Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.01. 23:20

Ma forgatott az RTL KLUB Pesten arról a témáról, hogy mennyien elmentek más biztosítókhoz. Forgatott a kamera mikoris egy X5-be beledurrant egy asszem Lacetti. Szép durr volt.... mind a 2 el lett rendezve.

2007.12.02. 10:48

Visor:

Tegnap este Ady-Kossuth sarok...;)

2007.12.02. 12:24

sxoe írta:
Stephanus_Rex írta:
sxoe írta:Senki többet harmadszor?
Nem ismer senki ilyen barátságos embereket akik mindent meg tudnak szerezni olcsón??? Kamionról leesett, vagy elfelejtették kifizetni a boltban, vagy valami hasonló? :(

Van egy ismerősöm, aki ezzel "foglalkozik", esetleg megkérdem tőle, mert holnap találkozunk...
PS3 kéne? Azokban van régiókód vagy valami ilyesmi? Mert sose volt olyanom, mindig a PC-t tuningoltam fel a játékokhoz. Nehogy aztán ne olvassa a Te lemezeidet...

Hali!

XBOX 360 PREMIUM kéne. Vagy a CORE is jó, de inkább a PREMIUM. És minél olcsóbban! :lol:

Szerintem semmi ilyen nincs benne. Annyi, hogy nem kéne vele netre menni, mert akkor lehet, hogy megtalálják. De úgyis csak itthon akarok vele játszani a haverokkal meg asszonypajtással! :lol:

Megköszönném nagyon ha tudnál valami jó ajánlatot tenni! :wink:

ezzekkel az lopott dolgokkal a következő a baj:
mindenki panaszkodik, hogy sokat bűnöznek, meg hogy az autókat is lopják, meg amúgy mindent. de azzal, hogy a lopott holmit mindíg van aki megvegye, ez így is fog maradni. persze: mindenki jól jár - aki megveszi, az olcsón jut hozzá, aki eladja, az megszabadul a cucctól. csak éppen akitől ellopták, az nem jár jól. lehet azzal takarózni, hogy ezeket a kütyüket úgyis multiktól lopják, azoknak meg nem fáj. csakhogy lehet, hogy egy kisboltból lopták el, akinek a tulaja akár köztünk is lehet. autók esetében még nehezebb azt eladni, hogy nem fáj senkinek, ha ellopják. Bömbölö hármasával is biztosan sokan jól jártak, de nem hiszem hogy ő kiugrott a bőréből, amikor észrevette mi történt (még ha volt is biztosítása - ha meg nem, főleg...)
az nem minősíti az ügyet, hogy kitől lopnak (és főleg nem ad felmentést).

szerintem.

2007.12.02. 13:10

efer írta:
sxoe írta:
Stephanus_Rex írta:
Nem ismer senki ilyen barátságos embereket akik mindent meg tudnak szerezni olcsón??? Kamionról leesett, vagy elfelejtették kifizetni a boltban, vagy valami hasonló? :(

Van egy ismerősöm, aki ezzel "foglalkozik", esetleg megkérdem tőle, mert holnap találkozunk...
PS3 kéne? Azokban van régiókód vagy valami ilyesmi? Mert sose volt olyanom, mindig a PC-t tuningoltam fel a játékokhoz. Nehogy aztán ne olvassa a Te lemezeidet...

Hali!

