![]() |
2007.12.01. 23:20
2007.12.02. 10:48
2007.12.02. 12:24
sxoe írta:Stephanus_Rex írta:sxoe írta:Senki többet harmadszor?
Nem ismer senki ilyen barátságos embereket akik mindent meg tudnak szerezni olcsón??? Kamionról leesett, vagy elfelejtették kifizetni a boltban, vagy valami hasonló?
Van egy ismerősöm, aki ezzel "foglalkozik", esetleg megkérdem tőle, mert holnap találkozunk...
PS3 kéne? Azokban van régiókód vagy valami ilyesmi? Mert sose volt olyanom, mindig a PC-t tuningoltam fel a játékokhoz. Nehogy aztán ne olvassa a Te lemezeidet...
Hali!
XBOX 360 PREMIUM kéne. Vagy a CORE is jó, de inkább a PREMIUM. És minél olcsóbban!![]()
Szerintem semmi ilyen nincs benne. Annyi, hogy nem kéne vele netre menni, mert akkor lehet, hogy megtalálják. De úgyis csak itthon akarok vele játszani a haverokkal meg asszonypajtással!![]()
Megköszönném nagyon ha tudnál valami jó ajánlatot tenni!
2007.12.02. 13:10
efer írta:sxoe írta:Stephanus_Rex írta:sxoe írta:Senki többet harmadszor?
Nem ismer senki ilyen barátságos embereket akik mindent meg tudnak szerezni olcsón??? Kamionról leesett, vagy elfelejtették kifizetni a boltban, vagy valami hasonló?
Van egy ismerősöm, aki ezzel "foglalkozik", esetleg megkérdem tőle, mert holnap találkozunk...
PS3 kéne? Azokban van régiókód vagy valami ilyesmi? Mert sose volt olyanom, mindig a PC-t tuningoltam fel a játékokhoz. Nehogy aztán ne olvassa a Te lemezeidet...
Hali!
XBOX 360 PREMIUM kéne. Vagy a CORE is jó, de inkább a PREMIUM. És minél olcsóbban!![]()
Szerintem semmi ilyen nincs benne. Annyi, hogy nem kéne vele netre menni, mert akkor lehet, hogy megtalálják. De úgyis csak itthon akarok vele játszani a haverokkal meg asszonypajtással!![]()
ezzekkel az lopott dolgokkal a következő a baj:
mindenki panaszkodik, hogy sokat bűnöznek, meg hogy az autókat is lopják, meg amúgy mindent. de azzal, hogy a lopott holmit mindíg van aki megvegye, ez így is fog maradni. persze: mindenki jól jár - aki megveszi, az olcsón jut hozzá, aki eladja, az megszabadul a cucctól. csak éppen akitől ellopták, az nem jár jól. lehet azzal takarózni, hogy ezeket a kütyüket úgyis multiktól lopják, azoknak meg nem fáj. csakhogy lehet, hogy egy kisboltból lopták el, akinek a tulaja akár köztünk is lehet. autók esetében még nehezebb azt eladni, hogy nem fáj senkinek, ha ellopják. Bömbölö hármasával is biztosan sokan jól jártak, de nem hiszem hogy ő kiugrott a bőréből, amikor észrevette mi történt (még ha volt is biztosítása - ha meg nem, főleg...)
az nem minősíti az ügyet, hogy kitől lopnak (és főleg nem ad felmentést).
szerintem.
2007.12.02. 14:36
atiTDI írta:Visor:
Tegnap este Ady-Kossuth sarok...
2007.12.02. 14:49
2007.12.02. 16:15
2007.12.02. 18:00
sxoe írta:ha nem én veszem meg, megveszi más.
2007.12.02. 18:03
efer írta:sxoe írta:ha nem én veszem meg, megveszi más.
innen már csak egy lépés a hanemlopomelúgyisellopjamás.
amikor nem tudsz róla, hogy valami lopott, nyilván arra az esetre nem vonatkoznak az előbbiek. de amikor kifejezetten tudható (pl szokásos ár ötödéért árulják), vagy kifejezetten keresi az ember a lopottat, mert az biztos olcsó, az szerintem necces. tegnap pl a ház előtt, mikor az autóból kászálódtunk kifelé, odajött egy fiatal srác, egész konszolidált, és elkezdtett olcsó, eredeti, lopott parfümöket tukmálni. hát el lett küldve... (remélem nem azért jött oda, mert a bimmertulajokról tudható, hogy vevők az ilyesmire)
aztán engem is meg lehet kövezni ezért a véleményemért![]()
és az olcsó = lopott egyenlettel vitatkoznék, legfeljebb kicsit nagyobb az esély.
2007.12.02. 18:14
2007.12.02. 18:30
2007.12.02. 18:34
2007.12.03. 09:12
ViSoR írta:atiTDI írta:Visor:
Hopp, le lettem figyelve?![]()
A rendszámom JOF- , "JÓFEJ" rövidítve
Te meg ne vegyéé má lopótaaatt, há béemvéd vaan gazdag vaaagy!![]()
Bár a szeretet ünnepére aligha esik jobban mást adni, mint lopottat.![]()
2007.12.03. 09:38
ViSoR írta:Én rendőr vagyok! Ki akar itt orgazdáskodni??
2007.12.03. 09:40
Labi írta:ViSoR írta:Én rendőr vagyok! Ki akar itt orgazdáskodni??
Tényleg? Nem téged csuktak le, me pofozkodtál? ...vagy munkahelyi ártalom?
2007.12.03. 09:43
atiTDI írta:ViSoR írta:atiTDI írta:Visor:
Hopp, akkor mégsem Te voltál, ez KBR-... volt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi fekete M-pakett megfordul a kerületben...
2007.12.03. 11:47
ViSoR írta:Ezt vétek otthagyni, csak 16-ot eszik és mindössze az értéke 5-szörösét kéri érte. Valahol szerintem keresik a csávót egy kényszerzubbonnyal...
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024
2007.12.03. 11:56
ViSoR írta:atiTDI írta:ViSoR írta:atiTDI írta:Visor:
Hopp, akkor mégsem Te voltál, ez KBR-... volt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi fekete M-pakett megfordul a kerületben...
Én is láttam egyet, még a felnije is ugyan ilyen volt. Kis köpcös gyerek bütykölte az Ecserinél a OMV-n. Gondoltam szóba elegyedek vele, de gengszter feje volt és mikor elengedte 1.90-ről a motorháztetőt, ami úgy leb@szódott, hogy majdnem kiugrott a két lámpa, akkor már láttam, hogy az egy másik kaszt.
2007.12.03. 12:34
sxoe írta:Stephanus_Rex írta:sxoe írta:Senki többet harmadszor?
Hali!
2007.12.03. 14:07