali fehérindexes gyűrűs xenonos lámpát keresek így néz ki a jobbos ennek a párja kellenne valaki tud segíteni? a trafó megvan.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Re: Balos fényszóró

2011.02.24. 09:41

bari08 írta:Sziasztok bal oldali fehérindexes gyűrűs xenonos lámpát keresek így néz ki a jobbos ennek a párja kellenne valaki tud segíteni? a trafó megvan.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Az ilyeneket a Adás-Vétel topikba kérjük. Van külön alkatrész keres topik is benne.

Jackson, aki már válaszolt csak az összeomlásnál elveszett a válasz

2011.03.05. 14:05

Urak

egy gyors kérdés.
gyári xenon izzó milyen?
d2s 6000k 35w, fémcsatlakozós? vagy műanyag?

köszi:)

2011.03.05. 14:39

baupexim1 írta:Urak

egy gyors kérdés.
gyári xenon izzó milyen?

Műanyag.

2011.03.06. 12:41

Janek írta:
baupexim1 írta:Urak

egy gyors kérdés.
gyári xenon izzó milyen?

Műanyag.

Hozzászólás küldése

VigLink badge