XBOX 360 PREMIUM kéne. Vagy a CORE is jó, de inkább a PREMIUM. És minél olcsóbban! :lol:

Szerintem semmi ilyen nincs benne. Annyi, hogy nem kéne vele netre menni, mert akkor lehet, hogy megtalálják. De úgyis csak itthon akarok vele játszani a haverokkal meg asszonypajtással! :lol:

ezzekkel az lopott dolgokkal a következő a baj:
mindenki panaszkodik, hogy sokat bűnöznek, meg hogy az autókat is lopják, meg amúgy mindent. de azzal, hogy a lopott holmit mindíg van aki megvegye, ez így is fog maradni. persze: mindenki jól jár - aki megveszi, az olcsón jut hozzá, aki eladja, az megszabadul a cucctól. csak éppen akitől ellopták, az nem jár jól. lehet azzal takarózni, hogy ezeket a kütyüket úgyis multiktól lopják, azoknak meg nem fáj. csakhogy lehet, hogy egy kisboltból lopták el, akinek a tulaja akár köztünk is lehet. autók esetében még nehezebb azt eladni, hogy nem fáj senkinek, ha ellopják. Bömbölö hármasával is biztosan sokan jól jártak, de nem hiszem hogy ő kiugrott a bőréből, amikor észrevette mi történt (még ha volt is biztosítása - ha meg nem, főleg...)
az nem minősíti az ügyet, hogy kitől lopnak (és főleg nem ad felmentést).

szerintem.
:franko:

2007.12.02. 14:36

atiTDI írta:Visor:

Hopp, le lettem figyelve? 8)
A rendszámom JOF- , "JÓFEJ" rövidítve :D

Te meg ne vegyéé má lopótaaatt, há béemvéd vaan gazdag vaaagy! :wink:
Bár a szeretet ünnepére aligha esik jobban mást adni, mint lopottat. :lol: :lol:

2007.12.02. 14:49

Mondjuk érdeked dolog az is,hogy multiktól lopott a cucc.Ezt a szöveget a vevők többsége elfogadja és nem firtatja.A multiknál is felel valaki azért az áruért :!: :!:Vagy talán 50 laptop helyett hoznak 55-öt,mert biztos lopnak belőle. :twisted: Mivel nem 1-2 ezer Ft-os dologról van szó,valakin leverik a hiányt.

2007.12.02. 16:15

Mondjuk lopott autót nem vennék soha! DE! Mi van akkor ha bemész egy bontóba venni valamit a kocsidhoz, és az az alkatrész szintén egy lopott autóból van. Csak a bontó tulajának a hevrja oda rakta le. Ezzel te is bekerültél ebbe a körbe, a tudtod nélkül. Másik példa: ha veszel e-bay-en, Vaterán, Teszveszen, vagy akárhol akármit honnan tudod, hogy nem lopott? Pl. hogy lehet az, hogy a 150.000-es GPS-t, megvetted 88999-ért? Valószínűleg számlát meg blokkot sosem fogsz látni róla.

A másik meg az, hogy ezért a kijelentésemért, lehet, hogy megköveztek, de ha nem én veszem meg, megveszi más. Ha már egyszer ellopták valakitől, a tulaj már többé úgysem látja. MAximum a lelkiismereted nyugodtabb lesz, hogy nem károsítottál meg mást és megveszed 2x-es 3x-os áron. Majd ha befejeztem a főiskolát és dolgozok, biztos nem fogok ilyenen tökölni és megveszem boltba rendesen, mert mégis csak az a biztonságosabb. De egyenlőr ösztöndíj meg fix kereset nélkül az olcsót keresem. Most erre lehetne mondani, hogy akkor ne legyenek ilyen igényeim, de vannak!

Nah és most ígérem befejeztem! 8) Már így is hosszú lett. Bár fel lehetne még vetni azt is, hogy mi van azzal, aki megcsippeli a konzolt, hogy ne kelljen 15.000 Ft-okért játékot vennie. Vagy aki nem a gyári eredeti szoftvereket használja. Pl. navin. Ők is károsítanak rendesen. De ez már egy másik mese. :)

2007.12.02. 18:00

sxoe írta:ha nem én veszem meg, megveszi más.

innen már csak egy lépés a hanemlopomelúgyisellopjamás.
amikor nem tudsz róla, hogy valami lopott, nyilván arra az esetre nem vonatkoznak az előbbiek. de amikor kifejezetten tudható (pl szokásos ár ötödéért árulják), vagy kifejezetten keresi az ember a lopottat, mert az biztos olcsó, az szerintem necces. tegnap pl a ház előtt, mikor az autóból kászálódtunk kifelé, odajött egy fiatal srác, egész konszolidált, és elkezdtett olcsó, eredeti, lopott parfümöket tukmálni. hát el lett küldve... (remélem nem azért jött oda, mert a bimmertulajokról tudható, hogy vevők az ilyesmire :twisted: )
aztán engem is meg lehet kövezni ezért a véleményemért :wink:
és az olcsó = lopott egyenlettel vitatkoznék, legfeljebb kicsit nagyobb az esély.

2007.12.02. 18:03

efer írta:
sxoe írta:ha nem én veszem meg, megveszi más.

innen már csak egy lépés a hanemlopomelúgyisellopjamás.
amikor nem tudsz róla, hogy valami lopott, nyilván arra az esetre nem vonatkoznak az előbbiek. de amikor kifejezetten tudható (pl szokásos ár ötödéért árulják), vagy kifejezetten keresi az ember a lopottat, mert az biztos olcsó, az szerintem necces. tegnap pl a ház előtt, mikor az autóból kászálódtunk kifelé, odajött egy fiatal srác, egész konszolidált, és elkezdtett olcsó, eredeti, lopott parfümöket tukmálni. hát el lett küldve... (remélem nem azért jött oda, mert a bimmertulajokról tudható, hogy vevők az ilyesmire :twisted: )
aztán engem is meg lehet kövezni ezért a véleményemért :wink:
és az olcsó = lopott egyenlettel vitatkoznék, legfeljebb kicsit nagyobb az esély.

Emberek vagyunk, és mindegyikőnk másképp ítéli meg a dolgokat. Ha tehetem, eredetit veszek. De sajnos most az nem megy, és kéne egy ilyen gép! :twisted:

De tisztelem a Te véleményedet is, és megértem az álláspontodat!

:sör:

2007.12.02. 18:14

:roki

2007.12.02. 18:30

Az árak csökkennek, az emberek szépen megengedhetik maguknak a legális dolgokat.
sajnos nem mindennel van ez igy, a zenét én is letöltöm mert nem érdekel h a madonna rövidebb lesz 3e forinttal.
de igazán a müszaki cikkekre értettem. bemégy a madaras teszkóba és vehetsz magadnak 20-30e forintért elég jo minöségü
uj cd-dvd... lejátszót, magnót meg mindenvackot a kocsidba 3 év garival.
na ez gari nélkül csak a felét éri. kábelek meg gari nélkül használtan vagy lopottan :D:D érhet 5ezer forintot.
akkor mennyit kaphat az aki ellopta az orgazdátol? egy ezrest?? vagy 3 ezrest???
na ezért fog megszünni a müszaki cikkak lopkodása. és szépen szorul is vissza.
én emléxem amikor 10-15 évvekl ezelőtt nem mertük a kocsiban hagyni a magnót.
mostanra az előlapot sem veszem le. mert 10éve 99% volt h ellopják, mára 99% hogy nem.

2007.12.02. 18:34

Én rendőr vagyok! Ki akar itt orgazdáskodni??

2007.12.03. 09:12

ViSoR írta:

Bár a szeretet ünnepére aligha esik jobban mást adni, mint lopottat. :lol: :lol:

Hopp, akkor mégsem Te voltál, ez KBR-... volt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi fekete M-pakett megfordul a kerületben... 8)

2007.12.03. 09:38

ViSoR írta:Én rendőr vagyok! Ki akar itt orgazdáskodni??

Tényleg? Nem téged csuktak le, me pofozkodtál? ...vagy munkahelyi ártalom? :?

2007.12.03. 09:40

Labi írta:
ViSoR írta:Én rendőr vagyok! Ki akar itt orgazdáskodni??

Tényleg? Nem téged csuktak le, me pofozkodtál? ...vagy munkahelyi ártalom? :?

Csak marháskodtam, nem vagyok rendőr! :lol: Fejlesztő vagyok. Biztonságban vagytok. Nem vagyok vámzer :D

2007.12.03. 09:43

atiTDI írta:
ViSoR írta:

Hopp, akkor mégsem Te voltál, ez KBR-... volt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi fekete M-pakett megfordul a kerületben... 8)

Én is láttam egyet, még a felnije is ugyan ilyen volt. Kis köpcös gyerek bütykölte az Ecserinél a OMV-n. Gondoltam szóba elegyedek vele, de gengszter feje volt és mikor elengedte 1.90-ről a motorháztetőt, ami úgy leb@szódott, hogy majdnem kiugrott a két lámpa, akkor már láttam, hogy az egy másik kaszt. :twisted:

2007.12.03. 11:47

ViSoR írta:Ezt vétek otthagyni, csak 16-ot eszik és mindössze az értéke 5-szörösét kéri érte. Valahol szerintem keresik a csávót egy kényszerzubbonnyal...
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024

210 km az szép hogy annyival mert vele menni meg az is hogy 9,5l a fogyasztás elég jól meg van csinálva ha ennyit eszik csak vagy a km óra csal vagy 100-at ! :twisted:
Ennyi pénzért veszek egy zsír E36 Coupét és az tényleg gizda !! :wink:

2007.12.03. 11:56

ViSoR írta:
atiTDI írta:
ViSoR írta:

Én is láttam egyet, még a felnije is ugyan ilyen volt. Kis köpcös gyerek bütykölte az Ecserinél a OMV-n. Gondoltam szóba elegyedek vele, de gengszter feje volt és mikor elengedte 1.90-ről a motorháztetőt, ami úgy leb@szódott, hogy majdnem kiugrott a két lámpa, akkor már láttam, hogy az egy másik kaszt. :twisted:

Ehhe, nah igen. Az ilyenekkel tuti nem futsz össze fórumon..:D

2007.12.03. 12:34

sxoe írta:
Stephanus_Rex írta:

Hali!

Egy pár szót ide ! :P

Nekem XBOX 360 Premiumom van és nem ajánlom hogy lopottat vagyél leírom hogy miért ! :wink:
1 hajlamosak a túlmelegedésre javítani nem nagyon lehet és amilyik rossz gari idő alatt ki is derűl. Én is igy jártam telefonáltam a Microfosnak és most tessék figyelni mondták hogy jó rendben azonosítás alulról felűlről mikor minden stimmelt megkérdezték hogy mikor vagyunk otthon leegyeztettük az időpontot jött egy UPS futár elvitte pár nap mulva hívtak hogy nem javítható és ha nekem jó akkor adnak egy ujjat helyette mondtam hogy na jó egye fene :D és küldtek egy zsír ujjat ismét 1 év teljes garival !!
2 Bármilyen játékot veszel és regisztrálsz a neten autómatikusan letölti a játékhoz a legujjabb kiegészítéseket és javításokat ! (ingyen)
3 Az XBOX gép is havonta frissíti magát a netről és jobb több szolgáltatás érhető el rajta !! (ingyen)
4 Ingyen letőlhető minden XBOXra megjelent játék Demója kiprobálás után eldöntöd hogy jó-e és ha igen megveszed.
5 Mindenki azt mondja hogy drága hozzá a játék ez reltív én kezdésnek vettem hozzá 2 uj játékot és megunás vagy végigjátszás után kimegyek hétvégén a Petőfi Csarnokba és becseréltetem egy másik uj játékra ami 3000 Ft környékén szokott lenni.
6 Nagyon sok plusz dolgot nyujt neten amit csak akkor tudsz használni ha regisztrálod magad és a gépet

Röviden ennyi ! :)

2007.12.03. 14:07

Hogy lehet valakinek 69 hozzászólással 80ezer pontja? Csíter? :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge